icon

Neviem ako dalej, ľúbim dvoch mužov

smm3
3. sep 2018

Mam problem s ktorym by som si za normalnych okolnosti hravo poradila,ale.....ani neviem ako zacat, aby to malo hlavu a patu. Skusim dat zakladne fakty.
Som vydata 20r., mam dospele dieta a posledne 3 roky som aj zalubena do ineho muza, ktory je tiez zenaty. To, zeby som sa niekedy naviazala na ineho by ma ani vo sne nikdy nenapadlo, lenze....stalo sa to, ze moj manzel zacal po 15 rokoch nasho spolocneho zivota citit naklonnost k inej zene. Skoro som sa psychicky zrutila....bola som na dne.... urobil zo mna ziarlivku, hysterku, najprv zatlkal, potom povedal,ze ju lubi.....dostal ma so sebavedomim na bod mrazu, po nociach som nespala, vela som preplakala. Doslova som si zelala, aby som niekoho stretla, kto ma nebude urazat a bude si ma vazit. A stalo sa. Bohuzial. Zo zaciatku mi vadilo, ze sa o mna zaujima iny muz, navyse zenaty a tiez s detmi. Nemala som ziadny zaujem. Ale to, co mi na zaciatku vadilo, mi pri vtedajsej situacii casom zacalo imponovat, zacala som si zvykat, ze je tu niekto, kto ma lichotkami vynasa do nebies. Vedel ma rozosmiat, citila som sa bezstarostne, rozumeli sme si viac ako by bolo pristupne.
Ked sme sa po roku od spoznania prvy krat aj intimne zblizili, bola to skor radost z toho, ze som sa konecne nejako manzelovi "pomstila". Nemala som vycitky. Lenze tak som sa postupne zalubila, islo to vsetko postupne, krok za krokom. Zacalo mi na nom velmi zalezat. Moj vztah s manzelom sa casom opat stablizoval, na tamtu si uz ani nespomenie, bol to osial (trval asi 2 roky), ktorym si presiel a je ku mne opat pozorny, mily, pochvali ma za drobnosti, aj ze dobre vyzeram. Problem je vo mne.....neviem si vyhodit z hlavy muza, ku ktoremu stale citim naklonnost, lasku, jednoducho stretla som sa s tym prvykrat, neviem co to so mnou je. Vzdy som vedela veci racionalne vyhodnotit.....viem, ze by to dalej nemalo pokracovat, ze je to blbost, mam vycitky, ale neviem si s tym rady. Stale sa stretavame, vyznava mi lasku, ako ma lubi, o konci nechce nic pocut, vravi, ze som jeho osudova laska.... a ja ho lubim az prilis silno nato, aby som to urobila ja. Viem, co mam urobit a nemam nato dost sil. Bojim sa, ze budem bez jeho dotykov a milovania nestastna. Teraz vsak nie som o nic stastnejsia, lebo viem, ze hram na dve strany a vadi mi to. Predtym bol nas vztah s manzelom normalny, brali sme sa z lasky, milovala som ho celym srdcom, nikde som bez neho nechcela chodit, najradsej som bola s nim, bol aj moj prvy sexualny partner, na ineho muza som nemala dovod ani pozriet. Muz ktoreho lubim je z toho isteho cesta, svoju manzelku mal ako svoju prvu partnerku, vzdy si rozumeli co sa tyka starostlivosti o deti, vedenia domacnosti, len chybali mu city z jej strany, ze sa mu nedostava objatie, bozky....a tiez dovtedy na inu zenu ako na svoju ani nepozrel, cim chcem povedat, ze nejde o ziadneho suknickara.
Mate s tym niekto skusenost? Zazili ste to niektora? Budem rada, ked napisu zeny, ktore si takymto niecim presli.
Vopred dakujem za vsetky prispevky, ktore mi tu date, ci uz pozitivne, alebo negativne

