icon

Nezhodnem sa s manželom

chiquitita
2. júl 2012

ahojte, mam problem ktory mi lezi na srdci a to je ze po detoch mi ostali moje velke prsia ovisnute a teraz ich mam na pritaz, hlavne ked som pribrata mi zavadzaju a vsetky podprsenky ma tlacia..mam odlozene peniaze a chcela som ich investovat do plastiky, zdvihnutia prsnikov, velmi by mi to pomohlo psychicky aj fyzicky nakolko uz neviem aku podprsenku a tricko zvolit vsetko ma znervoznuje !!
moj manzel vsak tvrdi ze jemu sa to paci a doslova mi to zakazuje aj ked od neho nechcem ani cent...rozculuje ma na nom to ze vobec nehladi na to ze som z toho kazdy den nervozna a tie prsia mi naozaj zavadzaju ☹ jemu sa to paci a bodka. Nehladi na mna a dokonca si myslim ze ziarli a je rad ze takto si ma nikto nevsimne...pritom mame stastne manzelstvo , von po veceroch nechodim a zaplatim si to sama 😒

betina1984
3. júl 2012

@chiquitita ja mam teraz ten isty problem. Ked som vazila schudla po prvej dcere takmer 30 kg, zmensili sa miprsia z velkosti 95D na 80B, mala som ich ako lentilky pod kobercom. Teraz potrebujem zhodit zase a viem, ze aj prsia pojdu rapidne dole. Zase mam velkost 95D a tiez mi zavadzaju. Uz sa len donutit schudnut

chiquitita
autor
3. júl 2012

@zuzkag2 presne ...dost starosti s dvoma detmi a + este manzel ! 😒

lujza123
3. júl 2012

@chiquitita vies ja si myslim ze keby trochu upravis stravu (ziadne sladke, vyprazane, namiesto priloh salat alebo varenu zeleninu) a prihlasis sa na nejaky sport...napriklad aerobik + raz do tyzdna posilovanie tak takyto rezim urobi po roku s tvojou postavou a prsiami zazraky. A co sa nebude dat upravit a spevnit cvicenim tak postaci mensi operacny zakrok nie silikony. Mozno ked manzel uvidi tvoju snahu a vytrvalost postupne sa zmieri aj s operaciou, obzvlast pokial tam nebude ziadna umelina ale len zdvihnutie..proti peknemu vysportovanemu telu nemoze predsa nikdo namietat.
Aj ked uprimne pokial chces silikony sa mu ani nedivim ze sa mu to nelubi. Predsa len na dotyk aj pohlad to vyzera umelo...skus sa vzit aj do jeho koze..tebe by sa mozno tiez nepacilo keby si vymysli nejaky pre teba nepochopitelny zlepsovak na svoje telo..napriklad da vytetovat cez cely hrudnik nejaky priserny obrazok.. hlavu fica..alebo by sa rozhodol ze by sa tri roky nestrihal neholil...dal si vsetky zuby zlate...no bolo by to jeho telo jeho vec ale ty by si moc nadsena nebola

chiquitita
autor
3. júl 2012

@betina1984 tiez som rozmyslala nad tym ze mozno staci schutnut...ale mne tak chuti 😅
znama schudla behom 3mesiacov 10kg tak, ze jedla len obed...a hocico teda na co mala chut...myslim ze by sa mohli pridat aj ranajky k tomu...len posledne jedlo najneskor o jednej mala...vecer max. zelenina ani ovocie nie

chiquitita
autor
3. júl 2012

@lujza123 nie nie silikony len zdvihnut 🙂
ja napr. manzela posielam do posilovne a on nechce..ale respektujem to...

skor som myslela ze chlapi na taketo zakroky posielaju zeny , nie aby si to zeny museli vydupat 😕

zuzkag2
3. júl 2012

@chiquitita inak, ked chces schudnut, tak si skus delenu stravu, vtedy mozes aj papat, ked ti chuti, akurat nesmies kombinovat. mozno by ti aj to pomohlo.

