Neviem ako ďalej vo vzťahu so ženatým mužom

17. máj 2020

Ahojte, je mi jasné, že väčšina z vás bude moralizovat, ale predsa to skúsim. Možno niekto preziva/prežil niečo podobné a poradí... Som milenkou ženatého muža.. Nie sme spolu dlho, od začiatku som mu povedala, že k nemu niečo citim, bol s tým ok. Zamilovali sme sa obaja, tak sme sa radšej rozišli. Zase sme sa dali dokopy, ale neviem, či v tom chcem pokračovať. On mi na rovinu povedal, že ľúbi svoju ženu, aj keď ním máva a neváži si, že by jej dal aj modré z neba. Áno, viem, moja sebaucta sa niekam stratila, nemusíte i to pripomínať. Chcem sa s ním rozísť, ale mam strach, že to budem ľutovať...

pribinak
17. máj 2020

Čo budeš ľutovať? Že si tá druha?

veronikaszabova
17. máj 2020

A co by si mala lutovat, ked sa s nim rozides?
Aspon nebudes na druhej kolaji, najdes si niekoho, kto ma aspon charakter ( lebo muz, co podvadza zenu, ho nema)

dzulli1980
17. máj 2020

A čo konkrétne by si mala ľutovať, ak sa s ním rozídeš? ... toto je neperspektívny vzťah, stratíš najlepšie roky života so ženatým mužom, ktorý "ľúbi svoju manželku" ... sorry za úprimnosť, no by som si pripadala len ako "matrac", na ktorý sa príde vytriasť ... och, za mňa nie toto, nerozumiem takýmto "vzťahom".

autor
17. máj 2020

@pribinak
@veronikaszabova
Že si už nikoho nenájdem, s kým by som sa cítila tak dobre. Áno, viem, je to hlúpe...

denden77
17. máj 2020

mas pravdu, mozno uz nenajdes niekoho, s kym sa budes citit tak dobre.. pravdepodobne najdes niekoho, s kym sa budes citit lepsie, lebo budes jedina 😉🍀

s_a
17. máj 2020

Vieš ako by to skončilo, ak by ste sa raz dali dokopy? Skončila by si presne ako teraz jeho manželka.. Podvadzal by ta s inou ;)

autor
17. máj 2020

Nemusíš tomu rozumieť... Ja tiež niekedy neviem, prečo to nevyriesim radikálne

sasa1310
17. máj 2020

no radšej nikoho ako neverného manžela.

karolinakr
17. máj 2020

Už podĺa toho vidíš, aký ma rozum, ked na podnose dava modre z neba žene, čo si ho neváži
a čo o to nestojí

marca12
17. máj 2020

Toho,ze si nenajdes uz nikoho,s kym sa budes citit tak dobre sa bat nemusis. Najdes si aj lepsieho a hlavne takeho,pre ktoreho budes jedina. Chlap,ktory akoze lubi svoju zenu a nadava na nu pred milenkou nie je hodny ziadnej lasky. Je to tazke rozist sa,ak ho milujes,ale to je slepa laska. Cloveka by si mala milovat za jeho skutky, charakter a ine veci. Nepoznas ho,nevies aky je v skutocnom zivote. Tieto milenecke vztahy su take krasne preto,ze su na chvilu. Stretnete sa,date si "lasku" vsetko je to krasne, idealne,lebo je to tajne,neriesite bezny denny zivot,deti,praca,kruzky,povinnosti.... treba odist z kratsej cesty,ak nema zaujem rozviest sa,netyraj sa a ukinci to. A nabuduce pozor na zenacov. O tom,ze je nepristupne byt milenkou nejdem moralizovat.... vaz si samu seba a hladaj cestneho muza,toto co si nasla je obycajny chrapun a spravil by to aj tebe,ak by ste ostali spolu.

autor
17. máj 2020

@s_a Áno, to je mi jasné. Aj to ze investujem city do nesprávneho muža. Len sa neviem odhodlat k tomu, povedať dosť. Stretávala by som ho ďalej takmer každý druhý deň, to sa jednoducho nedá zmeniť.

