icon

Nová známosť a podozrenie na drogy.

3. apr 2020

Ahoj baby, zoznámila som sa s jedným mužom, očaril ma. Má 42 rokov, ja som trochu mladšia - mám 28. Pracuje, má vlastnú firmu, je šikovný. Jeho hobby je muzika, hrá v jednej metalovej skupine, ale žiadna známa skupina to nie je. Dosť veľa fajčí a cez víkendy pije, ale on alkohol moc neznesie, je mu z neho zle. Čo ma ale desí je to, že si myslím, že berie drogy. Neviem to ale s istotou, ale má dosť zlú pleť, takú pleť majú drogovo závislí ľudia. Ale možno preháňam, neviem ako to zistiť, drogoval by keď má vlastnú firmu? Veď to by nedal podnikanie, či?
Drogy by pre mňa boli zásadnou prekážkou. Čo s tým baby?

jajko22
3. apr 2020

Ja by som to tak zistila ze by som mu navrhla tie droge si dať. Inak urcite berie nieco ked je divny. Tak sa s nim rozluč, neni ok.
Fajci, pije, bol divny, ma divnu pleť, co ta na.nom pritahuje, si zachranarka psychošov? Ved vidis ze nema usporiadany zivot.

andrea_ff
3. apr 2020

@caroline_ ved o to ide.... vela ludi strati a stratilo pracu... nebudu peniaze, su zadlzeny...atd...a to je zaciatok pruseru.... uz teraz vidno, ze na EU sa mozeme vsetci hrat...ale ked prislo do tuheho.... kazda krajina sa uzatvorila a snazi sa hrabat iba pre seba.... a nikoho problemy inych nebudu zaujimat.... moze padnut vsetko, ako domcek z karat... moze sa stat, ze 5kg zemiakov sa vyrovna hodnote zlateho prstena..... obrazne povedane....ale v historii take situacie uz boli. Takze ja sa naozaj iba modlim, aby cim skor vedci vynasli ucinny liek, ci vakciu.... lebo inak mam pocit, ze tu ta korona bude kolovat na furt.....
A nebojim sa o seba.... bojim sa o moje deticky a moju rodinu......

tt247
3. apr 2020

@caroline_ o kríze v ekonomike kvôli nezodpovedným ľuďom ako túto slečna autorka som pisala ja. Takže neviem v čom s autorkou súhlasíš, pretože ona ma ekonomiku aj zdravie ostatných ľudí v paži. Ona ide zajtra žurovať s pár ľudmi na byt. A práve kvôli takým nezodpovedným sebcom pôjde ekonomika do kelu. Si prečítaj všetky príspevky.

autor
3. apr 2020

@tt247 Nebuď hysterická. Stretne sa tam asi päť ľudí, ktorí boli doteraz len doma v karanténe, rovnako ako ja. Nič nerislujeme

tt247
3. apr 2020

A tých päť ľudí žije osamote? Každý z nich? Nemajú rodinných príslušníkov alebo partnerov, ktorí chodia napr. do práce? Ja len že nikdy nevieš.

jajko22
3. apr 2020

A fetuju aj podnikatelia, aj modelky, aj politici a to ten metal je tiez divna hudba, ale kazdeho vec, kym ma nenuti to pocuvat, Tebe sa to paci taka hudba? A to ze sa idete stretnut v uzatvorenej miestnosti je tiez nezodpovedne.

autor
3. apr 2020

@tt247 Nikam nechodia, sú všetci doma, ja som doma už mesiac, ak nerátam nákup a dnešnú prechádzku. Nikto nechce riskovať zdravie. Viac nás ohrozujú pendleri, kamionisti...

andrea_ff
3. apr 2020

@tt247 presne....ja s dvoma detmi som doma, kusok na prechadzke...a na dvore....ALE manzel chodi do prace.....aj nakupit raz za cas.....takze 100% nemoze byt nikto isty, ze to nema. Mam male deti, ktorym tazko dam rusko....takze preto sa nestretavame s nikym..... a je to tazke.
Manzel ked pride z prace...prve co je....vlezie do sprchy a vydrhne sa...az potom sa zvitame.
Ja som strasne rada, ze byvame v dome...lebo v byte by ma aj s detmi asi porazilo....

