icon

Neviem ako ďalej, som sklamaná

bebe91
14. okt 2016

Ahojte. Potrebujem poradiť pretože som zúfalá a sklamaná. S partnerom máme 11 mesačnú dcérku a žijeme u svokrovcov. Už dlhšie pílim uši partnerovi aby sme sa odsťahovali. Mali sme odložené nejaké financie a moji rodičia súhlasili že pomôžu ak budeme potrebovať. Môj partner sa svojim rodičom ani len nezdôveril že by sme chceli vlastné bývanie a nedávno sme mali možnosť odísť. Žiaľ medzitým sa raz pokazilo niečo na aute a môj partner iba spomenul že by sa zišlo nové, podotýkam že auto je plne funkčné a potrebuje servis asi tak raz max. 2x do roka. Jeho rodina sa dala na tému a vyriešili to tak, že po 2 dňoch diskusie o novom aute išli vybavovať. So svokrou nemáme dobré vzťahy keďže je dôchodkyňa, furt je doma a za čokoľvek čo ju nahnevá na mňa začne kričať, ak ju brat nahnevá na mňa kričí, ak sa pohádame s partnerom na mňa kričí a už to tu nezvládam. Som strašne sklamaná že partner uprednostnil vlastné potreby pred potrebami rodiny. Žijeme iba v 2 izbách ako sardinky v konzerve, už sa ledva zmestíme. Teraz keď prišlo auto vždy iba plačem keď sa na to pozriem lebo v tom vidím tú nádej na šťastný život ktorá mi prešla pred nosom. Neviem sa ani krotiť s partnerom sa často hádam a už som mu aj to povedala že neviem či má tento vzťah takto nádej prežiť ak si bude vlastné potreby predkladať pred tie naše. Nevravím, aj to auto je potrebné ale určite to staré by ešte vydržalo aj 5 rokov, no žiť v maličkých miestnostiach kde máme iba obývačku a spálňu vlastnú a aj tam sa nám často natrepe svokra to nie je na dlhé vydržanie a ešte k tomu keď kričí no koniec. Takže moja otázka znie, je podľa vás normálne že som sklamaná, smutná a rozmýšlam o rozchode, alebo priatelovo rozhodnutie bolo správne?
P.S. : Auto stálo približne v takej cene ako u nás 2 izbový byt, ešte by sme doškrabali tých 3-4 tisíc ajtak moji rodičia nám navrhli a vyšlo by to na 3 izbový byt. Takto už veľké šance nedávam že v blízkej budúcnosti sa dostaneme k bytu. Ja som na rodičovskom, zháňam si prácu už 3 mesiace ale neozývajú sa a partner má zmluvu na určito, teraz by sa mu malo prerobiť na neurčito ale on nie je ochotný zobrať si úver.

bebe91
autor
14. okt 2016

@bale1rinka áno už som nad tým rozmýšlala, lebo mi to príde skoro akoby som bola s alkoholikom alebo tyranom. Mamičkin synáčik. A darmo mu to vysvetľujem že už je na čase aby dospel, on iba jedno melie dookola že jemu to teraz takto vyhovuje a že budeme mať vlastné bývanie a aj on sa chce odsťahovať. Lenže toto sú iba slová.

bebe91
autor
14. okt 2016

@bale1rinka takto som mu povedala ale on iba že bude, bude. Ale že už z čoho tak to ani srnky netušia.

bale1rinka
14. okt 2016

@bebe91 tak mu povedz, že činy robia muža mužom a nie slová.

bale1rinka
14. okt 2016

@bebe91 tak mu povedz, že teraz tebe vyhovuje sa odsťahovať.

bebe91
autor
14. okt 2016

@bale1rinka asi je načase aby som mu to povedala...

bale1rinka
14. okt 2016

@bebe91 to už je že 12:05 a nie o 5 dvanásť lebo auto je už kúpené.

majcika
14. okt 2016

@bebe91 a ty nemáš rodičov? To ta takto vychovali, že radšej budeš tam ako doma keď už je situácia takáto? Svokra kričí? Partner kúpi auto a stebou vlastne kto komunikuje o čom?

