Nemám život ako som si predstavovala
Ahojte baby.
Prestava ma bavit zivot s mojich mm a vobec zivot aky vediem.Kazdy den ho musim upozornovat stale dokola na to iste a som s toho fakt vycerpana a nebavi ma to.Niekedy mam pocit,ze nemam len jedno dieta ale rovno dve :(.On (moj mm)sa nevie spravat v spolocnosti a vlastne vobec.Ked sme v spolocnosti spara sa v nose,grga,prdi :( Moze vam to prist smiesne ale predstavte si,ze to mate denno denne.Ked ho na to upozornim len sa hadame.Niekedy mam pocit,ze jeho pardon za vyraz jeho susne su vsade.Ked vidim kamaratky,sestry akych maju pozornych,vsimavych,slusnych partnerov tak len ticho zavidim.Ich chlapy sa pekne obliekaju a tomu mojmu nezalezi na tom co ma na sebe.Keby bolo na nom tak chodi obleceny v komunistickych sustiakoch.Dokonca na zaciatku nasho vztahu som mu musela vysvetlit,ze je dolezite si umyvat zuby....Fakt neviem preco som s nim,ked mi tolko veci na nom vadi.Keby sme nemali dieta tak sme spolu uz asi neni.Chcela by som ho zmenit,ale preco!Nemam naladu stale niekomu nieco hovorit,aby nieco spravil,ked niekto by to robil automaticky.Niekto iny by si ma nedoberal pred rodinou.Niekto iny by mi mozno povedal ,,zlato pomozem ti?"alebo ,,milujem ta milacik"a uprimne zo ♡niekto iny by mozno nedovolil,keby ma fakt uprimne miloval aby som plakala koli nemu.
Rozviest sa nechcem.Nemam na to naladu,lebo som fakt vycerpanaa a tak ci tak kam by som aj isla.Hovorievam si,ze mozno ked po materskej pojdem do roboty,ze sa znova zamilujem do niekoho ineho koho stretnem mozno v praci.
Riesila som s mm aj manzelsku poradnu teda skor volala som ho tam ale on o tom ani pocut nechce.
Neviem co sa to somnou deje.Stale si vsimam okolie a mojou chybou je,ze zavidim a porovnavam.Potom som nervozna,nestastna a s manzelom sa hadame.Jasne,ze mam svoje chyby.Ved kto ich nema.A podla mna kazdy si vsima svoje okolie a tiez si raz za cas povie ta sa ma.
Ani neviem co od tohto prispevku ocakavam asi to potrebujem len zo seba dostat,ked nemam komu ved naco aj budem svoje okolie otravovat mojimi problemami.
Mate aj vy doma pardon za vyraz takych ,,sedlakov"?.
On mi hovorieva,ze ma miluje,ale ja to tak vobec necitim.Necitim,ze to mysli uprimne.
@fiona27 no myslím, že máte oveľa väčší problém než to, že grgá a prdí... alebo podľa teba každá žena rieši problém tým, že dúfa že si v práci nájde milenca? Raz je to pre teba neprekonateľný problém a potom zasa nie je až taký kretén... vieš čo, asi ani nie je, ale potom je tá chyba teda v Tebe...
Koncim s touto temou.Radsej si necham vsetko preseba ako sa vyrozpravat predniakymi chuderami....myslim tym iba tie,ktore ma tu urazaju.
tvoj chlap sa nezmení,máš len dve možnosti-naučíš sa s tým "sedlákom" žiť,nebudeš si to všímať,nebudeš porovnávať,vysunieš si do popredia jeho dobré vlastnosti....alebo sa budeš zožierať donekonečna,vrčať,rýpať,ničiť si manželstvo,kým to nebude na nevydržanie a kým sa nerozídete 😒
za mna asi tolko, ze:
- v zivote su podstatne vaznejsie problemy vo vztahoch ludi, ako alkoholizmus, domace nasilie roznych druhov, nevera atd... nie taketo veci ake riesis momentalne ty. Chapem, ze ti to vadi, ale rozvod, ci planovanie nevery do buducnosti iba vypoveda o tebe, o tvojej nezrelosti ....
