icon

Nerozprávanie sa vo vzťahu

kikinkirka
9. sep 2021

Baby, máte niektorá muža, ktorý keď sa zduje sa s vami aj niekoľko dní / týždeň / dva týždne nerozpráva? Hovoríme o mužovi 30+ nie náctiletom frackovi (aj keď sa tak správa) 🤷‍♀️

sweet20
9. sep 2021

@kikinkirka asi nedospel 😂

petamich
9. sep 2021

nie 🙂 my sa nevydrzime nerozpravat ani den a ked tak ja som ta co sa zduje a snazi sa aspon ten den vydrzat 😂

1aduliatko1
9. sep 2021

áno môj 🙈

0silvia0
9. sep 2021

@kikinkirka kedysi sme to takto tiež s mužom občas praktizovali, ale už nás to dávno prešlo.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
marianarem
9. sep 2021

@kikinkirka Nasi sa obcas takto nerozpravali po velkych hadkach, ale boli v tom obaja, nerozpraval ani jeden, ani druhy. Raz vydrzali aj mesiac. Pritom dobre, zive, pevne manzelstvo, uz su nejakych 50 rokov spolu. Ja tomu velmi nerozumiem, ja som zase taky typ, co sa potrebuje o konfliktoch poriadne porozpravat a co najskor.

jumama
9. sep 2021

Precitaj si o pasivnej agresivite, to je presne tento pripad, ked ta tresta tichom. Isto, kazdy mame svoje sposoby zmierovania sa s cimkolvek, ale mal by vediet, ze ti to ublizuje, ze to vasmu vztahu ublizuje.

thoughtfulweirdo
9. sep 2021

Áno, môj bol taký. Ale je to jeho jediná vada, tak som to s ním riskla 😅 a oplatilo sa, naučili sme sa s tým pracovať tak, že teraz mu dám chvíľu (dĺžka závisí od situácie) na ofukovanie sa a potom prídem a už problém riešime. Tak je aj vlk sýty, aj ovca celá 😄

deti95060810
9. sep 2021

to je jednoducho taká povaha... on bude taký istý aj o pár rokov....
tiež mám nábeh na zdúvanie sa, ale zas nie 2 -3 dni... to mu nestačí hrať urazeného pár hodín? môj manžel nie je taká povaha - našťastie...😉

janinque
9. sep 2021

hned som pozrela odkial si, lebo mam EX partnera z Bytce, ktory robil presne toto iste a mna z neho siel slak trafit 🙂 tiez 30+ 🙂

livka283
9. sep 2021

@kikinkirka nie, nepredstaviteľné, nám sa ústa nezavrú a muž mi nedá pokoj a jemu tiež, kým nezistíme čo sa deje a už riešime

kikinkirka
autor
9. sep 2021

@janinque 🤭🤭🤭🤭

rik01lulaka
9. sep 2021

Môj otec je taký a aby sa nasral, zdul a bolo ticho na 2tyzdne stačí málo...a ja som túto "schopnosť" podedila 🤷

janickacrazy
9. sep 2021

@kikinkirka poznám takého chlapa a ja by som to s ním asi dlho nevydržala, môj muž je ukecany, on nevydrží byť ticho dlho, ani keď je naštvaný, max. tak hodinku, dve 🤣

merkelica
9. sep 2021

ved ticho predsa lieci

gabika128
9. sep 2021

@kikinkirka môj muž je taký, dá sa na tom pracovať, ale je pravda, že po rokoch som sa naučila vrátiť mužovi jeho vlastné správanie a po nahnevaní sa s ním nebaví ja 😅

h2
9. sep 2021

Fúha, toto by som fakt vo vzťahu nezniesla. My sme obaja horúce hlavy, každý konflikt si vykričíme, ale aspoň je hneď kľud, o 5 minút je "po búrke". Nedokázala by som tak ísť ani spať a nie, že 2 týždne sa nebavíme?! 😲

derdia
9. sep 2021

@kikinkirka ahoj ja som to tak mala s manzelom na zaciatku...ze ked sa nahneval, tak sa proste somnou nejak extra nebavil. Ale potom sa jedny rozvadzali a my sme sa rozpravali, ze preco to tak skonci.
A ja som mu povedala, ze podla mna preto, lebo sa navzajom nepocuvaju a ublizuju si. Ako napr.ze ty sa somnou nerozoravas. Vies ze ma to trapi ale je ti to jedno. A prestal to robit...