salome123
4. sep 2018

Skús si predstaviť teda že to ukončis s manželom...že čo sa stane. Rozvodové konanie, delenie majetku,ktovie ako to zoberú tvoje deti.. určite nie dobre,takisto nebudú akceptovať nového muža. Ty máš už veľké deti,ale aj tak to nebude nič príjemné. A na jeho strane ho bude čakať to isté s tým že sú tam malé deti,ktoré budú veľmi trpieť,budú k vám chodiť každý druhý víkend,teba neznášať,bojovať s tebou o jeho priazeň. U nich doma to všetko z pohľadu deti funguje,a ty budeš tá čo to všetko zničis. Ja si vôbec nemyslím že to bude dobre. Ja si myslím že by si mala z toho začať pomaly cúvať, zažila si niečo pekné romantické, v podstate ti to pomohlo dostať sa cez manzelsku krízu, ale aj keby si sa pre neho rozhodla tak za rok-dva by si bola na Tom istom ako si teraz s manželom: fajn ale nuda. Neviem či ti to za to stoji.

moonlight1210
4. sep 2018

@smm3 ak to chces ukoncit, tak skor ako necakane otehotnies a budes vydesena, ktory z nich ti ho vlastne urobil.

Skor ako to zisti tvoj muz, lebo muzi beru neveru inak. Moze o teba zabojovat, ale moze si povedat, ze uz sa snazil (vsak ty to tahas s milencom uz celkom dlho a zachvilu trhnes aj manzelov rekord s milenkou) a da ti zbohom.

Skor ako ta vypatra milencova manzelka a natrie ta manzelovi. Uz len preto, aby si schladila hnev, ze ju ten jej podvadza a je mu to jedno.

Zamysli sa, co pre milenca znamenas. Si laska jeho zivota ci len IP? Nechce ta stratit - preco vlastne? Vsak o teba nijak nebojuje. (Nevysvetluj si to tym, ze berie ohlad zrovna na teba.)
Vas “vztah” je sex v aute a mozno hodinka reci po nom v aute a sup-sup domov, aby ste sa neprezradili. Pomedzi to par smsiek o chybani si a pod. Zacnite spolu zit a zistis, ze si si iba vymenila miesto s jeho zenou, len ty vies, co mozes od lasky svojho zivota cakat a tak sa bojis, ze aj teba podvedie a nebude mat voci tebe vycitky, ako ich nema ani voci zene teraz.
Myslim, ze tuto “lasku” si si hodne prifarbila.
Myslim, ze az si povies, ze s nim koncis, stanu sa ti dve veci. Bud ti urobi scenu a natrie ta muzovi (neznesie byt ten ohrdnuty, kedze ty si tiez pre neho zaplata na nieco, ako aj on je pre teba), alebo najprv ti bude plakat tak az ti bude srdce trhat (a tajne budes plakat pre to, ako si mu chudakovi hnusne ublizila) a o mesiac uz bude mat inu. Staci, ked obcas zajdes na “vase” tajne miesta. Ak sa osvedcili, nesprestane ich pouzivat.
Co by inak bolo fajn, lebo aspon sa v tom aute takto zvonka uvidis v novej (komickej) perspektive. A vyliecis sa zo seba skor.

nasasa_1
4. sep 2018

@salome123 Tiez si myslim, ze jej to nestoji za to. Rozvodove konanie nieje sranda ci uz ma clovek velke alebo male deti. Treba si poriadne zvazit pre a proti a podla toho sa rozhodnut.

fefe123
4. sep 2018

no teda naivka si poriadna, sama píšeš, že sa nechce rozvádzať, so ženou nespáva. tak čo sa čuduješ. že Ti nakukal, aká si jeho osudová láska a ešte tomu aj veríš... ber to reálne, logika nepustí, doma pomáha, trávi čas s rodinou a isto sa spolu aj milujú, možno nie ako vy dvaja - vášnivo ( o frekvencii pomlčím, lebo ani vy sa nemilujete často, 2x za mesiac nič moc, len ste si proste sadli v sexe, ako okorenie fajn), ale ver, že ak by mal o Teba reálny záujem, už je s Tebou.. ešte si s ním nežila, nevieš, ako by sa po čase správal k Tebe, tak zlož ružové okuliare a buď rada, že môžeš zostať s manželom, ste si fifty-fity....

