Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Skodaaa, ze zrovna v sobotu brigadujem, prisla by som rada do tej ZA pokecat, podporit 😂 ☺️
Tu len popriať ženíchovi run, run, run 🏃🏻♂️🏃🏻🏃🏻♂️🏃🏻
@pebu myslím ze autorka urobila uz dost. Z vlastnej skúsenosti viem ze aj keby jej zavolala 100x iba by časom bola za hlúpu.. na vzťahy treba dve strany nie iba jednu... teraz je na rade nevesta
@katkami123 tak tak, a radšej nech je to sesternica s ktorou nemusí byť v dennom kontakte. Ja mam "odkrútenych" 10 rokov s narcissistom, takže už ich tiež poznám po smrade 🙈
Čo tak zverejniť foto svadobného oznámenia ? Členky fanklubu mk si cestou do Žiliny kúpime červený karafiát a demonštratívne ju nimi vycápeme.
Ženy celého koníka, spojte sa !
PS. Môj príspevok prosím berte ako sarkazmus a iróniu, aby sme predychali nevestu ako Brno,
@adik64 nie nic take..a to bolo to co som cakala ze povie " jezis dobre mrzi ma to mala som ti aspon nejak dat vediet ze s tebou ratam ale fakt chcem aby si prisla na svadbu ved dobre vies ze si pozvana automaticky nehnevaj sa ale mam toho vela teraz obcas uz neviem kde mi hlava stoji ale velmi chcem aby ste prisli preto som aj prisla osobne aby sa to vysvetlilo"..taketo nieco sme cakali s muzom..ze povie a poviem uprimne ze na mna by to aj zabralo a isla by som..na manzela neviem ten asi nie aj tak..uz len koli nasim a aby nebol fakt cirkus v rodine a aby som nebola za zlu ze som ako male decko a kazim jej svadbu....keby som na nej videla ze fakt uprimne chce aby sme prisli a prisla si to konecne vysvetlit a ze fakt je toho na nu moc..co viem pochopit..
To je najlepšia výhovorka….nic neviem, nic si nepamatam, neviem co robim, komu a co odpisujem…to ako keby bola v kóme a nie pred svatbou…si jej mala poradit nech si kupi ginko na pamäť …
@evamarek77 to by bol uz aky gol toto..
A kto jej pojde za svedka?
Autorka, len zajtra priprav mamu aj sestru, pre ich dobro, lebo oni si to tam vyžeru od širokej rodiny, ktorá drží stranu neveste, na 100% si vypočujú. Kľudne im prepošli iba link na tuto diskusiu, nech si prečítajú, tu nájdu aj kopu dobrých argumentov, keby ich chceli zahnať nevesta aj s matkou do úzkych. Poznám tento typ ľudí, keď nemôžu už tebe uškodiť, pokúsia sa tvojim najbližším.
@trema bratranec
Autorka, skuste iniciály ženícha.
@pebu a @hariet
Ze vy dve ste z nevestinej strany a prišli ste sem zachraňovať situáciu? 😂 Lebo tie vaše príspevky mi prídu trosku "cez Košice", keď ste čítali, čo už sa všetko udialo. Nevesta je cista manipulátorka, vie, že jej nevyšiel plán, ktorý mala, všetci z rodiny na ňu tlačia, tak teraz "zachraňuje" nezachránitelne.
Na jednej strane by som to cele hodila za hlavu a na strane druhej... By som jej dala výpis hovorov a screenshoty sms do svadobného blahoželania. A tiež tie screenshoty by som dala segre, nech ukáže ľuďom, keby sa niekto na svadbe do teba obuval.
Kašľať na celú svadbu a hostinu. Ale ze sa takto pokazili vzťahy, človek neprichádza o najlepšiu kamošku každý deň. A ešte aj krstna mama je, no ťažko sa bude toto do budúcna urovnavat, ale takého človeka sa lepšie zbavit.
Všetko by sa dalo vysvetliť, aj kartička, Ajto, že z agentúry nevolali, príliš vEla náhod ale život píše rozne scenáre,... ale keby ste ozaj kamošky, tak príde s pokorou, lebo ta tam chce. A nie ze "vy už urobte, ako uznáte za vhodné, keď chcete príďte, keď nie tak nie" ved to je to iste ako"no ved teda poďte, ved sa nejak stratíte my sme vás tam síce nemuseli mat"...
Ozaj osrat koláče ale mrzí ma to kvolitomu vášmu vzťahu.
Ešte ti aj povie, aby si rodičov presvedčila ísť - lebo tým pádom by si bola ty namyslená, ktorá potrebuje špeciálnu pozvánku, takto sa tvoji rodiča postavili za teba a oni si už mamy a súrodenci medzi sebou povedia, ako to bolo.
Mas dobrých rodičov aj muža. Som dosť zvedavá co ešte sa odohraje.. ale hlavne:mrzí ma, že si prišla o kamošku. A zároveň ti gratulujem, že si odhalila falošnú osobu.
@evamarek77 na fb ju nevies najst? (Kks, tusim som uz dlho na MK, inak by ma netankovala absolutne 🤣🤣🤣🤭🤭🤭)
Osobne si myslím,že nevesta si na seba ušila riadnu búdu ani nevedela ako,alebo povedzme ,že to bola karma. Vás tam nechcela, chcela to uhrať na vás,že vy ste odignorovali ich svadbu a že sa to prevalí až po svadbe ,ale nedomyslela detaily. Nečakala ,že vaši nepôjdu a tu je problém ,lebo ako si písala, ocko a všetci súrodenci sa tešia,že sa tam stretnú a odrazu on bude chýbať a to je už riadny problém 😁 a teraz celé to "kako", čo vymyslela tak na ňu pekne spadlo 😃 a úplne zbytočne. Teba chcela odstaviť a odstavila seba,nechcela by som byť na jej mieste 😅 vy si spravte pekný večer a na tamto kašlite
Tak bohužiaľ zhasla u mňa aj posledná nádej, že šlo len o chybu agentúry. Čakala by som z jej strany ľútosť, uistenie, že šlo o omyl a hlavne ospravedlnenie, preboha, ved jej stačilo po tom všetkom len uznať si, že konala nesprávne a ospravedlniť sa... Teda, keď by to bol omyl.. Nechaj ju teraz na pokoji, inak mam pocit, že je to dosť sebecká osoba, mysli len na seba, na to ako ti tým ublizila, ani nepomyslela 😔 smutné
@srdeenko19
Tiež si myslím, ze tu nevesta vyslala záchranárky, ale ak nechce, aby jej do kostola nabehlo 50-60 žien z modrého koňa, lebo ja mám tiež blízko Žilinu, pozrieť na ňu osobne a každá by jej s úsmevom a pekným prianím od srdca zagratulovala, tak by som veľmi nepokračovala. Lebo to už potom ich svadbu nieže svadobná agentúra, ale aj tá spomínaná FBI a CIA so super tajnými agentmi, nezachráni. Takze zalezte, ak nechcete nepozvaných hostí a teraz nemyslím autorku.

A je to teda ta ista osoba?