Nevera
Ahojte. V prvom rade som chlap a už neviem kudy kam. Neviem sa s tejto situacie vymotať sam a nazory chlapov su všetky rovnake. Preto hladam odpoved,alebo rady tu.
Milujem moju manželku,milujem deti,ale nechcem sa z toho zblazniť.
Vezmem to pekne poporiadku a nasypem aj sebe popol na hlavu.
Brali sme sa po 8mich mesiacoch.Manželka mala v tom čase 1,5 ročnu dceru. prvý polrok manželstva pohodicka.vsetko super.Ale potom to začalo.Nikdy som nemal co skrývať a tak si mohla chodiť do mojho mobilu kedy chcela. Zacala ho kontrolovať,vypytovať sa na cudzie a neuložene cisla(casto tam boli tie cisla koli robote)Telefonaty cez den,že kledy skoncim a pri mojej praci vodiča a este aj umývani auta každy večer sa to nedalo presne.Ked som meškal polhodinku tak bolo peklo,ked som prisiel skor tak mi splechla že ci som naschval prisiel skor aby som ju doma nasiel s niekym. A takto to slo cca pol roka až ma raz vytočila tak že som prisiel na firme na ekonomicke,kde pracuje kamaratova sestra(v tom case zadana)prisiel som nasrany a tak sa spytala že co sa deje a ja so slovami že ale nič,len doma žene to asi už drbe na hlavu,a povedal som jej o žiarleni(smola bola že vo vrecku sa mi vytočilo manželkine čislo a všetko to počula) ked som zistil že to počula tak som letel domov.chcela odisť.mala zbalene veci. A od vtedy to bolo len horsie a horsie.Už to bolo o ziarleni na konkretnu osobu a to na tu ekonomku(nič som s nou nemal,dnes je vydata,stavaju dom a neviem možno už aj porodila)
potom prisiel na svet nas spoločny syn.
Potom prisla ina vec. Manželka spolu ešte s jednou spolužiačkou zorganizovali stretavku v BA zo strednej školy.Všetko v poriadku kým mi v den odchodu neoznamila že nebude spať u tej spolužiačky,ale u spolužiaka o ktorom som sa predtým dozvedel že bol je tajna laska a že premrhal svoju sancu,že sa nemusim bať,že on sa ešte aj teraz hlada a že je stale dieťa.
zuril som.odisla,do 22:00 až 23:00 sme si smskovali,neviem presne.Potom sa jej vybil tel. a ja som zufaly sa snazil zaspať.Telefon mala vypnutý až do 16:00 druheho dna a ozvala sa mi na všetky moje sms a hovory až o 17:00. Vysvetlenie že jej bolo zle,a že ked prisli tak dala telefon na nabijacku ale zabudla ho zapnuť, a spala do 16:00.ked vstala tak že ho zapla a isla sa s nim prejsť na vzduch.telefon si nevzala(asi aby som ich nerusil) ok isli sme dalej,bolo to na nič,ja som bol ešte viacej žiarlivý a kontroloval som ju,sms,FB všetko.(chore ja viem,ale nevedel som čo ine robiť) potom prisla dalsie situacia. A ešte jedna vec,Ja som bol doma s 11 mesacným sýnom a jej dcerou.
Ako to slo dalej tak vedla do bytu sa nastahoval do podnajmu jeden starsi autobusar.Tak 45-50 ročný. začala s nim komunikovať pri umývani autobusu,každy večer ked isiel do služby mu kývala z okna a bola cela bez seba aby mu zakyvala.Potom začala k nemu chodiť tak na hodinku dve,vraj pokecať,poradiť sa,ziskať iny pohlad na život a problemy.
potom raz na zabave robila v okienku. prieisl chlap,poznam ho on nevedel že je moja žena,ja som sedel kusok vedla,dvakrat jej dal navrh a ona mu dvakrat ukazala obručku že je vydata.ked sa otocila chýtil jej svetrik aby sa mohol pozrieť na kerku na lopatke, V tom som zhučal ja a pustil som sa do neho slovne. Mnželka sa nahnevala na moju reakciu,že ona sa o seba vie postarať a necitila to.potom doslo to že si zacali pisať na FB,ma na neho cislo a aj sms si pisali.ale mazala všetky sms a aby to nebolo napadne tak všetky,aj moje,že ona to robi furt.
pred tým to ti musim napisať že v sexe nam to klapalo.mali sme aj 3-4 krat za den.Aj ked odchadzala do fitka bol sex a že po fitku pojde von a potom si ma zobudi. tak aj bolo,pretiahla ma.