17juraj17
4. sep 2018

@smm3 Taketo "vztahy" musi ukoncit zena. Ak sa stretavate 1-2x do mesiaca to nie je vztah ani laska ale vypustenie pary. Zober to tak ze spravna nevera utuzuje manzelstvo. Zober si z toho co ti sedelo a pacilo sa ti a skus to pretavit do manzelstva. Spolu s muzom si nemate co vycitat ibaze v sucasnej dobe ty si na koni pretoze on ti na to neprisiel a ty si ta velkorysa ktora mu odpustila.
Pozri aj keby si zostala s milencom tak za 5 rokov to aj tak skonci u smradlavych ponoziek u postele, prani, zehleni a chystania vecere. Nepozeraj na to ako na teraz ale ako to bude potom.

janinah
4. sep 2018

@17juraj17 to sa jej manžel prekvapí,ked ho bude ťahať sexovať do auta😉 teda ak ťa poslúchne,že vyber si z toho,čo sa ti páčilo😉

17juraj17
4. sep 2018

@janinah 😀😝 No co . Ozivenie vztahu. Mozno kupi potom dodavku .

kikusa008
4. sep 2018

Preboha 🙄🙄🙄🙄mam oveľa rokov menej, takže možno nechápem presne, ale teda, ja by som sa určite netahala do vzťahu, kým by som predošlý nemala ukončený.... A ťahať to naraz s dvomi mužmi, zo začiatku len z pomsty? A s druhým sexovať na tajnasa v aute, lebo nie je kde, aby ta niekto neuvidel? To mi príde až pomaly choré...

staleja
4. sep 2018

Necitala som prispevky predomnou, ale co tak sa vcitit do koze milencovej zeny. Sama si si tym presla, potom neverim, ze sa spravne nerozhodnes 🙂... +

17juraj17
4. sep 2018

@kikusa008 Aby si este nebola prekvapena co ta v zivote vie stretnut a kto. Taka sprosta zivocisna chemia vie zazraky. Pri spravnej konstalacii hviezd a situacii sme toho schopny vsetci.

torysheer
4. sep 2018

@smm3 tak za prve....do tvojho zivota nikto nevidi a urcite je vela veci, ktore si tu z mnohych dovodov nenapisala. Nie je to ani tvojou povinnostou, no preto necakaj objektivne rady, samozrejme citaj a vaz si kazdu snahu o pomoc, ale kedze len ty vies celu pravdu, ber si z rad to co sedi na tvoj problem. Bola som vo vztahu 18rokov, no ty vravis ze toho svojho si este stale vazis, a to je dolezite....preto by som sa ja priklanala navratu k manzelovi. Ako pises, manzelov osial trval dva roky, tvoj podobne, ale osial ma na mile daleko od spoluzitia. Rozhoduj sama, vaz dosledky...na kazdeho zo zucastnenych, no nezabudaj na seba. Mozno by stacilo vidiet tvojho milenca ocami jeho manzelky.....

smm3
autor
4. sep 2018

@river_song mas pravdu, suhlasim s tebou..