janinah
14. okt 2016

@bebe91 jasné,to radšej dieťa takto ako neskôr a nijaké by možno nebolo...lenže mňa zaráža jedno....to do smrti budete v tých dvoch izbách / do svokrinej myslím/? ako je to s dedičstvom? rozprávali ste sa vôbec o tom? myslela som,že je to jasné,že nasporíte a kupujete byt a len sa to oddialilo kvôli autu....takže tak- mamičkin maznáčik sa neodsťahuje a stále bude dôvod prečo nie....teraz začni rozprávať o tom,že drahý, toto sú posledné Vianoce v tomto dome,po nich odchádzam či s tebou či bez teba....nečakaj dlhšie,nemá to význam

bebe91
autor
14. okt 2016

aj teraz ledva prišiel domov z práce, potrebujem aby mi pomohol s malou lebo mi ráno zobrali krv u lekára a v ten deň som taká hocijaká a už by som potrebovala aby ma niekto vystriedal, od rána s ňou mám dosť a tento išiel von sa voziť na autíčku...porazí ma...ešte že existuje tá prenosná postieľka a hračky, aspoň na 10 minút mám pokoj lebo tomuto evidentne je dôležitejšie auto ako my...a ešte povedal že ako veľmi ho bolí hlava, asi ho tak moc nebolí keď má náladu na autíčkovanie...

katarinapekna
14. okt 2016

@belllinka a ty by si mala konečne od hrncov,plienok a mlieka skočiť aj do reálneho sveta, lebo ti to už riadne prasi,keď mas čas riesit,kto kde čo napísal.

belllinka
14. okt 2016

@katarinapekna Moja pekna 😁 Ja nie som nejaka znudena matka na materskej, pracujem a som uplne sebestacna 😀 To skor zakladatelka temy by sa mala spamatat. Skus si precitat ake bludy pisala v predoslej teme.

bebe91
autor
15. okt 2016

@katarinapekna ta bellinka kolko tem sa zalozi v kazdej iba svoje ego lešti tym ze ponižuje ludi..

evita11223
15. okt 2016

@bebe91 boze az idem do otacok ked toto citam aki su niektori chlapi nezodpovedni.. ozaj mam pocit ze nevyrastu nikdy. Kiezby si vedeli uvedomit realne hodnoty 😖

bebe91
autor
15. okt 2016

@belllinka zlatko u normalnych ludi je už oktober 2016 u teba ešte asi april či kedy som naposledy založila temu..zobud sa, nikoho nezaujima ake temy som predtym zalozila je toto diskusia o inom a ty tu zase nemas co hladat inak napisem diskusiu na podanie peticie na bellinku..urcite by sa mnohe podpisali lebo som videla ze aj inym lezies uz na nervy...tak ak sa nevies vyjadrit k teme tak tu nenič diskusiu svojim hnusnym pristupom

sasa1310
15. okt 2016

@bebe91 hentakých "inteligentných" chlapov by som nakopala do zadku. Bude robiť frajera na drahom aute a ani ten osratý hajzel, do ktorého špiní nie je jeho.
Na tvojom mieste by som sa tak nasrala, že by ma viac nevidel.

belllinka
15. okt 2016

@sasa1310 Ale ona sa nemoze nasrat a odist, nema kam. Mama ju domov nepusti lebo si tam vodi frajerov a sama byvat nepojde lebo studuje a este nikde nepracovala. Takze nema za co. Ona totiz stale caka na to, ze jej ta mrchha svokra kupi dom ale 3-izbovy byt, lebo ved tradicia 😁 Mala by byt stastna ze ma kde byvat, ked uz si urobila dieta s magorom.

belllinka
15. okt 2016

@bebe91 Napis kludne peticiu 😁😁 😁 Radsej by si si ale mala napisat zivotopis, ak mas co vobec donho napisat, najst si robotu a konecne sa prestat spoliehat na to, ze sa o teba niekto postara.

