Neúctivé správanie muža

3. máj 2023

Ahojte baby, zaujíma ma váš nestranný názor a reakcia ako by to na vás vplývalo keby si mažel/ partner s ktorym ste pozvaní na akciu či nejaká rodinná oslava, svadba,nejaké proste spoločné stolovanie a váš partner si za stolom pustí nejaký športový prenos..boli by ste s tym OK, že sa vám nevenuje namiesto toho pozerá do mobilu?

janetinka27
3. máj 2023

Tak na takej akcii je to celkovo sedlacina. Nie iba voci tebe.

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cocolino234
3. máj 2023

@autorka Žiaľ niektorí muži sa nevedia správať ako muži a ani len ako ľudia. Ale to si si určite za tie roky všimla už skôr.

pragmaticka
3. máj 2023

Strašne!! Absolútne Nogo!!

panelacikova
3. máj 2023

na mňa by to vplývalo tak, že má teba aj celú tvoju rodinu v paži... a je mu jedno, čo si kto myslí. a mobil a to, čo ide na ňom, mu je prednejšie....

daniela2202
3. máj 2023

Fúúú, dosť blbé, zrejme je nezrelý a bontón mu asi nič nehovorí

nikaeli
3. máj 2023

A ty si s tým ok?
Mne dosť vadí, ako všetci odsudzujú dnešnú mládež, že je nonstop na mobile, no všímam si okolie a dospelí nie sú o nič lepší. Ja mám napr. mobil v taške. Cestou v MHD každý čučí do mobilu, či má 12, či 50. Stačí sa pozrieť na FB, či tu na nástenku. Poniektorí naozaj fotia a zdieľajú každý prd. Už si pomaly nikto nechráni súkromie, obrovské množstvo ľudí potrebuje ovácie a lajky. Minulý týždeň som bola s manželom v divadle. Ja som žasla, ako sa tam všetci fotili doslova ako šibnutí. Predomnou dáma, okolo 60 mohla mať, či ich odfotím spolu s kamoškami 🤦🏻‍♀️ a fotka hneď fuk na instagram. Začalo predstavenie, klasicky nás požiadali o vypnutie telefónov. Keď nezvonili aspoň 3, tak ani jeden. A zozadu pani - čaaau, nemôžem teraz hovoriť, som v divadle. Že som v di-vad-le! Potom ti zavolám, čau. To fakt??? Pred rokom som bola na koncerte Nedvědovcov v čase hokejových majstrovstiev. Sedela som v prvom rade na balkóne a keď som sa pozrela dole, neskutočné množstvo ľudí malo na kolenách mobil so zapnutým zápasom. Pre mňa nonsens.

Ej, som sa rozohnila, sorry.
Nie, také správanie nepovažujem za slušné a spoločensky vhodné.

autor
3. máj 2023

@cocolino234 nie sme manželia, a na takejto akcii sme boli prvýkrát a je to niečo čo má zarazilo preto má zaujíma názor žien či len ja to vidím cez alebo to zvelicujem možno niektoré to toleruju

fadama
3. máj 2023

@nikaeli s tymi ovaciami a lajkami máš žiaľ pravdu

hariet
3. máj 2023

Je to velmi neslusne a nebola by som s tym ok.

1ivanka1
3. máj 2023

@nikaeli vystihnute do bodky..ani niet co dodat..som bola minulr u lekara a mobil v ruke nemali akurat 60+

viestta
3. máj 2023

Netolerujem mobily pri stole. Aj v pripade, ze sme doma. Ten tvoj je buran, nielen na spolocenskej akcii, toto robi urcite aj dóma.

reanda
3. máj 2023

ked je nieco 'cez' pre teba, tak to uplne staci.. aj keby to tak nikto iny nemal.. vsak ty s nim budes zit, tak musis pozerat na to, co vadi tebe a nie, ze ci to ine toleruju.. nam to moze byt fuk 🙂 .. ci keby ti teraz vsetci povedali, ze je to ok, tak ti to prestane vadit? alebo budes cely zivot zatinat zuby, aby si nebola za divnu, ze ti nieco vadi, co inym nie?

