icon

Nie som spokojná s nevestou: Čo robiť?

Dnes o 10:27

Mám nevestu, už 9 rokov, so synom sú spolu 11 rokov. Majú dve deti do 5 rokov.

Začali spolu bývať pol roka po zoznámení, aj napriek tomu, že som s tým nesúhlasila. Beriem to tak, že ma syn opustil kvôli nej. Ona sa mi nepáči. Pre svojho syna som chcela niečo lepšie, ale až neskôr. Zobral si ju, keď mal 25, teraz má 33. Ani so svadbou som nesúhlasila. Najprv ma nechá samú a potom si ju ešte chce zobrať. Dievča je to drzé. Áno, sem tam mi k nej ujde nejaká sarkastická poznámka, ale miesto toho, aby to prešla mlčaním sa vždy pred synom ozve a potom som za hlupáka ja. A on si stále zastáva ju. Dievča má nadváhu, ani to sa mi nepáči.
Snažila som sa synovi ukázať, že není tá pravá, ale on je voči tomu slepý.
Chcem, aby sa mi vrátil domov.

sely5
Dnes o 17:43

@anonym_autor nie vy s ňou máte byť spokojná, ale syn 🥺

patka06
Dnes o 17:48
@anonym_c36cd0

Milá panička, tvoja nevesta môže toto čítať a určite ťa tu spozná.

@anonym_c36cd0 Mohla by sa aj nevesta vyjadriť, aby sme poznali druhú stranu mince

anonym_763313
Dnes o 18:02
@patka06

@anonym_c36cd0 Mohla by sa aj nevesta vyjadriť, aby sme poznali druhú stranu mince

@patka06 nedavno tu bola tema na hroznu svokru,opisovala ako ju vyhnat z ich domu nemozu,ona im aj pred dverami sadne a caka na nich,kym oni pridu.Myslim,ze toto bude ta hrozostrasna svokra,a potom hodi akoze slzy svokricka aby ju syn lutoval.Myslim,ze vela toho maju spolocne a ze by to mohla byt ta hnusoba.

slovakboy
Dnes o 18:04

@anonym_autor ja ťa chápem. Cítiš zášť, hnev, žiarlivosť, a kopec iných blbých pocitov. Je pekné, že si to priznáš. Najprv však budeš musieť pochopiť, že rany ti bolo lepšie musíš popracovať so sebou. Odpustiť jej. Je to len tvoj pohľad že je pre neho nevhodná. Keď ju má rád, mala by si byť śtastná. Keď nie i budeš musieť zmeniť vo svojom vnútri svoje nastavenie a zbaviť sa predsudkov. Máš voči nej predsudky a všetko čo onaurovi alebo povie hneď vidíš v zlom svetle. Môže to byt aj tvoj obraz v jej zrkadle. Môže byt, že v skutočnosti nemáš rada samú seba. Prijmi sa. Maj sa rada. Buď milá, veľkorysá. Hľadaj na nej aj na ich vzťahu pozitívne veci nie tie negatívne.

anonym_763313
Dnes o 18:06

Baby najdite tu temu o svokre,ja to neviem.Ale bola tu nedavno.

anonym_279df8
Dnes o 18:12
@anonym_2b9fdd

@anonym_autor a Ty co zelas neveste, ked jej kupujes parny pocet kvetov a este bielych? Ha? Prajes jej, aby bola nestastna aj s detmi, aby ich muz opustil, to je v poriadku podla Teba? A tie kvety, take sa nosia na hroby...

@anonym_2b9fdd kde to pisala? Neviem to najst

minenkaa
Dnes o 18:14
@anonym_autor

@anonym_763313 A on zabudol kto ho vychoval a dal mu všetko čo potrebuje?

@anonym_autor frndu si mu asi nedala ,takže nie nemal všetko čo potreboval

anonym_763313
Dnes o 18:15
@anonym_279df8

@anonym_2b9fdd kde to pisala? Neviem to najst

@anonym_279df8 s tymi parnymi kvetmi

lusyc
Dnes o 18:18
@anonym_autor

To naozaj nenájdem pochopenie ani tu?

@anonym_autor nie, kupte si psa alebo macku. Syn uz vyletel, davno, treba sa naucit zit s tym, ze vyletel z hniezda, je to normslne a nie nadavat na nevestu...

anonym_70f8e7
Dnes o 18:27
@anonym_autor

@stellarstar Chlap ma pred rokmi opustil, tiež si našiel podobnú a zo dňa na deň som zostala bez neho.

@anonym_autor Ani sa mu nečudujem, keď už vtedy si bola taká pripečená. Aspoň sa chlap oslobodil.

anonym_279df8
Dnes o 18:28
@anonym_763313

@anonym_279df8 s tymi parnymi kvetmi

@anonym_763313 ano ale neviem dohľadať kde to napisala autorka

xenia65
Dnes o 18:28
@anonym_autor

@anonym_autor pochopenie!!!??? Pochopenie čoho? Myslíš, že si si porodila doživotného parťáka a opatrovatela? Aj k tvojmu mužovi takto pristupovali tvoji rodičia. Ja mám 2 zaťov a vážim si ich, lebo sa mi starajú o dcéry a nie, že mi ich ukradli. No neviem a v tvojom okolí si sa stretla s podporou? OMG!

anonym_05a5a4
Dnes o 18:29

Táto téma určite nie je reálna. Zbytočne ju živíte. Autorka sa nudí. Veď aj štýlom písania je to vidieť. Nejde o skutočný problém.

domkakvet
Dnes o 18:32

@anonym_autor ja len dufam, ze je toto vymyslene a ak nie je, tak sa necudujem, ze si zostala sama a ak nezmenis spravanie, tak uz zostanes aj bez toho mala co ti zostalo.

