icon

Nevlastný syn a vzťahy v rodine

8. júl 2025

Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.

taktotedanie
8. júl 2025

@anonym_autor absolutne neviem co od tohto prispevku ocakavate
Prerusit kontakt s vlastnym dietatom lebo sa nepohodol s expartnerkou - to vypovie o “charaktere” muza velmi vela
Toboz si ho zavesit na krk

autor
8. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor absolutne neviem co od tohto prispevku ocakavate
Prerusit kontakt s vlastnym dietatom lebo sa nepohodol s expartnerkou - to vypovie o “charaktere” muza velmi vela
Toboz si ho zavesit na krk

@taktotedanie vas nazor a vlastne aj vhodny koment kedze viac ako tento prispevok neviete nezazivate

anna777115
8. júl 2025

No, autorka, ak máš ty, vysokoškolské vzdelanie, tak sa nečudujem, tejto krajine, že je v takej riti v akej je.

autor
8. júl 2025

Keby ste niektora fakt bola empaticka ako mna urazate uz by som mala spravu ze ozvi sa a napis cely pribeh alebo povedz do hlasovky

autor
8. júl 2025
@anna777115

No, autorka, ak máš ty, vysokoškolské vzdelanie, tak sa nečudujem, tejto krajine, že je v takej riti v akej je.

@anna777115 mm pekne pises naozaj👍🏻

sardinka32
8. júl 2025
@anonym_autor

@sardinka32 ide mi iba o to aby som zistila ci to niekto neprezival ja sa necitim dobre niesom na swba hrda chcela som najst niekojo s kym by som sa porozpravala o to nic viac ale tu? Kazda matka hrdinka

@anonym_autor Čiže...ak tomu lepšie rozumiem...Ty si tu chcela nájsť niekoho, kto to berie rovnako ako Ty a zistiť ako im to funguje a ako sa s tými pocitmi vyrovnala dotyčná? No, neviem, či Ti toto uľahčí Tvoje prežívanie, lebo ak Ťa to trápi a inú ženu nie, tak či tak sa budeš cítiť zle. Škoda, že si tu nenapísala viac, možno by Ti tu ženy dali iný pohľad na vec a tie konflikty, ktoré ste mali...možno by si si niektoré veci inak uvedomila, a by Ti poradili, čo s tým...a to by Ti v konečnom dôsledku pomohlo viac ako len nájsť druhú ženu, ktorá sa nechce stretávať s deťmi svojho terajšieho partnera a ubezpečovať jedna druhú, že je to vlastne O.K. a dá sa s tým žiť.

sulejmanka
8. júl 2025
@anonym_autor

@sulejmanka nezakazala velmi zle citas

@anonym_autor ty si buď vymýšľať alebo si strašne blba …citujem ťa - “ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala”

autor
8. júl 2025
@sardinka32

@anonym_autor Čiže...ak tomu lepšie rozumiem...Ty si tu chcela nájsť niekoho, kto to berie rovnako ako Ty a zistiť ako im to funguje a ako sa s tými pocitmi vyrovnala dotyčná? No, neviem, či Ti toto uľahčí Tvoje prežívanie, lebo ak Ťa to trápi a inú ženu nie, tak či tak sa budeš cítiť zle. Škoda, že si tu nenapísala viac, možno by Ti tu ženy dali iný pohľad na vec a tie konflikty, ktoré ste mali...možno by si si niektoré veci inak uvedomila, a by Ti poradili, čo s tým...a to by Ti v konečnom dôsledku pomohlo viac ako len nájsť druhú ženu, ktorá sa nechce stretávať s deťmi svojho terajšieho partnera a ubezpečovať jedna druhú, že je to vlastne O.K. a dá sa s tým žiť.

