Nepochopený a unáhlený rozchod
milé dámy, som dosť smutná z udalostí, ktoré sa mi udiali za posledný mesiac a začínam o sebe a svojich rozhodnutiach pochybovať, momentálne mám totál zmätok vo svojich pocitoch, možno mi niektorá z vás dá trochu reálu do môjho vnímania. nedávno som tu riešila môj problém v téme "vzťahová dilema" pridám aj link, kto chce byť v obraze.
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/vztahova-dilema-2/
po všetkom, čo som tam napísala, sme sa napokon mesiac nevideli, od konca decembra doteraz. najskôr sa nám obom nedalo, potom on navrhoval stretká často, ale ja som už po tom probléme, ktorý som tu opísovala nejako ochladla a všetky stretká som rušila pod zámienkou. potom, ked už zámienky došli, sme komunikovali spolu len cez net a padlo z mojej strany veľa tvrdších (nie urážlivých), ale narovinu povedaných viet o tom, že mi prekáža to, ako je na matku naviazaný a bla bla, že mi to celé správanie príde pubertálne a pod. proste sme si popísali vecí úplne narovinu, niečo sa ho dotklo viac, niečo menej, ale to, čo mne písal on, ma rozplakalo od dojatia.....vždy som cítila, že ma ľúbi, vždy inicioval tie stretká on, vždy sa mi prvý prihovoril na nete alebo každý den mi ako prvý poslal milú sms....ale teraz mi napísal o svojich pocitoch všetko....kým ja som mu povedala, že končím, lebo ho mám síce rada, ale celá situácia okolo nášho stretávania a jeho matky mi nevyhovuje, on mi napísal, že som bola po 10-tich rokoch od jeho posledného vážnejšieho vzťahu prvá žena, ktorú ozaj ľúbil, pri kt. mal všetko, čo si môže od ženy a priateľky priať, že ma nikdy nepodviedol a ani si nerobil zádné vrátka, lebo mu na mne veľmi záležalo, že som pre neho jedinečná baba po všetkých stránkach a že sa nedokáže vyrovnať s tým, ako som to všetko udupala, zašliapala a že sa mu život rozsypal, že som mu iba ublížila a on ľutuje, že si ma pustil tak hlboko pod kožu....týmto ma ozaj presvedčil, o skutočných citoch aj ked som ich cítila, ale ja neviem tera čo s tým....chýba mi (nie veľmi, ale chýba a ja sa cítim zle.....zle, že to ostalo celé akési nepochopené, že možno som aj napriek tej komplikovanej situácii mohla dať tomu šancu)......neviem, čo s tým, ľudia, napíšte názor, please....☹
@somtopokazila podla mna k sebe nie si uprimna...lebo neexistuje, aby ti stale stacilo, ze sa OBCAS stretnete, OBCAS zasexujete, neplanujete spolocnu buducnost. na vyplnenie obcasnej nudy si kup psa, ten ta bude milovat uprimnou a nezistnou laskou 🙂
@somtopokazila daj tomu ČAS ak patríte k sebe,po čase sa to všetko utrasie a bude dobre a ak nie,tak po čase to prejde a ty budeš šťastnejšia s niekym iným kto sa nedrží mamičkinej sukne a budes ďakovať že si sa tak rozhodla.ale jedno viem isto mesiac je velmi krátka doba urcite tomu daj viac času aby ste si uvedomili,či patríte k sebe alebo od seba.
@somtopokazila chápem, ak si stretla viac takých mužov, ktorí ťa ničím neoslovili, ale dávaš si na oči nie ružové okuliare, ale klapky. Čo od života s týmto človekom očakávaš? Najmä, keď ti napíše, že aby si si nemyslela, že keď si ty spomenieš, on pribehne. Ľudia, ktorí sa ľúbia, chcú byť spolu čo najčastejšie, či? Čo myslíš, komu bude celý život dávať prednosť, ak príde k nejakej názorovej nezhode? Píše tu na MK veľa nešťastných žien, ktoré majú problém s tým, že si ich nikdy partner nezastane, že sa vždy postaví na stranu svojej matky. Ale postoje tvojho partnera sú choré, úplne choré. Vlastne ani neviem, prečo píšem partnera, veď vy ste len virtuálni partneri s občasným sexom a to je do života príliš málo. To, že si stretla pár blbcov, neznamená, že sú všetci muži k ničomu. Ja som tiež už v živote bola v štádiu, keď som si povedala, že žiadneho muža nechcem ani vidieť. Bolo to pár rokov po rozvode, po rozchode s človekom, ktorý bol síce dobrák, ale môj a jeho životný štýl bol úplne odlišný, tak som sa radšej vrátila z kratšej cesty, potom som stretla typického manipulátora, po pár stretnutiach som to ukončila a vtedy som si povedala, že žiadneho chlapa už nechcem ani vidieť. A stretla som asi o dva týždne svojho terajšieho partnera, s ktorým som už roky šťastná. Bol chvalabohu vytrvalý. Ty dobre zváž, či ti tento vzťah-nevzťah stojí za to, utekajú ti roky života, ktoré by si mohla stráviť ináč. Ani jedna z nás ti tu nenapísala, že sa zmení, lebo žiadna tomu neverí, len ty, nie je ti to divné?
