icon

Nedostatok času a financií ničí manželský vzťah

26. júl 2025

Dnes ma manžel volal na nočné kúpanie, chcel mi pripraviť prekvapenie, že dáme deti svokre a pôjdeme. Ja som sa však bála deti sa s ňou nestretávajú a není sú tam zvyknuté. Tak strašne som chcela ísť je to s nimi brutálne ťažké nemám ani chvíľu casu na seba. Ešte máme aj málo financií. Tak som povedala, že nechcem ísť. Tak povedal, že pôjdeme v auguste, keď bude krajšie počasie. Ja som mu povedala, že to pôjdem radšej s deťmi, viem ako túžia ísť na kúpalisko. Je to ťažké keď musíme rozmýšľať či nakúpiť jedlo alebo niekam ísť. Mrzí ma to aj keď viem, že som spravila správne. Máme ešte aj tichú domácnosť je mi veľmi veľmi ťažko. Neviem ako to prekonať naozaj. Viem, že asi to chcel medzi nami urovnať ale neviem či to je ešte možné. Teraz stále rozmýšľam aké by to bolo keby sme išli ale viem, že to nejde.

Strana
z4
doriiis
26. júl 2025

Čo ma nočné kúpanie s financiami? Deti nie su zvyknuté na nikoho,lebo ich nikomu nedávas.Ze áno?
Chudák muz

bluka2
26. júl 2025

A tie deti su nejake velmi male, kojis alebo preco to vlastne neslo? Lebo ak nie, chapem jeho sklamanie

dzulli1980
26. júl 2025

Najprv povieš, že nechceš ísť, potom, že radšej pôjdeš s deťmi ... popravde, ani sa nedivím, že máte tichú domácnosť ... prepáč, však to skús otočiť, keby si ty toto navrhla a na dvakrát by Ťa muž takto odmietol ... a deti majú koľko? Pár dní, mesiacov? ... prestaň sa ľutovať a začni žiť.

autor
26. júl 2025

No proste sme na tom finančne zle momentálne. Nevychádzali by nám peniaze do výplaty. A deti majú 7 mesiacov a 2 roky ale nekojim. Ale neviem si to predstaviť aj keď by som veľmi rada išla.

bluka2
26. júl 2025

Ale za to sa plati? Ide o to, ze je to daleko (benzin) alebo co je na tom drahé?

doriiis
26. júl 2025

A čo by sa deťom za tých pár hodín malo akože stat?

autor
26. júl 2025
@bluka2

Ale za to sa plati? Ide o to, ze je to daleko (benzin) alebo co je na tom drahé?

@bluka2 je to okolo 45 minút cesty a platí sa 10e je to v diakovciach

dzulli1980
26. júl 2025

Keď vám nevychádzajú peniaze, deti daj do jaslí a choď do roboty, či? ... toto takéto vyplakávanie Ti nepomôže.

viestta
26. júl 2025

Tebe je smutno ale ako sa citi tvoj muz? On vam chcel spravit pekny vecer, chcel ta vytiahnut z toho kolotoca aj zabezpecil starostlivost o deti a ty si odmietla... Uvedomujes si, ze nie si len matka, si aj manzelka, si aj milenka, si aj partak na pekne chvile, si clovek, ktory ma pravo mysliet na seba a uzivat si aj bez deti. Ci si len matka?
(financie neries, asi vedel muz co to stoji a mal to financne zabezpecene)

bluka2
26. júl 2025

Aha, ja, ze nieco ako v ramci petrzalky ist na Drazdiak. Tak navrhni romanticku prechadzku, mozno nejaku staru flasu najdete, picknickdeka pod hviezdami, komare 😀, deti u svokry na kratsie… 2x si odmietla, ponukni nieco, co by sa vam pacilo obom

kavasmliekom
26. júl 2025

@anonym_autor ani ja som nikde nebola už 6rokov sama s manželom. Vynahradzame si to večerami, keď deti zaspia. Masáž, spoločná vaňa, alebo len tak telka, pukance, pivo. Udobriť sa môžete aj doma. A zážitok radšej dopriať deťom, keď nemáte peniaze nazvyš. Si dobrá mama a aj manželka. Nič si nevyčítaj, len s nim komunikuj, povedz mu to tak, ako si to napísala tu.

