Nevysvetlená neprítomnosť pozvánky na sesternicinu svadbu
Ahojte, mam taku zvlastnu situaciu v rodine a chcela by som poznat vas nazor..ide o to ze buducu sobotu sa mi vydava sesternica s ktorou sme boli odmalicka naj kamosky, proste ako sestry..ja som mala svadbu pred 4 rokmi na ktorej bola samozrejme aj ona ako hlavna druzicka aj s jej partnerom uz buducim manzelom a pred pol rokom sme sa stretli u gynekologa a povedala mi ze planuju na zaciatok juna konecne svadbu ze sa strasne tesi a ze sa tesi aj na to ako a cela rodina zíde ..lebo sa málo vidiíme / stretávame..ze sa tesí aj na nas ( mna manzela a dcerku nasu)..ale ze ešte sa budu samozrejme zasielat pozvanky,..tak sme sa bavili co vsetko planuje vramci svadby ake saty a pod..odvtedy sme sa nevideli a cca pred mesiacom prisla pozvanka..no teda vsetkym prislo oznamenie + pozvanie k stolu ( aj mojim rodicom a sestre) len mne prislo len oznamenie bez pozvanky k stolu..najskor som myslela ze je to len asi nedorozumenie tak som jej napisala na messenger ze ci teda pre nas (mna manzela a nasu malu) pozvanie neplati ..napisala som to akoze formou zartu..so smajlikmi..spravu si pozrela ale nic neodpisala doteraz..svadba je tuto sobotu..samozrejme cela rodina vychystani ze idu uz segra sa ma pytala ake saty si obliekam..lebo kazdy rata s tym ze ja ako jej odjakziva najoblubenejsia sesternica a naj kamoska z detstva pojdem..do konca vela ludi si myslelo ze pojdem za svedka..no len sesternica sa stale neozyva reps na moje spravy neodpisuje..a vnutit sa niekde nechcem..uplne som z toho rozcarovana..mam ist aspon na obrad?..lebo fakt nechapem co sa deje..uplne som rata s tym ze pojdeme na svadbu tuto sobotu ..
Baby, koľko nás to číta??? Dajte LIKE!
Reálne ma zaujíma aký má toto fórum dosah.
@h2
Neboj, tvoja naivita spľasne, keď tu autorka v nedeľu napíše aké peklo urobili jej mame so sestrou 😉 viem, ze sa dej neodohráva podľa tvojho gusta, chcela si, nech to dopadne dobre, ale očividne nemáš realne skúsenosti s takýmto typom ľudí. Buď aj za to rada, ale na druhej strane, ono po takej skúsenosti už padnú klapky z oci na cely život a človek je omnoho viac vnímavý.
A ked uz pojde on rozvazat, mozes i ty, lebo treba viac aut a doneste hned i tu harmoniku 🤣
No ja som marha zvedva na vikend 😂
@h2 pri vsetkej ucte k tebe, ten krok by urobil uz len naozaj naivny clovek. Autorka by uz stratila veskeru svoju hrdost a uroven. Co takto ucta k sebe samej??? Ako tu dakto uz pisal, ak aj nad tymto mavne rukou, ze nic sa nedeje, ludia si budu dalej k nej veselo dovolovat a budu vediet, ze proste mozu, lebo ona si necha = da im zelenu, dovoli im. Zial, milion takychto veci som dovolovala hadzanim za hlavu a nedopadlo to dobre pre mna. Ludia si odpustenie nevazia, naopak, dovoluju si veselo dalej. Lebo ked autorka bude mavat rukou a hadzat za hlavu taketo nehorazne a donebevolajici veci, nikdy taketo spravanie nestopne. Myslim, ze je cas postavit sa za seba a vazit si najma seba samu. Inak dopadne velmi smutne a nestastne. Ale samozrejme, respektujem tvoj pohlad na vec. Peace.
@katkami123 Čakala som komentáre, že som naivná a možno aj sprostá. Áno, je mi z toho smutno. Kvôli blbosti sa rozhádajú celé rodiny...
Manžel mi hovorí,že sa normálne teší na nedeľu. Nechápem, pozerám naňho a on, no,že sa nevie dočkať, čo bude písať autorka, ako dopadla svadba😀
Prežíva to celé Slovensko
@h2 to je pravda,ze ak na tu svatbu autorka nepôjde bude to definitívna bodka za vzťahom so sesternici aj bodka za dobrými vzťahmi v rodine na mnoho-mnoho rokov…treba si to zvážiť a mysliet aj na budúcnost vzťahov v rodine…aj ked neviem ci po tomto všetkom by som vedela mat normalne vzťahy v rodine aj kebyze na tu svatbu idem…
@h2 toto by dokázal fakt málokto. To sebazaprenie, odloženie poslednej hrdosti. Myslím že ak by tam nevesta autorku naozaj chcela, tak aj keby bola naozaj mega trúba, by reagovala trošku inak. Ale tie pokazené vzťahy by ma tiež mrzeli. Či by išli alebo nie, aj tak to už nikdy nebudú mať tak ako kedysi.
