Nevhodné požiadavky svokry
Skratim to. Svokra ma na zaciatku jula v restauracii oslavu narodenin. Pozvala celu rodinu, sesternice, svagrovcov, vnúčence atd. Ide o to,ze si vymyslela,ze mali by sme zablahozelat aj jednej jej sesternici aj svagrinam a neteri, ktore mali sviatok zaciatkom roka. Manzel jej povedal,ze nic im kupovat nejde, ze sa videli parkrat v zivote a na co to je dobre, ked mali sviatky pomaly pol roka dozadu.
Svokra dnes poslala na whatsap spravu,ze nemusime tym styrom nic kupovat, ze ona to vybavila, nakupila im zlate retiazky a neviem co, a mame jej poslat na ucet 170€.
Naozaj neviem,na toto povedat....
Mňa by len zaujímalo, čo na túto blbosť povedal manžel. Ja som raz bola švagrovi na oslavu 50. On má dva dni pred mojimi narodeninami. Oslava vyšla priamo na moje narodeniny. Tak mi aj švagor poprial ale nebola som stredobodom pozornosti. On bol oslávenec.
Ty nic, nech si to riesi manzel
Neposielala by som nic
@muchotrafka298 alew my mame super vztah, aj s bratom...proste je taka, co uz.
nerobi to z vypocitavosti, skor jej nedocvakne. ale ked pootrebujem pomoct, tak vzdy pomoze
@nyusika Ani mne by nedocvaklo, proste nahodou to tak vyslo, urcite by nerobila kvoli obycajnym meninam oslavu a ked uz tam rodina je, tak im by zase bolo blbe nezablahozelat a tvarit sa, ze nic. To, ze je 15 minut stredobodom pozornosti aj niekto iny by mi fakt nevadilo, ved to nie je naschval... a na Teba sa urcite nezabudlo, ze je to Tvoja oslava.
@nyusika Ani mne by nedocvaklo, proste nahodou to tak vyslo, urcite by nerobila kvoli obycajnym meninam oslavu a ked uz tam rodina je, tak im by zase bolo blbe nezablahozelat a tvarit sa, ze nic. To, ze je 15 minut stredobodom pozornosti aj niekto iny by mi fakt nevadilo, ved to nie je naschval... a na Teba sa urcite nezabudlo, ze je to Tvoja oslava.
@strelkyna1 hej, sú takí ľudia, či im nedocvakne. A ešte si aj myslia, že oslávenec organizuje a platí oslavu preto, aby bol stredobodom pozornosti.
Autorka no co nové
chce sa popredvadzat, slusne nech jej synator napise, napr. ze posle 10EUR na bonbonieru a zvysok nech si mama doplati, ked to tak aktivne vybavila.
Autorka no co nové
@minenkaa manzel zavolal, rozculil sa,povedal,zw sme jasne povedali,ze sa skladat nejdeme, maximalne tak kupime bonbonieru,tak sa samozrejme urazila, ze sme lakomi a ze ci to ma teraz ist z jej vrecka, taky vydavok. To by clovek normalne neveril :D
chce sa popredvadzat, slusne nech jej synator napise, napr. ze posle 10EUR na bonbonieru a zvysok nech si mama doplati, ked to tak aktivne vybavila.
@simca06022011 neviem co su toto za napady fakt.
@autorka a tie dary dáva akoze svokra, či vy? Alebo ako? Inak nič by som jej nedala. Ak sa rozhodnete na oslavu predsa len ísť, doniesla by som im bonbinieru. To je všetko
@lienka.7 nie ona za celu rodinu..bonbonieru by som zobrala aj kvet kludne ale nie zlaty sperk za xy eir.. pre cudzie osoby
Kedze sa takto rozhodla svokra bez vasho suhlasu, tak jej to kludne odmietnite. Vy nieste povinní gratulovat ludom, co mali sviatky preboha v januari, ved to je na hlavu padnute😂 Tak a dnes som uz citala ozaj vsetko😂😂😂 Prepac,ze sa smejem, ale fakt taku blbost som nezazila este u nikoho v okoli. Svokra ked chce, nech im da aj zlate tehlicky s cervenymi stuzkami obsivane,..ale vy rozhodne toto odmietnut mozete, na to sa nemoze ani urazit🤦♀️😂🙈
@motylik2559 ja som sa tiez prv nasrala a ptoom zasmaiala ,ze ako niekto moze vymysliet taku sprostost ako mraky :D mozeme im uz rovno aj vianocne darceky kupovat, vsak preco nie, urobme si dalsis vydavok. Boze boze
Tak pani svokra je asi v nejakej manickej faze ked sa tak rozhadzuje?
