icon

Nenávisť žien voči svojim mužom

lllara1110
26. dec 2013

Ked tu tu po dlhe roky čitam mam pocit že len mi muži sme tie/hovada/ aženi užasne mamički...mal som par stretnuti s pravnikom a nie jednym,v tomto a predošlom roku je viec zakernosti faloše klamstva od matiek ako od manželov...ženy klamu,špekuluju ako sa odtrhnut od muža ktoreho sa chcu zbavit,zničit ho a najst noveho čo ho možu cicat

kofoluska
26. dec 2013

@lllara1110 to uplne chapem. Syn ma len pat mesiacov, ale neviem si zivot bez neho predstavit. A moj manzel tak isto. Nech uz sa teda stalo medzi vami cokolvek, verim, ze sa to nejako utrasie. S detmi asi nebudes denne, ale aspon ich budes vidat............ 😖

lllara1110
autor
26. dec 2013

@kofoluska maš pravdu a necha tak...neviem žit bez svojich deti.......pa

@luba28 pači sa mi čo pišeš.....skus ešte

lllara1110
autor
26. dec 2013

@kofoluska dakujem zlatenko

lllara1110
autor
26. dec 2013

@luba28 😎 som hlupak a bolsom a pred.........asi muž nesmie tolko lubit

luba28
26. dec 2013

@lllara1110 vsetko sa da,len musis chciet a nepovolit,....zmen sa teraz ty na ignoranta,..ber si deti tak ako doteraz,ale k nej sa neozyvaj,..nepros,neponizuj sa,nedaj najavo,ze si zlomeny a ze nevies bez nej zit,.....

lllara1110
autor
26. dec 2013

@kofoluska boli to že?

lllara1110
autor
26. dec 2013

@kofoluska boli to že?
@luba28 prečo mi tak užasne pišeš?

lllara1110
autor
26. dec 2013

kokos velmi velmi velmi

lllara1110
autor
26. dec 2013

@maminuska Tebe želam maminuška ešte piatok a poto supr.vykend a dakujem za odpovede ahlavna sa nelutujem.Dufam že si mala krasne Vianoce.

lllara1110
autor
26. dec 2013

@lllara1110 velmi

stardust
26. dec 2013

@lllara1110 ta ta uz lubit nebude. Spravaj sa k nej asertivne, zapisuj si vasu komunikaciu, pisal si, ze tu bola po rady...skopiruj si vsetky prispevky na konovi, este sa ti zidu.

luba28
26. dec 2013

@lllara1110 pisem ti tak,ako to citim ja,aj ked som zena,.... 🙂

lllara1110
autor
26. dec 2013

@kofoluska dakujem prosim davajte si pohlad do oci stisk ruk objatie,je to užasna vec.

babatko2010
26. dec 2013

neviem presne o co tu ide no v zivote sa mi potvrdilo jedno a to ze dobry chlapy,taky co by zenu na rukach nosili a dali by jej aj modre z neba maju mrchy vecsinou ktore ich vyuzivaju a nevazia si ich dobrotu...a presne toto iste plati aj opacne!ale jasne ze aj cest vynimkam...

lllara1110
autor
26. dec 2013

@luba28 dakuem

kofoluska
26. dec 2013

@lllara1110 ano, mas pravdu, je to uzasna vec. A na stastie u nas nic vynimocne. Stale sa dotykame, objimame, sme k sebe mili. A to iste s nasim synom. Na oplatku bozkava on nas a uziva si, ked si ho tulkame, nosime na rukach a bozkavame my. 🙂 Je to uzasne stvorenie.

lllara1110
autor
26. dec 2013

@babatko2010 vsetko je len o cite laske a stisnuti:::už lenmalo

adri266
26. dec 2013

@lllara1110 mna mrzi, co sa Ti stalo, ale jednej veci nerozumiem, preco si vylievas svoju zlost, hnev, aj smutok nad tym tu, medzi zenami. Preco sa nestazujes chlapom na pokeci alebo na nejakom inom fore pre chlapov? Ci v krcme? 😕

kiki68
26. dec 2013

tak ked dojde na rozvody to nikdy pekne nie je, jedine ak sa ti dvaja dohodnu a utrasu to ako neprekonatelne rozdiely,ale to vidime asi skor v americkych filmoch a nas zivot nie je Hollywood a nie sme celebrity.

toto znie tak ta tema,ze zeny,ktore nenavidia muzov...a ano su take,ale ked sa stane,tak je vacsinou zle vsetko,co sa deje...a ked si muz vezme zenu zlatokopku,tak to mal hned prekuknut, myslim,ze taki muzi toto vobec nevedia odhadnut, takze sa daju dokopy s mrchou a akoby si to nevsimali..podobne ako vela zien ignoruje to,ze sa daju dokopy s chlapom co ma nasilne sklony a je agresor a este to vzdy ospravedlnia. Taketo vztahy maju samozrejme zle konce a odnasaju si to deti. Lebo tie nemozu za to kto ich splodil a z akeho dovodu...

