Neverná manželka
Po 2 a pol roku problemov v manzelstve, bez sexu, objatia, alebo dotyku som zistil ze manzelka je mi neverna. Najskor som dufal ze je to len nieco docasne ale na koniec sa mi po velkom naliehani (slubil som jej, ze nebudem robit ziadne sceny ani priblemy nikomu) podarilo z nej dostat priznanie. Priznala sa ze niekoho ma. Trva to uz viac ako 2 roky. Zacalo to vraj tak , ze sa zdoverila cloveku, ktory mal podobne problemy s manzelkou a zacali si rozumiet atd. Za tu dobu sa mi vraj chcela uz viackrat priznat, ze uz to mala takmer na jazyku, ale nedokazala to, lebo sa bala ze ma to znici. Povedala mi ze som ten najlepsi otec nasich deti, ako sa im krasne venujem a ze som velmi dobry clovek. Vraj ju to strasne mrzi, ze mi tym znicila zivot, znicila vsetky nase plany a vsetkym len skodi. Mne aj detom. Mame dve deti 5 a 7 r. Povedala ze uplne pochopi ked ju hned vyhodim z domu. Co ja samozrejme neurobim. Dokonca vraj povedala aj svojmu priatelovi ze ma nikdy nedokaze opustit, ze to mi nemoze urobit. Ale ak budem ja chciet tak ona odide. On je podla vsetkeho clovek velmi podobny mne. V podstate asi dobrak, ktory do toho spadol. A dokonca, ked mala zle chvile a robila mi problemy, vraj este aj jej dohovaral ze, aby sa ku mne ona lepsie spravala. Ze som nikomu nic neurobil a nezasluzim si to. Ja len neviem, ci su schopni to takej dlhej dobe pre dobro vsetkych ukoncit. On by s nou chcel aj zit. Ale ona nedokaze vziat deti a odist. Tak co teraz?
@silnyclovek Ten chlap jej dáva niečo, na čom by im dvom manželstvo neklapalo. Ty to nemáš a si hrdý, že to niečo nemáš. Napriek tomu Tvoja manželka čerpá z toho mimomanželského vzťahu to niečo, čo vaše manželstvo stále drží. To ,,niečo" nevieš definovať a preto si zvolil vytvorenie diskusie. To ,,niečo" toleruješ, lebo bez tohto by sa vaše manželstvo rozpadlo.
Ty si zas nejaky troll z Bravíčka, TAKUTO somarinu može napisať len....
@silnyclovek necitala som komentare, ale v minulosti som citala vybornu knihu, kde je opisany a vysvetleny mechanizmus, ako sa moze stat, ze aj clovek, ktory mal povodne spravne hodnotove nastavenie sa dostava do situacie, ked sa dopusti nevery.
Kniha dava aj rady, ako sa daju napravit vzniknute skody.
Ak chces zabojovat o uzdravenie manzelstva, tak si to skus precitat:
http://media0.webgarden.cz/files/media0:5104fe1...
@silnyclovek Si najlepší otec vašich spoločných detí, si dobrý človek, krásne sa im venuješ. Čo si sľúbil, to dodržíš. Verím Ti. Neovplyvníš už to, čo sa stalo, môžeš ovplyvniť to, čo sa stane. Vyber si to, čo cítiš, čomu v sebe dôveruješ.
Láska je slepá a prenesie aj hory, keď treba.
@silnyclovek Píšeš, že ak ty chceš, ona môže hneď odísť. Neuvedomuješ si, aké sú to chladné slova? Ešte aj to chce hodiť na teba, ze ak ty to chceš. A chcel si, aby ta podvádzala? Nechcel. Tak prečo zrazu taka poslušná, že urobí ako ty chceš. Je to neferová žena, ktorá ťaží zo situácie, že ju chcete obidvaja. Zaslúžila by si, aby ste ju nechceli ani ty, ani on. Ale to sa asi nestane, keď ty si rad za to, že ona ta objíme, keď ti je ťažko. Buď chlap a daj si teraz od nej odstup, netlač na ňu, ale mala by sa rozhodnúť, lebo vyjdeš z toho ako ťutmak, ktorý sa prizerá ako si jeho manželka obieha od rodiny za iným.