nina1004
3. apr 2020

To vďaka jeho pleti ideš hovoriť že berie? Preboha tak ja som potom fetacka riadna ,čo sa týka pleti lebo tu mám od puberty hroznú 😂👍..ver mi nejde len o pleť makala som s takými ľuďmi sú vychudnutý ,sú preafektovani ,veľmi naladovi ,musia stále niečo robiť,majú zlý spánok ,a veľa nezjedia..a čo poznám metalistov ti sa skor prikláňajú ku chľastu...možno ešte mariška..ja neviem ak ti za to stojí zober ho na pivo a pokec ukáž mu že si jeho kamoška..❤️👍držím palec!!!!

tt247
3. apr 2020

@andrea_ff tak tak. 👍🏻 Ja tiež zastávam radšej prísnejší režim a disciplínu ako uvoľnený režim a potom to celé bude rozvláčne na mesiace a mesiace a trpieť budeme všetci. Nielen chorí, ale aj zdraví kvôli prepúšťaniu a podobne. Fakt by si ľudia mali vstúpiť do svedomia, nech sa to nenaťahuje donekonečna.

caroline_
3. apr 2020

@tt247 ja som ich čítala, a kríza je celosvetový problém, nie problém ze niekto pôjde zajtra na žúrku :D nezastavam sa jej, ale pochybujem ze je jedina.

tt247
3. apr 2020

@caroline_ vieš ako to je. Jedna, druhá, potom tretí, štvrtý, piaty,... Ak by každý takto rozmýšľal, tak je tu fakt druhé Taliansko alebo Španielsko. Treba byť zodpovedný ako jednotlivec a potom to môžeme poraziť spolu. Ak budú ľudia zmýšľať štýlom, že veď čo, pôjdem len na žúrku, kde nás bude päť, tak potom to nevidím ružovo. Práve takto sa to šíri a práve z takýchto maličkostí potom je celoštátny/celosvetový problém. A je jedno či tým problémom je pandemia či kríza. Aj v Taliansku žúrovali a kávičkovali a dnes sú na kolenách.

diewcatqoo
3. apr 2020

Jasne, je to fetka, sak hra v metalovej kapele a ma zlu plet. Keby nehral v metalovej kapele, asi by si si uz nemyslela, ze berie drogy, ci?
Btw, nepride ti divne, ze v 42 rokoch nikoho nema? Nebude to tym, ze vedie stale pubertacky zivot - svet gombicka, kazdy vikend natahany? A teda neviem, ale kebyze ma nejaky potencialny napadnik v tomto case pozve niekam na zurku, asi to hned skoncim. Kto normalny moze teraz organizovat zurky?
Neverim, ze mas 28 rokov.

danielinaa
3. apr 2020

Nepoznas ho este dobre, ale sex si s nim mala. Ja takyto pristup zien, ktore partnera neotukali aky je ale na prvom, druhom rande s nim vlezu do postele nepochopím a nikdy chapat nebudem .

autor
3. apr 2020

@danielinaa Nikde som nepísala, že som mu vliezla po prvom rande do postele.

autor
3. apr 2020

@diewcatqoo Mal vzťah, aspoň podľa toho čo hovoril, ale rozišli sa. Čo sa týka toho pubertiackeho života, áno, aj mne sa zdá, že mu to takto vyhovuje. Každý sme iný, ja som písala príspevok preto, aby ste mi poradili ako zistiť užívanie drog, ale zvrtlo sa to tu na urážky a nadávky

janinah
3. apr 2020

Nepoznate sa az tak dobre.ale sex bol super...testy na pohlavne choroby vies ze existuju?pre akych ludi asi?42r.s jeho zivotnym stylom by ma nelakal ani keby bol jediny chlap na svete...

matapo
4. apr 2020

... 42 rokov, kapela, alkohol...no perspektivny chlap pre mladu babu ktora si do 5 rokov bude chciet zalozit rodinu a mat deti to urcite nieje ☹ Si ho predstav ako otca deti a hned budes vediet ci je ten spravny, tiez uz nie si najmladsia tak predpokladam ze hladas niekoho na dlhsie s kym by si si tu rodinu zalozila. Zurka ked aj s malym poctom ludi je nevhodna teraz, neverim moc ze aj tvoj priatej sedi stale doma na riti aby zamedzil sireniu choroby, isto si nenalieva pohar sam doma. Spolocna prechadzka vonku je ok ak sa s nikym inym nestretavate, mate svoje byty a neohrozujete dalsich spolubyvajucich...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
elizme
4. apr 2020

