Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Kurnikšopa parazól, clovek ide daco spravit v robote a 10 stran mu utecie?!?
Toto je sko z učebnice pri tychto manipulatoroch. Tam tiež radia, ze komunikovať s nimi výhradne iba cez mail, sms, messenger, lebo na čo nemáš dôkaz, čierne na bielom, to oni prekrútia. Autorka, nahravaj si váš rozhovor, lebo uvidis, že pred rodinou to potom prekruti. Falošnica.
@evamarek77 pridaj ho do diskusie!!!😂😂😂
Baby… už to nechajte na autorku… predpokladať, čo bude nevesta hovoriť a robit je take… zbytocne. Nehuckajte ich proti sebe. Autorka je dospela svojprávna osoba, hádam vie, čo ma robit. A či sa vam to bude alebo nebude páčiť, môže byt autorke naozaj srdečne jedno.
super 😅skvelú zábavu na svadbe, keďže máš dobrú povahu, hádam to dopadne dobre a myslím si, že na svadbu pôjdete všetci, za predpokladu, že je tvoja rodinka pozvaná
@zuza265 jaaj dobre, tak super. 🙂 Sorry, ja sa uz stracam v tom, kto co napisal... Ja som citala tiez vsetko od sameho zalozenia, ale pre "usetrenie svojho casu" 🤣🤣 som sa rozhodla nezapojit aktivne do diskusie a najma, nemala som na jazyku nic slusne, len ze "Z vysoka by som sa vysr_la na taku osobu" po prvom prispevku, tak som si radsej klepla po prstoch. Aj som tusila, ze nevesta to zacne zachranovat, ked si uvedomi nasledky a otoci to proti autorke, ale to tu pisali viacere, som rada, ze vacsina mame rovnaky pohlad a nazor na vec. Ja velmi dufam, ze @autorka si zachova svoju hrdost az do sameho konca a nepolezie ako nejaky poslusny psik na svadbu pre "zachovanie dobrych vztahov v rodine", dufam velmi, ze necukne a ze ju nevesta nezlomi, lebo aj to bude ponizenie :-/ a nevesta z toho nevyjde ako zla, podari sa jej zamaskovat svoju pravu (falosnu) tvar aj nadalej... Ked to bude ututlane :(
@katkami123 presne tak mi to príde. Narc behaviour 101 📖
Od bodu "ze mali všetko / názory rovnaké, cez odmlcanie a ignoraciu až po gaslighting... Aj keď vidíme len povrch situácie aj to z jedného uhla pohľadu. Ale neubránila som sa tomu aby mi to niekoľkokrát počas čítania diskusie nenapadlo
Autorka, buď iba uprimná a hovor co a ako sa cítiš, aj tvoj manzel. Ale vašu diskusiu si určite nahraj. Lebo ona sa nemá ako vykrutit po tej sms, ktorú si jej poslala teraz naposledy, to ju muselo odpáliť už úplne, bolo to úprimné, pravdivé a super formulované. 👌 Takze, nech by ti na to čokoľvek odpisala, vie, že pravda je na tvojej strane a nevykrúti sa a zároveň máš dôkaz. Tak už zrazu sa aj po mesiaci ozvala a príde, lebo si uvedomuje, ze pred rodinou už vyzerá ako divná a stačí jeden screenshot a ma po celej svojej falošnej reputácii. Tak si navymysla reči medzi vami dvoma, ktoré ani realne nepovieš, nech to bude 1:1. Naozaj do mobilu nahravaj, alebo tvoj muž. Už z jej predchádzajúcej sms mozes vidieť, že jej jediná snaha je hodiť to celé na teba. Nedovoľ jej to. A nech príde aj so ženíchom, nech vidí, koho si berie 😀, ešte stále má aj on do soboty čas 🏃🏻♂️🏃🏻
Nevesta príde na návštevu, akože jej niečo spadne na zem, zohne sa a spod gauča akože vytiahne stratenú kartičku s pozvánkou, ktorú tam nenapadne šupne :D Tak by sa teoreticky zachránila aj pred autorkou :D
A to bude hned teraz cestovat 150km za tebou?
Inak autorka, naozaj, nedaj sa a vychutnaj si ju. Bud vecna a pokojna a emocie si nechaj niekde zatvorene v izbe. Nakoniec sa ona bude zamotavat to vlastnych lzi a zakokce sa. Mame takeho jedneho jedineho kolegu, ktory kazdemu nieco ine hovori, zamaskovava svoje (finacne ci deadlineove) prusery vo firme a mysli si, ze sa z toho vyseka nakecanim roznych zvastov. Kazdemu nieco ine alebo aj jednej rovnakej osobe raz to, raz povie ine. 🤣🤣👌 Naj mega super recept nanho (a teda takychto ludi) je, ze treba mat vsetky jeho maily, spravy, vytlacene, pripravene a potom sklapne. Proste dokazy su nepriestrelne. Zamota sa do svojich sieti a to je potom fakt prdel. Dopriala by som kazdemu raz vidiet, zazit taku "show" (oj.bavaca a manipulatora pekne "prekuknut a porazit"). Fakt si nahravaj zvuk aspon 🙂 drzim palce a fakt, uzi si to, lebo karty si na tvojej strane
@haley7897
Áno, čoraz viac aj ja verím, ze sesternica je narcistka. Začína to čoraz viac potom dávať všetko zmysel, aj ten nerovnocenný vzťah, kde autorka je až priveľký dobrák a oni sa ozvú, keď niečo potrebuju, zadarmo elektrina v celom dome, materiál za polovicu… potom teatrálne vyznania a nakoniec sa teší ako jej ublíži, keď ju nepozve. A vyziva sa v tom ako neodpovedá a dotyčná sa trapi. Len precenila svoje schopnosti a silu zvyšku rodiny, ktorá sa proti nej spojila a chcú viacerí vedieť, prečo ich nepozvala. Jedine, čo narcis má je jeho falošná reputácia, ktorú si cely život buduje a zrazu by o ňu prišla, tak ide na oko zachraňovať situáciu. Takze nahrávať každé slovo 📼📽️🎥📹 hlavne sa autorka nenechaj vyprovokovať, bude sa o to snažiť cely čas a nekričí na ňu 🤫
@klaudulixx nevesta sa nachádza v mieste konania svadby.. čo je jej predchádzajúci domov kde má celú rodinu
@klaudulixx nevesta je uz doma tam kde sa kona svadba
@evamarek77 daj na nevestu ešte nejakú pikošku 🤣
@klaudulixx nie písala som že je teraz tu kôli svadbe ..je u rodičov
Nakoniec svadba nebude, ženích to celé psychicky nezvládne a ujde spred oltára. Koniec story.

@heidi4 Btw. skus to napisat niekomu, kto to tu necital🙂 a viac chapat nez chrlit