icon

Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu

29. máj 2023

Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..

spadnutaslivka
31. máj 2023

@stevvvka ja som začala od prvej, zrazu bolo 30. Teraz kuknem a že 60... ale to už asi nezvládnem. Počkám si na rozuzlenie. Zachytila som tu na konci nejakú info, že má prísť nevesta k autorke a niečo o sms, ale jej znenie som nedohľadala.

unicornlady
31. máj 2023

Autorka, kľudne si spíš jednotlivé body (ako si jej písala, ako si sa snažila komunikovať...), aby si mala čím argumentovať, keď sa ťa bude snažiť zmanipulovať

cacianka
31. máj 2023

@zafir01 a neveste zabezpečuje svadbu agentúra , tak aký zhon, aké "neviem čo skôr "
@h2

michellemary
31. máj 2023

@autorka a ty si jej teda napísala, že budeš doma, nech sa zastaví, áno? (To, že ona ti písala, či budeš doma,poobede, že sa zastaví, som postrehla.)

unicornlady
31. máj 2023

@spadnutaslivka

Snúbenec nevesty písal autorkinmu manželovi, že či im požičajú harmoniku (dedičstvo po autorkinom dedkovi), ten odpísal, že to je manželkina, nech sa spýta jej. Autorku nikto nekontaktoval, tak napísala, kedy si môžu po to prísť a potom že nebudú na svadbe. Sesternica odpísala, že nechápe, ale je to ich rozhodnutie. Tak autorka napísala dlhšiu úprimnú sms, ako sa ju snažila kontaktovať a ako oni nekomunikujú (pokiaľ teda nešlo o tú harmoniku, to vedeli odpísať). A na to sesternica teraz odpísala, že príde.

kocurikpupcek
31. máj 2023

@spadnutaslivka ja sľubujem mužovi halušky s kyslou kapustou na večeru už od včera. Halušiek sa nedožije ani dnes. Koláč mi treba dokončiť. Namiesto toho tu obhrýzam telefón🤦‍♀️😅

zuza265
31. máj 2023

@heidi4 aj ja sa ospravedlnujem🤗 ja mam uz svoje dni a veru poriadne silne oproti beznemu😂😂😂 tak sme sa asi stretli. Sme okej♥️ a ideme citat💪🏼😂

ema22270
31. máj 2023

Drzim Ti palce autorka, nedaj sa, bud nad vecou aspon kolko sa bude dat. Bud priama, otvorena a povedz vsetko co mas na jazyku a na srdci hlavne. Uz teraz sa jej da aj prist zrazu. Dufam, ze to dopadne podla Tvojich predstav. Nech uz to bude akekolvek, nech sa to vyriesi pred svadbou.

bramborienka
31. máj 2023

Ja si myslim,ze ta sesternica nepride..

autor
31. máj 2023

@michellemary odpisala som jej že som doma celý deň nech príde

heidi4
31. máj 2023

@zuza265 aj moje su ovela silnejsie nez inokedy, a to mi este ani neprisli. Tyzden ma bolia prsia, akoby "neboli zdrave" (nechcem to vyslovit nahlas a pomenovat spravne, nech si to neprivolam), hladam si hrcku a nastastie nikde. Brucho boli, k.o. ako po ture v Himalajach, ani vstat sa mi nedalo pol dna, spala som do 12-tej, bez hanby, musela som si vziat den off v praci. To som nikdy nemusela. Som ako sfetovana, iq dost poklesnute. 🤣🤣🤣 Uplne vyhodeny den. :-/ Co uz, esteze mame takto sprijemnovany a vyplnany den :D a dufam, ze autorka dobre dopadne 🙂 tj ze sa nenecha zlomit a neuveri bajkam 🙂
A vidim, ze viac nas je tu takych, ktore zahadne zrazu "nic nestihaju" 🫣🫣🤣🤣🤣

mareka49
31. máj 2023

Tak táto story snáď aj 100 strán strhne.
Ak ju teda píše život, som úprimne zvedavá na koniec.
Ak sa len niekto nudí a ma bujnu fantáziu,..
Nedá koniec..
dobijem🤭

jablcko1982
31. máj 2023

Ahoj, prečítala som každý tvoj koment, ostatné som nečítala, úprimne ma veľmi mrzi, ako sa cítiš. Ja mám ale pocit, že ta nevesta ťa naozaj chcela pozvať a naozaj to myslela vážne, keď písala tvojej sestre, že "jasné, nech príde". Skutočne si myslím, že ty si to celé prežívala úplne inak ako ona, momentálne asi rieši milión veci. Verím, že na svadbu nakoniec všetci pôjdete, hlavne aj kvôli tvojmu tatinovi a celej veľkej rodine 🤗💗

akje
31. máj 2023

@autorka
Citam to cele od zaciatku. Stale som rozmyslala nad tym, ci ona vobec vie, ze sa stala nejaka chyba v pozvankach, kedze to riesi cez agenturu. Ale uz viem odpoved. NIE, NESTALA.
Tvoja posledna sprava bola uplne jasne napisana, kde si presne popisala, co sa deje. Do toho momentu som bola stale na vazkach. Ale toto. Toto bola čerešnička na torte. Kde mala hneď vedieť, čo sa deje.