A o rok prislo toto.Rozhodla sa chodiť do fitka.OK super.Potom po mensej mojej ziarlivostnej scene sa zbalila a spí vedla v izbe,isla dva dni po debe na nakupy,minula 500€,tri drahe parfemy,nove podprsenky,nohavičky,oblecenie.zaheslovala si telefon,zmenila si hesla na FB aj email.o dva dni prisli nočne vychádzky.Večer o 21:00 sa zobrala že ide von,na rozhladnu,do prírody,že potrebuje rozmyslať ci chce byť somnou alebo co,vraj sa aj previesť chodila,Niekedy prisla po hodine,inokedy o polnoci. neslo mi to do hlavy,hadali sme sa,neveril som jej,neveril som že niekoho nema,bol som zúfaly. A tak som jej dal do auta telefon aby som vedel lokalizovať polohu a ked tak si zavolať na telefon co sa tam deje. A prisla nedela.že ide povysavať auto,obliekla sa a že skoči aj do tesca a potom povysava auto,tak som jej navrhol že pojdeme s nou aj s detmi.isli sme a po ceste zahlasila že to kupime v nay elektrodome.kupili sme a ked sme sli naspäť tak že nas zavezie a pojde povysavať to auto.ok.isla,ale nie na pumpu,ale do tesca.volal som je nasraty,nezdvihla mi,ved by som počul že je v tescu.ked sadla do auta zavolala mi že už ma auto vyložene a že co som chcel.už som bol kludny tak som jej povedal že nech ho da umyť.Prisiel večer a že ide kamaratku pozrieť na jednu pumpu a potom pojde von si vyvetrať hlavu.na benzinku isla,bola tam 15 minut,potom sla znova do tesca ale v inej casti mesta a sla do jednej dediny. Videl som kde nechala auto.V aute bolo ticho takže v nom nebola.rozhladna bola tak 10 minut pesi,ale uplne ina ako ta ktoru spominala pri prvých vychádzkach.A ešte stala pod horou.A mimochodom ten co ju chytil za svetrik je z tej dediny kde isla ked už som vedel kde mam auto. Mal som nervy,bol som zufaly,nevedel som co,ale mal som v pri sebe kamarata ktorý ma ukludnil a povedal pockaj,zistime viac ,treba ju dlhsie sledovať.Mimochodom ja som počas tohoto všetkeho doma bol s detmi.
Večer ked prisla o 00:20 tak mi povedala že bola u kamaratky,ale ta byva na opačnom konci okresu,25 km od miesta kde bola.Nastasti sem nevybuchol.
cely pondelok bola cudna,nechcela ani sex a že večer pojde do fitka.ok,chod som jej povedal. o polhodinu na to mi oznamila že jej volala kamaratka že pojduspolu von že robi v jednej restike a že pojde ju pozrieť a pride niečo po polnoci. ok chod som jej povedal. 10 minut pred odchodom do fitka som ju zlomil a zasexovali sme si.že večer ked príde si ma zase zobudi mi povedala.
Ved mam GPS budem vedieť ci klames.
Vo fitku bola,teda auto pred fitkom. Potom sadla do auta a isla na to iste miesto ako v nedelu. Ale doma tvrdila že pojde ku tej kamoske do restauracie,že sa dohodnu na vikend,co podniknu. Prisla domov po polnoci.Zase ma pomilovala.
Zo všetkeho som bol zmateny a pisal som tej kamaratke na FB že jej dakujem že si na nu nasla cas.v utorok bola na masaži.tak som jej volal aby isla do MC nieco vziať že som nevaril že ma hlava boli.celu cestu z masaže cez MC a domov volala s niekym.Nepocul som s kým a o com lebo za jazdy to sustalo.Ale doma pred bytom sedela v aute,volala jej ta kamaratka,a že som jej pisal a moja žena jej povedala že mi ma napisať že boli spolu a všetko ako to povedala mne,že jej to inokedy vysvetli.
