Obliekam sa normálne, ale podľa svokry vulgárne
Nemam uz na toto nervy. Dnes sme mali mega horuco. Dala som si sortky a normalne tielko. Mam po 2 detoch vacsie poprsie a kedze chodim do fitka, tak aj vypracovany zadok. Rozhodli sme sa ist s detmi na vylet, tak sme pozvali aj manzelovu mamu. Este som ani poriadne nevystupila auta a ona na mna hned, ci sa nehanbim, ze idem takto. Pozeram na nu. Vedla nej stala jej dcera. Outfit takmer identicky ako moj, akurat rozdiel vo farbe a aj v jej proporciach. To sa ako obdarenejsia zena nemozem obliect pohodlne? Preco toto odsudzovanie? Mam si ist zmensit prsia, len aby som na niekoho neposobila vulgarne? V robote som zazivala podobne narazky, tak som zacala nosit bluzky po krk, alebo volne saty, len aby sa niekto nepohorsoval. Uz ma to ale nebavi. Preco sa clovek nemoze obliect tak ako chce bez toho, aby mali ini o tom tolko reci? Naozaj sa neobliekam netradicne. Akurat, ze ak by som bola lata, vyzeralo by to inak. Ma niekto podobny problem? Ako reagovat v takych sitiaciach?
To sú úplne otrasne reakcie - ale bohuzial tak to je, ak by ta niekto znásilnil, tak ti ešte povedia, že sama si za to môžeš. Zato keď chlap má vyvalený pupok a hore bez to nikomu nevadí. Smutne, ale podľa mňa vôbec nič s tým neurobíš , ak to nechceš počúvať , len sa musíš inak obliecť . A to všetko len kvôli sprostým chlapom, čo majú mozog plaza
problem ma svokra a nie ty ,,tak nech si ho riesi ona a nie ty ,,si mlada a ides s dobou ,,😊 povedz jej nabuduce ,ze to je vas problem a nie moj
Mam podobný problém. V normálnom vyzerám výstredne. A.sem tam to vadí. Ale tak medzi ludmi sa snažím teda skutočne davat veci ku krku
Kristepane ženy. Sme tu ženy? Halo.otrasne reakcie tu vidím. Autorka si môže obliecť čo chce. Keď s tým má niekto problém, je to jeho problém. Svokrina reakcia by má asi zaskočila, ale ja by som si to kľudne s ňou dodatočne prediskutovala.
Toto si neber namam deti, mam C-D a aj pevné a minule kolegovia narážky ako by sa dobre cicalo mlieko atď... a že muž musi mast radost...
Akurat som ich tak dobre do riti poslala a bolo...
Možno sa ozaj oblieka vulgárne. Možno nie.. Ktovie.
Ale pozri si toto:
Možno tým ako sa obliekaš, pôsobíš na svokru len lacno, a nechce aby tak jej nevesta pôsobila..
Nevidela som ťa ale ak nie si chudá tak si nemôžeš obliecť hocico, je to tak no. Darmo, inak vyzera rovnaké oblecenie na chudých a na tučných. Podľa mna svokra to nemyslela v zlom len povedala, že si to prehnala. Nie každy to vie odhadnúť s oblečením. Veď pozri koľko báb majú leginy a priesvitaju im. 👎
@alazala
Toto je dobrá poznámka. Tu po dedine všade chodia chlapi s vyvalenými pupkami keď kosia, mnohi zarastení, môj sused trpí obezitou a chodí iba v trenkách celé dni okolo domu a v živote som nepočula, žeby chlap chlapa kritizoval, aj keď je za čo. Nechápem prečo ženy tu k zenam dokazu byť také kruté, keď dotyčná nešla na výlet v bikinách, ale mala šortky a tielko. To až tak na seba niektoré žiarlite? Každá tu len ukazujete na koľko ste samé so sebou nevyrovnané, autorka píše, že bola oblečená normálne, bez vystrihu.
@dominikamacakova a ty si kto, ze tu hovoris a pridavas obrazky, co by mal niekto nosit a co nie, aby sa ini nepohorsovali?🤦♀️
Niektore zeny co ste tu, sa uz spamatajte!! To je otras vas niektore citat!
@dominikamacakova
Kedže slečna na obrázku vyzerá tiež dobre, kopu zakomplexovaných žien by povedalo.
@lenkakravcova zaujimave video, je to tak kokos😅
Tak ono niesu šortky a tielka ako šortky a tielko.. Jedna ved je že to hovorí svokra, druhá keď mali narážky aj v práci. Ženy majú rôzne postavy, niektorá si to môže dovoliť a vyzerá to fajn, iná v tom vyzerá "odpudivo" a ďalšia vulgárne
Ak mas velke prsia a peknu postavu , tam nenarobis nic, keby si chuda bez ceckov, tak pocuvas ze to prehanas lebo nejes a ine keci…mala som krasnu postavu pekne prsia a rada som nosila vystrih, ale normalny lebo som mala co ukazat, ale vedela som kedy ano kedy nie..teraz? Teraz nemam prsia lebo som moc schudla koli zdrav.prob.a vsetky vystrihy su prec co sa hanbim ze nic nemam a okolie? Ma kritizuje ze som sucha, no lebo taka chcem byt pre boha… takze ak sa citis vo svojom tele dobre, kasli na reci nejakej strej pani ktora si mysli ze si vulgarna zato ze mas prsia, ona ich asi nema , aj na reci konikovcaniek, ktore si ta uz predstavuju pomaly holu a bud rada ze sa chlapom pacis lebo inak by reci nemali…. Asi viac sebavedomia, aj ked ta prava radi😅
Mne by vadili aj narazky od kolegov a chlapov.ty to mozno vnimas inac ale muzi si ta už predstavuju v roznych polojach a co by s tebou urobili. A takymto oblecenim im davas podnety. Paci sa ti takato predstava?