- neverim, ze si toto nevidela pocas vasho chodenia... bud ste chodili max do kina alebo si mala prilis ruzove okuliare. Na toto fakt nepotrebujes s niekym byvat. Neraz cloveku staci vikendovy pobyt s clovekom x a vie kvazy zhodnotit vela veci na nom
- čo spominas tych distingvovanych gentlemenov svojich znamych, aby si nebola prekvapena, co sa dokaze skryvat za krasnou maskou cloveka 😉 Mozno by si dakovala za to co mas doma... zasada v kazdom vztahu je NEPOROVNAVAT, nezabudaj, ze dobrovolne a vedome si si toho cloveka vzala na cely zivot
- ber do uvahy, ze tu nie je len tvoj manzel, ale aj vase dieta... ak ti to nevadi, rozbi si rodinu, ublizis tymto priamo svojmu dietatu...
Chlapa neprevychovas, on je už taký, prosím ta mať len takéto starostí si to užívam, sú to len maličkosti počkaj časom budeš sa na tomto len smiať, budeš riešiť určite zložitejšie problémy,precitaj di môj príbeh a potom si určite povieš že čím sa to ja zaoberám vsak sú to len maličkosti
tak ja som takeho cloveka nikdy vo svojom uz dost dlhom zivote nestretla.
mozno preto, ze taky, ak dostal minimalnu, elementarnu vychovu a ma len o trochu vyssie IQ ako hojdaci kon a sucasne sa pohybuje v civilizovanej spolocnosti, tebou popisane prejavy na verejnosti a ani v sukromi proste NEMÁÁÁ.
a ak su tieto prejavy jeho sucastou, lebo ani jednu z vyssie uvedenych "skol" neabsolvoval, tak ten sa odhali aj pocas chodenia, spolocne byvanie k tomu netreba.
pokial sa mi niekedy prihodilo, ze sa do mojej blizkosti dostal deges s co len jednym prasacim v spolocnosti nekontrolovanym prejavom, v tom momente sa mi tak zhnusil, ze kontakt s nim netrval ani len dalsiu sekundu. pre mna za mna by mohol byt aj sefom Cernu, laureat Nobelovej ceny a osobny priatel Dalajlamu, proste nie.
@fiona27 ahoj, takéto niečo sme tu už čítali, tiež tu jedna holka písala tento istý problém s chlapom.Môj názor je taký, že by som s takým prasaťom nezostala ani sekundu.Ako ste sa mohli boskávať ked ste spolu chodili, ved mu muselo smrdieť z papule, šušne musel hádzať aj vtedy,kade-tade.........v tvojom prípade bude rozvod vykúpenie,on sa nikdy nezmení........toť môj názor. 😒
Ja tiez takeho jedneho poznam. Grga, prdi v spolocnosti. On povie, ze ma problem so zaludkom a pred skupinou ludi (hlavne bab) si grrrrrrgne , posucha brucho a povie "pardon". Je nechutak. Nie je wc, kde by este nes.al. Vsade, kam pride na navstevu proste musi urobit velku potrebu. Je to kamoskin muz, nechapem ju, ako s nim moze zit. Vsetko ponuknute vyzerie a este pyta viac. Ked je nejaka akcia, grilovacka, gulas, berie zvysne potraviny domov, hoci sa skladali vsetci. Da si kupit potraviny od kamosa, co ma obchod po ceste (za cca 6€), ale nezaplati mu za ten nakup, len vezme veci. A mohla by som pokracovat, ale bojim sa, ze by ho mohol niekto spoznat. 😀
@fiona27 ste s manželom rovnakí,on je prasa prejavmi (grgá,prdí,hádže šušne),ty zas prejavmi - možno ani jeden z vás 100% ale na základe tvojich príspevkov ste dvaja nezrelí,neslušní ľudia,len každý iným spôsobom ;) ale so všetkým sa dá niečo robiť,ak sa chce. Tvoj manžel zatiaľ nechce,takže ty musíš meniť svoj a synov život a vyliezť z domu,aby si bola schopná žiť aj bez manžela - zatiaľ si len na sociálnom príspevku,keďže poberáš rodičák a nie mzdu. Daj svojmu mužovi i synovi dobrý príklad a uvidíš. Neverou by som to neriešila. Ak chceš žiť čistejšie,tak na to musíš ísť čisto ;) možno bude stačiť ak tvoj manžel trošku zažiarli,možno vás to rozdelí úplne... Ale hneď na úvod popracuj aj ty na svojej obmefzenosti - hoci je menej okatá a smradľavá ako tá manželova ;)
