Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
@autorka Prosím ťa, ta nevesta aj odpísala tej sestrenke nejaké vysvetlenie, keď jek písala? Inak kvitujem rozhodnutie tvojich rodičov, nech si to pekne sestrenka vyzerie.
Zajtra iba streda 🙂 do soboty ďaleko 😅
Dievčatá, nenápadne sa pripojím 🍿😁
Normálne reality show by som si s touto rodinou pozrela 🤣 že by sa nám predstavili na videach, hovorili svoje dojmy zo svadby a života 🤣
Že to ešte nikoho nenapadlo, taká reality show zo svadieb 🤣 mohli by hostia hodnotiť všetko 🤣
@kikushaa - vies, na zaciatku som s autorkou naozaj sucitila, ale postupom casu a celej diskusie a narovinu to napisem, zacina mi byt luto nevesty. Autorka ma posliapanu sebauctu preto, lebo jednoducho nechape, ze ked nedostala pozvanku, pozvana nie je, myslim, ze toto chape kazdy normalny clovek. Ale nie, posle jednu spravu, toto este ok,mohol sa stat omyl, odpoved nedostane (chyba nevesty) a namiesto toho, aby to zobrala ako bolestivy a smutny fakt, ale stava sa, znova pise, vola,lebo.. bohuzial, sebaucta nula bodov. Nikomu z rodiny nepovie,ze pozvanku nedostali, zrejme problem s normalnou medziludskou komunikaciou maju obidve,nielen nevesta a vybali to par dni pred svadbou.
A kludne ma tu vsetky zabite a pustite sa do mna, ale pride mi to cele ako zufala odplata, tak nepozvala si ma na svadbu, tak par dni pred svadbou spustim lavinu a svadbu budes mat pokazenu,lebo si ma na nu nepozvala.
@minka201 Ja som si zas spomenula na tému, keď tehotná autorka písala, že jej vychádza termín cca na sestrinu svadbu (tuším týždeň hore dole) a jej sestra nechcela, aby tam išla, lebo bude na seba strhávať pozornosť. To dieťa už bude mať pomaly rok a ja som sa nedozvedela, či odtiekla plodová voda na svadbe alebo nie 🙈
@oblecenie99 to som tuším včera čítala :D Z minulého leta to bolo.
@oblecenie99 keď to je ta téma, čo som čítala aj ja, plodová voda jej odtiekla v kostole, porodila tuším chlapčeka. A v nedeľu po svadbe sa im nikto neozval, ako bolo, ani im myslím nikto neodpísal k narodeniu.
@rebellefleur prosim ťa netrep
@hedviga2 - trepem lebo mam iny pohlad na vec?
A ty si mala byť druhý svedok na svadbe,či kto bude teraz,tvoja sestra?
@rebellefleur ale prosím ťa, aka zufala odplata a lavina zo strany autorky. Ziadna... Lavinu si na seba spustila samotna nevesta svojim postojom mŕtveho chrobaka a neschopnostou povedat autorke ze nejdes na svadbu, lebo... To ze sa do toho zamontovala autorkyna sestra a uz aj rodicia tym, ze nejdu na hostinu je len vyústením toho ako nereaguje nevesta.
@oldcountryroses myslim, ze ked nedostala pozvanku, z toho je uplne jasne, ze pozvana nie je..
@rebellefleur situáciu si zhodnotila na základe tvojich fabulacie. Není divné že pozvú mamu aj otca aj sestru ale autorku a manžela nie. Keď ma nevesta gule tak zodvihne telefón a povie autorke vás dvoch nepozivam z rodiny. Ty by si išla na svadbu kde by chýbali tvoji blízky z rodiny? Svadba je rodinná udalosť a tam sa stretáva celá family. Každého normálneho človeka by sa dotklo keby ho nepozvali na svadbu a ostatných áno. Aspoň vysvetlenie si zaslúžili. Vyhovárať sa na.....je dosť detské. Ako to si fakt myslíš že jej mama a otec a sestra prídu na svadbu a budú rozdávať úsmevy? Verím tomu že by si nechcela byť v koži autorky. Je veľmi ľahké súdiť bez toho aby si poznala problém.