luba28
26. dec 2013

@lllara1110 drzim prsty,..a uz nech to dopadne akokolvek,tak si skus zapamätat,ze pro jedno kviti,slunce nesviti,......vela stastia,....

babatko2010
26. dec 2013

@lllara1110 ano,ale lasku,vztah treba pestovat,je to jak kvet,ked sa o staras,zalievas,hnojis davas na slnko atd ale ked nezalievas a veci ostatne tak vyschne,umre a takto je to aj s laskou...bohuzial vo vela vzahoch dochadza k stereotypu,beznym kazdodennym povinnostiam a na lasku akosi nezostava cas...

maria1989
27. dec 2013

@lllara1110 daj tu, hneď beriem takého, čo ho budem cicať!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

digysa
27. dec 2013

@kiki68 Musim Ti povedat, ze tu to fakt tak existuje aj v realnom zivote. Syn ma kamarata, jeho rodicia su rozvedeni. Byvaju od seba asi tak ako z Blavy do Hlohovca a pekne sa striedaju a obaja sa staraju o dvoch chlapcov. Ziadne zbytocne hadky, ziadne problemy (urcite maju minimalne konflikty, ked sa nieco zmeni v rozvrhu a pod).

A este poznam dalsiu rodinu, kde matka a otcim a otec a macocha su kamarati a syn ma dve mamy a dvoch otcov. Vsetci si rozumeju, raz chodi po neho do skoly nevlasty otec- maly sa mu vrhne o krk, nevlastnu mamu tiez zerie......No toto bol pre mna, ako pre Slovenku prvy krat dobry sok 🙂 😉

digysa
27. dec 2013

@lllara1110 neviem, co sa presne medzi vami stalo, ale k tejto teme by som sa vyjadrila asi tak....ze

ta nenavist je v zivote asi 50% na 50%

Nemyslim si, ze zlych muzov je viac........

Zeny su vypocitave, muzi su drzgrosi, zeny su zakerne, muzi su agresivny.....je to vzdy fifty-fifty

vianne
27. dec 2013

@bbarboraa bohuzial poznam...netvrdim, ze je dokonaly chlap, ale bol a je dobrym otcom, mozno im partnerstvo nevyslo.....chapem, ked sa manzelia rozidu, ked sa vztah pokazi, ale nemyslim si ze autmaticky sa stavaju zlymi otcami...mam pocit, ze my zeny mame sklon, davat do roviny manzela a otca...a nedokazeme rozlisit, ze bol zly manzel, ale nemusi byt zly otec...

bbarboraa
27. dec 2013

@vianne no osobne nemiesam rolu otca a partnera... a myslim ze otec neprestava byt otcom dnom rozvodu ALE mnohi otcovia ci to myslia.. ze stratili zodpovednost za deti! Lebo kym su v manzelstve dajy detom Voo SETKrO a po rzvode len to kolko musia... zial taka je realuta a nebojim sa napisat ze na 90%.. :o)

barnica
1. jan 2014

@lllara1110 Jediný tatino čo sa tu vyjadril si ty a navyše si sa tu vysťažovala riešiš veci čo si už riešil trikrát predtým to nemá s touto témou nič spoločné. Áno aj chlapi aj ženy vedia byť svine a pri rozvode sa perie výlučne špinavé prádlo takže s tým sa musí rátať. Tak sa konečne pozbieraj a keď máš dôkazy zabojuj o deti aleboo ženu alebo čo vlastne chceš. I keď ja osobne si myslím že by si sa mal najprv dať dokopy sám a potom niečo riešiť pretože ľutujúceho ho sa chlapa žiadna ženská nechce a to že ti deti nepovedali tato ale inak to je normálne a stáva sa to úplne v pohode a bežne takže kľud. S úsmevom si ich pritúľ a povedz že: miláčik ale ja som tvoj tatino a daj im pusu a nerieš zbytočne. Môžeš byť rád že sa s nimi stretávaš ešte pomerne často keďže tvoja drahá počúvla rady,mohol si byť na tom aj horšie. A na záver jedna vec: Nehádž všetky ženy do jedného vreca neprečítal si si všetky príspevky k všetkým diskusiám pretože inak by si takto nemohol reagovať. Sú tu ženy ktoré majú skvelé vzťahy,skvelé deti a super manželov tak prestaň s vetami ako: vycicať a potom šup na Ďalšieho pretože sa akurát strápňuješ. Ende Šlus finito

misiacik798
Odpoveď bola odstránená
stela310
8. apr 2015

nic ine sa nedalo cakat 😀

brady1
8. apr 2015

@lllara1110 chudák,radsej sa venuj svojej rodine