icon

Obavy pri návšteve opravára

25. jún 2025

Ahojte, mám otázočku. Som single žena, bývam sama vo svojom byte. Dnes som tu mala inštalatéra/opravára/živnostníka. Veľa sa pozeral po byte, komentoval, že tu mám čisto, koľko som platila za rekonštrukciu - keďže aj on rekonštruuje byty. Potom poznamenal, že určite nemám deti, lebo byt by vyzeral inak a napokon poznamenal, že tu asi bývate sama, že? Lebo že to je ženský byt a keby tu bol muž vyzeralo by to tu inak. Zaskočilo ma to, povedala som, viac menej áno. A teraz rozmýšľam, dobre som povedala? Nejdem byť paranoidná, ale nezarobila som si na problém? Sama žena v byte, zjavne netrie biedu... doma nemám obnos peňazí, ani šperky. Ale tak... som tu sama... čo myslíte? Stop kriminálkam?

viestta
25. jún 2025

Neprehanaj, vsak normalna debata.

ella1234
25. jún 2025

V dnesnej dobe nikdy nevies.
Povies a nic sa nemusi stat, niekto nepovie nic a odsleduju si.
Ja sama nebyvam a aj tak mam paranoje napr otvorit niekomu ked nikoho necakam.
Aspon nejaku bezpecnostnu kameru si zadovaz ak nemas dobry pocit. Aj vselijake alarmy na detekciu pohybu existuju.

dominika1277
25. jún 2025

Normálna vec, ja síce mám priateľa ale keď sme riešili nove kúrenie som bola sama doma a bol tu kurenar a mali sme taký small talk, dom je môj ale bývame spolu s priateľom v ňom ale to on nevedel takže tiež sa pýtal všeličo , sú od toho dva roky a nič sa nestalo 😊 takže úplne buď v klude , niektorí ľudia nevedia byt ticho a musia stále niečo hovoriť aby nebolo trápne ticho , podľa mňa keď odišiel z bytu aj zabudol o čom ste sa bavili 😁

doriiis
25. jún 2025

Pán trpí profesionálnou deformáciou.Kazdy koho robota baví a robí ju dlho to máva.😀Ja tiež.😄

slovakboy
25. jún 2025

Keby mal niečo nekalé za lubom, tak by držal zobák a pokukoval po byte potichu. Chcel ti polichotiť, že si poriadkumilovná. Nemusel akurát komentovať, že si sama singl.

pribinak
25. jún 2025

Ale prosím tá…..ja poznám požiarnikov a ti keď sa dostanú niekomu do bytu tak komentujú tiež všetko mozne a nemôžme
By si si pomyslela že tá zajtra prídu vykradnúť a znasilnit a neviem čo všetko mozne a pritom oni len komentujú zo svojho uhla pohladu

mircalla
25. jún 2025

Si paranoidna, ja som vsetkych opravarov riesila sama a vzdy sme si a pokecali o vselicom. Mne skor vadia tie tiche typy, co nic nepovedia, napr. taxikar, co za celu cestu nepovie ani slovo

ahhola
25. jún 2025

Tak profesionalne by bolo nekomentovat veci, ktore nesuvisia s predmetom jeho cinnosti, ale maloktory montopravar ma ten spravny poker face. Znamy- monter klimat. nam hovoril o bohovskom byte s terasou, vkus a dizajn (byt aj panicka) . 😅 O 3 roky sa nenahlasil dopredu na cistenie filtrov, len zazvonil a bolo mu otvorene, lebo byt do ktoreho isiel "sa neozyval😅. Vyzul sa, stupil na lego, musel rozpojit sedacku, aby sa dostal k vnutornej jednotke, zo sedacky vypadli 2 ovladace, s filtrom do kupelne, medzi dizajnovymi umyvadlami prebalovak... 2 nocniky na zemi, jeden prevrhol... Takze same pasce🤔mozno si ten tvoj vydychol, ze nemusi riesit nejake Kevinove nastrahy a snad nie je v nejakej Kosanostre a nedava typy na osamele majetne zeny. Aj ked dnes zenske obete skor obtiahnu "kapitani" cez fejsbuk, ako remeselnici pacidlom na dvere...