Neposlala by som eura ale ju do pr*ele.
@tykat neviem v akej je faze, rozhodne nie v normalbej :D
Nezačína svokre demencia?
@sidicek neviem,zatial sa tak prejavuje, aj ked tento napad je za vsetky drobné
@puplatko presne to som si pomyslela, že už aké kraviny niektori ľudia povymyslaju...mňa len zaujíma, podľa akého kľúča vybrala tých vyvolených, čo sa im má ešte blahoželat na jej oslave 😀😀 to, že svojvolne nakúpila dary a pýta peniaze radšej ani nekomentujem 😀
@merrysa to by aj mna bohovsky zaujimalo. Jej neter ma narodky den po jej oslave a tej sa darcek nekupil. Rozmuies tomu?:D
@muchotrafka298 nie 😀
@ha_ha
ona neoslavuje tak,z e by nas pozvala 🙂
bezne oslavy boli u nas, ja so anchystala jedlo, pitie...ona priniesla nejake prosecco, nealko
@nyusika tvoja sestra,to je tiež kapitola sama o sebe, no hanbila by som sa na jej mieste
A ty, manzel, deti, kedy mate narodeniny? Vam by sa tie sesternice tiez mali kazdemu poskladat. Trvala by som na tom, ze aj ty chces darcek od vsetkych ziucastnenich.
Jaj z jej vrecka nemôže ist taký výdavok ale z vášho ano,ta je vtipná
Jaj z jej vrecka nemôže ist taký výdavok ale z vášho ano,ta je vtipná
@minenkaa a nikto jej neukázal,tak sa buchnut po vačku,tak ked si to vymyslela, nech si zaplati :D
A ty, manzel, deti, kedy mate narodeniny? Vam by sa tie sesternice tiez mali kazdemu poskladat. Trvala by som na tom, ze aj ty chces darcek od vsetkych ziucastnenich.
@valiant ja budem mat tri dni pred oslavou, manzel v polke augista a doeta malo v maji. Vsak on jej povedal ci sk nam daju dary :D
Autorka, a svokra nechápe, že dávať ľuďom darčeky na jej vlastnej oslave, je nevhodné? Najmä, ak tí ľudia narodeniny ani nemajú. ale mali ich pred pol rokom? Ani bonboniéru, či kvety by som nedávala. Lebo sa to proste nehodí! Darčeky sa dávajú oslávencovi na jeho oslave. Takto sa budú cítiť trápne nie len tí obdarovaní, ale aj tí ostatní, čo nič nedostali a ani prítomným obdarovaným nič nedoniesli. Toto normálnemu človeku ani na um nezíde.
Napíš jej že pre ne uz mate kvietky a nekupujete s mužom nič po porade vopred a len na základe bločku od nej ľuďom ktorí sú Vám cudzí. Sú to "jej" tetky, sesternice nech im kúpi aj vily s bazénom ak chce.
Autorka, a svokra nechápe, že dávať ľuďom darčeky na jej vlastnej oslave, je nevhodné? Najmä, ak tí ľudia narodeniny ani nemajú. ale mali ich pred pol rokom? Ani bonboniéru, či kvety by som nedávala. Lebo sa to proste nehodí! Darčeky sa dávajú oslávencovi na jeho oslave. Takto sa budú cítiť trápne nie len tí obdarovaní, ale aj tí ostatní, čo nič nedostali a ani prítomným obdarovaným nič nedoniesli. Toto normálnemu človeku ani na um nezíde.
@ha_ha manzel jej to hovoril x-krat, ale to je ako hrach o stenu hadzat. Teraz tam bude trápne vsetkyn
Povedzte ze darceky uz mate a na dalsi sa neskladate a ked sa spyta co mate.. tak cokoladu..

Kedze sa takto rozhodla svokra bez vasho suhlasu, tak jej to kludne odmietnite. Vy nieste povinní gratulovat ludom, co mali sviatky preboha v januari, ved to je na hlavu padnute😂 Tak a dnes som uz citala ozaj vsetko😂😂😂 Prepac,ze sa smejem, ale fakt taku blbost som nezazila este u nikoho v okoli. Svokra ked chce, nech im da aj zlate tehlicky s cervenymi stuzkami obsivane,..ale vy rozhodne toto odmietnut mozete, na to sa nemoze ani urazit🤦♀️😂🙈