chiquitita
autor
3. júl 2012

@zuzkag2 pri delenej strave som dlho nevydrzala , stale mi nieco chybalo 😉 asi ta kombinacia 😀

lujza123
3. júl 2012

@chiquitita tak ked len zdvihnut tak chod do toho...je to v prvom rade tvoje telo a tvoja spokojnost zo sebou...ale skus aj nejaky sport do toho uvidis ze nova postava sa mu bude pacit

zuzkag2
3. júl 2012

@chiquitita 😀 😀 tak kasli na dietu...ja som kedysi jedla tak, ze som si delila, lebo som mala blbe zamestnanie a chodila som neskoro domov, a potom som sa vzdy natlacila a samozrejme priberala. ja by som nedokazala obmedzit mnozstva jedla, preto som zvolila delenu stravu. ze pekac pecenych zemiakov a tak 😉
ale kasli na dietu fakt, ked mas rada jedlo, to by si sa fakt len strasne trapila ked nie si na to vnutorne prichystana, naladena 😉

betina1984
3. júl 2012

@chiquitita ja schudla za polroka 25 kg, jedla som 5x denne, vsetko som vazila a prepocitavala kJ. Teraz na to nemam kedy, ale pamatam si, co kolko asi ma. Len sa neviem do toho zase dostat. Islo mi to uplne krasne dole, rovnomerne. Z mier 113-104-120 som sa dostala na miery 89-74-94. Ja ich chcem naspat... A jedla som takmer vsetko, samozrejme nie sprostosti.

anjelicek26
3. júl 2012

@chiquitita - pozri zober ho k sebe k pocitacu a ukaz mu fotky pred a po plastike. Tusim na stranke tej Brnenskej kliniky su dobre porovnavacie fotky. Ono to, ze prsia podvihnu a premodeluju - to neznamena, ze budu male alebo boh vie co - ako zas chap chlapa, paranoia je velka 😀 Ukaz mu, ako super to vyzera. Ja planujem ist na podvihnutie ked dokojim nase hypoteticke tretie babo... prsia mam 75D/E a pri kojeni boli F, no nejaka slava to teda nie je, aj ked by mohlo byt horsie... drahy vravel, ak sa budem citit lepsie, nech idem, ale urcite nie kvoli nemu ci okoliu... mna stve, ze si nemozem dat tricko bez podprsenky a bikiny su nocna mora.. takze tak.

Urcite si to daj spravit kym si doma, aspon nebudu otazky, ludia su divny niekedy.

vieruna
3. júl 2012

@chiquitita nie odsavanie tuku. mam ho po dvojickach uplne same aj 1 cm siroke strie a total rozgajdane. A mam pretrhnute tie priecne svaly na bruchu. Mam tam asi 7 centi dlhu dieru 😖

sisaha
3. júl 2012

@chiquitita tak chod k druhemu... 😉

anjelicek26
3. júl 2012

@vieruna - ak mas pretrhnute - oddelene priecne svaly - tak tento zakrok preplaca s casti dokonca zdravotna poistovna. Je to nutne, to sa nijakym cvicenim neda napravit, treba to nazad zosit. Urcite s tym chod co najskor k lekarovi a daj sa objednat na plastiku brucha.

vieruna
3. júl 2012

@anjelicek26 ja viem. bola som uz aj na konzultacii u plastickeho chirurga. Len ma odradza zatial to, ze nasa domacnost momentalne este nevie fungovat mesiac bezomna. A po abdominoplastike je velmi dolezity klud na lozku, max prechadzka k ladnicke, lebo pri namahe by koza neprilnula dobre k svalstvu, a cele by to vyzeralo este horsie.

chiquitita
autor
3. júl 2012

@sisaha skusim o tom cosi pozistit ci mam sancu a kolko sa to preplaca, veru to by ma nenapadlo ze aj poistovna by mohla preplacat taketo ukony...