smm3
autor
4. sep 2018

Dakujem Vam za Vas cas a nazory, povzbudili ste ma, zjazdili..vsetko beriem. Nejdem sa ani ospravedlnovat, ani nic podobne, ja som napisala vyssie, ze ani neviem ako k tomu doslo, ze som jednoducho pocitila lasku k inemu muzovi, nikdy predtym som to nezazila a dufam,ze uz ani nezazijem, ked toto doriesim. Pred troma rokmi keby som si ja precitala taketo nieco, tak sama by som to zhodnotila, ze ta baba je trafena malo,ale presne...a urcite by som sa pohorsila ako niektore z Vas, ako to mohla spravit a ja by som to nedokazala....Lenze ako tu niekto pekne napisal, zivot nie je biely ani cierny a stat sa to moze aj slusnej zene, za ktoru sa stale povazujem, aj napriek moju zlyhaniu. Ja som si nikoho nehladala aby som sa pomstila manzelovi, tiez som to napisala vyssie.....vyvinulo sa to nejako samo. Neuznavam totiz pravidlo zub za zub....a verim tomu, ze vsetko ma svoj vyznam a zmysel, pre nieco sa to stalo....mozno aby som vedela chapat aj taketo zlyhania zien, neviem.....A k tomu ze sa vidime raz za mesiac..je to teraz posledny rok, lebo zmenil pracu, predtym sme boli dva roky kolegovia, takze sme travili cas v praci, aj po praci......a nie je to len stretko v aute, ideme sa aj prejst a pod. ale samozrejme stale len na miesta kde nas nikto neuvidi......Viem, ze nechcem rozbijat dve rodiny, to by som nezniesla, takze drzte mi palce, aby som sa tej zavisloti na nom zbavila a bola spokojna....nechcem nikomu ublizit, mam rada zeny a vazim si ich. Rada som Vas spoznala, aj Vase nazory, aj ked len virtualne a anonymne, ale presne to mi vyhovuje. A este sa tu niekto pytal ci manzel o tom vie, tak nevie o nicom....dufam, ze som zodpovedala kazdemu co chel, ak nie este podoplnam co by ste radi vedeli

ma77
4. sep 2018

@smm3 Vyborne si sa rozhodlauž len to doddržat držim palce 😉

smm3
autor
4. sep 2018

@ma77 vdaka 🙂

katkazocele
6. sep 2018

@smm3 Tento príbeh mi veľmi pripomína film s Richardom Gerom Neverná.... asi nechceš vedieť ako to skončilo :D

tinatitti
7. sep 2018

Môj nazor: keby ste sa obaja s milencom tak veľmi ľúbilo, ako hovoríš, už by ste žili dávno spolu. Keďže on ani neuvažuje nad tým, že by svoju manželku opustil, nemyslím si, že ide o lásku. Život v klamstve neprospieva nikomu z vás. Podľa mna, ak ti na tvojom manželstve záleží, tak svoj pomer ukonči. Tvoj muž dal prednosť vášmu manželstvu, mala by si spraviť to isté.

bobricek1979
7. sep 2018

@smm3 nerob to čo nechceš aby robili tebe aj keď bohužiaľ sa ti to už stalo a? To neznamená, že ti to dáva právo ublížiť inej rodine tak, ako vravíš čím skôr to pories uvidíš uľaví sa ti začni nanovo a možno by, som teda prehidnotila opäť vzťah s manželom v podstate ram by som začala už na začiatku. Držím palce verím že to dáš

emmi101
7. sep 2018

Kašli na neho a posnaž sa radšej obnoviť vzťah s manželom. Na milenca zabudni, s tým to podľa mňa nemá vôbec žiadnu budúcnosť. Skôr či neskôr by to s ním skončilo a potom by si ostala úplne sama 🙂

eva112014
7. sep 2018

@smm3 Ahoj! Mňa by zaujímalo, či si prišla na to, že tvoj manžel Ťa prečo podviedol? Málo objatia, bozkov ...?Tvôj milenec podvádza pre tieto dôvody! Má malé deti, jeho žena menej času, možno viac stresu a teraz už aj menej bozkov, objatí ...Lebo jej mužíček rozdáva inej, ona nech sa stará o deti, ktoré mu porodila! Tento muž má byť muž úžasný?!Asi taký úžasný ako tvoj doma!A teba chápem úplne tiež! Dala si svojmu lásku, mladosť, 20 rokov života, svoje panenstvo a dieťa!Dostala si na oblátku neveru!Vieš, tú druhú ženu(manželku milenca) ľutujem, ale tvôjho mužíka nie!Aj keby sa dozvedel, nevadí! Lebo odpustiť neveru je oveľa ťažšie ako o nej nevedieť! Tvôj muž by to dokázal?Ak áno, vtedy by dokázal, že Ťa ľúbi.Ja by som ukončila vzťah s milencom a potom by som svojmu povedala pravdu! Iba vtedy by ste si boli ozaj fifty-fifty!Mala by si kožu na tvári, čo tvoj manžel nemal!Lebo tvoj manžel Ťa klamal a ty by si bola úprimná, lebo si sa priznala!Rozvedie sa?! Tak Ťa moja neľúbi, nech dokazuje on svoju lásku a nech sa mu podarí zvíťaziť nad svojím egom! Už deti máte dospelé! Vyber si cestu pravdy, ak nemáš čo stratiť! Skutočná láska, dokáže odpúšťať! Ak to dokáže tvoj manžel, tak ako ty si mu to dokázala, tak si Ťa zaslúži! Zaslúži si ťa na ďalších 60 rokov aspoň 😉!Lebo inak ani nevieš, že s kým žiješ?! Milenec?Preukáže svoju lásku tiež, ak dostane kopačky! Lebo Ťa tak veľmi ľúbi, že bude bojovať a rozvedie sa, alebo sa ukľudní a zostane vedľa svojej ženy! Zvoľ si cestu pravdy a tá ukáže časom lásku a šťastie!

