icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

autor
31. máj 2023

takze napisala som sms neveste uz aj ja..volat nejdem lebo viem ze to nema vyznam: Ahoj v prvom rade to ze v sobotu nebudem sucastou tvojho velkeho dna nieje moje rozhodnutie pisala som ti viackrat ze mi od teba neprisla pozvanka na svadbu ale obdrzala so len oznámenie,na ani jednu spravu si mi nereagovala aj ked som videla ze si si spravy precitala, rovnako neviem preco nereagujes na telefonaty ale v poriadku, z nejakeho dovodu ma asi na svadbe nechces co sice nechapem ale respektujem ako si sama napisala niektore situacie nevieme ovplyvnit len treba prijat a akceptovat.. len ta prosim uz takto dopredu ked sa bude rodina vyzdvedat preco ja niesom na svadbe aby to nebolo im odkomunikovane tak ze JA som nechcela ist a JA som odmietla prist lebo obe dobre vieme ze to tak nieje a bolo by to z tvojej strany voci mne nefer.To že ty si odkazala po mojej sestre ze vsak : nech príde..ja za pozvanie nepovazujem. Ked som ja mala svadbu prisla som s pozvankou osobne k tebe ešte tak aby ste boli obaja doma a pozvala som vas..viem ze sa mohlo stat aj nedorozumenie ale naozaj som ti pisala aj volala nech sa to ujasni a nereagovala si .takze na záver ešte raz ti prajem vsetko najlepsie, uprimne ti zelam nech sa svadba vydari co najlepsie nech je ta zabava tak ako si mi vravela ze tuzis mat svadbu na ktorej sa bude kazdy zabavat do rána...snad sa niekedy dozviem dovod tohto tvojho konania voči mne aspon to si zasluzim. "

zero_hero
31. máj 2023

@katkami123 tak keby takto v realite fungovali všetky služby, tak by nám bolo sveta žiť 😀 dobre vieme, že pri čomkoľvek, čo nám zabezpečuje sprostredkovateľ je potrebna pomaly dvojitá kontrola, ako keď si to riešim sama

lucky_k
31. máj 2023

@zero_hero ale ťažko sa osobne kontaktovať, keď bývajú 150km od seba bez toho aby sa najskôr telefonicky, či sms nedohodli...zúfalejšie by bolo, ak by sa im neohlásená zjavila pred dverami, nie?

liv1
31. máj 2023

@katkami123 to je blbost. Aj ked riesi svadbu agentura, nevesta moze mat milion veci aj tak. Ci sedela si na jednani a pocula co si dohadovali? Co vybavi agentura co nevesta? To ale neobjajujem nevestu, ani nahodou

katkami123
31. máj 2023

@zero_hero
Lenže nevesta je taka priposraná, ze ešte aj po tú harmoniku pošle otca. Ona sa priamej konfrontácie bojí ako čert kríža. Poznám takéto typy ľudí. Oni sú iba fajní pozachrbti, konfrontuješ ho priamo sa sa po..💩

ruzovakrava
31. máj 2023

Túto diskusiu trhne už len tá kde sa niekoľko rokov píše či už prišiel rodičák 🙈
Autorka, si v nezávideniahodnej situácii, nevesta ťa z nejakého dôvodu nepozvala na svadbu a keď z reakcií rodiny zistila že to nebol dobrý nápad, tak nakoniec spraví debila z teba 🥴

autor
31. máj 2023

a teraz cakam kolke z vas mi zas napisu ze som sa zhodila a nevazim si samu seba --

guiseppinka
31. máj 2023

Ja cakam na odpoved od nevesty a strasne by ma zaujimalo, ze ci ju evkamarek pozna😂

ema22270
31. máj 2023

Napisala si to paradne, super.

ann092
31. máj 2023

@autor ja si myslím,že si jej napísala dobre, už nemáš čo viacej urobiť.. ona je trúba a chce spraviť z teba trúbku pred celou rodinou…

autor
31. máj 2023

@ema22270 dakujem

malalienka85
31. máj 2023

dobre si to napísala @autorka

lucky_k
31. máj 2023

podľa mňa super, ešte si mohla dodať, že i tvoj muž volal ženíchovi a ten sa tiež vyvliekol z odpovede, takže pre teba to bolo viac ako jasné...

vela02
31. máj 2023

Konečne správa narovinu, jasne… som zvedavá na pokračovanie. Či bude hrať zase mŕtveho chrobáka