@anjelicek26 uz som mu ukazovala pred a potom, veru aj ja sa tesim doma bez podprdy a tie tricka budu na mne vyzerat uuplne inac, plavky a vobec vsetko aj u dr. by som sa hambila vyzliect teraz na kardio by ma nikto nedostal 😀

adahk
3. júl 2012

@chiquitita teraz už držia, netlačia, ešte ti musím napísať, že aj keď som predtým schudla 13 kg z prsníkov nič, čiže to vyzeralo hrozne len krpáte nič s obrovskými prsníkmi, teraz som strašne spokojná. Ja som sa operácie nebála, bola som zdravá a povedala som si že mi bude oveľa lepšie- aj je! 😀

chiquitita
autor
3. júl 2012

@adahk tak si to predstavujem, a budem sa na to tesit nie sa bat 😉 ja mam zatial vybranu kliniku v BB dufam ze budem spokojna....aj cenovo je to vyhodnejsie...

nasla som toto, super porovnanie http://www.estheticon.sk/video/video-prezentaci...

usacek79
3. júl 2012

@chiquitita videla si uz, ako vyzeraju prsia po "oprave"? moja kamaratka si dala mierne zmensit, ale najma podvihnut, videla som to teda nazivo a je to hroza 😖 sice pod trickom v pohode, ale naholo je to taka priserna jazva, ze teda hoci mam tiez F kosiky a urcite pojdu po porode prekliato nizko, asi by som sa na to nedala 😕
ta jazva je okolo bradavky, dalej sa taha od nadol a potom dole po takmer celej sirke prsnika - take otocene Tcko...

samozrejme ta neodhovaram, len teda skus si mozno vygooglit, ako to vyzera, ci to tak chces..
napriklad tu je foto http://www.fnsppresov.sk/pacientom/0831/2285/
alebo tu http://www.estheticon.sk/pred-po-obrazky/zmense...

lucka1987
3. júl 2012

@chiquitita po tom co si popisala by som sa kaslala na to, co si tvoj manzel zela.. je to egoisticke zmyslanie... to akoze sa mas trapit pre svoj vyzor, masa sa citit zle psychicky, ked ti je nepohodlno .. len preto aby bol manzel spokojny a vedel ze si len jeho, lebo ked budes mat upravene prsia sa budes pacit aj inym ??? 😝 😝 😝 trt barani ... netrap sa a chod len pekne... uz si mu to vysvetlovala, komunikovala ... pytala sa na nazor, povedal ti ho.. no nemusis sa podla neho na 100% riadit.. je to tvoje telo, tvoja dusa a tvoj zivot v ktorom sa chces citit ako najlepsie vies.. a kedze si to platis sama a vies, ze ti to pomoze tak byt tebou do toho idem aj ked manzel nesuhlasi.. o par tyzdnov po operacii urcite oceni tvoj zovnajsok, aj ked si mozno este par krat pofrfle / teda aspon si myslim, ze to tak bude, nepoznam tm /

osobne som tiez premyslala nad plastikou.. len taka myslienka mi preletela hlavou ze po druhom dietatku ked sa podari, by som si dala trosicku zvacsit prsia.. mam fakt take mini 😀 ale mm, ze jemu to staci.. no dobre viem ze po porode ked boli plnsie a oovela vacsie sa mu to pacilo viac.. no ja som na toto velmi bojko.. neodvazim sa a k tomu peniezky potrebujem na stavbu domceka, takze urcite si nebudem odkladat na plastiku... tak aj preto som ti poradila.. pokial mas fin. moznosti a mas sama to chces tak to urob 😉

usacek79
3. júl 2012

@chiquitita aha tak vidim, ze si si nasla, tak asi s tym nemas problem, tak potom OK 🙂

chiquitita
autor
3. júl 2012

@usacek79 co sa tyka tej jazvy teraz som o tom citala ze nasli nejaku novu metodu abybola este mensia, neviem kedy si to dala robit tvoja znama, mozno uz ma tiez tu mensiu jazvu...ale je to operacia, mne by ta jazva nevadila...manzelovi radsej o nej hovorit nebudem 😅
teda u mna jednoznacne radsej jazva ako taketo prsia
@lucka1987 mas uplnu pravdu, niekedy sa citim ako decko ktoremu zakazuje mama ist von