elenajezova
Dnes o 18:33
@anonym_autor

@anonym_autor pochybujem. A ani sa nedivím.

autor
Dnes o 18:34
@slovakboy

@anonym_autor ja ťa chápem. Cítiš zášť, hnev, žiarlivosť, a kopec iných blbých pocitov. Je pekné, že si to priznáš. Najprv však budeš musieť pochopiť, že rany ti bolo lepšie musíš popracovať so sebou. Odpustiť jej. Je to len tvoj pohľad že je pre neho nevhodná. Keď ju má rád, mala by si byť śtastná. Keď nie i budeš musieť zmeniť vo svojom vnútri svoje nastavenie a zbaviť sa predsudkov. Máš voči nej predsudky a všetko čo onaurovi alebo povie hneď vidíš v zlom svetle. Môže to byt aj tvoj obraz v jej zrkadle. Môže byt, že v skutočnosti nemáš rada samú seba. Prijmi sa. Maj sa rada. Buď milá, veľkorysá. Hľadaj na nej aj na ich vzťahu pozitívne veci nie tie negatívne.

@slovakboy Ďakujem, vyznievate ako rozumný a empticky muz.

autor
Dnes o 18:35
@lusyc

@anonym_autor nie, kupte si psa alebo macku. Syn uz vyletel, davno, treba sa naucit zit s tym, ze vyletel z hniezda, je to normslne a nie nadavat na nevestu...

@lusyc Ja velmi nemam rada zvierata vsade nechavaju chlpy.

autor
Dnes o 18:36
@xenia65

@anonym_autor pochopenie!!!??? Pochopenie čoho? Myslíš, že si si porodila doživotného parťáka a opatrovatela? Aj k tvojmu mužovi takto pristupovali tvoji rodičia. Ja mám 2 zaťov a vážim si ich, lebo sa mi starajú o dcéry a nie, že mi ich ukradli. No neviem a v tvojom okolí si sa stretla s podporou? OMG!

@xenia65 A ja to zase beriem inak, tak ako to je.

autor
Dnes o 18:36
@minenkaa

@anonym_autor frndu si mu asi nedala ,takže nie nemal všetko čo potreboval

@minenkaa To takto sa vyjadruje jedna zena?

autor
Dnes o 18:37
@sely5

@anonym_autor nie vy s ňou máte byť spokojná, ale syn 🥺

@sely5 Ja som vychovala syna, cely zivto pre neho chcela to najlepsie takze ano, aj ja by som mala byt spokojna.

autor
Dnes o 18:37
@anonym_96cab1

@anonym_autor Ty jednoducho žiarliš na ňu. Možno je aj dobrá nevesta lenže teba žerie, že ti zobrala syna. Veď môžeš byť šťastná, že si našiel ženu má deti a sú šťastní. Keď umrieš, tak čo on ostane sám.

@anonym_96cab1 Neni dobra nevesta.

minenkaa
Dnes o 18:38
@anonym_autor

@minenkaa To takto sa vyjadruje jedna zena?

@anonym_autor myslis ako ty?
Že nadáva a mrzko sa správa k neveste?

autor
Dnes o 18:39
@anonym_c36cd0

Milá panička, tvoja nevesta môže toto čítať a určite ťa tu spozná.

@anonym_c36cd0 Nech si pokojne precita. Aspon by jej zmizol ten pripeceny usmev z tvare. Co mi ako spravi? Udrie ma kolacom?

autor
@minenkaa

@anonym_autor myslis ako ty?
Že nadáva a mrzko sa správa k neveste?

@minenkaa Ale ona si to zasluzi ja si vas komentar nezasluzim. Som dochodkyna.

minenkaa
@anonym_autor

@anonym_96cab1 Neni dobra nevesta.

@anonym_autor ale čo sa ti nepáči, ty niesi dobrá svokra a ona nevesta ste vyrovnane

anonym_0f3008
@anonym_autor

@sely5 Ja som vychovala syna, cely zivto pre neho chcela to najlepsie takze ano, aj ja by som mala byt spokojna.

@anonym_autor hocjake zviera dokaze vychovat mladata- to neije veda ale dane prirodou- rovnako ich nechat potom ist nech si zalozia vlastne svorky ... vy ste uz davno mali prestrihnut pupocnu snuru .. ak neprestanete skoncite sama a aj sama umriete.. sa spamatajte .. najdite si konicek a venujte sa mu .. lub dochodcov,zahradkarov,, mnohe vo vasom veku cvicia.. chodia na jogu a podobne..alebo cestujte .. tolko veci pre dochodcov existuje

minenkaa
Dnes o 18:40
@anonym_autor

@anonym_autor čo bolo na mojim komentáre zle,že si ho nezaslúžiš

anonym_0f3008
@anonym_autor

@anonym_autor nezasluzi si to nikto .. to ze ste stara a zatrpknuta neznamnea,ze ludia voci vam maju mat respekt - ten si treba zasluzit .. vy mate to co davate - NIC

autor
@minenkaa

@anonym_autor čo bolo na mojim komentáre zle,že si ho nezaslúžiš

@minenkaa Slovo frnda fuj.

rachel36a
Dnes o 18:41
@anonym_autor

@rachel36a Ja len chcem aby nezabudal na to ze ma matku. Ja som tu pre neho bola do 22 rokov a zrazu uz ma nepotrebuje? A co ked ho potrebujem ja?

@anonym_autor však ale keď sa chovaš ako krava, tak sa nediv...chovaj sa slušne voči neveste a vnucatam, neponizuj ju, neryp do syna ze sa ma vrátiť domov, prejav lásku voči vnúčatá a budú mať dôvod sa s tebou stretavat