Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
@gabriela876 volala sa “švagrina mi povedala, ze rodim ako jabloň”, ale bola zamknuta a potom asi aj vymazana. To bolo citanicko 😂
Tato diskusia by sa mala normalne dat do ucebnic psychologie. Krasny priklad ako si ludia spoza obrazoviek potrebuju zvysovat vlastne ego. Najprv nadavat neveste na 35 stranach, teraz pre zmenu autorke. Mimo diskusie, ale co vas zeny vedie k tomu tu niekomu anonymnemu nadavat do chudier, slabochov a podobne? Za to, ze reagovala inak ako by ste reagovali vy, cudzia anonymna zena, nejaka nahodna diskusia. Povedali by ste jej to aj osobne? Nehnevajte sa na mna, ale naozaj vypisovat tu desiatky komentov cudzej osobe, ze je chudera bez hrdosti a ze snad aspon manzel ma rozum a podobne urazky mi pride absolutne nechutne. Potom sa cudujeme odkial prameni tolko psychickych problemov. Najvyssi cas tuto diskusiu uzavriet a zmazat, nech vas aj roztrhne, ze sa nedozviete rozuzlenie.
@semtexka1 urcite ju bude sestra konfrontovat nejako ako ju poznam..a nasi idu len na obrad..
@lucilaines dakujem
@oblecenie99 aj ja si myslim ze to tak bude..ale potom uz asi urobim fakt cirkus
Ale autorka, ty uz konecne pochop, ze nevesta NECHCE odpisat, NECHCE zavolat a z nejakeho dovodu ta s muzom na svadbe NECHCE. Viem sa vzit do tvojich pocitov, ze si sklamana, ze ti to ublizilo a ze vysvetlenie by ti mozno ulavilo, ale ked jej budes vypisovat, ona sa len viac a viac sprajcne a dosiahnes presny opak toho, co teraz chces. Ty si citliva, empaticka a urcite dobra osobka, preto ta to tak ranilo, ale naozaj sa vzchop, zacni si konecne vazit sama seba ako cloveka a neponizuj sa tym, ze sa jej budes natlacat. Ak si to mate medzi sebou vysvetlit, tak to pride presne vtedy, ked ma. Hlavne bez vynucovania si a natlaku.
Nehnevaj sa za moju uprimnost. Ale prides mi ako taka vtierka. Uz si jej tolko sprav pisala o tom pozvani, ze uz ti mohlo dojst, ze ta tam nechce. Ak si sa jej aj v beznom zivote takto vtierala a vnucovala, tak proste uz ta ma po krk. Nechaj ju uz dychat. Ona ide mat svoj velky den, a musi citat milion tvojich sprav o nepozvani.
@adrianka2606 určite sa neponižuje ani sa nenatláča. iba chcela slušne vedieť dôvod, čo je vo veci, čo sa deje.
To už toľko komentárov? Podľa mňa je to všetko vymyslene
@lucilaines len nie mazať 😀 ale tak to je ako vo filme, tiež nas občas nahnevá konanie postáv, lebo by sme každý v nejakej situácii reagovali inak, ale aj tak nás baví sledovať ako to dopadne. Ono až keď vidíme koniec príbehu a vidíme, že si ta postava nepokazila život svojimi rozhodnutiami, tak sa dokážeme ako ludia zmieriť aj s iným konaním ako len nasim.
@maciatkoe nie v beznom zivote to bola skor ona kto sa .neviem ci to mam nazvat vtieral ale ona bola ta kto inicioval stretnutia navstevy, vylety ..vacsinou..netvrdim ze ja nie obcas..ale skor vzdy ona vyhladavala mna..ze podme niekam sadnut, alebo stretnime sa..viem ze teraz ja vyzeram ako ta co sa vnucuje ale proste je to tazke pre mna spracovat cela tato situacia..aj to ze tam idu vsetci z nasej rodiny okrem mna..keby sa stalo ze nejake dalsie sesternice nepozve alebo ja neviem..
@simka1454 taketo komentare su pre mna vzdy top
Každá z týchto žien by reagovala inak, lebo veď aj sme iné. Ja by som osobne reagovala podobne ako ty, s tým ze by som preplakala asi celú noc, lebo toto je taky pocit ako nečakaný rozchod.. 😔 Drz sa, urobila si maximum a teraz sa snaž nejako otriasť, držím palce 🍀
@fixka3 Bohuzial ponizuje a natlaca, treba proste vediet kedy dost a toto ona zial nevie, presne ako to napisala @maciatkoe. Vsetkeho vela skodi...
@semtexka1 ja som si tiez poplakala už..samozrejme osamote az ma nik nevidi
@semtexka1 a nehanbim sa za to proste mi to prislo luto a som clovek ktory ma city
@fixka3 uplne sebakriticky priznam ze ja nema taku bujnu fantaziu
A nevesta odpíše, že: Tak škoda, že neprídete,ale je to vaše rozhodnutie 😀... A ma dôkaz, že ona ta tam chcela, aj po sestre ti to odkázala a len ty robíš ofuky 😀
autorka aj mne by to bolo luto a ver mi že 95 percent komentujucim by to bolo luto. pozri sa na to takto - nezmeniš to, nechci to zmenit. ludia sa menia, niekedy ani nie, len ich spoznáme, čo su skutočne zač. poplač si, posmut si, ale nie vela. nezasluzi si to ona. mas urite super rodinu, manžela. to je podstata tvojej existencie 🙂
ja navrhujem - kto by isiel v sobotu do cukrarne s autorkou ? 🙂 nebude to sice svadba, ale mozeme si urobit vlastny brunch, pokecame, dame si vinko ! 🙂 nebudeš predsa plakat nad takou kra**u, čo ta očividne nema za nic !
Je úplne normálne že sa ta to dotklo.. samozrejme tu sa ženy budú tváriť ako vždy nad vecou, toľko žien čo všetko berú bez nejakého pocitu inde ako na MK nenájdeš.. zistiť že kamarátka/sesternica/sestra, jednoducho niekto blízky sa prestal baviť a ešte k tomu bez vysvetlenia je veľmi bolestive a dá sa to prirovnať k rozchodu.. to že ide o pozvanie na svadbu je vlastne len druhorada záležitosť, tu ide o to ako to narušilo vzťah medzi vami, ktorý bol blízky.. nech mi žiadna "tvrdá" žena netvrdí že by sa jej to nedotklo, lebo tomu jednoducho neuverím..
@tezzka32 Ja viem, ale nevesta jej priamo nepovie, že ju na svadbe nechce, aby to v sobotu zahrala pred rodinou na prekvapenie, že omylom jej pozvánku neposlala a ze ved jej dala vedieť, že je samozrejme pozvaná. A autorke ešte po svadbe do očí povie, že nechápe, prečo jej na svadbu neprišla, že veď sú ako sestry... A autorka bude za blbú. Neveste ide teraz o to, aby do svadby dokázala uhrať mŕtveho chrobáka a bola si istá, že tam autorka nepríde... Po svadbe súde zas k autorke milucka, dobrucka.
50 strán... 🙂. To tu už dávno nebolo.

@semtexka1 Ona sa z toho na svadbe krásne vyvlečie, že veď pozvaní boli, len chceli okolo toho ovácie, a keďže to tak nebolo, tak sa urazili... na milión percent to tak bude.