icon

Neviem zabudnúť na bývalého priateľa

irci82
19. dec 2018

Žijem v manželstve 15 rokov, máme 2 deti proste fungujeme dá sa povedať super, je to fantastický otec, zarába, proste sa stará. Keď sme za zoznámili svojho EX som poslala košom kvôli môjmu terajšiemu manželovi. Mám 35 rokov, prosím nevypisujte mi že si mám vážiť čo mám a bla-bla-bla vety, jednoducho citom nerozkážete.Môj Ex je jednoduchom mužom môjho života, jednoducho každý má jedného takého človeka v živote, ktorý je top! Ak vas zaujima čo bolo pricinou rozchodu, sama neviem, nevedel vyjadriť svoje city, boli sme mladý, proste to nemalo tak byť stalo sa ako sa stalo.S mojim bývalým sme v kontakte bez vačších menších prestávok. Momentálne to je už na dennom poriadku proste si píšeme o všetkom vieme o sebe skoro všetko. Hľadáme "spôsoby" kde sa vieme verejne a nenápadne stretnúť. Pred týždňom som mu napísala správu, že chcem ukončiť vzťah jednoducho neviem s mužom žiť a jeho ľúbiť a ak mu na mne i trocha záleži nech to rešpektuje. Napísal že v poriadku, on to rešpektuje nechá všetko na mne, ak chcem nech sa mu ozvem....chápe že mám rodinu.Dnes znova napísal, či je to takto dobre, ako sa cítim, že si nepíšeme atd. Jednoducho je to tak isto ak pred X rokmi pocity nevyjadrí ale byť bez seba nevieme. Chcem sa spýtať či bojuje tu niekto s týmto alebo podobným problémom že nevie zabudnúť, ste v kontakte no nestretávate sa vo dvojici. Ďakujem, neodsudzujte ma prosím!

irci82
autor
20. dec 2018

@lacibo hra na moje city, jasne ze vie co k nemu citim, naco to mam hovorit manzelovi, vsak o nic nejde, nestretavame sa nepodviedla som ho.

stratenanajdena
20. dec 2018

@vespertine do bodky s Tebou súhlasím. Úplne.

kexik
20. dec 2018

@irci82 ako som uz napisala nechaj svojho muza pre inu a nenic mu zivot ved stale hovoris len o svojom ex riesis len jeho tak chod si za nim. Vsetko co pises je zamerane len na neho ospravedlnujes ho ze ti nechce rozbit rodinu a tak. Neviem co riesis je to uplne jednoduche naser sa uz konecne preber sa otvor oci a posli ho do pecka a ked to nechces co podla mna nechces lebo uz by si to davno spravila a razatne tak posli do pecka seba a netrap viac svojho muza ani deti. Myslis ze to necitia? Normalne chod od nich prec za tym svojim frajerom. Potrebujes facku od zivota. Haloooo preber sa!!!

lanczi
20. dec 2018

@irci82 Ved je to úplne na hlavu postavené takto sa trápit roky a neuživat si život. Ved ti potom všetko unika,nie? To podstatné. Však ani jeden z vás nevie čo chce,o čom to je celé ked ani k sebe nie ste úprimny? Bud si povedat na rovinu čo od seba vlastne očakávate a podla toho sa potom zariadit alebo si zakyvajte na rozlúčku. Mne to celé závána sexom,ste na seba nadržany a možno keby ste to urobili už by ste sa navzájom tolko neotravovali. Chlapi sú vcetci rovnaky.

irci82
autor
20. dec 2018

@canerko fuuuha, a co dospelo pomohlo k tomu ze sa sa "odľúbila" od neho? Tak predsa existuju tajne zalubenosti aj tolke roky!

terezka1947
20. dec 2018

@irci82 hm...tak potom,co chces???..lebo ani naj psycholog,ani carodejnik ti.nepomoze v tomto....jedine ty sama. Mozno by ti.pomohlo ist za ex,povedat mu,ze rozvadzas sa a s detmi bydes s nim......kto vie ako by zareagoval.

irci82
autor
20. dec 2018

@cianna neni iny a je mi jasne ze by nebol zdaleka ako moj muz. Ja len pisem uz x-krat ze ci sa da zit este takto alebo dokedy, myslim na moje trapenie.

irci82
autor
20. dec 2018

@dancura ako to mam akceptovat, vymazat ho zo svojho zivota? Myslis ze smsky pomozu? neodpisat? vidime sa casto, byvame nedaleko od seba, mame spolocnu partiu!

irci82
autor
20. dec 2018

@simca06022011 nechcem s nim zit: uz som to tu pisala viackrat!

irci82
autor
20. dec 2018

@h2 krasne napisane zaujimalo by ma odkial alebo podla coho posudzujes ze sa zabava?

irci82
autor
20. dec 2018

@jajova pisali sme si o tom ze medzi nami nemoze byt nic viac ako tajny /zamilovany/ 😀 vztah, lebo respektuje ze mam rodinu..

kexik
20. dec 2018

@irci82 hladas len dovody preco ho nemozes vymazat so svojho zivota. Podla mna si unudena preto sa zameriavas na nejakeho ... Strasne mi lezies na nervy ale strasne som taka vytocena ze aka si tupa krava nevies si urobit poriadok ani v hlave. Potrebujes pomoc...odbornu

kexik
20. dec 2018

@irci82 robis zo seba obet a zneho tiez chudatko ved vy ste v tom vlastne nevinne vsak? A co mate 15 rokov?