@sardinka32 nieje to ok a ja som vlastne pisala sem o radu ci to niekto vyriesil alebo co za tym bolo nic ine…ale vdaka za aspon nieco pekne

really8
8. júl 2025
@anonym_autor

@taktotedanie vas nazor a vlastne aj vhodny koment kedze viac ako tento prispevok neviete nezazivate

@anonym_autor boze zas dalsia kravina. Viac ako tento prispevok neviete. A odkial mame vediet? Nikto sa ti nebude prosit aby si vyklopila cely pribeh. Vsetko toto co dostavas si reakcie na to co nam davkujes. A celkom si menis svoje nazory. Nedivim ze dostavas cocku. Tu mas aspon chleba🍞

autor
8. júl 2025
@sulejmanka

@anonym_autor ty si buď vymýšľať alebo si strašne blba …citujem ťa - “ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala”

@sulejmanka ved to je pravda kedysi to bolo inak a ?

taktotedanie
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pozri nic tu podstatne nenapises a cakas ani neviem co a este aj prskas jed dookola a za par rokov budes tu riesit manzela tyrana, ignoranta, co si nasiel inu a na dieta kasle a tebe neda ani cent
Exmanzelka si bude uzivat pokojny zivot lebo vyzivne a ty tu budes frustrovana sa stazovat

really8
8. júl 2025
@sulejmanka

@sulejmanka najprv povie ze si nepriala potom si obaja nepriali a dohodli sa😂

jana_eyre_2
8. júl 2025

A koľko má ten chlapec rokov?

sulejmanka
8. júl 2025
@anonym_autor

@sulejmanka ved to je pravda kedysi to bolo inak a ?

@anonym_autor takze si blbá, chapem

autor
8. júl 2025
@sulejmanka

@anonym_autor takze si blbá, chapem

@really8 zlaté🫶🏻 na slovensku a celkovo vo svete nikto nenajde pochopenie ak by som aj opisala trebas cele dianie nasli by ste nieco ine za co by som bola najhorsia smutne fakt
@sulejmanka áno urcite ako ty ked takto dokazes urazat niekoho koho nepoznas ani

sulejmanka
8. júl 2025
@really8

@sulejmanka najprv povie ze si nepriala potom si obaja nepriali a dohodli sa😂

@really8 kto veľa klame, si musí veľa pamätať.

Autorka je proste zla žena, zly človek.

slavik79
8. júl 2025

Normalne mi IQ kleslo pri citani... ozaj si chodila na vysku? Mimo to, je vysokopravdepodobne, ze dopadnes rovnako ako jeho ex. Neprides mi uplne ok, s tymi odpovedami, vyhovorkami, lutostou, a v kazdom prispevku "boze nechapete". Ver, ze chapeme, to ty za ten svet nie a nie pochopit, ze dieta za nic nemoze. Uz len tym, ako si napisala - partner ma SYNA, si zvyraznila ako ho nenavidis. Chudat dieta, mat takeho otca a macochu, ci co vlastne /ne/chces byt.

autor
8. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor pozri nic tu podstatne nenapises a cakas ani neviem co a este aj prskas jed dookola a za par rokov budes tu riesit manzela tyrana, ignoranta, co si nasiel inu a na dieta kasle a tebe neda ani cent
Exmanzelka si bude uzivat pokojny zivot lebo vyzivne a ty tu budes frustrovana sa stazovat

@taktotedanie hej lebo tie podstastne veci sa do prispevku ani nezmestia toro nieje problem z prace na par riadkov , cely dej som psychologovi vysvetlovala vyse hodiny

luccija
8. júl 2025

Nepáči sa mi, že píšeš, že malý má náhradného otca no má, veď aj jeho otec už ma partnerku, ale ten ho život nemusí.Aky je problém píšeš, že muž musí drieť, raz nezaplatíte..., zo súdu samé zákazy zákazy čoho?Aj jeho matka platí veci asi to nebolo, ze raz nezaplatil potom píšeš, že má muž zdr.problemy ide o peniaze?Veľké výživné tak asi ma dobrý plat veď to vyrataj primerane platu
Áno, keď už máš svoje dieťa rozumiem, že nemáš takú chuť sa starať o malého a na začiatku vzťahu sa každý hrá trocha na lepšieho atď...sú prázdniny beriete si ho na pár dní?

