O čo mu ide?
Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..
@erjona to hej aj ked podla mna amikov viac trapia rusaci. Len zaujimave je, ze na nich uz gule nemaju aby isli robit poriadok na Ukrajinu. A to ze sa tam mlatia to nejako kazdemu unika...
@lubkavargova1 No, zaujimaju ich vsetci, ktori maju co ponuknut 😒
citam,ze nie je europan...ze je turek????neviem ci to spravne chapem,mozno aj kurd,netusim....ale tak mne osobne by na hlavu turka netrebalo...ruky prec....co ti poradit?ani neviem,hadam len pevne nervy a manzelstvo si rozmysliet ak by padla rec
@denisqaa ujha..........moj byvaly bol taky typ.........za 2 roky co som s nim randila som schudla 8kg (zo stresov) a psychicky sa so mna stala troska. Cokolvek som urobila, isla do obchodu,......... uz bolo zle. Nemal rad moju rodinu, moje kamaratky,...... zakazoval mi stretavat sa s kymkolvek, lebo kazdy bol pre neho neschopny,.zly,...
Rychlo prec od neho!!! Ver mi, ulavi sa Ti.
@lubkavargova1 dlho som bola mimo, praca, deti atd.veru veru teraz maju plne gate z imigrantov.raz bolo v spravach jedna cernoska z usa povedala ze preco stale dookola davaju ine krajiny ako sa tam zabija kokko ludi je mrtvych kto kde hodil bombu a teroristicke utoky, ze staci ukazat usa ze tam maju smrt a utoky na dennom poriadku lenze to by uz nikoho nebavilo pozerat.dokonca raz nejaky guverner z usa oslavoval ze je prvy krat usa 24hodin bez umrtia.a ze vyspela krajina.
@ali08 vies ano mame plne gate lebo to robia je hnus a svinstvo. Keby ze sa to sprava s pokorou a normalne, tak v pohode. Ale to co robia za hnus tak s pravom takych nechceme tu. Bola len otazka casu kedy nejakeho kamionstu dorazia a hold stalo. Uz mame prveho mrtveho polskeho kamionistu ktoreho dobodali na smrt. Prepac, ale kamionisti sa bali ist do orientalnych krajin a EU bola ako-tak bezpecna,. Nemala som problem poslat kamion a aj ked sa mi sofer neozval, nejako som bola kludnejsia a vedela som ze da sa nanho spolahnut. teraz sa soferi kto. idu do Grecka, Talianska, Portugalska, Spanielska, Anglicka, Nemecka musia hlasit kazdu pol hodinu...a nechci vediet co to je za zaodpovednost za nich. Tot pristahovalci su haved, ktoru ja nechcem tu. A milujem tie clanky kde daju vystudovanych a prehovaraju ako im je fajn a netreba sa bat. Ano! Ale tito sa chceli prisposobit a nie su jak zbezneta zver. Lebo toto je zver. U nas v MI kazdy den kruzia dvakrat za den vojenska helikoptera a ide na ukrajinsku hranicu, lebo uz trikrat chytili na cierno dva auta plnu takuto haved!!!!! Podla teba ako sa mame citit takto???? 😠 😠
@lubkavargova1 odkial mas info o tom polskom kamionistovi? nic k tomu neviem najst.Alebo to este nebolo v mediach? A aki utecenci to urobili? Africki?
To mi poslala vcera spediterka z madarska tuto spravu. Najprv to bola fama ze je to madarsky kamionista, tak sme vsetci obvolavali nasich a aj madari svojich a nakoniec vysvtilo ze je to polsky.
http://organikusok.blogspot.hu/2015/06/bevandor...
ono je silna cenzura zo strany EU, ale spytajte sa kamionistov, povedia Vam ze cesty tam su po chuj plne takouto havedou a silou mocou sa chcu dostat do kamionov. Clanok je v madarcine, tak neviem ci to pomoze.