Ešte ma napadlo, že ak ti vyhovuje po intímnej stránke a potrebujete sa na občasný sex, v tom prípade som ochotná to pochopiť, nič od seba neočakávate, nič si nesľubujete, nikomu tým neubližujete. Intímny život a pekný a uspokojivý intímny život je pre mňa veľmi dôležitý, nie však natoľko, aby som sa vedome zbavila možnosti spoznať niekoho, kto pri mne nebude len pár hodín raz za čas, ale vždy, keď to potrebujem a pre koho budem najdôležitejšia na svete.
@somtopokazila kedze ti vyznal lasku cez net, nikdy nevies ci to pisal sam, ci si nahodou nepomohol nejakou romantickou knizkou. ci to neskladal polhodinu tak, aby sa ta dotkol na citlivom mieste... jasne, ze moze byt, ale cez internet je ina komunikaia ako nazivo. aj ja ti teraz cez internet mozem pisat siahodlhe romanticke tirady o tom, ako ta lubim alebo co, bolo by to velmi jednoduche. a pritom sa ani nepozname. s rozchodom si zmierena, preto, ze si ho iniciovala, mas vycitky, to je normalne a vzdy tie vyciky budes mat, lebo clovek rozmysla nad svojimi rozhodnutiami a prehodnocuje ich. keby ta nechal on, by si si posmutila a mala by si pokoj, lebo by si vedela, ze je koniec, ze s tym nic nespravis. tuto keby si sa zacala prosikat, by si to mohla zmenit. ale kedze si spokojna, bolo by to nanic. mozno o par rockov dostane rozum a ozve sa ti. mozno ty medzitym najdes niekoho stokrat lepsieho a nebudes mat zaujem.
co sa tyka toho, ze mas pocit, ze to je nedoriesene, to ignoruj. rozchody su malokedy lahke a doriesene. mna samu nechal byvaly po zlozitom vztahu jedinou smskou, stretnut sa nechcel a porozpravat sa o tom, aspon preco a akoze sa rozlucit alebo co. bolo to pred asi 7 rokmi, doteraz sa mi niekedy sniva, ze ho stretnem a sa priatelsky porozpravame, ze vsetko je v pohode, ze som vlastne rada, ze sa so mnou rozisiel a zakyvem mu a idem prec. lebo tiez mam asi potrebu akoby to doriesit, nemam rada, ked mam s niekym zly vztah. ale proste niekedy sa to neda, niekedy to nie je rozumne, lebo by ta to vtiahlo spat. takze sa s tym zmier a bud rada, ze si volna pre pripadne ine znamosti
@velli1 cica on na teba kasle to sa samo nespravi
@somtopokazila dobre si spravila, že si s ním prerušila kontakt. Veď tento vzťah by ťa vôbec nenapĺňal, vždy by si bola obmedzovaná, tým že nie si ním na svatky, cez víkendy, cez noc. Sorry ale v jeho veku si nebodaj mama má myslieť že je panic? Toto je naozaj nezdravý vzťah a iba by si na to doplácala. Viem, že v dnešnej dobe nie je ľahké nájsť niekoho normálneho 😉 , ale ešte preto nemusíš brať hocičo len aby bolo 😉
@somtopokazila .chýba mi (nie veľmi, ale chýba...aj ked na vyplnenie MOJEJ OBČASNEJ NUDY mi chýbať bude
si si odpovedala.
@nyusika PRAVDA
@somtopokazila ja ziram moja...vy ste rovnaki...tak tebe sa nechcelo ist za tvojim milovanym,za ktorého tu teraz zakladas uz druhýkrát temu, lebo tvoja pohodlnost proste a vonku bola zima??..no zbohom...medzi riadkami byva vzdy najvacsia pravda..ty ho nelubis o nic viac, ako on teba...no kludne mozete spolu fungovat...