kornelies
3. máj 2023

Urcite to nebolo vhodne spravaniena na oslave. Na margo pouzivania telefonov...je to moj pracovny prostriedok aj s PC. Pokial cestujem vlakom/busom pracujem. Netelefonujem, ale posielam maily, spravy. Ludia maju dojem, ze sa venujem socialnym mediam, ale opak je pravdou. Preto neznesiem, ked sa do mna niekto stara a ma nevhodne pripomienky.

osky
3. máj 2023

Ani doma v jedalni nemame tv a nejeme s"pristrojmi"
Chceme byt spolu....
A na spolocenskej akcii je toto uplne nevkusne ,toboz Este pri stolovani ,jedle....Na co tam vlastne siel?
A teba tam mal ako vo?
Ako modny doplnok???
Ukazal jasne,co je pre neho dolezite

petamich
3. máj 2023

akoze viem si to predstavit vo vynimocnych situaciach typu nasi hokejisti hraju na MS o zlato (tych par rokov dozadu, ked to bolo aktualne naozaj ten zapas sledoval/pocuval kazdy a vsade) a aj to tak, ze raz za cas pozriem stav po kazdej tretine, idealne nie pri stole ale ak to bol bezny prenos typu Obdokovce Tesedikovo tak to je absolutne nevhodne a neslusne 🤷‍♀️

petamich
3. máj 2023

@nikaeli v drvivej vacsine s tebou suhlasim, jedine co by som kusok rozporovala je napr. MHD alebo cakaren u lekara a podobne - ja mam napr. male dieta, ktore momentalne ten mobil fascinuje = cely den ho mam niekde bokom, aby ho nechcel, nebral a nedozadoval sa ho a ked konecne idem sama niekam MHD alebo sedim u lekara, tak si konecne v klude precitam nejake clanky, pozriem FB, odpisem na spravy....cize to, ze niekoho vidis cucat do mobilu neznamena, ze to je tak stale a ze je zavislak na instagrame a inych socialnych sietach (na druhej strane keby aj, je to predsa ich volny cas 😀)

betulinka1
3. máj 2023

Tak ale neverim, ze vytiahol mobil pri jedle prvu hodinu. Asi ked ste sedeli dlhsie a nemal si s kym pokecat, tak si zapol mobil. Dufam, ze aspon bez zvuku 😉. Tiez neznasam len tak sediet a hovorit o nicom. Cize ja mu celkom rozumiem. Ved s nim hod rec, ze ti to vadi.

autor
3. máj 2023

@betulinka1 no ono to veru nebolo od nudy, týždeň vopred som ho na to upozornila že snáď tam nevytiahne mobil čo sa nestalo ako prišiel čas vysielania vybral telefón a nezabudol sa má spýtať či sa “nenudim”. Takze išiel tam cielene s tým že si to v určitú hodinu zapne…

alex49
3. máj 2023

Mal to ísť pozerať pred podnik a nie pri stole, to kde sme. Keď idem na akciu, tak som na akcii a venujem pozornosť partnerke.

marseillefan
3. máj 2023

bez problémov... ja už som futbal aj počas svadobného obradu v kostole pozeral... nie na svojej svadbe samozrejme 🙂

andreatytler
4. máj 2023

Pre mna je to neuctive, ale co je este horsie, je to ze ti ukazuje ake ma pririty. Ma moznost sa ukazat s tebou v spolocnosti, pokecat s ludmi, ale on si zvoli zapas. ☹
Moj svokor bol dobry clovek, ale kazdy jeden den musel pozerat 2 relacie. Ked sme prisli na navstevu v case ked bezali na TV, tak sme tam ticho sedeli, lebo ak niekto nieco povedal, tak nas okrikol aby sme nerusili a ked prisli k nam na oslavu, tak sa o 19:00 zobral a isiel si sadnut do obyvacky a pozeral svoju relaciu. Co bolo najhorsie, je ze svokra sa k nemu pridala aby sa tam necitil sam.😀 Proste mu boli nejake bezduche, nepodstatne TV relacie prednejsie ako rodina a priatelia.