..."ty zas prejavmi slovnými malo byť" pardon 🙂
@mawka prázdniny!!!! Ešte to pár dní potrvá, kým začnú písomky pred polročným vysvedčením. Ak by to bola pravda, tak môže zakladateľka témy len nadávať sama na seba - na svoj zlý výber. Pochybujem, že s muž takéhoto správania bol niekedy iný, prasa je skrátka prasaťom, aj ním ostáva, dokonca aj v obleku s viazankou.
vycitat jej ze mala prilis ruzove okuliare alebo ze bola zaslepena je fakt o nicom,podla mna kazda mame taku skusenost,ze sme si nieco pri tom svojom partnerovi v case zalubenosti az tak nepripustali...to ze to pre niektore z nas nie su az take velke problemy je pochopitelne,ale ak niekto zije s takym clovekom a ma to denno denne,tak to moze byt po case naozaj neznesitelne...ja ta aj chapem,ze si uvazovala nad niekym inym,aj mne sa to uz stalo,ze som sa utesovala,ze snad este stretnem niekoho s kym budem stastna...tvoje pocity su normalne skrz toho,ze si dlho na materskej a teba uz ta zamilovanost presla a vidis realitu.zacinas sa vo vztahu nudit lebo kazdy den mas to iste,len upozornovanie a nic pekne a nove.co sa tyka tych jeho navykov,je to vela o vychove...chlapi sa na zaciatku v tomto pretvaruju,ved kto si prdne hned na prvom rande by musel byt fakt totalne prasa,takze aj otazky typu ci to na zaciatku nerobil su smiesne,kazdy clovek sa na zaciatku tvari lepsi nez v skutocnosti je a to aj my mile damy,ci si to priznate alebo nie.lenze po case sa v beznom zivote zacneme vsetci prejavovat.moj sice nerobi toto v spolocnosti,ale tiez ma obcas rozculuje ako to dokaze spravit niekedy pri stole.problem je ze u nich doma to bolo normalne,co mi svokra povedala tak svokor bol taky isty a este horsi.mozno aj tvoj to berie normalne.a mozno aj preto to nezmeni.ja som si uz na to zvykla,obcas prevratim oci,alebo trosku pohromzim,ale je to fakt asi najmensi problem aky mame :D myslim,ze tebe pomoze navrat do prace,prides medzi ludi, budes mat viac povinnosti a starosti a toto pojde bokom.teda ak nie je totalny humusak.co sa tyka obliekania,vezmi to do svojich ruk,pri kazdom sviatku ci prilezitosti mu kup nieco pekne,oblecenie,nejaku vonavku, a vyhod nieco co sa ti u neho nepaci.co sa tyka zlozvykov,tam asi len dohovarat,alebo mu povedz ci mu nevadi ze sa za neho musis hanbit v spolocnosti,pripadne ho prestan so sebou bravat lebo sa nevie spravat,mozno sa uvedomi,ja obcas poviem,ze si musi uvedomit ze je vzor pre deti,a ze si dcery vyberaju muzov podla vzoru otca tak nech si predstavi,ze nam za par rokov dovedie chalana ktory sa rozvali na gauci a uvali si prasa ci sa mu to bude pacit.skusaj co by na neho zabralo.a zacni chodit do spolocnosti aj trosku sama,s kamoskami niekam,lnechat dieta muzovi,vyfintit sa a vyrazit si trosku zresetovat hlavu.mne to velmi pomohlo odist od kazdodennych starosti.drzim palce ;)
@sunshineka Pekne napisane. No ani len nenapisala,ci ho vôbec miluje....ale pravdepodobne ani nie ked uz caka iba na to kedy "zbali" niekoho ineho a to uz bude asi jedno,ze dietatu vezme otca.. Môj nazor je ten,ze kocka randila,vrzli si,otehotnela a ako to na dedinach byva musela si sedlaka vziat inak by bola "prespanka".
