icon

Nerozumiem ženskej reči

kantos1
15. jan 2013

Som dva mesiace po rozchode so super babou, s ktorou som si perfektne rozumel 4 a pol roka. Nechala ma, našla si iného a ten ju po mesiaci odkopol ako handru atd atd ( moja posledná diskusia )... No a teraz k meritu veci. Včera som jej napísal, či by sme spolu šli na večeru. Nič zlé som od nej nechcel, nikdy som jej neublížil, nepohádali sme sa, ba dokonca aj rozchod prebehol v kľude nerobili sme si zle.... Odpísala mi, že to nieje dobrý nápad, nechce mi dávať nádej, že sa dáme do kopy a naznačila mi, že je to skoro. Ja som jej odpísal, že som ju chcel iba vidieť a chcel som vedieť ako sa má. Hneď na to mi prišla správa v ktorej bolo opäť to isté, len trošku pozmenené. Poslal som jej odpoveď, aby sme to nechali tak, ale či by šla na malý výlet k Donovalom ( také malé odreagovanie sa a vyblbnutie. Keď sme toho mali v práci nad hlavu, dosť často sme sa takto chodili odreagovať) . No a vtedy sa konverzácia zmenila. Písala mi, že by šla veľmi rada a že môžme dať aj tú večeru, pretože aj tak nemá s kým ísť 😒 . Tak som jej povedal, že večeru necháme tak (chcel som sa z toho normálne vykrútiť) , ale na výlete sa dohodneme, keď to bude aktuálne. V zápätí mi písala, že by išla na večeru rada, dá vedieť kedy a musel som jej odprisahať, že si od toho nebudem nič sľubovať. Ženy, slečny, dámy, prosíííím, ja nerozumiem vašej reči 😉 . Ak mi to viete preložiť, tak aby tomu chlap rozumel budem iba rád 😉 . Pretože neviem čo tým sleduje . Ďakujem veľmi pekne 😉

irriss
16. jan 2013

@kantos1
Ahoj!
Poradila Ti "nocni mura", jak tomu mas rozumet nebo se neozvala?? 😉

Podle meho
a)mela rozjednanych vice veci..a nadeje si delala ona sama nekde jinde..pak se ji neco zborilo..a "chtela vyuzit Tve nabidky"..
b)pochopila, ze Ty js ibyl ten pravy, ale dela, ze tomu tak neni..a chce byt nedobytna

c) boji se, ze byt nedobytnou by ji mohlo stat draho..mohla by prijit o 2.sanci s Tebou..
d) boji se, "stydi se", co tomu rekne okoli,kdyz preci podle ni a jejich reci "vas vztah nefungoval"... 😉
e) doufam, ze Te nechce "vyuzit"k propvokaci a zarleni ...😉
f) tahne ji to k Tobe, snazila se tahnout za provaz..ale provaz povolila - chce se schoulit k Tobe...a moc dobre vi, ze i kdyz budes slibovat a zahanet nadej....NADEJ chcete a touzite po ni ve skutecnosti oba.. 😉

HODNE STESTI..konecne prisel na MK chlap, kteremu verim,ze nenosi sukni.. 😉

lalinko2010
16. jan 2013

@kantos1 vymaž jej číslo a viac sa k nej nevracaj, čo ste si mali prežiť ste si prežili. človek nemá vkročiť dvakrát do tej istej rieky!

oskvarka
16. jan 2013

@kantos1 ak mozem poradit podla mna su tie sms v poho aj ked to znie chaoticky ale tak zeny casto hovoria (pisu sms) skorej ako rozmyslaju... prisla jej sms... porozmyslala 10 sekund a odpovedala to co si prave vtedy myslela ... potom si jej poslal dalsiu a kym jej prisla ta ona cely cas rozmyslala nad tym tak uz to mala lepsie premyslene doslo jej ze chapes ze nejde o nic zavezne (tak vari ta pozna za ten cas co ste boli spolu) a ze ma o veceru (ako kamaratske stretnutie z osobou ktoru poznam) zaujem... len uz to vzdy tak blbo vyzera ako ze si to zrazu rozmyslela.. tot moj nazor ..;) ... drzim palce a vsetko chce svoj cas... ale tak vecera nieje nic zle...

