icon

Objavujú sa vám doma stratené veci?

4. feb 2025

Ahojte zienky, zacali sa nam doma objavovat stratene veci, napr kluce, ktore som 5 rokov nevidela a pokladala za stratene, sa zrazu objavili polozene na vrchu kosicka s klucami, deje sa to aj s inymi vecami, ktore dlhsie hladame, ja uz neviem, co si o tom mysliet. Dialo sa to niektorym z vas?

Strana
z2
lenkakravcova
6. feb 2025

A čo takáto teória?
Od 1.20min 😃

https://www.youtube.com/watch?v=93wIoSxdHXM
stranakovazuzana0
6. feb 2025

U nás sa tiež z času na čas niečo stratí a keď to už nepotrebujeme,tak sa to objaví..napr.sa nám pred pár rokmi stratil kľúč od auta,všetko sme prehľadali,ale nenašli sme ho...mysleli sme si teda,že ho muž stratil vonku a z toho dôvodu sme si dali prekodovat auto na nove kľúče.Prekodovanie s novým kľúčom nás vyšlo 300e. a o mesiac sa našiel starý kľúč v mužovej bunde,ktorú v tom čase vôbec nenosil.Takze máme už pár rokov doma zbytočný kľúč,ktorý nám nefunguje a vyhodené 3 stovky.Momentalne už pol roka hľadám detský klavír,ktorý som po kúpe dala do skrine a keď som ho išla zo skrine vybrať,tak tam nie je.Vsetko sme prehľadali a klavíra niet.Nestahovali sme sa,takže stratu toho klavíra vôbec nechápem🙄možno ho nájdem keď už nebude potrebný..🙄

rozculena
7. feb 2025

mne sa takto stratil kovový meter,vždy,podotýkam,odjakživa,20rokov bol položený na konkrétnom mieste,denne som ho videla...zrazu,keď som ho potrebovala,nebol tam.Všetko som prehľadala,nenašla som ho.Neviem,po akom čase sa tam zrazu objavil.
Boli sme len dvaja,a ja som si istá,že ex si ho zobral do práce a potom ho nenápadne vrátil....ale samozrejme nič nepovedal a nechal ma,aby som ho hľadala.
Tiež mi zmizli nože a kávové lyžičky z príboru,na 100% viem,kto ich má na svedomí.....
V rodičovskom byte zmizol otcovi usb kľúč,má ich viac a sú očíslované.Raz sa mu vysypali zo škatule,a keď som ich pozbierala,tak jeden chýbal.Odtiahla som aj nábytok,ale nenašla som ho a doteraz sa nezjavil.

evaachesa
7. feb 2025

Akty X 🫨

angeli121212
7. feb 2025

@rozculena môj otec je expert na zbieranie lyžičiek... U našich sa takto objavila kopa rôznych lyžičiek, ktoré nie sú naše... Môj muž si raz požičal moju malú motyčku do záhrady.. išiel s ňou do lesa niečo robiť je lesník.. stratil ju a nenašiel.. našla sa asi o rok dva keď sme sa spolu s ním tým miestom prechádzali ... Ale on ma na toto šťastie koľko vecí už postrácal aj mobil aj peňaženku a veľa krát sa mu aj vrátili

ejbyk
7. feb 2025

Nám sa raz stratili manikurove nožnicky (blbost viem ale...), mali sme doma len tieto jedny úplne výborne, ostré, iba nimi sme deťom vždy strihali nechty, vždy položené na jednom mieste, buď v chodbe na komode, alebo v spálni...proste vždy po ruke...
Raz zmizli, boli fuč, hore nohami sme všetko prevrátili...
Mamina mi kúpila aj nové (už nie také dobré ako tie :-/)
Bolo mi to divné, no ale čo už keď ich nikde nebolo.....

Po asi mesiaci prechádzam v chodbe okolo komody a nožničky tam položené, na očiach, na viditeľnom mieste, v podstate na mieste kde vždy boli...hovorím jéééj muž ich niekde musel nájsť (nebol vtedy doma, aby som sa ho na to hneď opýtala)
Keď muž prišiel domov...rovno sa pýtam, kde si našiel tie nožničky...že aké nožničky...no tie čo sme hľadali dlho, čo zmizli...že on nič nenašiel...prečo?!
Veštkých doma som vypočúvala.....

Tie nožničky sa proste po čase len tak objavili, na pôvodnom mieste 😨

karolinakr
7. feb 2025

@ejbyk podla mňa to boli myši :D

tamvtme
7. feb 2025

moja mama raz stratila nausnicu, netusila kde, ci doma, vonku, v praci.....preslo par tyzdnov ak nie mesiacov a ja vychadzam z bytovky kde som vtedy byvala (este s rodicmi) a rovno pred branou urpstred chodnika ta nausnica....cela, neposkodena, akoby tam spadla predchvilou.....mama riadne kukala, ked som jej ju doniesla domov.....

janickacrazy
7. feb 2025

@ejbyk to boli určite mimozemšťania 😁

Strana
z2