..nezmeníš to...
@mima4 nevies,co hovoris.aj humusactvo je dost zavazny problem na spoluzitie a tak ako alkoholizmus aj toto ta psychicky znici.ty si vies predstavit,ze sa ti smradlavy ako tchor bude valat v posteli?ze bude medzi ludi chodit ako najposlednejsi sedlak obleceny a vies si predstavit,ze ste na rodinnej oslave a tvoj muz si uvali v strede obedu???vies si predstavit takto sa denno denne hanbit?ved je to na slucku.neviem preco ma kazdy tendencie zmensovat problemy inych.kazda je mudra,pokial to nema doma.
Prečítala som si nadpis, a napadlo ma: A kto má? Za všetko si môžeme samy.
@mawka pre beho, to co to tu je? Je mi z toho zle.niekedy sa tu dobre cita, ale hned si musela zautocit na zakladatelku? Skoro vsetci si zakladaju nove nicku
@mawka to si sa zle vyspala? No neviem kto ma vacsi problem, tak neprijemna zena, naco sa vobec zapajas, ked si myslis ze to je vymyslene.bud rada, ze mas dokonale manzelstvo a venuj sa radaej rodine.ci doma tiez rypes? Tak ta poslali tu?
Zo skusenosti susedov v spolocnosti ktorych sme mali moznost zit v panelakoch viem ze take typy muzov sa vyskytuju. Mala odbocka - vravi sa o moslimoch ze maju v krvi taky sposob zvadzania, kym so zenou chodia na rukach ju nosia, su 100x galantnejsi nez nasi europski chlapi, ale doslova par dni po sobasi sa preklopia o 180stup a zena ked uz je ich je zrazu za sluzku...nie je to nejaky vyslovene premysleny plan, ale skor ista civilizacna crta, hlboko za generacie zazrata pod kozu. Ale naspat k teme, su aj u nas chlapi, ktori sa dokazu pocas chodenia vynikajuco pretvarovat a zit prakticky iny zivot a to dokonca cele roky! Potom po sobasi nie sice uplne zo dna na den ale z roka na rok povedzme, sa preklopili na lenochov co o seba prestali dbat, prestali pomahat, prestalo im zalezat na obleceni, figure, a ich prava podstata sa odhalila. Poznala som 2 taketo pripady realtivne zblizka, a mozem povedat ze to naozaj tak bolo. Cize kritizovat ze co to neodhalila, neviem, asi by som sa neodvazila.
Jeden z tych parov co som takto mala moznost pozorovat ho ta zena odkopla, rozviedli sa. Druhy zostali spolu a vselijak sa trapili. Tej zene nepomohlo ze ona sa o seba starala, on sa k nej nepridal a kedze v podstate bol inak bez inych nedostatkov (niezeby tieto nestacili), ale tak vydrzala, co je fakt ze ciastocne ju po rokoch stiahol aj on na svoju uroven, to sa asi inak nedalo, partneri sa ovpkyvnuju ci chcu ci nie.
