icon

Nemám už nervy na švagrinu

25. jún 2020

Ahojte vopred sa ospravedlnujem za tento vylev ale ked raz pohar pretecie...Ide o moju svagrinu.(svagrovu manzelku).odkedy sa stala matkou (ma 18 mesacneho syna) jej uplne hrablo..Ak poznate ten výraz biomatka tak ona je ešte o jeden level vyssie..co by mi samozrejme nevadilo vsak je to jej vec..ale tym ze ona je strasne bio..svojmu synovi vari a dava jest len vsetko bio..oblieka ho do bio veci..samozrejme kojila ho az doteraz..tak vsetky ostatne matky o tak nerobia su krkavcie matere ktorym by mali urady zobrat deti..ja mam 3,5 rocnu dceru a ked napriklad svagrina uvidi ako jej davam lizatko hned som tercom jej posmeskov a ironickych poznamok ..ako mozem davat dietatu taketo jedy potom sa nemam divit ze je taka hyperaktivna ked do nej pcham cukor..preco jej nevarim doma s biozeleniny ale kupujem v obchode..preco si neumyva zubky s bio pastou minule nariekala lebo nemala doma uz bio vyzivyu s bio jablk tak mu musela spravit z kupovanych v obchode vyzivu..normalne nestatna bola z toho....a ked zacne tu vetu na mna :"akoze ja sa nejdem starat je to tvoje dieta ale ja by som nikdy svojmu nedala toto a hento"..mna ide vtedy urvat od zlosti...len viete co je zaujimave..kym moja dcera za toho3,5 roka co je na svete bola dvakrat chora aj to mala len nadchu..tak jej bio dieťa odkedy sa narodil vkuse ma nejaky zdravotny problem..ked nerátam koliky, hnacky, ekzemy ktorych mal chudacik uz pozehnane tak uz dvakrat mal zvacsene uzliny.(nevedeli z coho).pred mesiacom akesi divne vyrazky na krku..tiez nevedeli z coho..dva krat mal zapalene očko, ako 6 mesacny prekonal zapal pluc, rpol roka na to zapal priedusiek so 40 tkam horuckami..ma alergiu na bkm, teraz zase chodi k pediatrovi lebo je anemicky tak dostali zelezo..je bledy ako stena tmave kruhy pod ocami..najvacsia sranda je ze moju dceru povazuje ona za ufnukanu a umrncanu pritom na jej syna sa nemozes ani skaredo pozriet hned zacne revat ( vsak ani svokra jej ho nechce strazit lebo vkuse reve)..a ona sa potom cuduje a vyplakava ze s nou nechcem chodit von na prechadky a ze sa jej vyhybam..netusim preco asi.

Strana
z2
daganov
25. jún 2020

vyciarkni ju zo svojho zivota a vybavene. Nemusis sa stretavat s osobou, ktora ti dviha tlak. Nech si ona vychovava ako chce, aj ty si robis podla svojho. Stretnete sa raz za pat rokov na rodinnej oslave. Ale este pred tym by som jej povedala, preco sa s nou stretavat nechcem.

whatever1
Autor odpoveď zmazal
jankapepe
28. jún 2020

Svagrova manželka je tvoja sestra 🙃 nie švagriná...... švagriná by bola manželkou tvojho brata 🙃

jankapepe
28. jún 2020

K téme: s bio matkou sa ani hádať nedá 😁 oni realitu nevidia a okolie nevnímajú....žijú v divnej bubline ..... Sú dve možnosti....buď raz bublina praskne alebo nie.
Áno deti chované v bublinach majú omnoho viac zdravotných problémov sú častejšie choré.....a po nástupe do škôlky či školy amen.

stanulienkat
28. jún 2020

Mat tak tvoje problemy a Ficove peniaze😂😂😂. Ved ty robis to iste,co ona,len v opacnom garde. Asi jej zalezi na zdravi jej dietata. Nestaraj sa do nej,ona sa nebude do teba.