Ked prisla domov tak na mna vybalila že prečo pisem jej kamaratkam,ci ona to robi a ja som nevydržal a tak som jej všetko povedal.pohadali sme sa strasne.vyhražala sa mi že jej bude lepsie samej,potom že sa zabije a bude mať pokoj,plakala a furt len o smrti,že jedno decko dostane jeden,druhe druhy a iona bude mať klud. Tak som jej zavolal sanitku.nevedel som co,bal som sa.
Ja som potom musel ist do robotz.ked som prisiel tak sa somnou nebavila.Ja som to cez telefon preberal s kamaratkou,chcel som vediet nazor jej,ale mam nahravanie hovorov a zabudol som to vymazať.ked som vybehol na chvilu von,vzala mi mobil a vypocula si to.Zacala sa baliť a aj s detmi odisla.že sa večer vrati po ostatne veci.Vratila sa.Balila veci a na nič nereagovala,neodpovedala mi na nič.len ked sa dobalila tak sa mi s placom hodila okolo krku,že mam s nou odisť z toho bytu,že to tam neznasa,že chce isť preč. Tak som isiel k jej mame,deti spali.my sme si sadli na schody,dali si pivo a povedala mi pravdu.
Zacala tým že chodi za ženou,že keby som si úpockal tak by som videl že sa stretava so ženou,že potrebovala len pokecať.
O 15 minut neskor mi povedala že to nieje žena.že to je cca 40 ročný chlap,že je už raz rozvedený a že je znovu ženatý.Vraj chodili len pokecať,poptrebovala sa niekomu vyrozpravať.On jej dal vraj tie napady,s fitkom,zmeniť parfem,nove pradlo,oblecenie.Mimochodom do fitka sa maluje,aj ked ide len von na rozhladnu sa malovala vždy,divne mi to bolo.
No a ked sme dokecali cca o pol jednej,tak sme sli spať.zasexovali sme si a ja som bol ešte viac zmateny.odvtedy to je des.same otazky,stale mi neveri že ju už nechcem sledovať.Ja ale naozaj nechcem,boji sa že jej odpocuvam tel,že jej viem citať sms aj ked ho ma zaheslovbany,že sa to da cez orange.
Ked mam pravdu povedať už ju nechcem sledovať,žralo ma svedomie,keby som chcel tak ju sledujem ako ma klame aj týžden,dva,možno mesiac,ale svedomie mi nedalo.
Chcem tomu veriť že s nikim nič nemala,nema a ni nechce mať ako mi tvrdi.že nema dovod,ved sex ma super a nechce na tom nič meniť. Aj koli tomu autobusarovi tomu verim že fakt len potrebovala niekoho skusenejsieho na pokecanie,rady a podporu.
A ešte bonus z minuleho stvrtka ked bola vo fitku.Po fitku som jej volal aby mi zobrala z auta perinu ktoru sme zabudli u jej mamy.ze jasne že už ide z fitka domov.o 22:10 som jej pisal či je OK.že ano,len sa zakecala. O 22:20 som jej napisal ci ju mam vobec cakať.odpisala že možem,ale nemam ju nahanať.A hadaj trikrat...... rozpravala sa s tzm chalaniskom zo zabavy(mimochodom Vola sa Roman) a vraj sa stretli vo fitku,že aj on tam chodi,ale že prvýkrat ho tam stretla.Sedeli v jeho aute pred fitkom a kecali.domov prisla 23:15.
Zase som zmäteny,sex bol a povedala mi pravdu,aj ked mohla klamať.
Dnes už ma telefon odblokovany,neriešim ho lebo aj tak tam nič nenajdem,da si pozor. Už mi aj povedala že s tým romanom sa videla 3x vo fitku ale že iba ten jeden krat sa rozpravali. A s tym dotyčným u ktoreho hladala rady bola von aj v nedelu.Ked sa vratila chcel som vedieť jeho meno,že si len zistim co je zač a problemy mu nebudem robiť anebudem ho kontaktovať ani jeho ženu.Neverila mi a povedala že to ukonci.
tak ako teraz????