eeffka
16. jan 2013

@kantos1 pozri ja osbne by som jej napisala ze idem na vylet a ked chce nech pride tam a tam o xy hod, ze ked chce spolocnost nech sa ozve. chroma nie je tak co....
ci uz z toho bude kava, vylet, sex alebo vztah to vie bohvie kto...

ja som sa s terajsim manzelom z/rozchadzala za 10r chodenia 3x a sme tu, spulu a mame 2 deti. ono tie huste zeny typu kasli na nu, pobehlica a pod castokrat ked sa to stane ich muzom aj v manzelstve zrazia paty, hlava dole a ani nepipnu, nie ze by po stole buchali.

lujza123
16. jan 2013

jaaaj ako tu vsetky pisete ze nikdy 2 x nestupit do tej istej rieky....to ste sa nikdy s partnerom nepohadali a akoze rozisli a potom sa znova dali dokopy? Ja som to absolvovala s mojim ex tak 6 krat pocas desiatich rokov a az posledny krat to bolo definitivne....a nepoznam vazne nikoho kto pri dlhodobom vztahu, manzelstve aspon raz akoze nerozisiel...
Tak neviem zeny co tu radite aby na nu kaslal ci ste nezazili vztah dlhsi ako dva roky alebo sa hned rozchadzate pri prvom probleme....ale nie kazdy potrebuje mat za zivot 20 partnerov, dlhorocne vztahy su hlavne o kompromisoch, chybach a ich odpustani, o druhych sanciach, uzmiereniach, prekonanych problemoch a zisteni ze ten druhy clovek za tieto vsetky problemy naozaj stoji

kantos1
autor
16. jan 2013

@irriss Ahoj. Asi takto:
a) nádeje si robila niekde inde, to máš pravdu. A pravda je aj to, že jej to vôbec, ale vôbec nevyšlo a prvý krát v živote ju niekto poslal k vode (na to asi nebola zvyknutá)
b) no s tým pravým máš asi pravdu, pretože sme si vždy vychádzali a rozumeli a vždy mi to hovorila ( posledné dva týždne nášho vzťahu síce nie).
c) nedobytná, hm, mám ten pocit, pretože keď som jej povedal o večeri prvý, tak to nebol dobrý nápad a ešte bolo skoro. No keď som to chcel zrušiť a povedal som jej o tom výlete (pred tým sme stále chodili kade tade po slovensku). Už bola tá večera OK. a už by šla rada, ale nemôžem si robiť nádeje 😖
d) hej, toto hovorila každému, že už to nebolo ako na začiatku a nefunguje to 😒
e) myslím že nie, pretože s nou idem mimo mesto a nikto nás tam nepozná. Iba by sa sama pochválila
f) neviem ti odpovedať 🙂

irriss
16. jan 2013

@kantos1
e) je super🙂
f) Nevies mi povedat..ale VIES to dobre ..citis to vo vnutri.. 😉

p.s. podle meho bys mel brat jeji mesicni vztah jako velke PLUS ( ja vim, kdyz myslis a filmujes jejich spolecny intimni zivot straaaaaaaasne to boli)..ale nebyla Ti neverna!!!!a treba ho oslovovala pri "tom" Tvym jmenem a on ji opusitil... 😉
Mozna jste premysleli o snatku,spolecne budoucnosti..a ona si nebyla jista,nebo mozna prilis jista..proste utekla...
Toto obdobi potrebovala ...aby poznala, ze jsi to prave TY koho chce..

Bud rad, za tento prubeh,a ze ji neprekvapila nejistota az v bilem zavoji a nebo po nem... 😉

kantos1
autor
16. jan 2013

najhoršie na tom celom bolo to, že sme spolu plánovali bývanie ☹ . Ja som posledného pol roka zháňal financie na dom a podarilo sa mi to. Zohnal som peniaze aj bývanie a na Vianoce som ju chcel prekvapiť (ešte upresním. Ona o tom vôbec nevie). Žiaľ, nevyšlo mi to ☹ . Teraz mám dom, do ktorého sa mi nechce ísť bývať. Môj zmysel živote je fuč 😒