autor
17. máj 2020

@marca12 Ďakujem, že si to napísala s pochopením, ale uprimne. Mas pravdu. On si nezaslúži, aby som ho ľúbila.

pribinak
17. máj 2020

Strácať mladosť pre chlapa pre ktorého nie si tá prvá nemá zmysel

sasa1310
17. máj 2020

už chyba bola, že si s ním začala po rozchode. V živote by som nechcela chlapa, ktorý podvádza svoju partnerku. Tam by nebola u mňa žiadna dôvera a bez dôvery neexistuje správny vzťah.

sejan
17. máj 2020

Ty si myslíš že svoju ženu bude pred tebou chváliť aká je super a ako dobre varí a stará sa o rodinu a ako ju ľúbi a potom bude čakať že sa s ním vyspíš....jasné že ju bude ociernovat...a Ty sa nechavas len využívať

autor
17. máj 2020

@sejan Ja jeho ženu poznám a viem, aká je a ako sa správa. Takže nemám informácie od neho.

asia83
17. máj 2020

Mne prišlo komické, že povedal, že by svojej žene dal aj modré z neba...no tak to jej dáva.

konicekmodry
17. máj 2020

Ponižujúce byt milenkou ženatého muža.Vzdy budeš len matrac a na druhej koľaji .Je len otázkou času a rola milenky ti stačiť nebude ,budeš chcieť viac a napokon mu rozbijes rodinu ?!Ja by som mala výčitky .Bo raz sa to obráti proti tebe a ty budeš tá podvadzana a frustrovaná ,zničená žena .Utekaj z kratšej cesty ,neverím ,že si odkázaná na ženáča.Aj keby bol jediný na svete ,nechcela by som ,to už radšej sama ostať .A dávaj pozor aby ti neurobil ešte decko ,len taká rada.

pieksamaki
17. máj 2020

Citis sa s nim tak dobre....lebo prezivas iluziu....a nie vztah. K vztahu patria aj problemy a vy nezdielate svoju spolocnu domacnost..ale len vztah bez starosti....keby ste zili spolu neverim ze by neprislo k nezrovnalostiam. Zvlast ked ten chlap si nevidi do huby....a neukonci najskor jeden vztah....
Ak jeho zenu poznas..a vies ako sa sprava....mala by si najskor chapat a dat moznost tomu aby svoj vztah ukoncili...takto to nikdy neskonci dobre pre nikoho z vas.
Najskor by sa mal porozpravat so svojou zenou ze co chce dalej...ked mu na nej nieco vadi mohol by jej to aj povedat....asi to nie je bezdovodne.....a clovek sa vekom meni.....na vztah su vzdy dvaja.
Taki ludia su pre mna chrapuni....chapem...ze manzelstvo nemusi vyjst.....ved nie kazdy sa povohovo zhodne.....ale komplikovat si takto zivot aj druhym.

pampusik27
17. máj 2020

Jaaaj moja taky nikdy od zeny neodide.a ty si len jeho babika na sex ...viem o com hovorim 🙂

jancejance
17. máj 2020

Chceš sa s ním rozísť, ale myslíš si, že to budeš ľutovať? 🤔
Podľa mňa ho chceš len pre seba a jemu to takto vyhovuje, hrať to na dve strany...
Ja ti poradím toto, choď za jeho ženou a povedz mu, že s ním správaš... A uvidíš, či budeš mať ešte milenca, alebo ho jeho žena nastahuje k tebe.

juhseverzapad
17. máj 2020

Je veľa slobodných, tak prečo loviť ženatých 🤦

nikyball
17. máj 2020

Skús s ním nespavat iba tráviť čas a rozíde sa on s tebou. Preňho si len sex zdarma.
Prečo by si to ľutovala? Zamilovaná žena chce byť pre svojho muža jediná milovaná (nie deliť sa so ženou), chce s ním tráviť všetok voľný čas, chodiť na výlety a pod. Teba s ním čaká len chvíľkové sexovanie u teba doma a vždy budeš ta druha,tajná, s ktorou sa bude schovávať,prvoradá bude manželka. Takže nemáš za cim ľutovať. Ak budes zameraná na neho, nedáš šancu inému, s ktorým zažijes naozajstnú zamilovanosť.