Predsa mi len nedá nedoplniť: odporúčam vám spolu s manželkou manželskú poradňu. Tam nebudete počuť hodnotenie vašich skutkov, ani vaše hodnotenie, ani odsúdenie. Nik vás tam nebude súdiť. Budete sa snažiť porozumieť tomu, na čom vám záleží. Spoznať, pochopiť, rozumieť, chápať.
Amen.
@silnyclovek aj tak jej uz nikdy nebudes verit…nitka sa roztrhla a ostane tam aj napriek “oprave” uzol…asi by som ju nechala ist svojou cestou,mozno chvilu ostanu bez seba,ale ak ich to bude k sebe aj nadalej tahat,tak asi im nezabrani nic v tom pokracovat…a aj ty mas este pravo na stastie a uprimnu lasku. Cas zahoji,otvoris sa niekomu,kto si to zasluzi. S nou ostan v kontakte len v ramci deti a zacnite kazdy na novo…aj ten sex si uz neviem s nou na tvojom mieste predstavit
@silnyclovek Ešte si daj pozor na jednu dôležitú vec. Máloktorý podvádzajúci dokáže ukončiť milenecký vzťah hneď, aj keď to sľúbi. Väčšínou sa ešte potajme mimimálne párkrát stretnú, kým to naozaj skončia alebo opätovne sa po čase stretnú. Musí mať veľkú motiváciu, aby s tým jednoznačne sekla, alebo by s tým sekol milenec a on by vlastne
rozhodol za vás.
Ona 2 roky chrape s niekým iným lebo ju nepriťahuješ a čo ty akože ideš zachraňovať? Vy netvorite pár i keď máte deti a ty nemáš žiadnu hrdosť.Ako v nej chceš vzbudiť lásku,keď sa ti to doteraz nepodarilo?
Vychrapat sa s niekým raz a spat spolu 2 roky je rozdiel.Normalny chlap ju chytí za vlasy a vysmari z bytu Keby spala aj s tebou,že ťa ľúbi ale nemali ste sex 2 roky bez pusy? A ty ju ideš zachraňovať? Si ty normálny? S tebou ženy zametajú, nemáš testosteron
a ešte si daj nickname " Silný človek "
A ty si asexual,že ti 2 roky nechýbal sex a ideš jej to odpustiť? Prečo sa za teba vydala,keď ťa nechce? Ty sa necítis ponížený? Sex nepotrebuješ? No vydať sa a žiť v celibáte ja nepovažujem za život snov Čo treba spraviť,aby si sa prebral?
Ideš si robiť záložný plán _ všetko alebo nič Však ti nič nikdy ani nemal.Je to na smiech
On je teraz vo fáze, keď je nešťastný a ohromený smútkom. Zlepší sa to, keď príde fáza hnevu a sklamania. Vtedy sa možno konečne ukáže ako rovnocenný partner.
@loginexistuje ešte im pri Tom bude svietiť.Vidis ja sa tu nadrapujem, napíšem 6 odkazov, a ty si to dala v 1 vete...💝
Autor aspoň si ju zbil a jej milenca,keď si vo fáze,že im ideš odpustiť? Nejaká bitka pred barakom bola? Lebo ja poznám chlapov,čo si nenechajú liezť do kapusty 🤣

Ty mi pripomínala toho Peťa,čo tu kedysi vypisovať litánie a žalospevy za ženou,čo ho bílá a podvádzala.Donekonečna za ňou dokázal žialit. Nastav si hranice,správaj sa ako chlap.Ides jej odpúšťať a zachraňovať .
