Nemanželská dcéra
Žijem už 16 rokov v šťastnom manželstve, mame spolu 3 krásne deti, ale napriek tomu som urobila obrovskú chybu vo vzťahu. Pred pár rokmi som sa zaplietla s manzelovym kolegom a práve s nim sa mi narodila tretia dcéra. Manžel nič netuší hoci dcéra už má 6 rokov, no mňa stále trápi, že sa to raz nejak dozvie. Krvnú skupinu ma rovnakú ako manžel, lebo aj ten druhy muz ma tu istú a ešte svokra stale tvrdí, že sa mala podoba na nebohého svokra. Viem na 100% že nie je jeho, lebo s mužom som sa milovala bez ochrany až po tom, čo mi vyšiel pozitívny test. Jeho kolega vie, že je to jeho dcéra, posielam mu jej fotky, on mi prispieva na jej výchovu no ani jeden sme nikdy nechceli povedať pravdu. Ani neviem, prečo to tu píšem, lebo žiadna rada asi nepomôže.
Daj si spravit dna 🧬 test. Ved to dieta moze byt muzove jedine ze si snim nemala sex od poslednej mrchy. Si predstav tu srandu ze by bola manzelova a kamos roky plati na cudzie dieta. 😅a Keby to raz vykecal Aspon by si mohla ukazat muzovi ze dcera je jeho a tu neveru by ti Mozno odpustil .. Aj ked cele roky mu takto klamat Neviem . Ono je to horsie o to ze ten chlap je jeho kamos kolega . Je jedno ci si snim spala raz ci sto ta situacia ze je vo vasom zivote je x krat horsia. Raz sa to prevali. Mozno ked bude dcera dospela.. Neverim ze raz jej to nepovie. A to klamstvo tajomstvo ta bude zožierat cely zivot hoci si myslis ze nelutujes a ze si stym ok. Ak svojho muza milujes vinu citit Musis ci chces ci nie Lebo mu ublizujes. On sa v malej vidi a ked raz zisti ze nie je jeho zlomi mu to srdce.
@iv007 👍
..na PN dlho ,tak hodím zrnko 🐔🤣🤷
@evamarek77 presne najvacia Sranda by bola ked urobi dna test a dieta nie je kamosove a teraz mu vratit niekolko tisic € 😂 Mne to pride Strasne divne ze od neho berie $ na dieta hoci ho jej muz zivy.. Cize 2 ockovia prispievaju na dieta . Este aj to ked raz zisti jej muz ze tajne dostavala € od kamosa .. toto je taka zrada niekolko nasobny level . Autorka Nic proti tebe ale hroznu situaciu si si navarila. Radsej si nemala nic hovorit nikomu a zit s tym pocitom .. alebo ten test dna hnet urobit . Nejak zle si to poriesila. Hlavne pre seba ked sa to raz prevali ty budes v takych 💩..
Si super manželka- vidím, že ich kamarátstvo si ponala veľmi špecifický....keby to bolo opačne? Tvoja naj kamoška a tvoj muž? A to divadielko toľké roky okolo toho....kks fuj
fuuu tak toto je sila teda….
Ty to nechceš prezradiť ale o tom tajomstve nevieš len ty. A vieš ako je to s karmou......
@kiwi3 nemusí to byť vypocitavost- možno ako matka by nedokázala ísť na potrat
@katarinka89 tomu by som aj rozumela, ale v tej situacii je to jasne zamotavanie sa do dalsich lzi, ktore nevedu k nicomu dobremu pre nikoho. okrem toho nemyslela som len financne, ale sama pisala, ze zila dvojity zivot, kym sa to s jej muzom nezlepsilo, takze to bola na toho milenca dobra paka
@kiwi3 tak neodsudzujem ze si dieta nechala nech je otec kto chce ale je to stale jej dieta. Len ked sa rozhodla muzovi nic nepovedat a nechat ho zit v domnienke ze dieta je jeho .. pride mi odveci ze berie € od chlapa ktoreho povazuje za bio otca. Bolo by to ine keby jej muz o tom vedel.. Tak fajn nech bio otec prispieva.
Ja by dom mu aj verila, ze to nepovie. Ak je rozumny. Ublizil by tym nie len tebe, kamaratovi, ale aj vlastnej dcere.. Pochybujem, zeby mu stalo za to, vykricat to manzelovi pri nejakej hadke, ak tam su taketo dosledky.
Ja chapem ze mas svoje deti rada. Milujes ich . Aj tvoj muz . Ale jedno z nich nie je jeho. Tak sa Skus vcitit do jeho koze ked to raz zisti. Nevera je jedna vec ale toto s dietatom je dalsia. Neveru by ti Mozno odpustil ale to ze ho kazdy den klames ked sa tvaris ze tvoje 3 dieta je aj jeho . Mala si sancu mu to povedat ked si bola tehotna mozno by ste to nejak prezili .. mal by sancu vybrat si byt jej otcom hoci nie bio. Takto kazdy den to klamstvo rastie .. a to bude velmi tazke odpustit ti.
a co dcera? ta sa teraz nikdy nedozvie kto je jej biologicky otec?
Ja ked som v stastnom manzelstve tak sa nezapletam s manzelovymi kolegami 😃 neviem si ani predstavit ze by som sa dostala k niekomu tak blizko aby sme sa dali dokopy, kym zijem v stastnom manzelstve.
A ze kolega cely cas vie o tom ze dieta je jeho . Je toho Strasne moc . Tak nemate stastne manzelstvo alebo ste ho nemali Ved to sa len tak nestane ze ups vyspala som sa s muzovym kamosom lebo sme mali nudu..
Ak ta presviedcal biologicky otec, aby ste to nehovorili, tako dovod viac dufat, ze to teda nevykeca. Ja ti len zelam pevne nervy do buducna. Musi to byt velmi naprd zit s takym tajomstvom. Ale myslim, ze ked uz sa stalo, rozhodla si sa dobre. Takto maju vsetky tvoje tri deti milujuceho otca, kompletnu rodinu. Nemusia riesit, ze ich mama otca podviedla a sestra je nevlastna.
Vyvediem ťa z omylu autorka. Už to nevieš len ty a tvoj milenec. Už to vie aj celé toto fórum. A dúfaj v to, že sa tu niekto nenájde, kto ťa spozná. 👍
teda zle som sa vyjadrila, ale chapeme sa. 🙂
pride mi to strasne nechutne voci tvojmu muzovi, ze ste dalej vsetci traja v kontakte a navstevujete sa, a takto ho do oci roky klamete, chudak manzel a chudak dieta, ze bude cely zivot zit v klamstve
nie vzdy je lepsie zit sice v pravde, ale s nervami v kybli z toho

Bola by som ticho a keby sa to fakt prevalilo robila by som blbú, že tiež neviem že je nemanželská. Tak to bude najbezbolestnejšie pre chudáka tvojho manžela.