Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
To si z teba robí srandu....
@sickynickyobsadene alebo skôr zakladateľka z nás 👍
@sickynickyobsadene ja fakt nerozumiem o co jej timto ide ak je to teda pravda..ale ja som s nou uz skoncila tak ci tak
Ved ale meno hádam môže dať ake chce. Alebo nik na svete sa nesmie volať ako ty? 😅😀😀
@autorka neskoncila 😊 inak by ti bolo jedno, ako sa dieta vola a neotvarala by si opat tuto temu..
Predstav si, ze meno jedneho z mojich deti je rovnake ako jednej osoby, ktora nam v zivote narobil dost neprijemnych momentov. Tiez poviem, ze dieta sa vola rovnako ako tato osoba. A co. Po nej som svoje dieta teda urcite nepomenovala :D vybrala som ho z kalendara, lebo sa mi lubi 😊
@aurora33 po nezrovnalostiach ktoré medzi sebou mali mi to príde od sesternice ako naschvál
Autorka
niektorí ľudia nám nie sú súdení na celý život, ľudia do nášho života prichádzajú a aj z neho odchádzajú, z nejakých dôvodov, všetko má postupom času svoj význam dôvod a veci do seba začnú zapadať...toto ťa málo asi niečo naučiť, možno - že nič netrvá večne, že až nedá veriť každému, že sa ľudia menia, že sa netreba rozdať pre každého...atd
Myslim ze je to blbost a nakoniec to nebude pravda, len si urobila/chcela z vas vystrelit. Mozno ze ako zareagujete, mozno si bola ista ze ti to povie. Nikto pricetny by to urcite neurobil, ze by vlastne dieta pomenoval po niekom, s kym mal v blizkej minulosti konflikty
Kokos hodinu čítania zaujímavej témy 😀 sila toto naozaj

@pebu od sesternice ktora je s nou v kontakte..napisala mi na messenger ze ma pre mna pecku a ze ani neuverim..tak ked mi to napisala som jej odpisala ze neverim..preposlala mi preto ich konverzaciu z messengra ako printscreen