Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Posledná správa je dobre napísaná a toto by mohla byť už aj posledná. V nej si všetko jasne vysvetlila a bodka
Mozno ze sa niekto s niekym stavil, ze dokaze rozprudit takuto dlhu diskusiu 🙂
Po tom, ako si tu pisala cele texty sms uz tomu vobec neverim autorka 🙂 Ale citam dalej 🙂
Este aj povies, ze v Ziline bude svadba, aj kedy, to je ako návod: Chodte sa tam pozriet...
I dovalia sa zvedavice ku nejakej svadbe a neveste tam vynadaju. Lebo niekto virtualny niekde na internetoch vasnivu diskusiu zacal...
Neviem ci si pamatas, ale pisala si, ze vcera agentura obvolavala hosti na potvrdenie ucasti. Tebe nikto nevolal, tak to znamena, ze ta nepozvala a nie je to tvoje rozhodnutie.
Konecne normalna,priama komunikacia!👏
júúúj😕
Dobre si to napisala, sprav screenshoty aj z vasej predoslej komunikacie nech to nemoze odtajit. A kasli sa na nu. Aaj tu harmoniku si dobre pozicala.
@beata_k
No chudák chlap, zobrať si takú nezrelú zenu za msnželku. Aby sa mesiac neozyvala, čo čakala? Mohla si pekne vykomunikovat s čím ma problém, aj by sa možno ten problém vyriešil aspoň a všetko by dobre dopadlo a nie byt mesiac ticho.
@gejb prense som chcela toto prave odpisat na ten komentar
@evamarek77 jasné chápem, ale škoda, ze nechceš napísať čo také vyviedla 🙂
@lucky_k cervene
@magic08 hadat sa s ludmi, opita si sadat na kolena cudzim chlapom, trepat sprostosti atd. 😃
Autorka, precitala som si teraz zvyšok diskusie jedným dychom. Napísala si to ok. Bohvie prečo ta sesternica nechce, ale je očividne že to teraz chce hodiť na teba. Je mi to ľúto aj za teba ako to dopadlo. Na druhej strane ty máš svedomie čisté tak si uzi v sobotu pekný čas so svojou rodinou. Máš manžela, ktorý stojí pri teba a čo sa týka tejto situácie naozaj sa nemáš za čo hanbiť.
Autorka, viem, že ti to môže byť jedno... ale ja som tak hrdá na teba! 🙂
Napriek všetkému, v kútiku duše, stále trolilinku verím, že si všetko vyjasníte... možno až po svadbe, ale verím, že vzťahy neochladnú úplne...
Autorka: Tusim, ze tvoja sestra ide. Trochu ju skludni a dohovor jej, nech nerobi sceny. Tvoja situacia je nemila, ale predsa len, je to den tvojej sesternice, tak nech si ho uzije. Nech je sesternica aka je. Co uz s nou 🤷🏼♀️
@aurora33 uzijeme..v nasom este bude paradny program pre deti,.ku dnu deti tak ta ideme s malou predtym ešte na nakupy a vecer som manzelom pozvana na veceru..muz vyymyslel program..
@beata_k sestra je vybusna ale zas hadam vie co sa patri..ona ta hlavne ide aby svojho muza haltovala pri pití..
Ak by nejakou náhodou bola tvoja sesternica tá istá slečna ako spomína evkamarek77, tak možno aj buď rada že tam nebudeš, tam sa môže zomlieť ešte pekná metelica😀
Keby bola sesternica normalna, tak ti povie s čím ma problém. Napríklad si mohol niekto v rodine vymyslieť, ze si na ňu niečo povedala i keď to nemusí byt pravda. Urazí sa ako dieťa, nepozve vás na svadbu. Vy ste jej priestor na objasnenie dali 4x (2x ty cez messenger, 1x tvoj manzel a 1x tvoj telefonát, ak ich aj bolo viac, už neviem) mohla ti priamo napísať čo sa jej dotklo, s čím ma problém, nakoniec by to bola nejaka banalita a bol by problém vyriešený, Aj by ste kamošky ostali. Rozhodla sa nekomunikovat, tak čo mozes ty robiť, keď ani nevieš, čo je vo veci? Na komunikáciu treba dvoch. Ale podľa mna to z jej strany bude taka malichernost, že sa za to sama hanbi to povedať a vykomunikovat si to, lebo si to aj sama uvedomuje, ze kebyže Vam to povie, tak ju už považujete za uplnu čudáčku.
@evamarek77 tak toto by mi ani vo sne nenapadlo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@evamarek77 nie…😀
@evamarek77 tak toto je ozaj silná káva ....
@ann092 chudence kravicky 🐮
@autorka napis prosim @evamarek77 spravu..
Ujasnite si, ci ide o tu istu osobu a DAJTE NAM sem vediet 🤭
@evamarek77 a nejdes nahodou sj ty na tu svadbu? 😂🙈

modré?