Poradit sa tam moc neda, na nejaku extra zmenu neverim a potom je to uz hop alebo trop, teda sama pre seba si povedat ze ci ano rozvod, ci nie. Tu vyzera ze asi nie, to je len o pevnych nervoch do buducnsti, zazraky na pockanie nefunguju, dokonca ani premyslene strategie. Je vo hviezdach ako si konkretneho exemplara dokaze aspon trochu opilovat na znesitelnu uroven. Ta hanab v spolocnosti uz asi zostane, jedine sa s tym zmierit. Ako da sa drzat pripominanim si napr. faktu ze mat postihnute dieta, tiez je to zavazok na cely zivot bez moznosti uniku a vydychu, rovnako nehoda, choroba a pod. skratka plno ludi tak ci onak si ten zivot odtrpi. Mozno to na nieco v koncovke bude (ked plati karma) a ked to dotycna berie uprimne a dokaze sa povzniest moze to byt aj super forma vycviku. Tam sa totiz neda inak nez temer uplne zbavit ega, nezavidiet, zit so svoje a odovzdat sa vyssiemu ucelu.
No niektore zeny taketo sedlacke typy chlapov dost pritahuju, hlavne take jednoduchsie niekde z dedin. Take si ani nevedia prestavit, ze by mali doma kultivovaneho chlapa na urovni. Takeho dokonca nechcu a maju voci nemu averziu. Nim vyhovuje sedlak, co pride z nejakej slaboplatenej roboty, potom si sadne v tielku pred telku, prdne si a otvori pivo a na zenu zhukne: Heeej, pod sem, uz ide farma 😀
ja mam rada tuto stranku..tiez sa rada postazujem, pomoze mi ked dostanem rady nezainteresovanych ludi...
je uplne normalne, ze zalozila novy nick. ak by som chcela rozobrat takuto temu, tiez si zalozim cerstvy.
ak vidim nadpis a nepaci sa mi tema, necitam...alebo precitam, pokrutim hlavou a nereagujem. radsej ako by som mala napisat nieco sproste...
ale co si uz niektore dovolujete...to je vrchol! no osobne to povazujem za zakomplexovanost. tu sa mozete vyzurit na komkolvek....
je jedno aku temu zalozim-moje dieta zle spi, moje dieta vrieska, ma vzdor, mam depku, som znechutena z toho a z toho...proste sa chcem len vyzalovat, ulavi sa mi...niekomu to pomaha...ale zaver od tychto dokonalych zien je- si otrasna mater, nezvladas seba, decko, muza, domacnost, nic...si cela otrasna, nemozna! - ale jedine co ukazete zienky moje, ze sami take ste.
nie som zlomyselna, vzdy som len krutila hlavou nad takymi komentarmi, ale uz som neodolala.
zamyslite sa nad sebou. potom, ze svet je aky je...
Áno je veľa ľudí, ktorí sa tvária vonku inak a doma sú celkom iní, hlavne takí na ktorých by ste to v živote nepovedali. Pozitívum je, že ten Tvoj sa nepretvaruje. A keď mu slušne dohovoríš, nič? Inak možno by pomohlo, to ma len napadlo, skús robiť to čo aj on. Neumy sa, neobleč, nažer sa kapusty a prrrrrrrrrrrrrrrďdddddd.
akeho ste si vybrali tak takeho mate, co ste cakali ze sa zmeni ked to tak bolo doteraz???
@natalym ja by som k tej kapuste este zjedla 5 strukov cesnaku 😀 , tyzden si neoholila podpazusie, nosila jedno tricko na doma, neumyla si vlasy ... nech vidi svoj obraz , aj von by som sla na hanbu sveta.
tiez si myslim, ze po svete chodi kopa prasakov, ktori robia aj vacsie humusaciny ako jej manzel, ale tito su este o to horsi, ze doma sa tvaria ako dokonali manzelia a tatkovia. 😖
@fiona27 ...aj takato je dan za ,,nepriaznivo,, usporiadane priority pred tym, ako s niekym niekam ides- lahnut ci sadnut...v podstate je to uz teraz uplne jedno. vela trpezlivosti a lasky!

@martinusik91 ako myslíš, moja 😉