olimuc
25. jún 2025

Vacsina opravarov komentuje … ja mojim ponuknem kavu a kvakame … mozno ho este niekedy budem potrebovat. Skor by som mala obavy, ak by bol uplne ticho a len pozeral. Sice mame uplne Kevinovsky dom v ktorom sa mozno sama na Legu alebo auticku zabijem … ale vsetko ok. Skor ta vykradnu ked pises na Soc sietiach o tom, ze si na dovolenke a este pofotis svoj Luxus … to je priam pozvanka …

marsmykkok
25. jún 2025

Tak ohľadom tej rekonštrukcie chápem, proste pozerá či je to dobré kedže to tiež robí, rovnako ako napríklad tatérka obočia asi si všíma na ľudoch obočie, dentista zuby a tak, proste profesionálna deformácia. A že skúma či máš deti, muža a tak nie je úplne taktné, ale za mňa je za tým skôr obyčajná zvedavosť, nič viac.

sisska96
25. jún 2025

Však bol iba ukecaný a milý

denkabemommy
26. jún 2025

😂 takže čakáš, že ťa príde vykradnúť vodár, áno?

janickacrazy
26. jún 2025

Možno ťa chcel zbaliť, kamoška sa tak dala dokopy s opravarom. 😉

lujza123
26. jún 2025

😂😂😂veru stop pozeraniu kriminálok . Obyčajný small talk.

sisska96
26. jún 2025
@janickacrazy

Možno ťa chcel zbaliť, kamoška sa tak dala dokopy s opravarom. 😉

@janickacrazy to fakt može byť. Preto sa pýtal či býva sama, či je slobodná :D

sisska96
26. jún 2025

Fakt už tým ženám nič nevyhovuje. Ak niekto je ukecaný vadí. Ak niekto je ticho, nedá sa zoznamovať. :D

mandzula
26. jún 2025

A ja ze co z toho bude. Uz si predstavujem instalatera s holou hrudou, zena sama doma...

autor
26. jún 2025

Skor mi islo o to, ze mi bol neprijemny. Chodil z izby do izby, velmi slizko sa na mna pozeral a vypytoval sa ma rozne otazky - co robim, ci robim z domu, ze som doma cez den, ci byvam sama... a teda konstatoval, ze byvam, kedze byt tak vyzera.

ahhola
26. jún 2025

Ze by az takto prvoplanovo vyzvedal? Oni si niekedy chcu zaviazat zakaznika a zavdacit sa nejakou historkou, mozno z teba chcel nieco vytiahnut, ked si nejaka VIP. Jeden u nas prezradil, ze bol na montazi u byvaleho premiera a ten mal bordel ako v tanku a Vianocny stromcek🎄 v izbe v auguste, dal jeden detail podla ktoreho viem, ze neklamal. Dalsi blbecek, tiez politik zamkol elektrikarom wc, (chodte si kam chcete) aj vodu, - hen mate lidl, kupte si vodu (do sadry). Na druhy den drbovi neprisli a dali echo aj dalsim partiam. Chodit po domacnostiach, po bytoch, stavbach musi byt studnica prihod a ked ma len trochu pisatelsky talent, moze to zurocit, ako autor knihy 🚃Ako som volzil Norov🚃😂

ninazemna
26. jún 2025

Prosecco do chladničky a hladké oholenie. 🙂

margotka17
26. jún 2025

Tak si kľudne mohla zaklamat, že máš priateľa či manžela a máte ešte jeden byt a tento chces dať do prenájmu.

rayla
26. jún 2025

Bol fešák?😜

autor
26. jún 2025
@rayla

Bol fešák?😜

@rayla nie, bol to to taký obyčajný inštalatér, ufúľaný. Ale asi šikovný. Zase nepýtal veľa peňazí a dala som mu o trochu viac.

jeennyv
26. jún 2025

@autorka to bude deformacia..u nas doma sme psickari, cize vsade spozname psickara…v hociakej situacii a ked clovek takto dlho pracuje pri bytoch, tak uz to pozna

kathhii
3. júl 2025

Normálka, niektorí sú veľmi zhovorčivý.