@mala_hobitka ci mam spravit?
@somtopokazila veľmi ťa ľúbi a v zápätí napíše že si p--a??? To je teda láska, to by som ho do tej p--e poslala 😎
Urobila si maximum pre vas progres..ktory sa zial buz jeho naslednych skutkov zapecatil..z tvojej strany uz nie je co riesit.urcite bud trpezliva.krok k spol.buducnosti moze a musi urobit uz len on sam.
@velli1 premysliet si ci tento chlap vyhovuje tvojim zakladnym predstavam a poziadavkam na milujuceho partnera do zivota
ja bych chlapa co ide na prechadzku so susedou nakopala do miest kam slnko nesvieti
LENADKA - on sa na margo tej p..e, čo mi napísal obhajuje tým, že by ma tak v živote nenazval, ani mi tak nenadal, že mám tie jeho správy čítať poriadne a nie si z nich vyberať podľa situácie čo sa mi ako hodí....že on napísal len toľko, že sa správam aktuálne úplne nepochopiteľne AKO p..a
je pravda tá, že som bola ozaj na neho protivná a moja komunikácia bola taká všelijaká, že každý iný by ma poslal asi z fleku kade-ľahšie, ale aj to je moja povaha, bohužiaľ....každopádne si nemyslím, že to bolo namieste, máme ťažké obdobie obaja, ale to neznamená, že by ma mal prirovnávať k nejakej akože p..i, kt. sa nevie chovať....mohol to predsa napísať aj inak, existuje milión iných negatívnych prirovnaní, ktoré by ma nezasiahli tak, ako toto...a aby toho nebolo málo, včera mi to zopakoval ešte raz v snahe dovysvetliť mi to a po prečítaním tých dvoch slov AKO P..A, sa zo mna vyparili aj posledné kúsky citu, ktoré som k nemu prechovávala.....normálne spontánne som po prečítaní tej správy zistila, že k nemu už nič necítim...vôbec a viac som ani neodpísala
@somtopokazila moja mila..suhlas s dievcatami vyssie.. a za mna jedna mala poznamka...MNA by chlap iba 2x nazval ze sa chovam ako p..a,,. PRVY A POSLEDNY ( a to sa teda fakt obcas tak asi aj chovam ked so mnou mava hormon, ale nastastie mam chapaveho muza co ma dost ucty aby taketo slovne spojenie nepouzil... 😀 )
@somtopokazila a hlavne NACO to este riesis? co ako myslel? co by? co ty by si? prevrat list
@puklica13 pises, ze prevrat list, skus prevratit stranu, po tolkych rokoch je podla mna uz trosku inde v zivote 🙂
@helena1982 nechapem..? Prevrat list som napisala v zmysle aby sa pohla dalej a prestsla riesit neperspektivny vztah..pitve sa furt v tom istom..vie kde bol problem, vie ze on to neriesil, vie ze ju urazal a vydieral...nema to zmysel sa v tom pitvat ako vo vianocnom kaprovi..yreba sa pohnut dalej...ci? Ty si to inak pochopila?

TIMEA, nejde o sebavedomie, už som vyššie spomínala, že som stretla dosť mužov po rozvode a boli to oveľa horší kkti...pričom išlo o vysoko postavených chlapov a ani ich vplyv ani peniaze ma nedonútili ich viac kontaktovať....ja už mám svoj vek, svoje zázemie, svoje súkromie ktoré nechcem meniť, ani robiť radikálne životné rozhodnutia a tento "chmuľo" ako píšeš, mi bol (žiaľbohu) ozaj najbližší....stále tvrdím, keby tento chalan žil sám, nezakladám diskusie a nemám dilemy....tí pred ním, žili sami, dospelí zrelí muži a bolo to málo, chýbalo niečo ľudské...preto ma to toľko štve a kukám na veci zo všetkých strán.....ja som nechcela vlastne nič iné, ani sedieť s jeho matkou pri káve, ale to také obyčajné, že mu zavolám a on príde a nebude určený limit...proste spontánne veci....žiadne nedá sa lebo mama...len o to mi išlo...ja nechcem sobáš ani spolužitie s ním, len si myslím, že ak je človek s niekým dlhšie a ten vzťah sa vývija, že možno by k tomu došlo a bolo by to celé na prd...tak akoby cúvam z kratšej cesty alebo čo...aj ked na vyplnenie mojej občasnej nudy mi chýbasť bude