Nevhodné požiadavky svokry
Skratim to. Svokra ma na zaciatku jula v restauracii oslavu narodenin. Pozvala celu rodinu, sesternice, svagrovcov, vnúčence atd. Ide o to,ze si vymyslela,ze mali by sme zablahozelat aj jednej jej sesternici aj svagrinam a neteri, ktore mali sviatok zaciatkom roka. Manzel jej povedal,ze nic im kupovat nejde, ze sa videli parkrat v zivote a na co to je dobre, ked mali sviatky pomaly pol roka dozadu.
Svokra dnes poslala na whatsap spravu,ze nemusime tym styrom nic kupovat, ze ona to vybavila, nakupila im zlate retiazky a neviem co, a mame jej poslat na ucet 170€.
Naozaj neviem,na toto povedat....
@nyusika Keď máš narodeniny blízko jej menín, tak jej to nabudúce vráť. Oznám po rodine, že tvoje narodeniny a jej meniny oslávite spolu a nechaj ju to zorganizovať. A zaplatiť. 😝
@muchotrafka298 nie 😀
@ha_ha
ona neoslavuje tak,z e by nas pozvala 🙂
bezne oslavy boli u nas, ja so anchystala jedlo, pitie...ona priniesla nejake prosecco, nealko
@muchotrafka298 nie 😀
@ha_ha
ona neoslavuje tak,z e by nas pozvala 🙂
bezne oslavy boli u nas, ja so anchystala jedlo, pitie...ona priniesla nejake prosecco, nealko
@nyusika ako chapeme sa, ze surodencov si nevyberame, takze musime brat to co je. Ale ze niekto je takto bez akehokolvek chochmesu a urobi si z narodeninovej okruhlej oslavy svojej sestry vlastnu oslavu bez toho, aby na cokolvek prispel, to je uz aj na mna vela.
Taktiež by som ju pekne a slušne poslala kadeľahšie ♥ Toto sa teda nerobí a absolútne nemám pochopenie pre ľudí, ktorí rozmýšľajú takto. Alebo teda skôr nerozmýšľajú. Ja nechápem, čo má v tej hlave (prepáč za výraz, ale inak to napísať neviem)...
@puplatko presne to som si pomyslela, že už aké kraviny niektori ľudia povymyslaju...mňa len zaujíma, podľa akého kľúča vybrala tých vyvolených, čo sa im má ešte blahoželat na jej oslave 😀😀 to, že svojvolne nakúpila dary a pýta peniaze radšej ani nekomentujem 😀
@nyusika ako chapeme sa, ze surodencov si nevyberame, takze musime brat to co je. Ale ze niekto je takto bez akehokolvek chochmesu a urobi si z narodeninovej okruhlej oslavy svojej sestry vlastnu oslavu bez toho, aby na cokolvek prispel, to je uz aj na mna vela.
@muchotrafka298 alew my mame super vztah, aj s bratom...proste je taka, co uz.
nerobi to z vypocitavosti, skor jej nedocvakne. ale ked pootrebujem pomoct, tak vzdy pomoze
Urobila to bez vášho vedomia s tým, že vedela, že jej nechcete nič kupovať. Normálne poslať slušne do zadku. To potom môžete kúpiť aj mne, 12 augusta mám narodeniny :D odkážte svokre že pozdravujem a stačí mi auto namiesto zlatej retiazky :D
@mahony6 aj ja 12.8 nedame si darčeky?
Vyvalila dvere na Cajle, ci extravantna milionarka🤔😅
Vydieranie. Nič jej nedajte povedali ste že nekúpite nič a bodka. Chcela kúpila jej problém ak sa urazi tiež jej problém. Prejde jej toto vymysli ďalšiu chujovinu a budeš v kuse ustupovať
Ty nič, nech jej povie chlap že to financovať nebudete
Vymazať správu, manželov názor pozná a zbytočne si nedvíhať tlak, ak si robí po svojom nech si znáša následky.
@ha_ha mohla, mala ich dopredu upozornit, ze ona neoslavuje. bolo nas tam len par ludi, najblizsia rodina
a ked uz sa to stalo - zaplatit to jedno kolo.