melanta
4. máj 2023

Týždeň pred tým si ho upozornila, aby na tej akcii nevytiahol mobil. Z toho vyplýva, že na mobile je často. To by som riešila ako prvé. Nechcela by som partnera, ktorý čas trávi na mobile. Ak je sám doma, ok. Ale sme doma obaja, tak nepozeráme každý do mobilu. Pri stole mobil nemáme vôbec. Ak nám aj zvonia mobily, dvíhame len ak volajú naše deti alebo naše mamy. Inak nikomu nedvihneme počas jedenia. A také že obaja sme doma a jeden čumí do mobilu namiesto venovania sa partnerovi či domácnosti, to nehrozí. Partnera mám na to, aby som trávila čas s ním, nie s mobilom. Ak je partnerov partner mobil, toto rieš. Ja by som takého muža nechcela a už vôbec by som si s ním nezakladala rodinu. Pretože ten bude do mobilu čumieť aj keď ty nebudeš stíhať domácnosť a deti a budeš padať na hubu.

vilma7
4. máj 2023

Môj by to ani len neurobil, ale raz som videla ako v múzeu jeden pánko pozeral prenos lyžovania, kým sa jeho deti pri ňom hrali.
A ako by som reagovala? Poprosila by som ho, nech odloží, nech si nahrá doma prenos. Ak by išlo o niečo veľmi veľmi dôležité, bez čoho by umrel, tak nech to ide aspoň pozerať niekam kde ho nik nevidi a vráti sa potom bez obrazovky. Ale nič také dôležité si neviem predstaviť.

vilma7
4. máj 2023

@petamich ja som tiež bola na svadbe, keď Slovensko hralo finale o zlato s Ruskom, telka sa kvôli zápasu doniesla na chodbu, a kto chcel si mohol odbehnúť pozrieť sa.
Slovensko vyhralo, takže o to lepšia bola potom zábava. Vtedy ešte neboli mobili, kde by sa.to dalo pozrieť.
Ale ženích a nevesta boli s tým ok, súhlasili a pred telkou stálo minimum hostí.

maryetta
4. máj 2023

Neznasam ked si muz vyberie telefon doma pri ranajkach.
Ak sme niekde mu poviem aby ak uz musi mat telefon v ruke nech ide mimo ludi.

jamimo
4. máj 2023

@nikaeli Pozór, mne "svokra" zdvihla telefón na pohrebe (nemohla som vedieť, že je na pohrebe), asi takto: "Ahoj, čo treba, teraz nemôžem, som na pohrebe, potom ti zavolám" Tak kruci písek, keď si na pohrebe vypni zvonenie, vibráciu, alebo ešte lepšie nechaj v aute, doma. Fakt, mne to pripadá s tými mobilmi ako keby to bol nevyhnutne životu dôležitý orgán) rozumej mobilný kyslík, srdce... A možno už aj je, niekomu prirástol k ruke, uchu.. a ak by raz padol internet? Psychiatria by kolabovala...

nicegirl369
4. máj 2023

Moj nazor je, ze ten chlap sa nevie správať a je buran.

mirkava
4. máj 2023

@marseillefan sa smejem na tých komentároch. Presne som očakávala, že ženy to budú odsudzovať. No ja mam takého športového fanatik doma. Stava sa mi to pravidelne, už to ani neriešim. Väčšinou sa mužská posádka pridá k mužovi a ja sa len opýtam "ako hraju"? Nevidím v tom nejaký extra problém na rodinnej oslave kde sa všetci poznáme. Ženy sa bavíme a muži majú svoj šport a všetci sú spokojní 😊.

marseillefan
4. máj 2023

@mirkava tak my chlapi predsa nemôžeme za to, že si niekto naplánuje oslavu práve počas zápasu nášho obľúbeného tímu, no nie? 🙂