boze..tuto telenovelu som ani nedocitala!! normalne ma to unavilo.. a totalne nebavilo.. ako 17 rocny pubertiaci taketo veci neriesia! ... moj nazor... tie casy... to kontrolovanie kedy sa zena osprchuje a kedy ide do fitka a ci tam je.. fuuha.. to je na zamyslenie..urcite to nie je normalne.. a tvoja zena nech chodi kdekolvek.. tak sa nesprava ako matka dvoch deti...ci ta podvadza alebo nie.. dala by som si otazku ako verim vlastnej zene??? urcite vam takyto vztah nevydrzi dlho.. a hlavne ak nebudete spolu riesit veci.. tak mozes nadalej akurat tak kukat doma na gps kde ju mas 😉
@michal1643 Ved prave...ako dve male deti, ked ty tak aj ja a ked nie ty, tak ani ja. Ocividne komunikacia zlyhala. A preto, ked nie ste schopni sadnut si ako dvaja dospeli ludia (rodicia), tak by ste mali navstivit poradnu. Rozumiem aj akcii-reakcii, Ale toto nie je fyzikalny zakon, toto je o ludoch a komunikacii s ohladom na vase deti.
@michal1643 never tomu... že vyrozprávanie stači, to všetko robi na baze niečoho...a otec sa obesil iba kvoli nevere????neviem, je to vaša vec, ale toto nie je normálne správanie matky,ani manželky a neprestane to z jedneho dna na druhy...ty si naivný, stači ze ta uchlacholi ze sa potrebuje vyrozprávat, mate sex a to je riešenie...uplne vedla, myslim ze ti ani diskusia tuna nepomoze, ja by som byt chlap si dal s takou ženou pauzu...lebo to čo robi nie je normálne a nie je to len o nevere...ma psychicke problemy
A tvoja manželka do práce nechodí? Lebo stále len behá tak potom to nevyzerá ani na starostlivosť o deti. Alebo ona je s kámošmi a ty sa staráš. Hm, aj tak sa dá. Urobila z teba vola.... Keby som ja minula na handry, voňavky a podobné krákoriny 500 e , tak do konca mesiaca si deti môžu lízať labu.... 😝
Ako sory,kde sa hľadajú takí chlapi ako ty?? Tvoja žena behá kade tade,zjavné ta klame,a ty jej to furt zeries?? A to že má problémy? No zjavne áno,ale to že bude chodiť s chlapmi na pokec a bohvie kde,to jej ani vám nepomôže.
@bonaqa2013 pisal ze zena podnika,lebo aj mna zaujimalo ci nepracuje.
@bonaqa2013 neviem si predstaviť, že by chodila do roboty... inak mater s 2 malými deťmi chodí v noci kade tade? nechápem už vôbec
prepac ale obaja ste velmi divni a nechovate sa ako rodicia(jeden z vas o nieco viac). tvoja zena sa chova ako pubertiacka ktoru treba obcas ,,prefackat,, ..riesite socialne siete a sledujete sa navzajom..ste vy normalni? to kde beriete cas na to.. ja popri rodine synovi a zahrade nestiham ziadne fitko ani socialne siete ani ziadnym inym detskym zabavickam a to som mlada mamicka a mam tie priority trochu zmysluplnejsie usporiadane ako vy dvaja.tak aa obaja zamyslite co riesite a ze oberate blbostami o tcas ktory mozete venovat detom alebo travit spolocne..aj ked v tvojom pripade by som s takou (prepac za vyraz) standou ani do postele nelahla..bohvie co vsetko moze mat. . a ty si este rad za ten sex. . rozmyslaj trochu . .