Drzim ti palce pri stretnuti so sesternicou, nech to dopadne akokolvek. 🍀

amaro
31. máj 2023

@jablcko1982 Ale prosím ťa. To vážne veríš, že človek si nenájde 2minúty času, aby vyriešil takýto omyl????? Keď zavolá neveste fotograf, aby si overil, či všetko platí, tak ho nevesta odignoruje, lebo veď má iné starosti? Ale ohľadom požičania harmoniky si dokáže minútku na sms nájsť. Keby ju otravovali s otázkami, či také a také šaty, topánky môžu byť, či je v sále klíma a terasa a inými banalitami, tak by som chápala, že ignoruje, ale nie v takejto situácii, keď naj sesterka si myslí, že nie je pozvaná.
osobne si myslím, že nevesta možno ani nedôjde, lebo "veď to poznáš, veľa vybavovania. Pozvaná samozrejme si a prídi, budeme len a len radi. Potom si to vysvetlíme." Autorka pôjde na svadbu a na vysvetlenie sa navždy zabudne.

cacianka
31. máj 2023

@gejb aj okres ZA, je dosť veľký, plno kulturákov, kostolov

cacianka
31. máj 2023

@evamarek77 Založ tému "Bizardné ženy"

bramborienka
31. máj 2023

@amaro uplne suhlasim

katkami123
31. máj 2023

Až teraz som si spomenula, ze som si mala ísť do servisu po auto… a už tam nie sú 🤦🏻‍♀️

evaachesa
31. máj 2023

No tak hádam sa teraz nemáš z nevestičky pokakať a nedáš jej tú "HARMONIČKU"! Jedine ak tak po tej jej pripečenej hlave. 🤦🏻‍♀️😤

evaachesa
31. máj 2023

Už čítam že si ju teda zavolala. Prosím zahraj sa na hlúpu že netušíš kde si tú harmoničku založila. Hádam jej ju fakt nepožičiaš. Opäť ťa pozná len preto že niečo potrebuje. Toto by ma teda urazilo maximálne. 🤨

evaachesa
31. máj 2023

@evamarek77 veru založ potom diskusiu ako to dopadlo... nech sa pobavíme na ďalšej (a možno práve tejto) neveste. 😃👍

zuza265
31. máj 2023

@heidi4 ach! Ako ta chapem velmi!🙏🏼 aj take pms co som mala teraz som uz davno nemala

A teda k autorke. Ja velmi cakam na rozuzlenie. Viem si este stale predstavit aj vysvetlenie aj vysporiadanie vztahov aj vsetkeho v dobrom. Ja som otvoreny clovek a vedia sa udiat rozne veci. Zaroven by som aj harmoniku pozicala - necitila by som zlost voci nej, ani nic podobne. Proste bola by som vysporiadana s cimkolvek co mi navsteva prinesie, lebo je to lepsie ako nevedomost. Ziadne mstenie sa cez harmoniku, alebo cokolvek nech by som aj pozvana nebola atd. Je mi tazko sudit situaciu akoby az tak do hlbky, lebo ako pisala autorka - vela veci sa tu popisat z jej strany neda a vsetky tie vztahy a fungovanie 🙂

zuza265
31. máj 2023

@katkami123 😂😂😂 vazne? Zazrata do temy co?😂

gabriela876
31. máj 2023

Myslim ze viacerym sa nam to zda ocividne ze do soboty ide vsetko rychlo zehlit. Kto si mysli ze sa donieslo sesterkinym rodicom a ti ostali prekvapeni ze co to ma byt a poslali ju to napravit nech je v sobotu klud a nie cela rodina rozhadana.... cia ruka to zasiahla? Jej nie kedze nebola ochotna ani zdvihnut a naraz este aj pride osobne.

cacianka
31. máj 2023

baby, som zmeškala už 4 spoje mhd, zožrala pol koňakovej bonboniéri , aj mobil som zabudla v sklade, čítam na PC. ale už so dočítala , možem si dať pauzu a cestovať.

gabriela876
31. máj 2023

Ak uz je u teba skus ju pripit nech povie pravy dovod preco tak konala 🙂

katkami123
31. máj 2023

@zuza265
Ani nehovor, len informácie od autorky dostávame pomaly.

minka201
31. máj 2023

Autorka by jej podľa mňa mala namiesto blahoželania poslať vytlačených týchto 63 strán diskusie, aby si mohla ako pamiatku k svadbe po večeroch čítať, ako jej všetci odkazujú, aká je píííp 😀

prasiatko30
31. máj 2023