@nyusika predstavujem si, ako nikoho neupozornim na svoje meniny, ale zial su v den oslavy mojho blizkeho. Viem, ze ak by som na to upozornila, just by este viac priniesli, takze ja isto nie, neupozornila. Ak by mi niekto doniesol dary ktore som necakala, mozno by ma ani nenapadlo tie rundy zobrat, alebo podla hodnoty daru. 1. Nikoho nepozves, 2. Zagratuluju ti lebo, 3. Ty mas niekomu platit drinky. Super 😁.
U nas v BA kebyze pozves na jednu “rundu” 10 ludi, tak 100 eciek v prdeli 😁
Chore.A ze zlate retiazky.No ihned jej napiste ze nic posielat nebudete,ze ste jej to rovno povedali.A ked to napriek vasmu nesuhlasu kupila,nech si to zaplati sama.
to by ma tak nastvalo, ze by som nesla ani na jej slavnu oslavu, ak je toto pravda
kúpila by som lacné bonboniery a svokre napísala že ďakujeme ale skladať sa nebudeme :D
A potom prečo zeny nadávajú na svokry
Autorka ja viem,že teba nastala ,ale ja som sa tak z chuti zasmiala
Odpis jej,že nech vám pošle 500€vy ste kúpili bicykel
Urobila to bez vášho vedomia s tým, že vedela, že jej nechcete nič kupovať. Normálne poslať slušne do zadku. To potom môžete kúpiť aj mne, 12 augusta mám narodeniny :D odkážte svokre že pozdravujem a stačí mi auto namiesto zlatej retiazky :D
@mahony6 aj ja mam 12.8 tak vyber daco aj mne! 😆
ja som mala narodky 3.1........šak to nie je tak dávno,či?
Whatsap so svokrou by som v živote nemala
Jasné ona nakúpila, ale zaplatiť máte vy. A za hviezdu bude ona, lebo veď ona nakúpila.
Inak svokry sú bezodná studňa vtipov
Ja by som niečo takéto raz chcela zažiť ,že ako by sa svokra zatvárila ,moj muz by sa asi týždeň smial
Občas žasnem, kde ľudia na tie hlúpe nápady chodia. Ja mam dvoch synov. Všetko tu pozorne čítam, aby som raz bola svokra, na ktorú sa budú aj nevesty tešiť. 🙂
Svokre asi začína svitorit.To je mega trápne na jej oslave blahoželat niekomu a dávať zlaté retiazky s kým nie sme v kontakte a ešte s takým časovým odstupom
@nyusika predstavujem si, ako nikoho neupozornim na svoje meniny, ale zial su v den oslavy mojho blizkeho. Viem, ze ak by som na to upozornila, just by este viac priniesli, takze ja isto nie, neupozornila. Ak by mi niekto doniesol dary ktore som necakala, mozno by ma ani nenapadlo tie rundy zobrat, alebo podla hodnoty daru. 1. Nikoho nepozves, 2. Zagratuluju ti lebo, 3. Ty mas niekomu platit drinky. Super 😁.
U nas v BA kebyze pozves na jednu “rundu” 10 ludi, tak 100 eciek v prdeli 😁
@liv1 8 dospelých, dve malé deti - oslava bola vlastne iba taký slávnostný obed - 800 eur , v cene ale aj menšia torta 😁
Akože mne osobne by ani nenapadlo dať darček na cudzej oslave niekomu, kto ma nepozval na oslavu.
Tak pani svokra je asi v nejakej manickej faze ked sa tak rozhadzuje?
Neposlala by som eura ale ju do pr*ele.
Nezačína svokre demencia?

@ha_ha
na oslave mojej 50tky vsetci blahozelali mojej setstre k meninam...a ona tam stala, usmievala sa, prijimala dary - a ked som sa jej potom opytala, ci sa jej to zdalo OK, mi povedala - a co som mala robit ? normalka - dopredu oznamit, ze meniny neoslavujem (oslava bpla v den jej menin) a neprajem si, aby mi gratulovali na cudzej oslave...alebo sa mam mohla aspon opytat, ci moze hostom vziat jedno kolo drinkov, no nie ? 😀
no nie, nic nevzala 😀
kazde usetrene euro sa pocita
@nyusika Trapas! 🙈 Ale sestra za to asi nemohla, keď už jej tie dary priniesli.