really8
8. júl 2025
@anonym_autor

@really8 zlaté🫶🏻 na slovensku a celkovo vo svete nikto nenajde pochopenie ak by som aj opisala trebas cele dianie nasli by ste nieco ine za co by som bola najhorsia smutne fakt
@sulejmanka áno urcite ako ty ked takto dokazes urazat niekoho koho nepoznas ani

@anonym_autor samozrejme zlaticko ze vzdy sa najdu take aj onale nazory. Este nikdy v historii ludstva sa nestalo ze by sa vsetci zhodli. Podla mna nemas viac ako 25. Ak hej tak boze moj

autor
8. júl 2025
@sulejmanka

@really8 kto veľa klame, si musí veľa pamätať.

Autorka je proste zla žena, zly človek.

@sulejmanka a ty si dobra ze? Pretoze nevladzem citat tie urazky som zla hej?

123andy123
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty tu pises o pochopeni a emapatii a mas ho ty so synom svojho muza?

sulejmanka
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty si nič iné nezaslúžis. Len pohŕdanie.
Týmto ja končím debatu, prajem ti čo najviac takých ľudí vo isvojom živote, ako si ty sama. Nech sú pre teba takým prínosom, akým si ty pre svoje okolie.

autor
8. júl 2025
@luccija

Nepáči sa mi, že píšeš, že malý má náhradného otca no má, veď aj jeho otec už ma partnerku, ale ten ho život nemusí.Aky je problém píšeš, že muž musí drieť, raz nezaplatíte..., zo súdu samé zákazy zákazy čoho?Aj jeho matka platí veci asi to nebolo, ze raz nezaplatil potom píšeš, že má muž zdr.problemy ide o peniaze?Veľké výživné tak asi ma dobrý plat veď to vyrataj primerane platu
Áno, keď už máš svoje dieťa rozumiem, že nemáš takú chuť sa starať o malého a na začiatku vzťahu sa každý hrá trocha na lepšieho atď...sú prázdniny beriete si ho na pár dní?

@luccija partner je zivnostnik robi den co den, nejdeme a ani sme nikdy neboli na dovolenke ako som pisala zije na druhom konci sk…mame v plane ist do dediny z ktorej pochadza partner ak mu to ex nezakaze urcite syn bude aj s partnerovoz rodinou krstny a babkou

autor
8. júl 2025
@sulejmanka

@anonym_autor ty si nič iné nezaslúžis. Len pohŕdanie.
Týmto ja končím debatu, prajem ti čo najviac takých ľudí vo isvojom živote, ako si ty sama. Nech sú pre teba takým prínosom, akým si ty pre svoje okolie.

@sulejmanka podobne aj tebe

autor
8. júl 2025
@really8

@anonym_autor samozrejme zlaticko ze vzdy sa najdu take aj onale nazory. Este nikdy v historii ludstva sa nestalo ze by sa vsetci zhodli. Podla mna nemas viac ako 25. Ak hej tak boze moj

@really8 smutné zas len urazky

autor
8. júl 2025
@123andy123

@anonym_autor ty tu pises o pochopeni a emapatii a mas ho ty so synom svojho muza?

@123andy123 mám predstav si poznas jednu cast ale zbytok? Nikde nepiswm ze ho nemam rada a tak tak sa spamataj

maryetta
8. júl 2025

Kolko ma ten chlapec rokov?
Mozno sa tu najde niekde aj jeho ex. To by bola ina diskusia keby sa sem zapojila.
Hladas niekoho podobneho-ja dufam ze take pripady su ozaj minimalne...

autor
8. júl 2025
@maryetta

Mozno sa tu najde niekde aj jeho ex. To by bola ina diskusia keby sa sem zapojila.

@maryetta hej lebo ja sa trapim preto ze sa to zmenilo hanba

autor
8. júl 2025
@maryetta

@maryetta este dodam ze jeho ex vobex nezalezi na stykani sa s bratom ci otcom cize asi tolko