@karolinakr V poslednom čase sa to tu hemží skrachovancami, ktorí sú hrdí na to, že odpustili neveru žene, ktorej to bolo aj tak jedno a naďalej ich podvádza.
Radikálny úbytok testosterónu aj zdravého rozumu. 😂 😂 😂
@heleninamama rozmýšľam,čo je za tým, keby ma 2 roky niekto podvádzal ho prihlušim.Cela ulica vie,že chodí poza bučky.Mali sme takých susedov,pri tom žena krásavica Gina Lolobrigida a muž fúzy a trvalu A on JU chodil podvádzať 🤣🤣
Nechápem ľudí, čo sa všemožne snažia zachrániť manželstvo, keď ich ten druhý podvádza. Kde sa podela hrdosť??? To si vážne myslíte, že to bude, tak ako predtým? Dva roky si jej bol ukradnutý a deti očividne tiež, keď nemala hanbu mať mimomanželský pomer. Aký je to vzor pre deti?
@silnyclovek no tak zabijat kvôli nevere je tiež hlúposť, ľudia za to nestoja aj keď pre zamilovaného je to koniec sveta a keď sa človek í odmiluje,tak k tomu druhému cíti len odpor
@silnyclovek Ešte ani raz si nenapísal ja ju mám rád milujem ju a chcem byť s ňou.Takze aj keď tam je nevera u vás to neklapalo už dva roky a zrejme ste spolu len ako súrodenci .Ste len vzor rodiny Otec mama a dieťa.To čo vás má spájať láska tam nie je.
@silnyclovek Prepáč, ale Ty nie si silný človek, ale slaboch. Dokonca pochybujem, že si muž, lebo premýšľaš ako žena. Chceš zachovávať manželstvo, ktoré nefunguje (zrejme zo strachu, čo bude, že zostaneš sám...) a nahováraš si bludy. A čakáš, že tu Ťa v nich ženy utvrdia.
Tvoja žena Ťa podvádzala 2 roky, celý ten čas ťa ako muža ignorovala, priznala sa pod nátlakom... A Ty chceš veriť, že to bola náhoda a že v tom vzťahu nebola citovo angažovaná? A že to skončí a už nikdy Ťa nepovedie? Ty potom ženy vôbec nepoznáš...
Jasné, že je pohodlné nič nemeniť - aj pre ňu. Doma má ťuťmáka, ktorý zarobí, záleží mu na rodine, postará sa o deti... Má svoj stereotyp, istoty, pokoj. A svoj súkromný život a potreby si porieši inde, s chlapom, ktorý ju priťahuje a vzrušuje. To, že s ním nechce žiť, je iná vec. Rozumná žena s deťmi v určitom veku zistí, že akékoľvek spolužitie s chlapom je len problém navyše... Tak sa do toho sťahovania nehrnie.
Ale to ešte neznamená, že niečo cíti k Tebe a že ľutuje. A vôbec by som sa nedivila, ak si časom nájde druhého milenca. Buď realista - či si už ozaj zženštený chlap, alebo žena. Tento vzťah skončil. Už len konzervuješ mŕtvolu.
@silnyclovek termin, kedy si situaciu zvazi nie je ultimatum.
Ale mam pocit, ze ty ju proste chces, nechces , aby odisla ....
@silnyclovek Pravda nebýva sladká. Moje slová si kľudne odpíš a raz, keď na ne príde a Ty zistíš, že žil v ilúzií, ktorá bola úplne na hovno, tak si na ne spomeň.

@21oktober a ako sa podľa teba rozhodla? Lebo keby sa rozhodla bojovať o manžela, nemusí tu on o tom písať, popripade by to aspoň raz spomenul, že mu sľúbila, že pomer ukončí. áno, sú to len nase dedukcie, ale podľa jeho slov, sa iné dedukovať ani nedá, ale snáď by sa im podarilo manželstvo zachrániť, ja im to prajem.