Ani ako decko som si nedala tielko a šortky, čo je pol riti von.Mne sa to nepáčilo ani keď som mala 17 a postavu mal človek naozaj enonuno.Nosila som kraťasy po kolená alebo Capri a klasické tričko s rukávmi,alebo nápismi.Faganom sme sa nenukali.A potom som sa stala matkou a také veci by som si nedala ani na Sahare.Z ucty k manželovi a deťom.Nosim šaty, tričká primeraných dĺžok.Jedno obdobie som cvičila a schudla a ani vtedy som nemala potrebu sa vystatovat a prsia mám veľké.Nechavam pre manžela a ostatní chlapi nech snívajú 😂😂čo to tam skryvam pod šatami alebo tričkami.A čo sa týka kraťasov ta po kolená alebo Capri vzdušné, aj tak ma druhé dieťa ocape,okope keď ho mám na kolenách a atď
Ja nq tvojom mieste v praci si obliekam volnejsie veci a mam pokoj od reci. Fakt je rozdiel mat prsia A alebo C ci D v tom isto tielku
Kašli na komentáre, ktorej čo príde vkusné a nevkusné a čo by si ktorá na seba dala alebo nedala. Si dospelá, máš svoj pohľad na veci.
Pokiaľ si spokojná ty a manžel, niet čo riešiť.
Svokra.. tie bývajú všelijaké. Napr. môj muž má presne tú z vtipov...
Šortky a tielko... klasická kombinácia, na tom ozaj nič nie je. 😉 Pusť ten incident z hlavy a hotovo.
Obliekaj sa tak ako ti je pohodlne a ked bude mat reči tak jej len odpovedz nech sa nepozerá ked jej to vadí je to jej problém ja to riešim takto ked napr i moja mama ma námietky na to co mám oblečené ako som učesana tal len nech sa nepozerá ked jej to vadí ja som s tym ok
Závidia,ak nemáš vyslovene výstrih a v tom push upku nevidím v tom nič. Na niektorých to pôsobí proste tak,ze si pekná a pekne sa oblečies a majú pocit,že drazdis a pozývas. No Monika Belluci co robí?ma to úplne v paži nosí si co chce. A ostatné baby,ktoré vo výstrihu nemajú nič ide z nej poraziť aj keby mali na sebe tie isté saty ako ona. Ak ti takí ľudia vadia,vypustí ich zo svojho života.
@lapersefona
Keď je žena nič-moc a nemá peknú postavu, aj s D-kami si ju nevšimne ani jeden jediný chlap. Keď si dá na seba žena ako Monika Belluci v najlepších rokoch aj vrece previazané špagátom okolo seba, aj tak ju budú považovať za vyzývavú.
A kľudne ma tu za to ukamenujte.
@babulkomale ano..vystihla si to..vsetky zeny aj chude aj plne postavy sa mozu obliect pekne a stylovo..ale urcite nie odhalovat telo v intimnych partiach..to ja ani ako stihla isto nerobim..to je o vkuse, nie o postave..
@lapersefona Súhlasím 👍😀 To aby žena nešla ani na kúpalisko lebo si náhodou budú muži predstavovať kadečo. 🤣
Bože ženské, to čo je za komentáre, že daj foto. To si neviete predstaviť ženu v normálnych kraťasoch a tielku? Svokra je asi zvyknutá na 3/4 nohavice a tričko s krátkym rukávom aj v horúčave, ja nevidím nič nevkusné na kraťasoch a tričku, zas len autorku treba zhodiť, že? @autorka Tu sa pochopenia nedočkáš, lebo "ony Ťa predsa nevideli" a "daj foto" 😂
Minimizer podprsenka do prace urcite.
Budes aj kepsie vyzerat aj okolie nebude tak nadrzane.
A kratke nogavice nabuchane na zadku a tielko je cez aj na kocke co ma cez prsia aj boky 80cm.
do prace, ze si obliekas len formalnejsie oblecenie si spravila viac nez dobre a co sa tyka tvojho volneho casu ...hm do toho vsetkych nic aj naha keby si chodila (ak to je na danom mieste dovolene a za to pokuty nerozdavaju 😀 pripadne ak nemas spolocensky vyznamnejsiu poziciu, kde by ti dane vystupovanie mohlo poskodit)
mavam rovnaky problem ako ty aj v obtiahnutych trickach bez vystrihu, moja reakcia je casto - nedam si uz volne tricko ku krku, aby sa ma ludia furt pytali ci som tehotna (poslednykrat som si take tricko obliekla ked jedna postarsia pani ma pustala v autobuse si sadnut v mojom stave)

Môžeš si kúpiť tielko so širokými ramienkami a menším výstrihom a dlhšie šortky. Skôr by som to ladila do viac elegantného štýlu. Naozaj ak si mala mini obtiahnuté kraťasy a obtiahnuté tielko so špagetovymi ramienkami tak to môže pôsobiť vulgárne. Ak sa cítiš dobre, tak by ti narážky nemali prekážať.