ivik4
9. sep 2021

Ja som nikdy take nieco vo vztahu nemala az som spoznala mojho muza 😃 ten dokaze drzat usta aj niekolko dni. Och neznasam to na ludoch

shinon258
9. sep 2021

@kikinkirka ja si neviem predstaviť sa s človekom s ktorým žijem v jednej domácnosti nerozprávať 2 týždne. Akože deň, dva ok... Ale 2 týždne? Oof, to je iné kafé

elizabet173
9. sep 2021

@kikinkirka s takým mužom by som nemohla existovať. Ako sa poznám, mňa by tým nevytáčal, kašlala by som na neho, nech sa doma zdúva, ja by som si robila vlastný program, aj po večeroch, aj počas víkendov. Niečo pekné a pekne drahé, po čom dlhšie túžim by som si kúpila, veď sa nerozprávame, tak to nebudem preberať so skriňou, čo do toho investovať, nie? Odišla by som na víkend, netušil by kde, veď sa nebavíme. Lenže takéto kúsky človeka bavia chvíľu, nechať sa týrať človekom, ktorý sa rozhodol nekomunikovať, tak to nie. Život je príliš krátky na to, aby som ho zabila s takýmto mužom

spadnutaslivka
9. sep 2021

nie, toto pravidlo sme si stanovili už na začiatku chodenia- keď sa niekto chce ofučať a hrať urazeného, musí prísť a povedať, čo je vo veci a čo mu vadí, aby sme to mohli vyriešiť. A zmierujeme sa ešte v ten deň. Za 15 rokov sme ešte nemali ani 1 hodinu, kedy by sme boli tak pohnevaní, aby sme sa nerozprávali. Rovnako ako nevyťahujeme "kostlivcov", aby sme jeden druhého urážali a ponižovali. Rieši sa proste aktuálny problém.

78787878
9. sep 2021

@rik01lulaka Vtipne, presne ako moj otec. A podedila som oduvanie tiez, ale kedze som ho na otcovi neznasala, tento moj talent sa snazim nerozvijat. A pochvalim sa, ide mi to 🙂)

dankovicova
9. sep 2021

môj bývalý bol taký, to aj tri dni nemal problém byť ticho a mňa išlo rozdrapiť, on proste držal až kým som sa neprišla ospravedlniť, aj keď som nič neurobila, niekedy akože totál psycho 😀

esmeralda1414
9. sep 2021

@kikinkirka áno mam takeho, len u nas to bolo aj 3 mesiace a každú chvíľu dookola takže je koniec samozrejme to nebolo len toto.

rik01lulaka
10. sep 2021

@78787878 to je úplne super, že sa ti to darí...ja som to neznášala na ňom, neznášam to na sebe, ale nedarí sa mi 🤦...čím sa pochválim tak asi len tým, že už je pár mesiacov kľud...ťuk ťuk ťuk😁

marcela64
10. sep 2021

rodičia to tak majú, posekajú sa a tatko sa nebaví.

78787878
10. sep 2021

@rik01lulaka Tak zase... popravde, za mlada to išlo jednoduchšie, čím som staršia, tým ťažšie s tým bojujem 😝 jaaaj, ako by mi občas dobre padlo aj na mesiac sa zaseknúť a nebaviť 🙂))

nasasa_1
10. sep 2021

Ale tak je to sranda, bo by som povedala, ze viac sa takto vedia oduvat zeny, no jak to tu citam, asi som sa mylila a prvenstvo patri chlapom 🙂 Ale v kazdom pripade mi to pride ako dost detinske chovanie a vobec neviem, k comu je akoze taketo oduvanie vlastne dobre

spadnutaslivka
10. sep 2021

@nasasa_1 chlapi tu veľmi nie sú, takže je jasné, že viac tu bonzujú baby na odutých chlapov 😅