Čítala som si diskusiu... Je dosť možné že ten chlap naozaj drogy berie... Už len to že hovoríš že sa ti zdá čudný, iný ako bežní ľudia... Poznám pár ľudí čo to berú pravidelne, a vedia to skoro dokonalé zakrývať, môže sa chovať občas zrýchlene, hovoriť rýchlo, alebo práve naopak spomalene. Môže byť že niekedy veľa spia (celý deň), niekedy nespia vôbec, s tým akné je to čudné, keďže hovoríš že akné v puberte nemal... Chlap moc nemá mať z čoho akné v dospelosti... Možno by som sa ho na to tak nijak jemné opýtala, prišla k tej téme... Čo sám o Tom povie. Takisto zmeny nálad, rýchle, to je veľmi dobrý znak na drogách, ale podľa čoho to zistíš na 100 percent je keď sa mu pozrieš do očí, a aj na svetle bude mať vždy veľké zreničky. Vtedy je pod vplyvom. Na tvojom mieste podľa mňa môžeš nájsť oveľa lepších.

autor
4. apr 2020

@miriam11 Ja nevidím prekážku vo veku, ale skôr v tom spôsobe života. Nie každý sa chce ženiť, možno len nenašiel tú pravú, možno... možností je veľa.

kittykat22
4. apr 2020

ak ty mas 28 rokov tak ja som jahoda 😀

autor
4. apr 2020

@kittykat22 Teší ma jahoda 😀

autor
4. apr 2020

@elizme Asi je to ťažko odhaliť, poznáme sa krátko, pár mesiacov, viem že dosť veľa pracuje, k tomu hrá, cez víkendy pije, no hlavne pije po vystúpeniach. Neviem či ho to tak vyčerpá, ale bol v hroznom stave - kruhy pod očami, zlá pleť...nechcem ho obviňovať, že droguje, ale nezdá sa mi byť ok ..

princeznasevera
4. apr 2020

Vies co usetri nas toho. Nikohho to tu ozaj nezaujima. Za druhe keby ze mozem dam ti facku aby si sa prebrala. Od hentakeho chlapa by som necakala nic dobre. To ze meni nalady to robi aj moj chlap.
Prosim ta len pre dobro tejto planety nemnoz sa. Ty ani ten tvoj amant lebo to co z teba vyleti bude mat daleko od normalneho jedinca. S tvojou inteligenciou sa ozaj cudujem,ze podnikas lebo by som si myslela,ze si ...... ale na internete ja tiez mozem tvrdit, ze som sestra brada pitta.

heidi4
Autor odpoveď zmazal
autor
4. apr 2020

@princeznasevera Keď ťa to nezaujíma tak to nečítaj. Ja sa správam slušne, nikoho neurážam, tak na mňa neútoč. Si zlý človek, veľmi zlý.

elizme
4. apr 2020

Ono... Nie je to práveže ťažké odhaliť, ak si už takého človeka stretla, keď nie... tak je to ťažšie. A po pár mesiacoch uz by som zhruba vedela, na čom som. Vravím tie oči, ak si to dal a vie to zakrývať správaním, tak na očiach sa to dá vypozorovať, jednoduchšie ak ich nemá celé čierne :D, tie zreničky sú neprirodzene veľké aj vo svetle, nemenia sa, ako človeku, ktorý je normálny a pri svetle sama zmenšia. Na modrých očiach si to človek musí všimnúť napríklad. To pitie by ma už na tvojom mieste už zneistilo... A ja si myslím že len tak si k tomu podozreniu s drogami neprišla. Ďalšia vec je, to len taká moja odpozorovana skúsenosť, do budúcnosti, ak by si nad ňou s ním premýšľala, po 40 sa uz človek mení ťažšie... A svoje zvyklostí pravdepodobne nezmení nikdy, ak by ti takýto jeho životný štýl nevadil, nič proti tomu nemám, ale dávaj si pozor. Moju sestru takto stiahol nakoniec jej priateľ žijúci podobným štýlom.

princeznasevera
4. apr 2020

Nepoznas ma osobne a hned s pisania vies ze som zly clovek? Mas ty vobec 28 rokov? Mne toti pride,ze mas 20. A ver mi su dolezitejsie veci v zivote. A prosim ta toho blba sa zbav myslim to v dobrom

autor
4. apr 2020

@princeznasevera Ty ma tiež osobne nepoznáš a dovolíš si napísať mi, že som hlúpa a s mojou inteligenciou môžem robiť max tak prostitútku. Lebo toto si napísala. Toto si napísala, napriek tomu, že ma nepoznáš. Možno sa nesprávam vo všetkom rozumne, ale nie som žiadna hlupaňa. Možno dávam skôr na city a emócie než na rozum, ale nie je pekné ma takto urážať.