Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Autorka, ešte sa Vam ozvala ich rodina? Tebe, vašim, sestre?
@zuza265 neprosím, ďakujem mám jej hojne....😉
riadny bobek hodila nevesta na teba... pozeram tuto temu, a aj viem ta pochopit... jedine co dobre dopadlo je to, ze mozes ju vyskrtnut s kludnym srdcom...
@reanda neuveris nikdy nebola motorkarka az ked nasla svojho exmanzela 🙂 Boli sme fakt spolu skoro kazdy vikend, ja som prespavala u segry ona u nas, aj na disky sme chodili davno pradavno. Niekedy sa proste ludia zmenia, len som chcela uviest ze sa to nedeje len v autorkinej teme, ze je to proste zivot. Uz zijeme diametralne inak, ja jej vzdy napisem aj na narodky aj meniny, nikdy ani len nepodakuje tak s tym asi seknem. Zivot ide dalej. Mame si vazit viac tych ludi ktori su vdacni za to ze sme v ich zivotoch…
@rakahaka keď hovoríš o písaní, mamin bratranec je tento prípad, jeho manželka sa rozhodla, že on už má rodinu-ju-a ostatných členov svojej predošlej rodiny nepotrebuje. On súhlasil, nekontaktuje sa, chvíľu aspoň odpisovali na blahoželania, posledných cca 6 rokov už nerobili ani to, tak od minulého roka už neblahoželáme... "Každému, co jeho jest..."
@katkami123 ano stále sa to rozoberá..ale väčšina je na našej strane..aj keď zo.zaciatku bolo samozrejme na hostine prezentované že ja som odmietla prísť..
Autorka, a vies uz dovod? Mali ste pri stole prestrete? Cakali vas?
@autorka už by som to nechala tak... vy pravdu poznáte, kto chce uverí, kto nechce neuverí.
Milú sesternicu by som už neriešila, ak by sa ešte niekedy náhodou ozvala, zachovala by som sa ako ona. (Neodpisovala na sms, nezdvihala telefón z pod.).
Je už úplne zbytočné teraz rozduchavat ďalej "vasne"
to akože pred všetkými na svadobnej hostine povedala nevesta, že si nechcela na svadbu prísť?
Nečítala som úplne celú diskusiu, ale podstatu poznám. Vieš, bud rada ze sa takýto ľudia z tvojho života vytratia. My sme mali len obed, pozvali sme len súrodencov, rodičov, starých rodičov a krstných našich. Sesternice, bratrancov, tety, strýkov sme nepozvali. Dostali len oznámenie. Ani na obrad mi neprišli, nikto. Kostol bol z mojej strany takmer prázdny. Poznačilo to naše vzťahy, pozdravíme sa zo slušnosti, ale nemám si snimi co už povedať. Ty to budeš mať tak isto.
@veronika33 a čakal tu niekto aj niečo iné?🙄
Odkázala by som neveste, že sme jej kúpili nejakú luxusnú dovolenku 😀 aby vedela o čo prišla 😀
Ono časom emócie vychladnu, človeku sa to v hlave rozloží..a najviac to bude podľa mňa mrzieť nevestu
@valeria_h Ja mám dojem, že mnohé si myslia, že keď sa nedejú nejaké veci v ich životoch, nemôžu sa diať ani v životoch iných ľudí 😄 ani neviem, kedy som naposledy videla tému o medziľudských vzťahoch, kde by nejaký detektív Oriešok nepísal, že je to výmysel. Zaujímavé ale je, že tým "vymysleným" témam vždy venujú pozornosť dokola tí istí Orieškovia 😅
Autorka a vašim nikto nevolal, ani sestre, že kde sú? Prečo nie sú na hostine?
@katkami123 autorka pisala, ze rodicia isli na iba na obrad a sestra s manzelom na hostinu, ale zdrzali sa iba po prvy tanec, lebo matka nevesty mala poznamky a sestra sa pozna, tak radsej odisli.
rozmyslam ako bude pokracovat dlhorocne kamaratstvo svedka a zenicha
@autorka hovorí sa, ze všetko zle je na niečo dobre. Teba tento vikend nepozvala na svadbu sesternica, mna tento vikend nepozvala na oslavu svojich okrúhlych narodenin vlastná mama. Mne to bolo ale na rozdiel od teba odkomunikované jasne( čo neviem či je teraz výhoda alebo nevýhoda😬😂) so slovami: cestujete zďaleka, dom bude plný hostí, bude pre vás pohodlnejšie keď neprídete…
Takze mi dnes chodia videa z oslavy, kde sa všetci vrátane mojich súrodencov v podniku náramne bavia, ocividne nikomu nechýbam ani ja, ani jedine vnúča, z čoho je mi nanic.
Chcem tým povedať, u teba sa týmto ukázalo, akú uzasnu oporu máš vo svojej rodine. Take šťastie nemajú všetci. Držím palce

@teleskop tak toto je iny psychologicky posudok, kde si studovala psychologiu prosim ta? inak autorke a predpokladam aj jej sesternici je asi dost sumafuk ze by si nechcela byt ich kamaratka…..