icon

Neznesiem prítomnosť rodiny

dominikatomas
24. dec 2021

Tento rok som sa tesila na sviatky. A bohuzial zase sa to pokazilo... pride sestra so svojim"milovanym" pritom prist nrmali. Mam s nimi zle vztahy , lebo mi robili zle od kedy mam druheho priatela. Zase mi to pokazili.minuly rok aj tento.konecne som sa tesila .ze budem s rodicmi klud vsetko ale toto ma vytocila.sediry za stolom s ludmi .ktory vam robili zo zivota peklo.budem sa divit ked mi bude chuti strasne neprijemne..... a zase som ja ta fo to musim v sebe strrbat a tvarit sa ze nic.. aj tento rok mi to bude neprijrmnr ako minuly... a ze pokoj. Radost v kruhu rodiny... poveitr si.ved ignoruj mozem ale su tu stale kde budem budu. Neznesiem ivh pritomnost. Zo mna to vysavje vsrtko na co som sa tesila..keby som to vedela skor nepridem domov ale radsej ostanem u otiatela...

Strana
z2
qetka
25. dec 2021

Nasla som jednu z tvojich davnejsich diskusii. Zial, tebe nema vyznam radit ;( Stale si ides svoje. Vsetci okolo su zli.
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/mama-ide-proti-mne-a-priatelovi/
Uz mas aspon pracu? Nebodaj aj byvanie?

dominikatomas
autor
25. dec 2021

@danica2711 to iste mozem napisat aj ja tebe.

1sally12
25. dec 2021

@dominikatomas asi viem čo chceš povedať. Píšeš, že ti ubližujú odkedy máš nového priateľa. Čiže ty by si vlastne aj prekusla sestrinu návštevu, pokiaľ by do teba nerýpala ale bola ticho? Alebo si sestra mala vstúpiť do svedomia a na sviatky neprísť - teda ako mala si ona povedať sama pre seba, že keďže máte spolu konflikty, tak ona mala byť tá rozumnejšia a ustúpiť. Pokiaľ áno tak to chápem, tiež to mám takto s bratom, vždy keď k nám príde, ona doslova provokuje a mňa to ničí, keby aspoň bol ticho, ale mňa to celý život ubíja a naši sa ma nikdy nezastanú a potom nám vytýkajú čo to máme za vzťah😠
A pokiaľ by som bola takto s niekým na nože, sama by som ustúpila a neprišla.

dominikatomas
autor
25. dec 2021

@1sally12 dakujem za pochopenie. Mala dost casu aby sa ospravrldnila ale nic a dalej na mna kyda aj s jej priatelom. Nemahu resoekt voci nicomu. Este bez hanby prist. Rodicia vidia.ze ma to nici sami povedali.ze nechaou ze sa tak sprava.ale ok. Je to ich dom takze oni maju hlavne slovo. Ale vedia a aj mi povedali mam pravo sa s nimi nrbavit a to aj robim.lrbo mam dovodm a ja nebudem ta co bude mat stale vycitky . A je mi luto ze mas taky vztah s bratom... aspon vidime. Co si aj pribuzni schopni robit... a keby zom vedela skor ze pridu odidem.ale to bolo z cista jasna..zrazu sme sa dozvedeli.a ja nebudem utekat ako decko.m ja nemam preco.

1sally12
25. dec 2021

@dominikatomas áno chápem. Ja som síce nikdy nepovedala nahlas nech brat nechodí (to by nastala sodoma gomora u nás asi kebyže toto vyslovím🙄), mne jeho prístomnosť nevadí, aspoň sa zahrám s neterami, ale keby stále nejakým spôsobom nerýpal, mne to ubližuje😑. 🙄 myslela som si, že keď budem dospelá už s tým prestane (než keď sme boli deti), ale nie😔 a naši sa tvária celé tie roky že nič🙄 nič mu nepovedia, nikto sa ma nezastane, len sa k nemu pridajú "čo ti zas vadí"

lenkakravcova
25. dec 2021

@dominikatomas Prečo píšeš ako manták? Si tie vety po sebe kontroluj, keď to má byť čitateľné.

A čo také strašné na teba sestra "kydá", že ti tým ničí život?

danielinaa
25. dec 2021

Pomaly pred tridsiatkou, si nezamestnana, prizivujes sa u rodicov, pripadne mozno uz u priatela a rozdrapovat sa budes, ze sestra sa k rodicom opovazila prist. Hmmmm

dominikatomas
autor
25. dec 2021

@lenkakravcova a preco nadavas ako mantak?

dominikatomas
autor
25. dec 2021

@danielinaa a nezamestatnost je choroba? Ze ty mas pracu to este nic neznamena. A takisto ak nemas co normalne k tomu co napisat tak to ani nepise. sa tvaris ako svata ze ty si nikdy take nezazila.ak nie tak si nechaj pre seba tie komentare.

dominikatomas
autor
25. dec 2021

@1sally12 poznam to. Drz sa

akbara77
25. dec 2021

@dominikatomas mala.si sedieť na riti doma.

viestta
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
25. dec 2021

@dominikatomas nenapísala som ti, že si manták, ale že tak píšeš. Miesto toho, aby si normálne odpovedala k veci (čo je dôvodom kritiky). Asi tam teda bude skutočne niečo, za čo ťa majú právo kritizovať a teba to žerie..

derdia
25. dec 2021

@dominikatomas ano chapem ta. Ja by som s nimi nebola...skus ich prezit inak aj ked je uz po nich.

asocial
25. dec 2021

neuraz sa, ale podla mna si totalne mentalne nevyzreta. Mas 27 ci 28 rokov, si leniva ako vos, bez prace, zivia ta rodicia. Hanba by ma fackovala, keby som sa nechala zivit v takom veku rodicmi (jasne, je ine, pokial sa jedna o postihnuteho cloveka). Nie, nezamestnanost nie je choroba, ale v tvojom pripade pohodlnost a lenivost. V predchadzajucom prispevku sa ohanas tym, ako mas VS, predpokladam, ze skoncenu externe socialnu pracu alebo daco podobne. Najprv zacni robit, osamostatni sa, bud zavisla sama na seba a potom si rozhoduj, kde budes na vianoce. Mam pocit, ze toto cele je v style "vsetci su blazni iba ja lietadlo"

dominikatomas
autor
25. dec 2021

@asocial z pocitu nemozes vedirt o co ide. A ked zijes v realite vrla ludi nema pracu a predstav si aj ja som ju mala a pracovala. Takze teraz nerob zo seba ty iba skusenu. Kopu mladych ludi byva s rodicmi.lebo vsetko je drahe. Ale ty to pises akoby to na slovensku bola brnkacka s pracou. Niektore veci fakt pises inak ako su

dominikatomas
autor
25. dec 2021

@lenkakravcova podla toho ako si sa najprv ty vyjadrila tiez to nebolo velmi super. Takze tiez sa inak vyjadruj a konkretne.

dominikatomas
autor
25. dec 2021

@viestta dufam ze nestudujes psychologiu tam by z tvojeho komentara nemali nic. Vdaka.

viestta
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
25. dec 2021

@dominikatomas Odpovieš teda?
Čo ti sestra vyčíta?

dominikatomas
autor
25. dec 2021

@viestta rpbit si obraz iba z prispevkov je iba ciastocny obraz. Ale dakujem za nazor.

dominikatomas
autor
25. dec 2021

@lenkakravcova ona je nastvana .ze mam druheho priatela pretoze jej sa pacil ten prvy ritolez a manipulator.

Strana
z2