modrymotyl8
17. máj 2020

Píšeš pičoviny jak traky, čítiš sa s ním dobre lebo je to tajný vzťah nie ste spolu iba máte sex, keby si mu mala prať osraté slipy, počula ho prdieť a iné veci neboj sa vedela by si že nie je taký extra ako si myslíš.Je ti s ním dobré lebo všetko zakázané chutí najlepšie.Keby že ho žena kopne do vajec a nechá ti ho, tak by si prišla nato, že sá nájdu aj lepší.Pekný den prajem 🙂) Upps trochu som sa odviazala :D

nika3136
17. máj 2020

Ty jeho zenu poznas a vies, ako sa sprava, ale nie si jej manzel. Nevidis do ich sukromia, nevies cim si presli, ake maju vztahy.
A uprimne?
Asi nebude chyba len v nej ked tento muzicek nema problem vliezt do postele s inou. Nie jednorazovo, ale udrziavat milenecky vztah. Ako vies, ze ste len dve? Co ak ste tri? Co ak sa to uz opakovalo XY krat?
Vies, pocit nedosiahnutelnosti pridava na atraktivite, ty si ta, ku ktorej uteka, si predsa lepsia... ale bol by tak dokonaly, ak by doma prdel a prala si mu spinave spodne pradlo? A to myslim vazne.
Co je pre teba vztah a laska? Co hladas? Bojujes o chlapa, ktory ma takto nastavene priority. Vyhovuje ti to? Ak budes mat v zivote tazke obdobie, on si najde milenku, lebo si ho nevazis. Zmieris sa s tym?
Ak ti nevadi zit v strachu a delit sa, tak onho zabojuj...zabojuj o dobry sex, pekne zazitky alebo co ti vlastne vie dat....ale ak nie, tak sa na to VYKASLI

mala_zabka
17. máj 2020

Hľadá sa chrbtová kosť. Kto ju nájde, urýchlene zašlite na adresu dotyčného pána. Neváži si vás ani jednu. Chlap toho nakecá keď mu za to ženská dá. A ty sa tiež spamätaj. Si asi ešte mladá a naivná. Nechceš sa zahodiť s takým charakterom. Neskôr si budeš trieskať hlavu.

autor
17. máj 2020

Ďakujem, baby, všetky mate pravdu. Áno, chcem, aby ľúbil iba mna, ale to sa zjavne nestane, tak hľadám odvahu nechať to tak. Poviete si, že som slaboch, keď za tým neurobím hrubú čiaru, a som.

marca12
17. máj 2020

Drzim ti palce,aby si nabrala silu a nestratila najkrajsie roky mladosti v takomto vztahu. Je to tazke rozist sa,ale urcite to dokazes. A ked sa vyliecis z tejto lasky,urcite najdes niekoho

marca12
17. máj 2020

Kazda by bola,ono sa dobre radim cudzim,ale ked je v tom clivek sam,tiez tapa a nevie,vsetko vidi inak. Rozum kaze jedno,srdce ine a to nemyslim teraz len konkretne tuto situaciu,ale celkovo

berta100
17. máj 2020

Je to chrapun najväčšieho kalibru ,bez charakteru .Vies si predstavit s takým človekom život ?!Za o pár rokov ti urobí to iste ?Dalsia vec keď mu to doma nefunguje ,mal sa rozviesť a nie chodiť poza chrbát si gule vytriast k druhej .A možno má take ako si ty viaceré .Vyuzije tá a pôjde o ,,dum dal ...a čo ti on natrepe o žene ,to ženáči vždy robia .Mozno keby si počula aj druhu stranu ,pravda by tá bolela .Ak ju poznáš ,chod za ňou a natri ho ,,,lebo nič iné si nezaslúži a jednou ranou vyriešiš aj tvoj rozchod s ním .
Určite si mlada kocka ,kasli na zadaného ,to už je ten najhorší status v spoločnosti ,prízemné ,úbohé ,,milenka,,ženatého