anonym_0ab66d
26. júl 2025

Pôjdete neskôr aj tak je chladno.7 m dieťa by som k svokre nedala pekný večer sa dá spraviť aj doma

autor
26. júl 2025

Nehovorim, že by sa mi to nepáčilo to ano a veľmi už dlho tam túžim ísť. Ale nedokážem minút tie peniaze, keď viem, že mi budú potom chýbať a nebudem môcť dopriať deťom. To bol asi najhlavnejšie dôvod.

autor
26. júl 2025

A áno aj to 7m sa mi zdá priskoro dať na noc. Neviem mala by som asi výčitky aj keď jasné von z kolotoča ísť by bolo super. Ona sa ešte aj v noci budí dosť často neviem ako by to svokra zvladla.

doriiis
26. júl 2025

Autorka pre boha.Za 10 € aj tak s deťmi nedáš nič.Prestan takto myslieť.Deti ti nebudú vyčítať,že si dopriala niečo aj sebe.Stoji ti to za tichú domácnosť s mužom?

mila06
26. júl 2025
@anonym_autor

No proste sme na tom finančne zle momentálne. Nevychádzali by nám peniaze do výplaty. A deti majú 7 mesiacov a 2 roky ale nekojim. Ale neviem si to predstaviť aj keď by som veľmi rada išla.

@anonym_autor 7 mes dieta svokre nikdy, a to byva pod nami haha. Neboj aj mne je smutno tichu domacnost mame tiez casto, nie si sama, stale vyjde slnko a bude lepsi den....zajtra to uz nebudes brat tak tragicky a nocne kupanie ved sa ochladilo....tak nabuduce, ked bude teplejsie a deti budu vacsie.

pribinak
26. júl 2025

Tu je evidentne úplne iný problém ako peniaze
Tipnem si, že svokra

anonym_0ec72d
26. júl 2025
@viestta

Tebe je smutno ale ako sa citi tvoj muz? On vam chcel spravit pekny vecer, chcel ta vytiahnut z toho kolotoca aj zabezpecil starostlivost o deti a ty si odmietla... Uvedomujes si, ze nie si len matka, si aj manzelka, si aj milenka, si aj partak na pekne chvile, si clovek, ktory ma pravo mysliet na seba a uzivat si aj bez deti. Ci si len matka?
(financie neries, asi vedel muz co to stoji a mal to financne zabezpecene)

@viestta pochybujem ze to mal financne zaistene ked pise ze nevychadzaju z vyplaty do vyplaty. Skor system volako bolo volako bude

autor
26. júl 2025
@anonym_0ec72d

@viestta pochybujem ze to mal financne zaistene ked pise ze nevychadzaju z vyplaty do vyplaty. Skor system volako bolo volako bude

@anonym_0ec72d áno presne on to berie, že však volalo bolo volako bude, že niekde požičiame. To ja ale nemám rada ja nerada od niekoho niečo pýtam.

marianarem
26. júl 2025

@anonym_autor Ale deti potrebuju mat aj rodicov, ktorym to klape, viac ako kupalisko.. Ja by som to dala do vasho vztahu, ak potrebuje urovnavat.

autor
26. júl 2025

Neviem či som spravila dobre alebo som tomu všetkému ešte viac uškodila

anonym_35f9db
26. júl 2025

@anonym_autor mna by skor hnevalo na tvojom mieste,ze naco mam dve deti, ked sa o nich neviem financne postarat do frasa.

doriiis
26. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ....no proste si odmietla manžela.A to rovno dvakrát.Podla toho,čo píšeš to medzi vami nie je ok a on sa snažil prelomiť ľady.Ty si ho odbila aj na mesiac dopredu už.
Tebe by to padlo ako?
Zabúdas žiť autorka a zabúdas,že máš aj muža,nielen deti

viestta
26. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_0ec72d áno presne on to berie, že však volalo bolo volako bude, že niekde požičiame. To ja ale nemám rada ja nerada od niekoho niečo pýtam.

