Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
@dizajnerka tiez som zvedava ako to dopadne😄
@lienka9 Ja uz som sa opytala na uplne nieco ine,lebo dookola sa tu riesia veci,ktore su uz davno jasne.Jedine,co jasne nie je,je otazka preco?Preco take spravanie voci autorke?
A vela ludi pocas svadby riesi aj rozlucku so slobodou...To tiez nie je na 5min.Tak ma to zaujalo,ci je to v ich zvyku.
Prosim je tu niekto kto zhrnie co sa udialo za posledne dva dni? Skončila som pri tom, že nevesta prisla na navstevu ale bola velmi neprijemna. Zrazu sem pridem a je tu 125 stran :D pošlem srdiečko aj dve tejto dobrej duši :D
@29cukrik11 prosiiiiim,nieeeee.Nech tu uz nevypisuju celu story.Sak ked ta to tak zaujima,precitaj hlavne jej odpovede.Dozvies sa vsetko,co potrebujes.Kazdu chvilu sa tu niekto vypytuje co je "nove".Do riti,sak citajte ako ostatne...
@karolina196 a hlavne, autorka teraz napísala už len pár príspevkov 🤷🏽♀️ zvyšok sa iba hádajú čitateľky, mám taký pocit ☹️
@29cukrik11
asi 2 dni dozadu volala matka nevesty autorke, či idú alebo nejdú, nech to potvrdí. autorka povedala, že nie a matka nevesty zavesila
včera volala znova- stačí prejsť na stranu 121, ja som tam skopírovala, čo sa včera stalo
@dzt uz hodinu chcem napísať, aby prestali uz toto riešiť, doťahovať sa, kto a ako by urobil a prečo to je tak a nonstop autorka autorka autorka nevesta, normalne kukám ako vul ci to myslia uz vážne totok
A dnes sa autorka uz ozvala ? Ide na tu svadbu alebo nie ?
@dizajnerka skor v nedelu asi az
@fauko no vieš čo, ja netuším k čomu sa vyjadruješ. Ja som prispela na prvej strane, po 125tich stranách už fakt netuším, čo som písala na prvej. Lebo toto psycho ja už nečítam. Čiže čo komu ja nanucujem?
Nedalo mi a prečítala som si moju reakciu, kde radím zavolať neveste a vydiskutovať si to. Keď je toto nanucovanie, tak ok, super, želám ešte písať ďalších 250 strán kto čo prečo začo načo...
@karolina196 praveze ma to tak nezaujima, preto som sa pytala a necitala som zvysne komentare- netusim ze sa na to ako to prebieha pytaju dalsie zeny, len som videla ze na poslednych stranach ani nie su autorkine prispevky. Tak ma zaujimalo co sa vlastne deje. Ale uplne rozumiem.
@unicornlady ahoj, velmi pekne ďakujem🙂
@eva1990 nejdem ..určite
Omg, plus 25 strán? Tak toto už nedám. 😅 Udialo sa niečo nové? Nejaké zhrnutie nebolo? Dajte číslo strany ak áno. Vďaka. 😁
autorka, aj sa udialo od vcera nieco nove? 🙂
Autorka, môze ti byť úplne jedno kto z rodiny sa urazí, neurazí, odrazí. Tato situácia ti ukázala naozaj dôležitých ľudí v tvojom živote a kto ti je skutočne oporou a to je to najdôležitejšie - tvoj manzel, tvoji rodicia, tvoja sestra. A vdaka takýmto situáciám sa v našom živote aj pekne odtriedi zrno od pliev. Tie pevné piliere ostanú a tie falošné kusy odpadnú. Aj tato životná skúsenosť ťa zas niekam posunie, niečo ťa naučí. Takéto typy ľudí ako tvoja sesternica sa v krízových situáciách uz nezvládajú viac pretvarovať (ako keď je všetko v pohodičke a vidíte sa na pár hodin denne a na oslavách) a ukážu v plnej kráse cely svoj charakter. Keby teda takáto situacia nenastala, do teraz by si žila v ružovych oblacikoch. Ja by som na tvojom mieste povedala všetkým dôležitým členom v tvojej rodine jedno veľké ďakujem ❤️ že sú pri tebe a si rada, že ich máš.
@abet ja som sa chcela normálne porozprávať..len žiaľ nedalo sa
@reanda nie nič..akurát že už asi všetci v rodine vedia že nejdem..vrátane starkej ktorá už volala otcovi že prečo..a či sme povadené alebo kieho frasa 🙂
Autorka, nic si z toho nerob. Ona si pokazila svoju vlastnu svadbu.’dam krk na to, ze po tomto vsetkom sa na svadbe bavit az tak dobre nebudu. A ty aspon vies, ako sa mas v zivote zariadit a ze si az tak dôležitá nebola. Verím, že aj tvoji rodičia a sestra skutočne chápu situáciu a vidia to reálne a nie ako tvoje trucovanie.
@rebellefleur no nedá sa neragovat na teba Od 1 minúty by si utopila @autorku v lyžičke vody. Aj taky chodia autobusom ako ty. Fabulaciou si došla k dvom možnostiam a možnosť číslo 2 je že autorka statočne dlho dôvod cielene živila a eskalovali celú túto diskusiu. Skúsim ti vyvrátiť tvoje fabulacie. Písal som že som sa podieľal na organizovani svadieb a človek sa neustále uči. Áno odvoz hostí je tiež súčasťou svadby. A prezradím ti že sa sa vybaviť taxi služba. Funguje to tak že zavoláš majiteľovi a dohodneme sa že počas celej noci budú k dispozícii dve autá alebo podľa potreby. Budú jazdiť len pre svadobčanov. Myslím že určite nebude potrebovať 130 hostí odvoz a cca možno je to 10 až 20 párov. Nakoľko na svadbu sa chodí ako pár. Chcela si napísať veľkú senzáciu ale pokúšam sa ti ju vyvrátiť. A je niekoľko ďalších možností ako dostať každého do svojej postele.
Ja by som si ešte priala keby dosla s kolacmi a povedala im ze ich čaká na svadbe 🥰
@karolina196 v pohode prepáč ja som bol príliš aktívny. Mier😏
@fiirsttiime no to uz je uplne posledna moznost, ako sa da zachranit z nevestinej strany situacia
No ako teda? Tá výslužka ma zaujíma, to bude tiež indikátor...

Myslíte, že zajtra sa dozvieme niečo nové? 😁