@muchotrafka298 Nuž, tak skúsim sa na to teda pozrieť aj z pohľadu práva:
@autorka: Tvoja sesternica je v zmysle § 8 ods. 3 písm. c) zákona o husiach v znení neskorších predpisov manipulatívna a narcistická hus. Vo svetle vlády práva je tiež možné konštatovať, že v súlade s ustanovením § 14 ods. 1 zákona o harmonikách v znení neskorších predpisov má harmonika právo ostať u Teba doma počas celej svadobnej hostiny, pretože k zmene zaužívaných pravidiel môže dôjsť, ak sa zmenia pomery na strane účastníkov. Opačný výklad by bol v príkrom rozpore s právnou istotou harmoniky a predstavoval by neúnosný zásah do základných práv a slobôd harmoniky.
😂 Ach jaj, ja som si musela ozaj naliať víno. Keď už je Mario Cimarro tak často na Slovensku, nemohol by stvárniť v tomto prípade jednu z hlavných postáv, keď skončí Ruža pre nevestu? 😂
@h2
Ale toto zapríčinila nevesta a nie je to blbosť. Ukázala jej, ze za cely ten čas bola falošná a ako ju berie realne. Veď autorka sa jej týmto gestom môže iba poďakovať.
@katkami123 veru, toto sa nijako reálne napraviť nedá, len by si z huby spravili riť, keby sa akože povzniesli , zakopali sekeru a na svadbu by išli.
Agentúra ich nemá na zozname, tzn.ze nie sú ani zakreslení v zasadacom poriadku,nemajú stoličky, príbory, nemajú menovky,
@januska20 toto tromfne aj kralovske svadby... Svadba roka 2023
@cacianka
To by bol trapas, keby ich ešte ľudia z agentúry vyviedli von 🤦🏻♀️
@lucky_k ja nemám vodičák
@h2 áno chápem co píšeš a áno je to rozumne. Len teda ak si pripustime to co píšu baby, ze je manipulátor a z autorky robí blázna. Nerobí to taky človek pri všetkom? Autorka by si v jej prítomnosti vždy bude pripadať ako hlupák a pre nás ostatných by to bola hlúposť, lebo by sme to vnímali len ako nedorozumenie. Všetko by manipulátory otočil voči obeti.
@h2 ale veď autorka napísala, že čakala že sa to vysvetlí pokojne, ale neveste na nej nezáleží a nemá záujem zachrániť ich vzťah. Tak prečo by vzťah mala zachraňovať autorka? Na vzťah treba dvoch. A ja by som jej vzťah s manipulátorkou neodporúčala. Veď autorka si spomenie na manipulácie, ktoré vôbec nevnímala ako manipulácie. Bola naivná a verila sesternici. Aspoň sa jej otvoria oči, s kým mala dočinenia.
Ta diskusia ak skonic mi bude chybat☹️
@diaszoky ja si myslím že toto bude ešte na dlho..
Je mi luto za teba tejto situacie. Ja som taka že by som sa snažila upokojit situaciu hodit všetko za hlavu ešte raz sa porozpravat vysvetlit. Ak teda sa stalo nedorozumenie napravit to. Povzniest sa nad to. Nemyslim si že tužila prave v svoj svadobny den mat dusno. Ak ma niečo proti vam riašila by to inokedy.
No toto sa tak pokašlalo že sa to ani opravit asi neda. Je mi luto aj nevesty. Vybuchla a nebola schopna sa s tebou rozumne porozpravat a dat veci na pravu mieru. Bude ju to velmi mrziet. No. Snad sa to časom medzi vami utrasie vysvetli a aj ked už asi nikdy to medzi vami take dobre nebude ale v ramci možnosti držim palce
Uau, 83 stran... kvoli typicky zenskemu "ja si myslim, ze ona si mysli..." 😵
Chod podla mna na ru svadbu
Nedoromenie sa mohlo stat..harmoniku im pozicajte.v noci vezmete domov..a ked bude uz zabava atd sa to rozuzli.pripadne sadnete potom na kave..a rozooberes to

@katkami123 😂😂😂😂👌👌👌 luxusny plan. Strasne velmi by som chcela prist, trha mi to srdce normalne 😅😅