mimikas
16. jan 2013

@kantos1 necitala som si celu diskusiu ale moja rada, ruky od nej prec, ak si aj uvedomila ze ty se ten ktoreho naozej chce tak sa ma ozvat sama a nechaj nech aspon trosku zabojuje, nebud na spagate a necakaj na nu, nech sa trosku vydusi a aj si uvedomi tvoju hodnotu. Druha varianta je ze ta ma len ako back up utesitela, chlapa ktory tam bude vzdy ked bude chciet ist na vylet alebo na verecu, vzdy zaplati je s nim sranda, da mu tak trosku nadeje aby i nehladal inu ale v podstate medzi vami nic nie je, je to len zaloha ak si nikoho ineho nenajde.
Ja ale dufam ze je ty patris do prvej kategorie a ze si naozaj uvedomila co k tebe citi, (smyknut sa mozeme vsetci), ale nechaj ju nech o teba trosku zabojuje a uvidis ci aj ona spravy neake kroky aby ste sa dali dokopy. Medzi tym si trosku uzivaj slobodny zivot 😅

irriss
16. jan 2013

@kantos1
Vezmi si do sveho domu naruc plnou snu..uvidis, ze se casem aspon jejich cast naplni..a dum bude plny..ale soustred se na skutecnosti..nepln ho vzpominkama.... 😉 🙂

p.s. Svet je maly, jak uz jsem napsala nahore, mozna se neceho lekla.dozvedela se to...a dum by mohl byt duvodem... 😉
zvlast,kdyz za jejimi zady..to jsou veci, ktere se vybiraji spolecne, spolecne s clovekem, se kterym planujes zalozit rodinu...
Dum je krasny darek..ale zena je nevyspytatelna....obcas je lepsi kytice ruzi, kterou vyberes sam..ale dum,nabytek a jmena deti...e lepsi ve dvou.. 😉

kantos1
autor
16. jan 2013

@irriss dobre. Dostala si ma.
f) mám pocit, že keby bola presvedčená o tom, že to stretnutie nieje dobrý nápad, zarazila by to v začiatku a nenechala by sa zlomiť.

viem že to nebola nevera, pretože to ukončila s vysvetlením ,, nechcem ti ublížiť,, . Neviem prečo, ale cením si to 😉

Fuuuu, čaká ma asi dlhá cesta 😖

zabka88
16. jan 2013

@kantos1 hlavne jej o tom dome ešte nepovedz 🙂 teda ak tak neurobili vaši spoloční priatelia..ak sa ukáže , že si fakt uvedomila že si ten pravý, nech máš istotu o tom prečo...
osobne si myslím, že mimikas má pravdu, ako píšeš ešte nikdy nedostala od nikoho kopačky, musela to byť pre ňu rana , pre jej sebavedomie, možno sa len potrebuje ubezpečiť že niekto ju chce, že je tu pre ňu.. nedostaň sa do situácie že budeš pre ňu len prostriedkom na znovuzískanie sebavedomia a niekým kto ju občas zoberie von vyvenčiť..
áno, šmyknúť sa môže každý, ale mala by to byť ona kto teraz bude aktívna, a nesmie dostať všetko na podnose..

ono my ženy sme občas divné, nie každá vie oceniť dobrého chlapa, väčšinou to čo nám padne do náručia si nevážime a stakým chlapom máme tendencie "mávať", to až keď dostaneme od života riadne na "hubu" tak si vážime tých "dobrákov"..

keď s ňou už chceš byť v kontakte, pristúp na jej "hru", choď ako kamarát, ale kludne jej povedz že sa chystáš na výlet aj s XY, a na večeru s YZ.. však kamošiek môžeš mať viacej,nie? 😉 nech ťa vidí v meste aj s inými kamoškami, resp. sa jej ako kamoške "zver" že sa ti niečo zaujímavé rysuje a že možno mala pravdu, že to už medzi vami nebolo ono.. trošku ju potráp, nech si uvedomí o čo prišla 😉

irriss
16. jan 2013

@kantos1
Delej Princeznu na Hrasku 😉 🙂
a ona bude ta Siiilene smutna...🙂

a toto ji zpivej az usne opet ve Tve naruci:

