icon

Nesúhlas so svokrovcami - sekanie záhrady bez povolenia

29. máj 2025

ahojte chcem len nestranny nazor…ja som momentalne s malou na navsteve u rodicov na par dni, muz ostal doma teda chodi normalne do prace a vcera mi kamaratka pisala (robi u nas v garazi bali baliky) ze prisli tam svokrovci a ze sekaju nam zahradu. Samozrejme som pysala mizovi ci nieco o tom vie a nevedel ani on. Mna to dost nahnevalo ze si tam pridu jak chcu a ani nie su schopni zavolat alebo napisat? takto poza chrbat? normalne neviem co si mam ani mysliet som z toho v soku. co by ste robili ?

Strana
z2
petrao2
29. máj 2025
@simca06022011

@petrao2 to ze ma niekto kluce, neznamena ze si ma behat tam ako sa mu zachce a robit co chce.

@simca06022011 booze pokosili 🙄
Nato je jednoduche riesenie komunikacia

simca06022011
29. máj 2025
@petrao2

@simca06022011 booze pokosili 🙄
Nato je jednoduche riesenie komunikacia

@petrao2 boooze aj mne pokosili, aj stromy, kriky ... :DDDD nie to nie je boze.. to je niekoho dvor a ked tam idu cokolvek robit, amju sa opytat :DDD ano.. jednoducho komunikacia.

laila22
29. máj 2025

Pošli ich ku mne aj mne môžu pokosiť ravnik aj vyplet burinu..🙂. Ja som si najprv myslela, že vám sekajú stromy.., kríky.. 😆

jockey
29. máj 2025

Mňa by skôr ako pokosený trávnik trápila úroveň pravopisu... že "pysala"...

michaela329
29. máj 2025

Vadilo by mi, že mi tam išli bez opytania, bohvie aký mali motív. Aj moji rodičia majú kľúče, aj svokrovci mali, no nikdy nevošli bez opytania. Ale ak sa svokrovci len nudia, mne treba okná umyť 😃🤔

pikachu999
29. máj 2025

Vadilo by mi to neznášam keď sa niekto dotrepe bez toho aby dal vedieť..nahnevali by ma to 🤷

babababka
29. máj 2025

A tá záhrada je vlastne čia?Vaša či ich?

petronelag
29. máj 2025

Ak muž nemá veľa času na kosenie, tak mu prišli pomôcť a mal by sa on s nimi dohodnúť, či mu to tak vyhovuje, ale možno chceli len pomôcť.

liv1
29. máj 2025

Dorazilo ma “pysala som” a “vedsinou” - toto uz v komentaroch 🤣🤣🤣🙈. Sorry, ze to nie je k teme 😇

titla
30. máj 2025
@janinah

Co ja by som za to dala kebyže pridem a zahrada pokosena...
To mne by viac vadila kamaratka čo ma pristup do dvora a zahrady ako vlastni rodicia.
A zas po 136ty x sa idem modliť za normalnu nevestu....

@janinah Ja autorku chapem, ze jej takato nevyziadana pomoc vadi. Lebo teraz je to pokosena trava, nabuduce to bude vysadena skalka, nove zahony. Čo ako dobry umysel bol, angazovat sa v niekoho domacnosti bez dohovoru vopred nemusi dobre dopadnut.
A to hovorim ako nevesta, co ma super svokru a mame velmi pekny vztah. Moja svokra ma kluce od nasho bytu, ja od jej, chodi k nam na zahradu aj ked nie sme doma, ma tam vlastny kutik, kde si pestuje kvety podla svojho uvazenia, chodi nam poliat kvety a zahradu ked sme mimo domu, my sa rovnako postarame o kvety jej. ALE vsetko toto je po vzajomnej dohode. Neumyvam jej okna, ked je prec ale ponuknem sa, ze to urobim, s tym ze je pri tom a je vtedy doma. Nenarusame si navzajom sukromie.

cacianka
31. máj 2025

To ako ? Vedeli že nie ste doma a nabehli pokosiť? Len tak hurá ?

sonula
31. máj 2025

Tak im velmi pekne podakuj, ze si to velmi vazis, ale bola by si rada, keby to nabuduce uz nerobili. Co je na tom tazke?

margotka17
4. jún 2025

Možno vám len chceli pomôcť, kým nie si doma, že to urobia, vysekaju, nebudeš s malou v hluku, prachu. Ooooo, čo my by sme za to dali, keby prídeme z práce a záhrada vykosena 15 arovy pozemok. Už by som len kávičku doniesla a dýchala vôňu čerstvo pokosenej trávy 👍. Sú horšie veci čo tu čítam, že robia svokrovci. Neber to tak, užívaj si oddych u mamky 👍.

Strana
z2