icon

Nerozumiem ženskej reči

kantos1
15. jan 2013

Som dva mesiace po rozchode so super babou, s ktorou som si perfektne rozumel 4 a pol roka. Nechala ma, našla si iného a ten ju po mesiaci odkopol ako handru atd atd ( moja posledná diskusia )... No a teraz k meritu veci. Včera som jej napísal, či by sme spolu šli na večeru. Nič zlé som od nej nechcel, nikdy som jej neublížil, nepohádali sme sa, ba dokonca aj rozchod prebehol v kľude nerobili sme si zle.... Odpísala mi, že to nieje dobrý nápad, nechce mi dávať nádej, že sa dáme do kopy a naznačila mi, že je to skoro. Ja som jej odpísal, že som ju chcel iba vidieť a chcel som vedieť ako sa má. Hneď na to mi prišla správa v ktorej bolo opäť to isté, len trošku pozmenené. Poslal som jej odpoveď, aby sme to nechali tak, ale či by šla na malý výlet k Donovalom ( také malé odreagovanie sa a vyblbnutie. Keď sme toho mali v práci nad hlavu, dosť často sme sa takto chodili odreagovať) . No a vtedy sa konverzácia zmenila. Písala mi, že by šla veľmi rada a že môžme dať aj tú večeru, pretože aj tak nemá s kým ísť 😒 . Tak som jej povedal, že večeru necháme tak (chcel som sa z toho normálne vykrútiť) , ale na výlete sa dohodneme, keď to bude aktuálne. V zápätí mi písala, že by išla na večeru rada, dá vedieť kedy a musel som jej odprisahať, že si od toho nebudem nič sľubovať. Ženy, slečny, dámy, prosíííím, ja nerozumiem vašej reči 😉 . Ak mi to viete preložiť, tak aby tomu chlap rozumel budem iba rád 😉 . Pretože neviem čo tým sleduje . Ďakujem veľmi pekne 😉

Strana
z3
kantos1
autor
16. jan 2013

@bambi7 ,,aby raz nelutovala a bude už neskoro,, . No keď ma posielala do preč, tak povedala presne toto. ,, Ja som krava a toto budem do konca života lutovať, ale spravím najväčšiu sprostosť v živote,, . Ja som len pozeral a nechcel veriť čo povedala a čo práve hovorí mne.... Ale asi máš pravdu, príde druhá..... Len ja mám ešte stále také blbé obdobie. Stále by som jej dokázal odpustiť ☹

bambi7
16. jan 2013

ale lutovat bude teraz to len povedala aby to mozno neznelo ten rozchod tak zle ale ale lutovat bude .....
ak sa neozve a rozhodla sa ako sa rozhodla musis ist dalej viem ze sa to lahko povie ale ine neostava a uvidis ked budes najmenej cakat pride ta prava ..... a co keby si jej aj odpustil a ked jej zasa nieco preleti hlavou a spravi to iste? ak niekto nema zaujem tak nema uvidis vsetko chce cas

kantos1
autor
16. jan 2013

@sharmana nie,nebolo to tvrdé. K tomu podriadovaniu... Hm, ja som jej veľmi rád pomáhal, doslova ma to tešilo. Veď komu inému ak nie čoveku, ktorého miluješ....
Asi máš pravdu, tada s tým, že sa mám poobzerať v iných vodách

vejula
17. jan 2013

@sharmana hihi ja viem že ten vek nieje nejaky kriticky, ale ked vidim ako si velmi zvyka na to svoje pohodličko, sa bojim, či ešte dokaže prispôsobiť sa aj novej žene v živote a detom... KEd nieraz mi povedal, ked mi maly škriekal za ušami, že on sa na toto ešte vôbec neciti??? A to ma už 31, tak si neviemkedy sa bude citiť na škrekot deti 😅 Ale je to jeho život vôbec ho tu nechcem rozmazavať.. on si prve mesiace po rozchode chcel tiež najsť kočku (ale na môj vkus je príliš naročný, resp. čaka na ten zablesk, nevie v tomto robiť kompromisy, ale vlastne ja som v tomto taka ista 😀 😀 😀 ) a teraaaaaz nechce sa vôbec viazať aj ked ma "kamaratky" nikdy to pre neho neznamena nič viac... Sa mu to nejako zapačilo, nemusieť sa nikomu prispôsobovať.

kobrtko
5. mar 2013

Ja si myslím, že tú večeru prijala radšej po tom ,ako si jej navrhol výlet...asi sa už s tebou nechce viazať, tak radšej večera ako výlet, na ktorom budeš mať viac času jej prejaviť záujem (ak by si nejaký mal)... a nechce ťa asi uraziť, ak by úplne odmietla, tak radšej tá večera 😵
Mal by si sa asi poobzerať iným smerom...v rieke je veľa rybičiek 😀

didi44
5. mar 2013

@kantos1 ...ojojoj kamarat moj...spamataj sa...Zenam netreba rozumiet...zeny nie su zenami preto, aby im muzi rozumeli, ale aby ich milovali....Zena je totiz vynimocne stvorenie, ktore cokolvek na svete urobi ...vzdy je to to spravne..a chlap aj akykolvek ustretovy..bude vzdy casom po splneni si jeho plodnej povinnosti za oota....Bud rad, xe si nesplodil...tym co vravim by si zostal a este by si aj ako najaty platil... 😀

didi44
Odpoveď bola odstránená
lauricka
5. mar 2013

kazdy clovek je iny, aj kazda zena, ci kazdy muz. Jednaniu zien okolo mna ani ja niekedy nerozumiem.Ani tejto tvojej nerozumiem. Jedine, ako to zistis, ze sa s nou proste stretnes a porozpravas. Nieries dopredu, kym ste sa nestretli, ze co tym sleduje, to je zbytocna namaha 😉

kobrtko
5. mar 2013

@didi44 tak to už zaváňa detektívkou 😀

didi44
5. mar 2013

@kobrtko ...co detektivkou... 😀 ...romanom pre zeny to zavana....a tej romantiky co sa v tom vztahu nachadza... 😀 ...hlavne ked sa zacnu vztahovat svaly.... 😀

dorenika
2. sep 2013

Mne to pripada tak ze mlady muz uz zacal lovit v novych vodach,priamo tu na konovy.Ved ako lepsie zaujat slobodne mamicky alebo mamicky zronene po rozvode/rozchode ako ze napise ze je strasne uboleny a strasne rozorvany po strasnom rozchode,ale ze on sa nehneva a prezentuje sa tu ako najchapavejsi a najustretovejsi chlap siroko-daleko.Dalej na seba prezradi ze sa lieci sportom a ze uz aj ma kupeny rodinny dom to je skoro ako sen,nezny sportovec s domom a chatkou na donovaloch hlada zenu ktora by mu stala po boku az dokym.... 😅

Strana
z3