Nie som spokojná s nevestou: Čo robiť?
Mám nevestu, už 9 rokov, so synom sú spolu 11 rokov. Majú dve deti do 5 rokov.
Začali spolu bývať pol roka po zoznámení, aj napriek tomu, že som s tým nesúhlasila. Beriem to tak, že ma syn opustil kvôli nej. Ona sa mi nepáči. Pre svojho syna som chcela niečo lepšie, ale až neskôr. Zobral si ju, keď mal 25, teraz má 33. Ani so svadbou som nesúhlasila. Najprv ma nechá samú a potom si ju ešte chce zobrať. Dievča je to drzé. Áno, sem tam mi k nej ujde nejaká sarkastická poznámka, ale miesto toho, aby to prešla mlčaním sa vždy pred synom ozve a potom som za hlupáka ja. A on si stále zastáva ju. Dievča má nadváhu, ani to sa mi nepáči.
Snažila som sa synovi ukázať, že není tá pravá, ale on je voči tomu slepý.
Chcem, aby sa mi vrátil domov.
Vy ma tu mate za netvora, pritom ja to vsetko robim z lasky. Ja som ho videla vyrastat, poznam a viem prekuknut ludi a ona je nieco zakerne.
@anonym_autor že ťa to ešte baví 🤣🙈🤦♀️
Musim sa trocha upokojit. Uplne sa mi klepu ruky. Nechapem cim som si toto zasluzila. Ziaden respekt ani pochopenie. Vsetci by len brali a nikto nedava spat.
@anonym_2b9fdd kde to pisala? Neviem to najst
@anonym_279df8 uz ani ja to neviem najst, ale nasla som par prispevkov zmazanych. Dakde na prvych stranach. Pisala, ze uz jej aj biele kvety kupila, asi 4 ks (proste parny pocet) a ona stale nepochopila 🫣.
So svojou mamou sa stretavaju furt aj moj syn je s nou casto. Skusala som aj nej naznacit nech sa za mna prihovori ale nic.
@anonym_279df8 uz ani ja to neviem najst, ale nasla som par prispevkov zmazanych. Dakde na prvych stranach. Pisala, ze uz jej aj biele kvety kupila, asi 4 ks (proste parny pocet) a ona stale nepochopila 🫣.
@anonym_2b9fdd Zmazala som to.
@anonym_autor ak je toto pravdivy prispevok, tvoj syn spravil veru obrovsku chybu. V tom, ze sa neodstahoval minimalne do ineho statu. Ak nie kontinentu.
@dskjhfdlkdjhl 66, už nie.
@anonym_autor tri strany dozadu si mala 60, zrazu uz mam 66. Ked to takto pojde dalje, na 25 strane si precitame tvoj epitaf, ktory sformulovala tvoja nevesta: Tu odpociva milujuca matka mojho muza a ja spokojne odpocivam doma
@stellarstar Tak mi teda povedze čo robím zle. Ja sa snažím byť ticho, keď som u nich. Ale nejde to, mám voči nej zášť.
@anonym_autor taká ako vy mi robila zo života peklo,teraz je stara a chora a potrebuje pomoc.Prečo ludia nerozmyšlaju,že raz aj od tej hnusnej nevesty budu potrebovat pomoc?
@anonym_2b9fdd Zmazala som to.
@anonym_autor tak ty si dobra p.ca stara hlúpa 😂😂
@romiada Ja si neviem pomoct neviem to vnimat inak. Okrada ma o cas ktory mozem stravit so synom. Chcela by som aby ma s nim nechala aj osamote ale ona stale okolo nas tancuje.
@anonym_autor Ty maš evidentne nedoriešenu tramu z manželstva (že Ta opustil muž) . Venovala si sa synovi ,co je pekne a obdivuhodne ak si to dokazala sama. Ale nevieš ho pustiť lebo Ti nedocvaklo že je dospely a nema Ti vyplňať čas a nie je Tvojim vlastnictvom. Takto si paradne blokuješ cestu k vnúčatám. Tolko zlosti a nenavisti voči neveste som ešte nevidela. Ale myslim si,ze je to skor zavisť lebo Tebe sa tolko pozornosti nedostalo kedze Ta opustil muž.
@anonym_4d3333 Su z polovice jej.
@anonym_autor a ako by on k tym vnucatam dosiel, ak by ich nemal s cudzou zenou? Ci by mali byt spolovice jeho, spolovice tvoje?