@rebellefleur autorke to zjavne uplne jasne na začiatku nebolo, skrz toho ze mali super vzťah (co jej verim) preto sa pytala samotnej nevesty co je vo veci. Teraz ma autorka uz jasno, ale pisat taketo bludy, prepáč za vyraz, ze zufala odplata, ako fakt...
@markusrasford nie nechcela, nikto by nechcel. Ale na druhej strane,ked viem, ze ma niekde nechcu, ci na svadbe, vo svojom zivote alebo hocikde,prijmem to ako fakt, analyzovanim a dotazovanim sa preco, nijak tento fakt nezmenim. A mimochodom,ak autorkq naozaj nema ponatia,preco sa toto udialo, od osoby,kt ju uplne ignoruje sa vysvetlenia urcite nedocka. Ani teraz, ani o tyzden, nikdy
@rebellefleur ja si myslim, ze autorka sa zachovala voci neveste viac ako fer...nerobila hned halo, ale uplne samozrejme sa pytala kde sa atala chyba ked ju pred casom pri poslednom stretnuti vyobjimala,...do poslednej chvile si nechavala pre seba skitocnost, ze nieje pozvana a vysla s pravdou von az pri priamych otazkach mami, sestry a sesternice, ktora ( tiez automaticky predpokladala ze autorka ide ) sa s nou chcela zviest autom...rodina zacala riesit co je vo veci...
Ja si myslím, že ťa pozvať chcela a stal sa omyl. Zlyhala komunikácia a urobila sa búrka v pohári vody.
@miskaska to asi tazko zjavne si to necitala
@rebellefleur ty si silná ona je iná. Chce poznať dôvod. A ako tu pišu veď ju pri osobnom stretnutí nepriamo pozvala.
na svadbu. Zažil som veľa veci v živote ale pozvať časť rodiny na svadbu a časť nie to sa mi ešte nestalo. Potom nemala ani rodičov a sestru pozvať. Nevesta a ženích sú organizátori svadby a tak by sa mali aj chovať. Svadba není odmietnutie ísť na zákusok.
@miskaska myslim ze sa nestala chyba - autorka pisala , ze jej 2x pisala a ona nereagovala, volala nedvihala a ked konecne zdvihla, odpinkala ju, je na stretnuti a nemoze hovorit ale ozve sa o chvilu a neozvala. Manzel volal zenichovi a priamo sa pytal a ten sa vyhovoril na nevestu ale nevesta zasa nijako nereagovala...myslim, ze tu je jasne, ze nejde o chybu
@lucky_k pozri, kazdy mame svoj pohlad na vec. Kazda sme ina osobnost. Ja som osobnost, kt po prvej odignorovanej sprave by som to cele uzavrela, tak nebol to ocividne omyl, pozvana nie som a normalne by som rodine povedala, ze pozvanku som/sme neobdrzali, lebo na tom jednoducho nic zle nie je (nic zle v zmysle, ze nic zle som danej osobe nespravila,aby som tu pozvanku nedostala). Z mojej strany by to bolo uzavrete. Urcite by som sa pred rodinou dva tyzdne netvarila, ze idem tam,kde vlastne nie som pozvana, toto je nad moj pochop proste. Ale vravim,kazdy je iny
Autorka, za tuto temu by ti mal MK vyplatit daku odmenu, takmer 1000 prispevkov za 24 hodin, to je super citanost, toto nedokazu ani kontroverzne temy a vymyslene rozpravky 🙂
@miskaska keby si si prečítala celú diskusiu, toto by si nenapísala. Autorka urobila maximum, na to, aby sa nevesta vyjadrila, mala šancí až, az.
@rebellefleur to co pises znie sice logicky ale malokto by to takto bral...
@markusrasford tak autorkinej sestry manžel ide za svedka na tej svadbe ak som správne pochopila. Sú dlhoroční kamoši so ženichom. A keďže na svedka je nutné dozerať keď pije, tak ide sestra autorky tiež. Mama s otcom odriekli
@rebellefleur nie ty si v hlavnej úlohe tak nepíš čo ty fakt trepeš. Čo by si ty ale nie si to ty. Super ty to vybavis za 5 minút ona to nedokáže. Daj jej čas.

..tak tu sa drzo pripojim, tiez by som rada vedela ako to dopadne.. zial obavam sa ze autorka bude nakoniec za tu "zlu".. 🙄😔