@anonym_autor a preco si mu rovno nepovedala, ze na to nemate peniaze? Rozpravas mu o tom, ze pojdes radsej s detmi lebo po tom tuzia... (pochybujem, ze to 7 mesacne tuzi ist na kupalisko, to dvojrocne asi ano) Na to peniaze uz budu? Preco s nim nekomunikujes priamo a k veci? Nemate peniaze, tak sa naucte hospodarit. Aj pan manzel by sa mal (konecne) zacat prikyvat takou perinou na aku ma.

anonym_cc87d7
26. júl 2025
@anonym_35f9db

@anonym_autor mna by skor hnevalo na tvojom mieste,ze naco mam dve deti, ked sa o nich neviem financne postarat do frasa.

@anonym_35f9db presne to ma ako prvé napadlo po prečítaní príspevku 😉

nicoletta98
26. júl 2025

Mohla si navrhnúť niečo iné, ak nemáte 10€ na kúpanie… film, víno a kľudný večer. Očividne tvojmu manželovi chýbajú spoločne chvíle o samote. Deti raz vyrastú a odsťahuju sa, ostane s tebou len tvoj muž.

ukgirls
26. júl 2025

a rozpravala si sa s muzom o financiach ? nemozes usetrit na sebe a este aj klamat ze je to tvoja vina,ze nejdes..je chlap ma sa postarat o rodinu .. ak to nedokaze sadnut si a prebrat financie a moznosti privirobenia.. ci uz brigada pre teba alebo jeho .. zas nemozete zabudat jeden na druheho a musite mat aj spolocne chvile-velakrat sa to da aj zadarmo ...

lenkakravcova
26. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja ťa úplne chápem, tiež by som 7 mesačné dieťa nechávala svokre na noc. Ale skúste vymyslieť niečo iné ako spoločnú aktivitu.

A tie rady, že dať dieťa do jaslí. Viete koľko také jasle stoja vôbec pre dve deti a koľko autorka zarába? Možno by bola na tom rovnako ako je teraz, ak nie horšie.

anonym_85d039
26. júl 2025

Haaaaaloooo a vy prečo furt tu svokru omielate ? Ja som nechala svojej svokre svoju dcéru ako presne mesačnú . Ja som ale teda nekojila to je pravda , nejdem sa rýpať do kojenych deti, ale moja kojená nebola . Ale ja teda nie som chorobne zasadnuta a až chorobne žiarlivá na svoje decko . Polročne dieťa , ak je samozrejme svokra v pohode a pozná ju aspoň trošku, šťastne s babkou zaspí . Ženy vy sa už spamätajte 🤣 že sa budete chorobne upínať na svoje deti , vám šťastie nezaručí . Mám kamarátku . Mame rovesníčky dcéry - moja kamarátka ju roky rokuce nedala nie že svokre , ale ani vlastnej mame . Z jej dcéry je dnes nebinarna osobnosť , ktorá je v 16tich rokoch ôsmačka na ZŠ . Moja dcéra nebola kojená , bola s mojou svokrou celý deň aj celú noc prvýkrát keď mala jeden mesiac , a sme najlepšie kamošky na svete , je šťastná , zdravá , krásna . Toto vaše chorobne pripútavanie val nezaručí nič 🙂 🙂 🙂

zobaka
26. júl 2025

mala si ist, nabuduce nespekuluj, nocne kupanie moze vas vztah utuzit, zase 10 eur vas nespasi

Strana
z4