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
haley7897
31. máj 2023

Nezhodila si sa. Napísala si to ideálne. Vecne, bez emócií a zároveň si pomenovala veci pravým menom. Žiadne citové vydieranie ako tu niektoré radia.

autor
31. máj 2023

@malalienka85 dakujem aj ked nedufam ze pride nejaka odpoved

muchotrafka298
31. máj 2023

Autorke - vobec si sa nezhodila, urobila si dobre. Ty uz nemas co viac spravit, okrem toho, ze zajtra nebudete doma a harmoniku nedostane.....ale toto je moje riesenie. Napisala si jasne a vecne, lebo ty vlastne nevies ziadny dovod, preco ste pozvani neboli a pri pokusoch o komunikaciu to koncilo na tvojej strane, bez zaujmu druhej strany. Okrem toho, ked ma na to agenturu, tak ona neriesi nic ako nevesta, vsetko zabezpecia oni.

magic08
31. máj 2023

napisala si to velmi dobre... nesuhlasila som doteraz s tvojimi sms, musela som bohuzial suhlasit s vacsinou, ale toto si dala dobre. som zvedava na odpoved "herečky"

katkami123
31. máj 2023

@zero_hero
Viem ako to vyzerá, keď svadbu rieši agentúra. Tam ma nevesta vyložene nohy. A len si povie, čo chce a ako chce. Posiela sa zasadaci poriadok, ktorý sa rieši aj na 5x, oni odvolávajú, riešia. Navyše, bola pred vyše mesiacom od autorky oboznámená o tom, ze oni pozvánku k stolu nedostali, o dalsi týžden jej písali opäť. Nevesta si to prečítala, takze o tom vedela, minimálne mesiac. Ozvali sa až teraz, keď potrebuju harmoniku. O nejakom omyle a ze sú pozvaní, im nič nepovedala, iba, ze chce od nich harmoniku.

tykat
31. máj 2023

@michellemary a ja by som odpisala, "Ano sestra mi to povedala ale kedze nam vcera agentura nevolala aby sme potvrdili ucast tak to beriem tak ze s nami nepocitate. Uz to nechajme tak, uzi si svoj svadobny den, to ti prajem uprimne a zo srdcs a mozno si to niekedy vyjasnime, lebo ja som z toho uplne zmatena kedze si sa mi neozvala aj ked som sa ti snazila pisat a volat. Ak by si ma pozvala urcite by som prisla. Takto je z toho len nedorozumenie ktoreho dovod netusim."

beata_k
31. máj 2023

Ved dobre si jej napisala. Aby dospela zena hrala mrtveho chrobaka. Sesternica sa sprava jak male decko.

tamitamitami
31. máj 2023

Napísala si to dobre, priamo, slušne....som aj ja zvedavá čo odpíše.

magic08
31. máj 2023

@evamarek77 skoda, toto ma velmi zaujima, co moze taka jedna zenska vyviest ze sa za nu treba ospravdlnovat hned niekolkokrat

kikushaa
31. máj 2023

@autorka Tiez som za aby si jej napisala, ze super tak predsa to bolo len nedorozumenie, otec po harmoniku chodit nemusi, prinesieme ju my ❤️🤪

altaya
31. máj 2023

@autorka možno by bolo aj dobre, keby už žiadna odpoveď neprišla a nevesta uznala, že je to už z jej strany márne klamať a vykrúcať sa. Každopádne, dobojovala si to celkom zdarne tou poslednou sms, odlož si ich pre istotu, "keby niečo" do budúcna...

brendaa
31. máj 2023

mala si aj šaty na svadbu kúpené?

autor
31. máj 2023

@brendaa pravdaze

lucky_k
Autor odpoveď zmazal
katkami123
31. máj 2023

Pekne si jej to napísala. Je správne dostať všetky pocity zo seba von a k to u, komu patria, aby ich vedel. Uľaví sa ti. Už ako s tým ona naloží nie je tvoj problém, ty si jej úprimne napísala celu pravdu a na koniec aj pekne popriala všetko dobré. Ona ukázala svoj charakter zbabelca, ktorý chce všetko hodiť na druhých a nemá ani gule na to povedať ti pravdu. Viac ťa už taký zákerný zbabelec v tvojom živote nemusí zaujimat. Ty máš čistý štít, napísala si jej celu pravdu.