bola aj oficialna sprava, ale ta sa hned po par hodinach dala prec...ved EU si nemoze dovolit, aby sa krajiny branily proti tejto havedi. Peniazky chcu davat, naj ich prijmeme...ale ked mamicky pisu peticiu o rodicovsky prispevok, alebo minimalne mzdy trosku dvihnut to sa hned zmetie zo stola!!! Na to nikdy nie su peniaze, ale na tuto zberbu mame
@lubkavargova1 trosku s tebou nesuhlasim- pretoze aj tí studovani prisli po vacsine v "kamionoch " na zapad.... To,co popisujes tu vzdy bolo aj bude(i ked sa o tom nehovorilo), ale predtym toho nebolo v takom mnozstve ako teraz cez libiyu ide...
@denisqua asi by si sa mala s priatelom porozpravat. Ziarlivost znici vztah, hovorim z vlastnej skusenosti. Tiez ma byvali prenasledoval, ziarlil na uplne banalne veci a pritom som mu na to nikdy nedala dovod. Nastastie sme spolu nemali deti. S priatelom si sadni a porozpravaj sa s nim, vysvetli mu ze nema na co ziarlit, ze ho lubis a potrebovala by si od neho citit viac lasky. Vsetkymi nezhodami medzi rodicmi najviac trpi dieta a ked sa tvoj chlap nespamata teraz, bude sa to len stupnovat. Treba to stopnut cim skor.
@vevesh pozri ano, lenze studovani sa chcu ale toto sa nechce. Ono sa chce dostat do Anglicka, Nemecka ...tym je uplne ukradnuta SK alebo HU. A aby sa tam dostali tak spravia vsetko. Je to ako stvana zver, a vsetci vieme ze zver ked je v uzkych tak utoci. A aj preto boli tie nepokoje vo Francii a Taliansku. Myslite ze od nas nebudu utekat? Im je nasa krajina ukradnuta. Len taky tu ostaly co fakt tu prisli....nie, ja nesuhlasim aby tu boli. Prinesu vetku pliagu na nase uzemie a potom budeme plakat ze nemame vakcini. ved do boha kym donesu nejaku vakcinu zo stredneho SK na vychod alebo nebodaj z Nemecka kde je ustav pre taketo choroby tak vovtedy aj trikrat skape ten clovek tu. Uplne suhlasim aj s madarmi ze stavaju mur.
@lubkavargova1 pozri, ja tiez nesuhlasim s tym, co sa deje - ale bohuzial je toto vysledok montovania sa do politiky a krajin, kde sa "nos pchat nemal ", a ani zbrane...
Jedina moznost je dat naporiadok libiyu, aleboaj to uz mocnym nepasuje... To by nemali lacnu ropu, prispevky osn (co je vtipne, lebo napr. Iraku teraz pozastavili, i ked maju cez 3-5 milionov utecencov, lebo eu ich potrebuje na tych par tisic, co idu z lybie), a vykradanie inych charit, predaj zbrani a podobne.. Takze prje politikov je to super biznis, ale plebs sa moze... 🙄 🙄 a ten madarsky mur je o nicom,len strata penazi , stale sa najdu chodnicky ako do eu aj napriek muru...
@lubkavargova1 ďakujem.
@denisqua nemyslim si, ze je to zakonite tym, ze je Turek. Mam velmi dobreho kamarata turka a niekedy by som tomu mojmu slovakovi uzasnemu (lubim ho to je jasne) ukazala najradsej, ako sa ma spravat k zene. On si zenu proste vazi a dava jej to najavo vzdy a stale, nikdy za tych 6 rokov ani len naznakom niecoho sa ma nedotkol. To je o cloveku! Poznam vela slovakom hulvatov a doslova debilov.. Presne to co opisujes robil frajer mojej kolegyni a ked sa k nam k tomu po ich 5rocnom navonok idylickom vztahu priznala, tak sme len nechapali.. Nikam nemohla ist bez neho, jej kamosky bolo k* vsetky.. no akoze des.. nastastie sa s nim rozisla a teraz je stastna s inym.. Keby mi chlap povedal na niektoru kamosku nieco take, tak s nim nie som uz..