irci82
autor
20. dec 2018

@codal krasne a pravdivo napisane, dakujem!

terezka1947
20. dec 2018

@irci82 chapem,ze ta to trapi....ale aj tym,ze si tuto temu otvorila si.si.urobila medvediu sluzbu....uvazujes nad nim aj teraz. Pises o nom,zaoberas sa nim. Ak chces zabudnut,resp.spracovat to,prinut sa o nom neuvazovat,nehovorit,...skratka musis si rozkazat,lebo sa kazdym dnom,myslienkou viac a viac zamotavas. Nie je bezne a dovolim si povedat,ze aj normalne v dnesnej dobe,kedy.dopredu sobase dohodnute nie su,aby sa clovek vydal...a potom 15r plakal,ze si nezobral.niekoho ineho....
Ani to nema celkom pre mna logiku...ak o nom takto 15r uvaxujes,preco si.sa vydavala za terajsieho muza?ved si mohla ostat slobodna,ako.ex
A ked si.sa vydala,tak hadam z lasky...cize prave na tu lasku apeluj samej sebe.

irci82
autor
20. dec 2018

@dizajnerka hahah🙂
Co na nom milujem..neviem...nepozanne..nieco nedoriesene,,,,vsak kebyze viem tak sem nepisem...preco som sa dala dokopy s manzelom?neviem, bol pozornejsie, ex nevedel vyjadrit svoje city, zahraval sa somnou aj napriek tomu ze som vedela ako ho milujem...neviem fakt...ked sa zobudim z rozpravky odpoviem ti 😀

catherinah
20. dec 2018

@irci82 Ty sa v tejto situacii uplne vyzivas. Nechces ju vyriešiť, len to tu donekonecna rozobrať a rochnit sa v nej.

irci82
autor
20. dec 2018

@juliet86 odpoviem ti na otazky🙂
na prvu neviem odpoved
druha...bol pozornejsi ako ex, vedel vyjadrit svoje city...
tretia neviem odpoved
strvta : 🙂
piata: ano, aj ked nebudem
siasta: najhorsi? ze to vyplava na povrch a cela rodina sa mi rozpadne.
Aj moj manzel si mysli mozno ako ty ze mam tolko ucty...odkial vies ze to nerobi? ked uz si tak verime🙂

irci82
autor
20. dec 2018

@ariana_30 aspon niekto, a myslis na neho dodnes? lubis ho?

irci82
autor
20. dec 2018

@merynka3 ano mas pravdu.

irci82
autor
20. dec 2018

@kvietok173 nechcem opustit svoju rodinu, chcem len zabudnut na svojho ex!

irci82
autor
20. dec 2018

@macekovam preco by som to mala povedat manzelovi? nepodviedla som ho!

puklica13
20. dec 2018

@irci82 ale podviedla...len to nevidis..toto co robis je tisickrat horsie ako keby si sa opila na skolskej stretavke a v sklade sa nechala prefiknut byvalym spoluziakom...15rokov mas v hlave druheho chlapa(lebo ti to vyhovuje, lichoti ti jeho zaujem a dviha ti ego) a mas pocit ze si manzela nepodviedla???
wow

kexik
Autor odpoveď zmazal
ollynka
20. dec 2018

@irci82 manželstvo je manželstvo, a po toľkých rokoch fúúha , otváraj šampanské a nenaháňaj bývalých frajerov, ak ti niečo chýba u svojho manžela povedz mu to s úsmevom s láskou, pokiaľ deti majú otca radi neodpustia ti toto v živote, si dospelá , musíš robiť rozhodnutia a nie sedieť na dvoch stoličkách. Choďte niekam na neakú peknú dovolenku s manželom s deťmi , či už v zime alebo v lete, smej sa každý deň na maličkostiach. Nerozmýšlaj, nespomínaj, rozprávaj sa viac s manželom. Môj záver: Navštív psychológa, hladaj pomoc, netrhaj rodinu. Prinesie to ovocie.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
20. dec 2018

@puklica13 veru tak....toto je ozaj velka rana pre manzela. Po 15r.fuuu.
Uz neviem,ale co vedie zalubeneho cloveka k svadbe s inym?truc?ci co?

irci82
autor
20. dec 2018

@0kristina0 to sa takto bezne vyjadrujes? lebo je tu milion komentov aj skarede, ale aspon inteligentne napisane.

katkabg
20. dec 2018

@irci82 no na neviem podla toho co tu pises a basnis asi bude lepsie ist za tym ex vyspat sa snim a uvidis bud zahasite ten ohen medzi vami alebo ostanete spolu.No teda nechcela by som byt tbojim manzelom...milujes neho aj na ineho myslis.Lebo tu je ocividne ze vas to k sebe taha.Alebo zmen cislo zablokuj ho atd.Mi nevrav ze pokial nechces sa ho nedokazes zbavit.mna by muz vyplestil uz davno keby stale pisem ex muzovy.Aj ja by som jeho prizabila keby dakej vypisoval

0kristina0
20. dec 2018

@irci82 som uprimny clovek, napisala som presne to co si o tebe myslim, ja ti praskovy cukor do zadku fukat nebudem