@eri28 podnika? Hej? a v akej činnosti 😀
zaujímavé čítanie .....aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...........aféra....sex...... 😀 😀
@irusa Niektori chlapi proste tikaju jednoducho 😀 Ked je sex, tak je vsetko v poriadku. A ona je zas sikulka v tom, ze si ho vie ukocirovat 😀
no čítala som celú túto diskusiu a mám dosť...nehnevaj sa ale ty si z ktorej planéty priletel?? žeby naozaj z Marsu?? keby som sa ja takto po večeroch a nociach flákala a môj muž by mal byť s oboma deťmi doma a čakal ma poslušne ako pes, asi by som to len tak ľahko nerozchodila...môj manžel nie je žiadny násilník, v živote ma neudrel ale po tomto by som dostala asi slušný preplesk...nevravím, že má žena sedieť doma pri deťoch a nonstop im utierať nosy a zadky ale ak sa chcem vyvetrať robím to v rozumnom čase a hlavne všetko s mierou...tvoja žena to viac než preháňa, ty ju v jednom kuse sleduješ a ja mám pocit, že obaja ste prípad pre psychiatra...čo chceš od nás počuť?? že či ti je neverná?? môj názor a nielen môj je ten, že áno je ti neverná...či ti bola raz, či viackrát to by ti povedala len ona ale ona sa ti priznať očividne nemieni, takže to nemáš ako zistiť...ty si spokojný, že keď ide na výlet hodíte sex, vráti sa z výletu zase sex a ty si ešte happy, že ťa zobudí celá nadržaná...poviem ti to takto..keby som podvádzala manžela a chcela by som ho nejako upokojiť aby nemal žiadne tušenie, prvé čo by som urobila je mala s ním sex...veď ako inak odvrátiť podozrenie ako tým, že som milá ba priam až prítulná...a ešte ti s nevinným pohľadom povie, že veď zlato ale ja predsa nespím s nikým iným ako s tebou, ty mi úplne stačíš a sex s tebou je viac než super tak ako si môžeš myslieť, že ešte mám chuť na niekoho iného...minule som v jednom časáku čítala, že ženy sú dokonalé herečky a ver tomu, že je to tak....inak chcela by som vidieť vaše debaty keď sa o tomto bavíte, asi by som sa pobavila aj ja...ale inak na druhej strane ťa obdivujem ako dokážeš zo seba urobiť vola...všetka česť... 🙂
@michal1643 ahoj,mas to fakt tazke a chapem ta,ono je to tak,ked nieco nieje vporiadku,si myslim,ze clovek normalne zmyslajuci to vie rozoznat,ja by som na tvojom mieste jej to tak trochu vratila 🙂
Nesup do nej,urob to iste,stiedajte sa,ty tiez zacni chodit do fitka,ale ineho,,aj ked ta to nebude bavit,vydrz taky mesiac,a uvidis,ako sa bude spravat,,a tiez si obcas vypni tel na hodku,ze sa ti vybil,tiez si po firku zajdi s kamosom na kavu pokecat,ktoreho si nahodne stretol, povies jej,prepac,chlapske reci,to ti nemozem povedat,,kup si novú vec,saty,boxerky,ale tricko,ale az vtedy ked budes chodit do fifka 😉
Ver mi,najlepsia obrana je protiutok 🙂
A riesenie cislo 2teda,skor taky typ,skus vesticu-jasnovidku ale naozaj dobru overenu,aj v takychto chvilach vedia pomoct,a ver,ze tá ,čo do toho vidí,bude sama rozpravat,bez toho aky problem mas,a co povies ,,skus,,, 🙂
Rada nad zlato 😀
@michal1643 vy ste vadni obaja 😅 ano podvadza ta. To jej fakt veris ze len potrebuje kecat zasadne s muzmi🙂? Ja nechapem ako mozes byt tak slepy a tupy,prepac 😨 Hlavne ze hodite sex pred tym ako odide,potom ako pride a vsetko je fajn ved sme mali sex 🙂🙂 tak ta ta urcite nepodvadza 🙂 A tiez nechapem ako jedna mater sa moze flakat po nociach, s tym tam,s "kamoskou" zase inde,do fitka a co ja viem kde vsade,ved ona ani netusi ze ma deti a isto ani nevedia ze maju matku. Ty ako aky somar sa staras. Dlho ta musela hladat to ti poviem 😀
Prepac, ale dobre som sa pobavila 😀 ... takto, ak chces mat pokoj, najst si naozaj seriozny vztah, rozid sa s nou a najdi si normalnu babu. Tato je bud nenormalna, alebo k...a a nezmeni sa to. Teba ma len na strazenie deti. Tie by som vam mimochodom dala okamzite zobrat. Chudata, s takou materou... ☹
...a k tomu sexu, dufam, ze pouzivas ochranu. Fuj, ta uz ti isto nieco dovliekla... 😖
@slavicita no neviem ci by jeho zena mala este chut aj na sex s nim,keby mala sex (dobry sex)inde.
@michal1643 byt tebou tak ju asi idem sledovat aby nevedela a tak zistis pravdu
Zomrela som, sorry 😀 😝 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@monika2710 tak to neviem aký sex máva jeho žena ale myslím, že pre ženu nie je problém mať sex viackrát po sebe...a nemyslím si, že mávajú sex pred každým jej odchodom a po každom príchode...to mávajú len raz za čas...vtedy sex inde naozaj nemusí mať ale inokedy áno... 🙂

idem spať.Rano do prace...zajtra sa ozvem.