Nenávidím svojho otca
Nenávidím svojho otca, bývame v rodinnom dome ja aj s manželom aj troma deťmi,,,, mama nám zomrela. Pred 7 rokmi,čiže ostali sme pri nom že reku aby nebol sám.
Prvé roky som sa snažila mu vychádzať v ústrety, variť prať všetko bolo pre mňa samozrejmosť,,,,, po nočnej som mu lepila pirohy a podobne dedinske jedla aby sa necítil sám a aby som mu aspoň s časti nahradila našu mamu..... Otec popíja aj keď mama žila, musela mu ulievat 3 krát na deň. Očakával to aj odomna, len mne to bolo pod moju úroveň, začal ma roznasat po dedine, že mu nič nevarim, neperiem, všetko som pokradla, roupredala, proste samé klamstvá, u všetkých ktorí mu uverili som suka ktorá sa nestará o tca, keďže nám neprispieva na domácnosť nevarim mi, periem mu zehlim, upratam, ale nevarim, prestala som s tým, aj to co som varila kedysi povedal ze mu nechuti, že je tam veľa cibule a pod. Proste bludy.... Ide o to ze ja ho neznášam, neznášam ho keď ho vidím na dvore, že ide k deťom, proste ma stále vypite, ohovára ma stále lebo stále s niekym telefonuje po tichu až septa,. Telefón do istého času neschovaval, ale už schováva, čiže už ani neviem s kým vola a pred kým všetkým ma spini, nekomunikuje s nim iba to co musím, odpovedám ale nič od neho nepotrebujem,
@janinah ja by som sa hlavne do takej situácie nedostala. Neviem, aké majú možnosti, ale otcovi by som navrhla liečenie, s tým, že ked nie, v status quo nebude možné pokračovať. A odsťahovala sa inde, pre mňa za mňa aj do podnájmu, keď nič lepšie v možnostiach nie je... Keď bude treba doopatrovat, potom by som sa pozrela znovu, aké sú možnosti. Za tých x rokov bude takmer zaručene iná situácia, iné karty, iné fakty na pouvazenie
@elcoro mas surodencov?
@elcoro - nehnevaj sa ale tvoje vyjadrovanie o otcovi je katastrofálne, takto by som nehovorila ani o poslednom nepriateľovi, širiš zo seba neskutočny negativizmus. Pýtať prispievať peniazmi od vlastného otca? Vzivote by som niečo také od vlastného rodiča nežiadala. Taký problém dať jesť aj jemu čo máte navarené? Otrasný príklad do života dávaš svojim deťom. Keď na vás prepisoval dom bol vám dobrý teraz keď je dom váš tak už mu neprídete na meno. Ja sa vôbec nedivím celej vašej situácii s vašim prístupom.
@veronikaszabova jednu sestru žijúcu v maďarskú, slobodná, nikdy sa tu nevráti ani by sa nevrátila, dohovarala mu žiaľ zbytočne, nekomunikuje s nim, len keď musí, tie jeho bludy nepočúva
@elcoro a ten brat, co spominas dalsej diskusii?
@elcoro otec ti dal dom s pozemkom,že ste si prerobili a za aké peniaze je vaša vec,nemuseli ste...ten dom pred prerobením mal akú hodnotu? min. 80tisíc tipujem..za kolko rokov otec preje takú sumu? kolko vás ročne stojí on ako jedna osoba? jjedlo,plyn,elektrina....a v matematike dobrá nie som,ale tu mi to je dosť jasné,kto komu dlhuje,ak už o toto ide...už naposledy ti píšem,máš len jednu možnosť- zmeniť svoj prístup...alebo nechať všetko tak a ísť do podnájmu,čo neurobíš...
@veronikaszabova nevlastný
@veronikaszabova milión pokecov bolo, liečiť sa mame my,,, nič mu nevysvetlite nič,,,,,,
Dve veci. Jedna. Na viacgeneracne byvanie treba nekonfliktne povahy a volu oboch stran Za druhe. Alkohol meni povahu. Nenavist Ti nepomoze, kto pije, ten je iny clovek akeho si poznala. V hlave ma iba odkial zoberie na dalsi alkohol a sebalutost.
Chyba bola investovat tam do prerabky. Nikdy neinvestuj do niecoho, co patri/lo zijucej osobe. Pride konflikt a dotycny Ti to vykrici a bude chciet dar spat, alebo poriadne "odskodne", ktoreho vysku urci iba on.
Jedine sa odstahovat, zariadit si nove byvanie, prerobeny dom vam predsa zostane. Iba obcas dohliadnut, aby to opity nedonicl. Aj vztahy sa vam upravia, ked si nebudete kazdy den liezt na nervy.
@elcoro dom vam daroval, ci ste vyplatili s muzom surodencov?
Mozno sa citi otec ukrivdeny.
@veronikaszabova vyplatili sme súrodencov.... Ja nechápem ved keď robím dom počítam s tým ze ho dám, nechám deťom, dieťaťu co tam ostane... Véd komu ho dám? Charite keď mám deti? Za co cíti krivdu? Prepity mozog nič iné celý život
@elcoro prepac, ale strasne sa vyjadrujes o svojom otcovi :(
@veronikaszabova sorry ale môže táto on co všetko na rozprával a ako sa správa
No mne by za tie nervy ten dom nestal. Za 70 tisic sa da u nas postavit krasny bungalov. Isto by som sla radsej okrem byvat. Tiez sme docasne u nasich, ale pocitam dni, kedy odtial odideme hoci do starsieho domu, ale nasho s nasimi pravidlami a kludom
@deti95060810 az na par detailov akoby si o nas pisala 🙂. Na dochodku je fajn akurat tym dochodcom, ostatni len trpia 🙂
@elcoro tak toto ma už dostalo a musím sa ozvať.
Ja nechápem ved keď robím dom počítam s tým ze ho dám, nechám deťom, dieťaťu co tam ostane... Véd komu ho dám? Charite keď mám deti? Za co cíti krivdu? Prepity mozog nič iné celý život.....???????
Ja nechápem tiež.... Véd je tvojou povinnosťou sa o rodiča postarať, myslíš ze tvoji rodičia nemali na teba ako dieťa ci pubertiacku zlosť a predsa sa o teba postarali, dokonca ti dom dal otec. A teraz ty chceš aby platil nájom vo svojom dome ani jest mu nedáš. Frfle..... Tak nech.... Jedným uchom dnu a druhým von.
Tak ak kvôli tomu majú byť konflikty že mu nechuti tak nech si vari sám ale ze by musel platiť nájom v jeho dome??? No koľko toho otec mi ie sám na energiach už... To je silná káva. A čo o tebe hovorí ved je pravda.... Najesť mu nedáš peniaze pýtaš.
Neziv v sebe takú nenávisť voči vlastnej krvi ✌️

@elcoro lenze dom by si musela kupit a prerobit. Alebo kupit pozemok a postavit. Podla mna,keby bol normalny,rada by si ho s vdacnosti zivila. Tebe sa zhnusil spravanim,pitim a stratila si k nemu uctu. Vidis,ze s nim nepohnes. Musis zmenit svoj postoj. Viem,ze je to tazke,ale kvoli detom. Co maju deti z nervoznej maminy a takisto muz.