https://www.youtube.com/watch?v=VmIHdjUuyNs
kantos1
autor
16. jan 2013

@zabka88 teraz som vo vyčkávacej fáze. Povedala, že sa mi určite ozve, tak som zvedavý. Ja už ďalší krok neurobím ani za nič 😉

matozazzo
16. jan 2013

No... si pripraveny na to, ze ti to moze urobit opat? Otazne je, preco to urobila? Preco si nasla ineho? Niekedy su len ulety a potom si uvedomime, ze chceme spat to, co bolo, ale... dokazes jej odpustit? Lebo je jasne, ze ju chces spat, jej to je jasne tiez, preto pise, ze nic si neslubuj... A ze nakoniec suhlasila? Nepoznam ju, ale su dve moznosti, bud jej prislo luto, predsa, bol to dlhy cas a ma ta este stale rada a mozno... alebo len chce zneuzit tvoju doveru. To bohuzial nikto nevie :( Pokial sa aj vratite k sebe a nevyjasnite si, co od seba ocakavate, opat sa rozidete... Ale poznam aj pary, co sa rozisli a dnes su spolu a maju krasnu rodinku 🙂

vejula
16. jan 2013

@kantos1 z tvojich prispevkov citiť že ju stale miluješ, a ta večera, vylet, stale berieš ako šancu. A ak si hovoriš nie, klameš sameho seba.
Ale byť tebou, tak to necham na nu. Neozyvala by som sa jej prva. Aj ked je ťažke čakať kym
sa druhy rozhybe. . Alebo by som to spravila tak ako piše @eeffka. Oznamila by som jej, že môže prísť - tym padom by pochopila, že sa nehnevaš, že z tvojej strany tam zaujem je, ale je na nej či pride, čiže by to od nej vyžadovalo aj akusi vlastnu aktivitu, vlastnu snahu pre obnovenie vašho vzťahu niečo spraviť.
Nedoprosuj sa jej, a sprav to presne tak ako ti pisala eeffka. je to rozumne 🙂

tramtara
16. jan 2013

@kantos1 fuuuu tak teraz ako by som čítala príbeh môjho priateľa s jeho ex ... s tým rozdielom že oni ten pozemok na stavbu domu mali napoly ... ona si to rozmyslela, dala mu kopy a jemu po piatich rokoch ostali len oči pre plač ... a nevysporiadaný pozemok ... tiež to chcel dať s ňou dokopy ... ona robila drahoty, tiež si našla niekoho iného .. už ho nemá ... teraz by sa aj rada vrátila ale medzičasom som prišla na scénu ja ... Môj drahý ju tiež mal za životnú lásku, plánovali budúcnosť, svadbu .... a teraz je rád, lebo má ževraj teraz ešte tisíckrát lepší vzťah ako predtým .... Vieš, vzťahy sú neskutočne zložitá vec - pokiaľ to máš v hlave vysporiadané a chceš ju vidieť len ako kamarátku a ona to má vysporiadané tiež ohľadom kamarátsva ok - stretávajte sa ... ale pokiaľ ty chceš niečo viac, kašli na večere a výlety - a už vôbec sa jej neozývaj prvý ! Máš svoju hrdosť a nechceš byť predsa len niekto, s kým bude tráviť svoj voľný čas popri čakaní na jej pravého .... každý má právo na druhú šancu, ale pokiaľ o teba nezačne bojovať ona (pretože to pokazila ona) tak sa na vyprdni a začni sa venovať sebe a svojej ďalšej šanci na lásku 🙂 ... každopádne ti moc držím palce v budúcom živote !

kantos1
autor
16. jan 2013

@vejula áno, mám ju stále rád a aj tú iskričku nádeje tam stále vidím. Nie však plameň, ako pred mesiacom. No a s tým ozývaním. Teraz to už skutočne nechávam na ňu 😉 . Ale niečo vo vnútri mi hovorí, že sa ozve 😉 . Len ma štve, že má strach. Nikdy som jej neublížil, nevynadal..... ale asi som to nerobil dobre, mali sme sa aspoň sem tam pohádať 😒

zamyslena41
16. jan 2013

@kantos1
Si fajn chlap. Nech vam to dopadne akokolvek {hoci Ti zelam to, po com tuzis}, nenechaj sa znechutit a nezatrpkni, ak by to nevyslo ... vedz, ze existuju aj zeny, ktore takeho muza, akym sa zdas byt, ocenia a rady s nim "preputuju" cely spolocny zivot.