Raz mal taky vystup priatel mojej velmi dobre kamosky, ked sme mali ist na rozlucku so slobodou dalsej nasej kamosky z partie a on bol na nu dost ziarlivy (kedze s nou podvadzal svoju zenu) a nechcel, aby s nami sla, lebo ze co tam budeme robit.. Vtedy som mu proste povedala, ze toto si vyprosim, aby ma niekto takto osocoval, ze co si mysli, ze som nejaka k* a idem do Prahy lovit chlapov! A ze este raz si take nieco dovoli a skoncila som s nim.. a to ma teda o 13 rokov viac ako ja, ale to si nikto nemoze dovolit k zene, ju takto osocovat.. A teda odvtedy si nic take ani nedovolil a aj sa mi potom ospravedlnil, ze to prehnal 🙂 Mala som vtedy priatel (terajsieho otca mojej dcery) a ist von s kamoskami je uplne normalna vec.. Aj teraz sem tam idem von a tatino strazi malu 🙂
Ak to nebude akceptovat tvoj priatel, tak potom proste skusit odist od neho.. so ziarlivcom sa neda zit, znicis len samu seba. A mamina byva v tom meste ako ty? Lebo nasi byvaju mimo a ja bezne chodim k nasim na tyzden-dva a musim povedat, ze nam to obom prospieva 🙂 Lebo ta ponorka na materskej je niekedy hrozna :D Aj buduci tyzden idem na par dni, takze sa s nim skus dohodnut, nie ujst, ale normalne mu to povedat, ze by si chcela ist k babke s malym, aby si ho uzila a bla bla aby bol aj medzi inymi ludmi a nebal sa a podobne veci, aby z toho nebolo este horsie zase 🙂)
a najviac sa mi paci, ze nevinime vinnych, ale tych pristahovalcov, ktori len vyuzivaju jednoducho situaciu...
@demo ked uz opisom - plamen chce len horiet, nezaujima ho, co zhori jeho prichodom, plamene sa daju zastavit, ale premoct ho nepremozes... A nechapes, ze pre niektore eu krajiny su tie plamene vyhodne, preto sa nehasia, len sa na ne poukazuje... Myslis, ze sa vinnici budu hladat? Nie, iba sa to neskor uhasi a vsetci si pogratuluju, ako super to dopadlo a "nezhoreli sme"...
to posledne si napisala bohovsky dobre!
ešte chcem napísať pre všetky, ktoré ospravwdlňujú sociálnych utečencov tým, že západ má zle nastavený sociálny systém a tak ich láka. NIE západ má zle nastavený sociálny systém, ALE utečenci majú zle nastavený hodnotový rebríček.
Je mi nepríjemne ako niekto môže obhajovať inú kultúru, iný spôsob života, ktorý sa s našim spôsobom nezhoduje. Samozrejme, veľakrát som písala, v rôznych krajinách vyhovuje iný životný štýl, ale vychcení si vždy nájdu nejaké ospravedlnenie. A je mi smutno, že niektoré slovenky sa dajú takto ľahko zmanilo, keď sa vidí problém. No niekto sa rád len ľutuje a skutek utek. Pomôžeš, je zle. Nepomôžeš, prosia o pomoc a potom je tiež zle. Nech si pomôžu sami, nech sa spolčia. No isis to vyrieši, aha, aj to vymysleli usa a vymklo sa im to z rúk.... I ja si viem nájsť milión výhovoriek napr. v súkromnom živote prečo to a to...
ešte som zabudla na čierne zlato - existujú limity, koľko sa môže vyťažiť, aby sa nezdevastovalo živ. prostredie. Dodržujú sa?

@lubkavargova1 Len skryva sa za tym aj viacej ako LEN nevinny vtip,,, bohuzial ☹