moni244
15. okt 2016

@bebe91 nemas prijem, su to jeho peniaze, nezijes u svokry, kedze nie si vydata. Tvoj priatel je nezodpovedne decko a ty naivka, cize neviem, co tu chces riesit, kedze rady z minulej temy si si k srdcu nezobrala, cize sa len vyplaces a nic nezmenis. Klasicky scenar

moni244
15. okt 2016

@belllinka ze peticia 😀 vidim, ze aspon v niecom sa zlepsila 😀 ale dobre dava, aj ked jej darmo radit, taketo nic neurobia, len sa budu stazovat

belllinka
15. okt 2016

@moni244 Ona je uplne beznadejny pripad... 😱

bebe91
autor
15. okt 2016

@belllinka no a už mám z teba dosť, píšem adminovi aby s tebou niečo robil....tak ty nazývaš moju mamu kurvou čo si domov vodí frajerov? a ty si čo? že sebestačná? jasne sebestačná prostitútka, mám už z teba dosť a je mi na grc, ešte že ťa nepoznám inak by som ti takú pridrbala že by ťa ani najbližší nespoznali...moja mama je oveľa čestnejšia a normálnejšia žena ako ty alebo ktokolvek v tvojom neskutočne hnusnom prostredí...až mi je lúto ludí čo sú okolo teba že ťa musia znášať...sklapni a chystaj sa že ťa z tadialto dám odpáliť preč lebo len kazíš vzduch spolu s tou moni či čo to je...

bebe91
autor
15. okt 2016

Takže maminky, ďakujem za komentáre a rady, teraz už viem že na čom som a ako postupovať. Všetkým normálnym žienkam ďakujem. Čo sa týka tých namyslených kráv čo nemajú dostatočné ego a musia si nájsť iného na poníženie tak mi je ich ľúto. Celý deň presedieť pri PC, popritom bohvie či deti vôbec majú alebo aj keď majú tak kašlú na to kde sa flákajú - takéto "maminy" si nevšímajte lebo to nie sú ľudia ale iba obyčajné vynudené krásny z veľkolepého života. Pekný deň 🙂

belllinka
15. okt 2016

@bebe91 Ja som tvoju mamu nenazvala kurvou, skôr ty si ma nazvala prostitútkou, tak pozor na to. Ako dôkaz prikladám tvoj príspevok z predošlej diskusie:

belllinka
15. okt 2016
bebe91
autor
15. okt 2016

@belllinka nie, ty si napísala niečo čo tak vyznelo a ja som to napísala....tak drž hubu...predošlá diskusia, predošlá diskusia, ty si fakt šibnutá...a čo prikladáš z tej diskusie čo som dala o prístroji Angelsound? hmm? o tom nič? vieš vôbec čo to je? dala som viac diskusií tak čo chceš? a neviem čo riešiš minulosť, asi žiješ v minulosti....lenže to nikoho nezaujímaaaa

moni244
15. okt 2016

@bebe91 prejavujes sa presne tak, ako sa da cakat od cloveka, co sa necha nabuchat, nema kde byvat, nema pracu, financie, nevie, co je to rodina, pozna len stazovanie sa na nete.

moni244
15. okt 2016

@bebe91 a este, vyjadrujes sa ako socka, domyslas si veci, vidis len to, co chces a ked nevies argumentovat, tak nadavas. fakt krasny priklad pre dieta

bebe91
autor
15. okt 2016

@moni244 drahá moja už som ti napísala že zlatokopka problém nepozná, iba obyčajný človek čo si prešiel peklom vie čo je zažiť v živote niečo zlé...ty asi nevieš čo je...a čo sa vyjadrovania týka viem sa aj odborne vyjadriť len to by sa ťažko pochopilod pre niektorých...ja na to mám predpoklady aby som sa vedela odborne vyjadriť a nemám problém sa porozprávať s normálnym človekom...a vymýšlam? pod sem moja a budeš vidieť čo sa deje ale zatial kým na unudenom zadku sedíš pri pc kým muž robí na teba zatial nevieš čo sú problémy v živote

moni244
15. okt 2016

@bebe91 moja zlata, ty by si si zasluzila facku od zivota, lebo si len prizivnicka, co sa zivi na druhych cudzich ludoch.

belllinka
15. okt 2016

@moni244 Ja sa z nej uz fakt smejem 😁😂😁😂