Vztah sa casom meni. Po rokoch to uz nie je ako na zaciatku {a jeden to vzdy zacne citit ako prvy - u vas to bola ona}, ale ak na vztahu obaja pracuju, casom moze byt aj napriek krizam este lepsie ako na zaciatku 😉

kantos1
autor
16. jan 2013

@zamyslena41 hm, asi na tom čo o mne hovoríš niečo bude, Pretože sa s ľudmi ľahko skamarátim a aj to na mne mala rada. To že som si s každm rozumel. Bojím sa toho že ostanem trochu zatrpknutý, pretože s jej odchodom som stratil zmysel života, Posledné roky som všetko robil pre nás dvoch. Neviem ako je to možné, ale prestal som si vážit život a začal som robiť hovadiny, ktoré som predtým nerobil. Neriešim to alkoholom, ani drogami. Asi som blázon, ale dosť mi pomáha, ak mi pri športe, alebo hocakej aktivite ide o život a zdravie. Vtedy na to vôbec nemyslím. Ja vie, je to divné 😒 , ale skutočne mi to pomáha....

Možno sa bojím toho, že už nikdy nenájdem tú pravú. Mám 30 a zdá sa mi to už veľa 😖 . Najradšej by som to celé vrátil späť. Uvidím ako to celé dopadne a určite dám vedieť.

P.S.: verím tomu, že ak by sme to dali zasa náhodou do poriadku. Museli sme sa o tom porozprávať a uvidel by som ako sa to vyvinie 😒 . Ale jedno viem určite, už nikdy, ale nikdy by som sa k tomu nevrátil....

strawberry17
16. jan 2013

@kantos1 najhorsie je, ked si clovek robi marne nadeje a pravda je niekde inde (viem podla seba)
niekedy sa treba doslovne prinutit od niekoho odputat, aj ked je to tazke
netvrdim, ze ta uz nechce, nie som jasnovidka a rada sa dozviem ako to s vami pokracuje dalej
a ci to vyjde alebo nie, drzim palce

janka300
16. jan 2013

@kantos1
Mať 30tku na krku neznamená koniec sveta. Neber to tak tragicky, v každom prípade, keď zahodila niekoľko ročný vzťah kvôli inému, neviem, či má význam ísť do toho znovu...síce človek by mal odpúšťať, ale, no neviem...Absolútne chápem tvoje pocity, máš pocit, že sa jej nikto nevyrovná, že si s nikým nebudeš tak rozumieť..to som si myslela aj ja, teraz viem, že som musela tým všetkým prejsť, aby som našla to pravé...Možno sa k tebe vráti, ale neviem, či sa v jej prípade dá hovoriť o láske, veď to, čo s tebou, zdieľala s niekým iným. Možno som staromodna, ale mne príde choré meniť partnerov ako ponožky, v podstate teba vymenila za neho a teraz jeho za teba. V každom prípade hlavu hore, drž sa svojich zásad a nezabúdaj, že vždy vykukne slniečko. Drzím palce

janka300
16. jan 2013

@janka300 mám tam nedopísanú vetu....takže dopisujem: to, čo zdieľala s tebou, zdielala aj s niekým iným...

vejula
16. jan 2013

@strawberry17 môj braško ma 31. Pred dvoma rokmi sa rozišli s frajerkou. Najväčším paradoxom je že ona si našla ineho, pričom cele štyri roky bola velmi žiarliva a podozrievala ho len čo pozdravil nejaku žensku. Najprv to bolo pre neho ťažke a teraz? Uvedomil si ako mu je skvele. Až sa bojim toho, že si začal uživať radosti staromladeneckeho života a ani sa nebude pokušať o novy vzťha, lebo jeho pohodličko mu vyhovuje 😅 Ale snad raz príde nejaka, kvôli ktorej sa mu oplati obetovať aj svoje teple papučky a ine veci... 😀 😀 Ale to bude musieť prisť ona, to vidim, že on si hladať už zrejme nechce, nejaka ho bude musieť uloviť 😀 😀 😀