stanulienkat
28. jún 2020

@jankapepe len u tych,ktore sa nezamyslaju nad zdravou stravou,su vsetky zodpovedne matky BIO. 😂 Najlahsie je decku strcit kus keksu alebo cokolady a mamicka ma pokoj.😜

marca12
28. jún 2020

Tak by si mala pustit dokument z bio farmy. Kamos chodil do zahranicia na brigady a ten sa len smial ako ludia kupuju bio a keby videli,ze to je to iste ako obycajne

jankapepe
28. jún 2020

@stanulienkat aby sme sa chápali ,,bio matka,, fanaticky sledujúca bio veci ....toto nema nič spoločné so zodpovednosťou či zdravou stravou!
Zodpovedná matka je zodpovedná ....a neupaluje v mysli iné matky za iné postupy, často ktorých výsledkom sú zdravé a šťastné deti 🙂🙂🙂

jankapepe
28. jún 2020

@marca12 tak tak ľudia vidia len nálepky a svoj mozog zabúdajú používať.

marca12
28. jún 2020

Poznam babu,bola uplne normalna,ale ako otehotnela,zacala citat vsetko mozne a stal sa z nej Maugli. Zmenila sa na opicu doslova. Zmenila oblecenie,tie rozgajdane handry zacala nosit,vlasy si neumyvala,lebo to skodi,plet ziadna starostlivost. Po narodeni syna sa vratila doslova do jaskyne. Propagovala styl ako to bolo volakedy. Naschval kojila vsade na verejnosti,lebo propagovala kojenie. Zacala robit kadejake zrazy bio matiek. Vsetko by bolo fajn,respektujem kazdeho,ale oni sa spravaju ako nadludia. Mas pri nich pocit z toho ako do teba hustia,ze si obycajny nanichodnik a len oni vedia co je spravne. Nechapem tomu,ze aj jej dieta vyzera inak ako ostatne deti. Deti bio matiek su tak krasne prirodne neviem to opisat,ale su ine. Chlap sa s nou rozviedol,lebo nezvladol taku obrovsku zmenu osobnosti. On hovoril,ze ostala akoby jej niekto pocaroval. Spoznal ju ako zabavnu babu do koca aj do voza a stala sa z nej baba ako zo sekty,klapky na ociach a nic nevidi,nepocuje.

stanulienkat
28. jún 2020

@marca12 tak ale to je extrem. A vsetko ma 2 strany. My nepozname autorku. Pozname len jej verziu. Ja dom tiez videla v hoteli mamicku s 1 rocnym dietatom -alergikom. Uz na ranajky malo celu pusinku od cokolady. To bola s prepacenim mamicka krava. Rocne decko to nepotrebuje. Nehovoriac,ze coko je alergen.

andrea_82
29. jún 2020

@jankapepe a ako sa volá manželka brata tvojho manžela? Podľa mňa tiež švagriná.

jankapepe
29. jún 2020

@andrea_82 🙃 takáto konstalacia mi nenapadla. Asi preto že môj manžel nemá brata 🙂

kikulienkadd
29. jún 2020

Nevšímať si poznámky, prípadne spochybniť:"no,len aby to bio bolo to,čo to má byť"... Každý z nás je sám zodpovedný za výchovu a výživu svojich detí. Snažíme sa robiť všetko podľa najlepšieho vedomia a svedomia,no cesty môžeme mať rôzne. Ber to s úsmevom a ľahkosťou. Švagrina pochopí, keď bude mať dieťa vo veku tvojho,že aj to lízatko sem tam nie je "toxické"...

simca06022011
29. jún 2020

aaale setri si nervy, prejde ju to raz :D ja neviem, s mojim pristupom by sme sa bud prestali stretavat, alebo by som jej zacala robit zo srandy zle :D a mala by som zasobu lizatiek vo vrecku a rpi komentary, ako to mozem malej dat, by som ponukla aj jej.. aj malemu.. a este by som jej pekne povedala, ze jej syn velmi zdravo nevyzera, na to ze mu ten cukor nedava a riesi len bio na ostatnych... Ja som tiez malej nedavala, riesila som co kde zje.. urcite az pokym nesla do velkackej skolky, ale nikdy by mi nenapadlo kritizovat tych co tak nerobia.
A mozno nie je ani problem jedlo, a ostatni okolo.. ale tym ako sa stale stazuje ale riesenie najst nechce (vid problem s ohradkou), tak mi skor pride nejaka flustrovana, unavena, alebo jej ta MD proste lezie na mozog 🙂

Strana
z2