Ty si sice len mierna trafena, ale tak presne, za je to az divne
@anonym_2b9fdd nieco vymazala,asi ten koment,ani mne sa to nepodarilo.
@anonym_62c787 A laska k rodicovi sa vyparila ako para nad hrncom?
@anonym_autor sa uvedom, na tebe nie je co ľúbiť. Mozes bozkávať neveste a synovi nohy, ze ti dovolia prekročiť prah ich domu. Taku pleseň by som ja nikdy uz dnu nepustila. Nebude ta mat ani kto pochovat. Fuj ty si tak nechutná bzdocha kazdemu iba otravujes a kazis život. Chvalabohu syn miluje svoju zenu a nepustí si ta bližšie. Nech im ta laska navzdy vydrzi a teba nech z toho aj porazí
So svojou mamou sa stretavaju furt aj moj syn je s nou casto. Skusala som aj nej naznacit nech sa za mna prihovori ale nic.
@anonym_autor nikto normalny by sa neprihovoril a ver tomu,ze tvoj syn sa radsej stretne zo svojou svokrou,normalnou ako s trafenou matkou,za ktoru sa velmi,velmi hanbi.
To naozaj nenájdem pochopenie ani tu?
@anonym_autor odstrihnúť pupočnú šnúru
@anonym_dcbaf2 Ale mna uz nic dobre necaka. Som suca akurat tak na samotu.
@anonym_autor A môžeš si za to na 1000 percent sama...🙂↔️
@anonym_1ed301 A to je dalsia vec. Ona sa ani nemodli. Tak ja otravujem? Vzdy tam pridem s plnymi rukami.
@anonym_autor zato ty si priam stelesnenie krestanskej lasky k svojmu bliznemu. Jedine co dokazes je milovat seba, lebo to co ty nazyvas materinskou laskou nema s laskou nic spolocne. To je chorobna zavislost a nekonecne sebecstvo
A to co si bola schopna popisat o svojej neveste, tak ty sa do konca zivota z tych hriechov nevymodlis, ale pamataj si, pride aj na teba a tvoja nenavist bude po zasluhe sudena
Táto žena má veľmi ťažkú diagnózu. Neexistuje ze normálny človek by sa takto spraval.
A druha vec, ja od začiatku verím tomu, že to je vymyslená téma. Choré toto, celé. 🤦🏻♀️
Musim sa trocha upokojit. Uplne sa mi klepu ruky. Nechapem cim som si toto zasluzila. Ziaden respekt ani pochopenie. Vsetci by len brali a nikto nedava spat.
@anonym_autor Trpíš týmto - Syndróm opičej lásky, nájdi si k tomu na internete viac. Ja mám podobnú svokru ako si ty a rovno ti poviem, prídeš o svojho syna úplne ak neprestaneš. Tvoja nevesta absolútne nemusí huckať syna proti tebe, zvládaš to perfektne aj sama, škodíš sama sebe a ničíš vzťah medzi tebou a synom - zničila si si vzťah k neveste a prídeš aj o vnúčence, keď podrastú a uvidia ako sa správaš k ich mame tak si u nich skončila.
@anonym_autor tri strany dozadu si mala 60, zrazu uz mam 66. Ked to takto pojde dalje, na 25 strane si precitame tvoj epitaf, ktory sformulovala tvoja nevesta: Tu odpociva milujuca matka mojho muza a ja spokojne odpocivam doma
@anonym_ab4032

@anonym_autor myslela som, ze matku, ktora na hadam 30 stranach lincovala svoju dceru, ktora nekojila JEJ vnuca uz nic neprekona. Mozem ti pogratulovat, prave si sa dostala v mojom pomyselnom rebricku trub z MK na prve miesto, aj ked uznam, ze podobynch pripadov svokier ako ty tu uz bolo zopar, ale ty si z nich fakt TOP. Iste je, ze na vrchole rebricka sa udrzis dlho.
@anonym_ab4032 Tak toto som prehliadla a velmi rada by som si to precitala 😀. Ako to najdem??
@anonym_ab4032 Tak toto som prehliadla a velmi rada by som si to precitala 😀. Ako to najdem??
@anonym_172547 to bolo hadam pred 3 rokmi, takze tazko poradim ako hladat

Ja som si myslela ,že film Diabolska svokra je vymysel. Ale niekto evidentne mal skusenosť ako je to tu na 16 tich stranach. Ten film bol proti tomuto odvar. Inak divim sa,že syn sa dokazal odputať a je normalny. Lebo toto čo tu autorka Ty vyvadzaš by zanechalo na každom dieťati stopy.