tea333
3. júl 2012

@chiquitita
@usacek79 mne tie jazvy tak vadit nebudu. vacsinou mam podprsenku, tricko, nie som nudista. inak mam strie na ceeeeeelom tele a viem, ze to vyzera inak po par rokoch. tie z puberty vyzeraju inak ako tie, co sa mi robia teraz.
podobne je to s jazvami. oni fotia to "po" po par tyzdnoch, tie jazvy su vyrazne vacsinou.
po par mesiacoch ci rokoch vyzeraju lepsie, neviditelnejsie.a hlavne je to o pocite. ja nenavidim to, ze sa mi prsia proste lepia na kozu brucha, stale sa hybu a vylievaju.

adahk
3. júl 2012

@chiquitita nie každý má škaredé jazvy, ja mám škaredé len pod prsníkmi, lebo mám chorobné-keloidné hojenie jaziev, to je dedičné inak okolo bradaviek a smerom dole sú takmer neviditeľné, ako spomínaš teraz sú nové technológie, ja mám operáciu robenú už veľmi dávno. a úplne s tebou súhlasím radšej jazvy ako niečo obrovské čo som neznášala. dokonca som po operácii aj kojila a znova ich mám ako po operácii, musím sa priznať že som si vytvorila averziu proti podprsenkám tak teraz chodím často bez nich 🙂 🙂 aj v lete keď nemám priesvitné tričko 😀 . Ešte sa vrátim k tým jazvám, po operácii mi ponúkli také silikonové plátka na hojenie jaziev, len ich bolo treba lepiť leukoplastom na telo, pokiaľ som to robila jazvy boli krásne, ale keďže mám alergiu na akýkoľvek leukoplast prestala som, a vtedy sa mi zhoršili.

chiquitita
autor
3. júl 2012

@tea333
@adahk baby a teraz v tychto teplach? to je za trest ! nikde som neni taka spotena ako pod prsiami no horor !

tea333
3. júl 2012

@chiquitita mne sa to normalne zaparuje. medzi prsiami a pod nimi..musim si na to davat tekuty puder

adahk
3. júl 2012

chiquitita @tea333 už som na ten pocit zabudla, ale teraz keď to tu píšete, už si aj ja spomínam, to bolo hrozné, o to viac som rada, že to mám za sebou a môžem Vám napísať a povzbudiť Vás,pre mňa to bolo jedno z mojich dobrých rozhodnutí a vždy budem vďačná lekárom, že ma zbavili toho nákladu 😀 .

usacek79
3. júl 2012

@tea333 no ta moja kamoska bola 3 roky po, ked mi ich ukazala a teda bolo to zle 😅 ale zalezi aj na jednotlivcovi a samozrejme chirurgovi, ako to napokon bude vyzerat..
Ja to tiez neznasam, ako som prepotena pod kozami, ako sa na mna lepia, zavadzaju a boli ma chrbat.. Ale teda zatial vitazia nad operaciou, uvidime co budem hovorit, ked budu po pas 😀
@chiquitita no ak to dokazu teraz nejako lepsie urobit, budem zvedava na tvoju foto 😀 😉

adahk
3. júl 2012

@usacek79 aj moja kamoška bola na tom ako tvoja, prsia mala síce menšie ale tie jazvy..... hrozné- doslova tam mala hrče, tiež mala keloidné hojenie, išla ešte raz, a teraz je to super 😀

tea333
3. júl 2012

@usacek79 tak mne sa napriklad po cisaraku jazva hojila na jednotku a vobec neostala hnusna, pekne sa stiahla za rok a pol, co mi znovu zacalo rast brucho. a niektore baby ju maju dost blbu. asi fakt zavisi od viacerych faktorov.