Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Komédia 😅😅😅😅 to je charakter teda .fuj.
nech mu napise, aby sa opytal Teba, kedze je to TVOJA harmonika a on s nou predsa nic nema.
@oranzovyvevericnik prave mi to napisal
@oranzovyvevericnik * mu
Ja nechápem kde ženích berie tu drzosť, pýtať dedičstvo po dedkovi v stredu pred svadbou cez sms od ľudí ktorým ani nevysvetlí prečo ich na svadbu nevolali… kto by tam akoze na nej hral? Nemajú harmonikára?
@anetkaadamko myslim, ze autorka s muzom nie su padnuti na hlavu, aby im na to skocili alebo hrali ich hru. Nevesta to do*rala na celej ciare, nech si spapka, co si navarila.
No nechapem, tak nevesta a zenich su asi uplne tupi alebo tatalni ignoranti. Asi si si ten vas vztah inak vysvetlovala, lebo oni vas maju uplne v.... pretoze absolutne sa nesnazia vyriesit to akoze nedoruzemenie a maju este guraz pytat harmoniku 🤦♀️.
Aj keby to bolo tak, ze zenich neriesi situaciu s pozvankami tak ked vidi ze je nejaky zmatok, tak ho vyriesi a da vediet tvojmu muzovi a nie odpisat ze on to nrma na starosti 🙈.
Ale najde si cas napisat sms o harmoniku. Je to cele cudne a bohuzial smutne pre vas.
takže vy sesternice sa už asi nerozprávate.......no možno zo srandy by bolo dobré sa opýtať od kedy chcú harmoniku a kto si ju vyzdvihne...možno agentúra?😀......ešte ma zaujíma, kto bude hrať na tej harmonike? Keďže nástroj sa veľmi nepožičiava, keď máš k nemu vzťah...🙂
@autor nevšimla som si odpoveď kto dával pozvánky? agentúra, či rodina?
Toto je normálne námet na film 😄
@sowka ja si myslim, ze keby toto zobral Spielberg a film natocil z diskusie, tak to Oskara dostane 🙂
Ja by som na tu harmoniku asi odpisala ze kedze je to starozitnost a dedicstvo, nepoziciavam ju len tak bez mojej osobnej pritomnosti. Aj tak si myslim ze je ta harmonika len zamienka aby zistili ci teda pridete, pripadne aby zahrali ze ved je samozrejme ze s vani ratali
Tá správa bola čisto že “požičali by ste nám harmonickú?” Alebo “zoberiete so sebou harmoniku nech si na nej zahráme?” 😀 odpoved je asi jasná ale pre istotu sa pýtam…
Nepožičať, neodpísal, hrať mŕtveho chrobáka 🐜
@vela02 nie pytali sa ci poziciame..nie ci doniesieme so sebou
@anetkaadamko suhlasim, ze harmonika je zasterka. Od vcera to totiz riesi siroka rodina a podla mna uz len hladaju nieco, ako z toho von... Akoze oni nic, oni muzikanti 😂😂😂
A za dalsie, na sms neodpisat a urobit presne to iste co oni. Nic. Odignorovat tak ako ignoruju oni vas a maximalne odpisat, ze harmoniku ma na starosti manzelka, po 3 dnoch 👌
@muchotrafka298 toto je skor Troskov styl, nie Spirlbergov 😂😂😂
No ja len žasnem 🙈.. ale vy nepovolte.. keď sa chcú hrať oni s vami, hrajte sa aj vy s nimi…
🍿🍿🍿
To je skôr Ewitovka, než Spielberg.
Ja len nechápem, zháňať harmoniku pár dní pred svadbou... ak majú starejšieho, určite má vybavenie, ktoré potrebuje. Ak majú DJ-a, či živú hudbu, tak aj tí majú svoje vybavenie
Autorka cítiť tvoju bolesť, bezmocnosť a žiaľ…je evidentné, že tvoj vzťah k neveste bol úprimný a plný citu. Z jej aktuálneho správania citim faloš. Myslím, že tento vzťah sa skončil. Väčšine je však jasné, kto stratil viac. Príprav sa ešte na niekoľko rán, ktoré ti nevesta a zrejme aj snúbenec zasadia. Zrejme neúmyselne len v rámci vlastných potrieb a záujmov. (ako s harmonickou) Potom sa to skončí a po čase nájdeš pokoj. Želám veľa vnútornej sily a prajem všetko dobré. Úprimne s tebou cítim…
Ako tí dokážu byť drží a bez chrbtovej kosti, no žasnem. Teraz, keď niečo oni OPÄŤ od vás potrebuju, to sa vedia ozvať hneď, aj o 11. večer. Ale keď vy ste chceli vyjadrenie či naozaj na tu svadbu nejdete, to nevesta mesiac naťahovala. No dala by som tiež videné iba a v nedeľu odpísať, harmoniku ma na starosti manželka. Kks
Wau, toľko strán nemala ani diskusia o švagrinej, ktorá rodí ako čerešňa (tá mala iba 35 tuším 🤣)
Autorka píš aktuálizácie, v napätí sledujem od začiatku
@anetkaadamko 😂😂😂👍
Ja by som im ju kludne požičala, treba byt nad vecou, niekto musí mať rozum.aspoň ukážeš ze si to ty....na svadbu kludne nechoď, ani ja by som nesla
@katkami123 Ja sa domnievam, ze harmoniku az tak velmi nepotrebuju... Pokial maju hudobnikov, tak ti maju na com hrat. To bola vyzistovacia taktika, ako sa dozvediet o umysloch a reakcii autorkinej rodiny.

@rain15 na takých ludi by to bola škoda míňať kredit.