17juraj17
7. sep 2018

@eva112014 Cesta pravdy ? Aby skusila ci ju manzel miluje po 20tich rokoch manzelstva ? Ty si pila ?

https://www.youtube.com/watch?v=AdanvYsScXc
norikaro
7. sep 2018

Tak myslim si, ze s tym milencom to nema vobec ziadnu buducnost, keby chcel uz davno sa rozvedie. Len pekne ostan z muzom a skuste znova ozivit vas vztah ako pokracovat s milencom, s ktorym to proste nema vyznam 🙂

smm3
autor
7. sep 2018

@eva112014 neprisla som nato, preco ma podviedol a preco sa zalubil...lebo ked som sa ho nato pytala, co bolo zle v nasom vztahu, alebo kde som, sme urobili chybu, odpovedal mi, ze vsetko bolo fajn, ze nema ziadne vyhrady, ze som sa o neho starala, aj ho lubila... vysvetlit to nevedel, preco k tomu doslo...ze jednoducho mu siblo...asi takto...a neveru by mi dokazal odpustit, lebo aj na tuto temu sme sa bavili...ze sice by sa to dotklo jeho ega, ale nebol by to dovod na rozvod....

smm3
autor
7. sep 2018

@katkazocele asi zle? 🙂

majcika
7. sep 2018

@smm3 ak by si mala dceru s presne rovnakou situaciou, co bysi jej ako matka poradila?

smm3
autor
7. sep 2018

@majcika aby to cim skor skoncila, nez sa zblazni a zrujnuje si zivot....

majcika
7. sep 2018

@smm3 sama si si teda dala tvoju vlastnu logicku odpoved. Nemas 15 tak vies samu seba spacifikovat

eva112014
7. sep 2018

@smm3 myslím si, že v tomto ty už máš absolútne jasno, že čo spravíš! Už len milenec by to vedel skomplikovať, že by Ti nedal pokoj. Ale ako píšeš on tiež vedel presne čo robí a asi presnejšie ako ty s manželom, že prečo podvádzate. Lebo jemu konkrétne chýbali veci vo vzťahu ... Horšie by bolo, ak by sa totálne zaľúbil do teba ... Tvoj manžel o tomto nevie, ale ako píšeš, tak asi má jasno aj on na túto situáciu. Tu už ide o tvoju zaľúbenosť (ak ešte je) a o tvoj "nadhľad" z týchto pocitov ! Rozhodni sa tak, aby si bola šťastná!

eva112014
7. sep 2018

@17juraj17 Je to super! Ale iba vo filmoch! Nie v osobnom živote! Ty si chlap? Tak napíš, ale iba keď si nepil!😃 A potom napíš ešte raz, keď si pil! 😁 (aby som vedela porovnať tvoje odpovede 😁) A teraz bez srandy! To, že má zatĺkať, to jej radíš (cez video), to viem! Ale podľa teba ju manžel miluje po 20 tich rokoch manželstva a potom všetkom čo autorka píše? Čo bude pre autorku dobré? Ak zostane s manželom?Či s milencom?Predsa, muži rozmýšľajú inak a je dobre vedieť resp. poznať aj mužský názor! Alebo názory aj od mužov!

katkazocele
8. sep 2018

@smm3 milenec mŕtvy v tom filme 🙂