bambi7
16. jan 2013

ahojte
vsetko chce cas .je to otrepana fraza ale je to tak....uvidis sam ci sa ozve a ako to bude,prvy krok si spravil pozval si ju von na veceru teraz je rad na nej .
a inak ked sa nieco skonci nezabudaj ze sa vzdy nieco nove zacne ked to budes najmenej cakat a mozno mas len teraz pocit,strach ze uz nestretnes nikoho boli ste dlho spolu ,planovali si nieco ale na druhej strane ona to zahodila za hlavu a asi si moc nevazila co mala, ale aby raz nelutovala a bude uz neskoro.....
ak ju milujes aj napriek tomu vsetkemu a nie je to o tom ze mas len strach ze budes sam pockaj a uvidis ako to dopadne
mozno stretnes coskoro tu pravu a budes si buchat hlavu ze naco si sa vobec trapil ale kazdopadne drzim palce aby to dopadlo ako si prajes

sharmana
16. jan 2013

@kantos1 prepáč, ale ty tiež velmi nevieš čo chceš... píšeš, že si ju chcel pozvať na večeru, ona najskôr odmieta a vysvetluje ti, že to nie je dobrý nápad, potom ju voláš na výlet na donovaly (to je podla mna ešte intímnejšie než večera, pričom ti jasne dala najavo, že nechce s tebou ísť), potom ona zmení názor, že by teda aj na tú večeru šla, a ty tu píšeš, že si sa z toho chcel vykrútiť... a ty si vlastne čo chcel? ísť na večeru, či neísť? ísť na výlet, či čo vlastne sleduješ? 😀
prepáč, nechcem, aby to vyznelo drzo, ale podla mna sa snažíš znova tú babu získať, ked tu píšeš o donovaloch, kam ste chodievali vyvetrať hlavu...
kašli na ňu, ked ta nechala, ona ťa nechce, ty si sa jej ozval, ona najskôr odmietla, ale potom jej trklo, že však aj tak nemá nič na práci a ty jej aspon urobíš program... ale určite o teba nemá záujem..

sharmana
16. jan 2013

@vejula neboj, 31 rokov ešte určite nie je staromládenecký vek 😀 ani zdaleka... dnes sa chlapi ženia a majú deti omnoho neskôr....

kantos1
autor
16. jan 2013

@strawberry17 popravde, ja si už tie nádeje nerobím. Začal som to brať tak ako to je 😒 . Mal som kopec možností ju podviesť, ale ani raz ma to nenapadlo, pretože by som sa jej nedokázal pozrieť do očí. ,, pre dobrotu n žobrotu,, . Ale ak by som aj stretol inú, choval by som sa k nej úplne rovnako.

A dám vedieť ako to pokračuje 😉

kantos1
autor
16. jan 2013

@sharmana ja som ju chcel vidieť a potešiť, no po prvých správach ktoré mi poslala ma to rýchlo prešlo. Možno preto to vyzerá, že neviem čo chcem. Ja sa nerád vnucujem. Asem som písal len kôli tomu, že sa v nej nevyznám a potreboval som názor žien 😉

sharmana
16. jan 2013

@kantos1 prepáč, nechcela som, aby to vyznelo nejako neprimerane tvrdo.. ale fakt asi na nu kašli, mal by si si nájsť takú ženu, ktorá si ta bude rovnako ctit a vážiť ako ty ju...len vtedy budeš šťastný... ver mi, ked sa velmi podriaduješ tomu druhému, ale nedostávaš naspäť nič, tak budeš len nešťastný.. ona ťa sklamala a sama je teraz sklamaná... dostala od života príučku.... ale to neznamená, že sa máte k sebe vrátiť, lebo keby ju ten chalan neodkopol, tak by bola s ním....
je čas, aby si sa poobzeral po iných vodách, možno ani nevieš, a onedlho si nájdeš životnú partnerku 😉 a nerieš zbytočne čo chcela povedať tým alebo tým... 😉