icon

Očakávam priveľa?

krasomila16
9. aug 2015

ahojte, žienky, chcem sa spýtať, či je normálne, že partner celé leto trávi u rodičov na dedine,,lebo to má bližšie do práce" a o mňa takmer nejaví záujem? Nevolá, nezaujíma sa. Podotknem, že leto si chce užiť, to sú jeho slová, ale asi nie so mnou. 😒, Má 35 rokov. Najviac ma zaráža, že aj keď dokvitne domov, do bytu, tak stále vykonštruuje umelú zvadu, aspoň mi to tak pripadá, aby mohol vypadnúť a niekoľko dní sa neozvať, hrá sa na urazeného, od júna som ho takmer nevidela, že vraj sa správam ako decko, nechápem, že má veľa práce.Občas napíše sms, skôr provokačnú, akoby chcel zistiť, či na ňu hneď zareagujem, najnovšie som to odignorovala.A keď zavíta domov, tak je odmeraný, ľahostajný,v kuse telefóny, ale to mal stále tak, len akosi inokedy mi vedel zavolať, nech prídem za ním, že budeme opekať, jednoducho som cítila záujem, ale teraz necítim. Mám pocit, že mu to vyhovuje, vôbec neviem, ako žije, sex na bode mrazu a pritom je to chlap, ktorý vyžadoval sex denne, teraz aj keď dôjde, tak sa ma ani nedotkne alebo mi to pripadá len také nijaké. Viem, že nie je čo radiť, resp. rozhovor, ale s ním sa nedá, on hneď vybuchne, že načo tu išiel, on chce kľud a buchne dverami. Musím podotknúť, že ide o max. tvrdú a ťažkú povahu, ale akosi to vedel stále vyvážiť, ale teraz je to o úplne niečom inom. Bývam u neho v byte, za prácou dochádzam a keby som sa odsťahovala do môjho mesta, mám to do práce ešte ďalej. Lenže u neho som stále ja tá paranoidná, čo žijem v telenovele, atď. Momentálne sa chystám na nejaký rozhovor, ale neviem, či neskončí buchnutím dverí a ja už nemám nervy na to, lebo jemu asi všetko vyhovuje, nechce počúvať, nechce kompromisy, pritom, čo nasľuboval na začiatku.... 😒 Nechcem dopadnúť tak, aby som sa neskôr nepodozvedala kde všade bol a čo riešil. ☹ V jeho ponímaní mám bohatú fantáziu, ale ja si nemyslím..Chcela som sa vlastne len vyrozprávať a presvedčiť sa, že nie som jediná, ktorá by bola nespokojná a podvedome v strehu. Prosím o priateľské rady, žiadne namosúrené príspevky nepotrebujem.

krasomila16
autor
9. aug 2015

@peneloppe a vieš , že som mu to povedala, či nie je schizofrenik:?

simik22
9. aug 2015

@krasomila16 o nech sa paci, mas tu zivy priklad, ak chces dopadnut ako jeho rodicia, pokracuj v tom vztahu. naco ti je takyto vztah? si intleigentna zena... nechyba ti pohladenie? porozpravat sa vecer s muzom pri pohari vina? ist na vylet, prechadzku? byt rovnoceni partneri? vies spolu domacnost?

mircalla
9. aug 2015

Tiez si myslim,ze je psychicky chory a priam sa vyziva,ze ti robi zle.plus ze niekoho ma...niet co riesit,ved maj hrdost,sprava sa j tebe otrasne.to uz malo skoncit davno

krasomila16
autor
9. aug 2015

@sense
@adkat13 dievčatá, ťažko povedať, on je nejaký divný, on sa samonaserie (ale samozrejme ja som na vine) a on ma musí vytrestať tým, že sa pár dní neozve a keď sa už ozve, nemám sa k tomu vracať, mám byť ticho, dať pokoj, lebo ho zase naštartujem a keď ho zase naštartujem, tak zase trest na pár dní, ale akosi tie trety platia asi len v lete.

libka1
9. aug 2015

no ja ti len napisem co by som spravila v takejto situacii ja. nie som ziarliva, ale za tymto je nieco viac ako len navstevy u rodicov, ked si dam dokopy vsetko informacie od teba. takze ja by som zbalila svoje kufre a premiestnila sa inde, hoc aj do podnajmu. nereagovala na smsky a telefonaty. ci ma o teba zaujem po takomto manevri zistis velmi lahko, mozno mu len odlahne a viac sa neozve a mozno ta prekvapi... ratala by som ale v tvojom pripade s tym horsim, nepripada mi ako chlap vhodny do partnerstva podla tvojho popisu...

peneloppe
9. aug 2015

@krasomila16

Jezisi ved to je chore. ja som akurat docitala knihu o psychicky chorom chlapovi, zena tiez stale ospravedlnovala jeho spravanie, a d opadlo to velmi zle.

Viacere ti tu radime ruky prec. Nic z toho nemas, toto nie je vztah. Ked sa bojis samoty tak radsej sama ako s takymto individuom

lubkavargova1
9. aug 2015

zena zlata....ten chlap je posera. Nevie ti do oci priamo povedat ze chce koniec a tak to ocakava od teba ze ho posles kade lahsie. Vies co, neries ho, posli ho kade lahsie, daj mu aj maslicku do kaarku a daruj druhej zenskej...a ty si potom doma trosku poplac, lebo rozchod bude boliet..ale potom si otvor neco fajneho a oslav, ze si sa zbaila takeho chlapa..toto nie je chlap do zivota a do buducnosti....zena, neboj najdes aj ineho, lepsieho...toto individuum prenechaj inej 😅

mircalla
9. aug 2015

@krasomila16 vsak vravim.. Chory.. A ozaj si zbal tie kufre

cecil36
9. aug 2015

@krasomila16 nenasla sa jedina zena, ktora by ti nepovedala, ze ta ma v pazi a mas utekat. Takze naco este cakas a rozoberas ? 😉

puklica13
9. aug 2015

@libka1 suhlas...len mam pocit ze autorka sa potrebuje iba uistit ze on je vlastne chory a treba sa o neho trpitelsky postrat a nechat zo sebou suchat podlahu...komu niet rady tomu niet pomoci

peneloppe
9. aug 2015

Baby neviem ci sa tu bola taka tema kde by sme sa vsetky uplne zhodli. Tu mame vsetky ten isty nazor. To hovori za vsetko.

novalienka
9. aug 2015

však sa skús popýtať jeho rodičov, resp. matky, ako to je, tak, aby o tom nevedel .... a tak zistíš, či je u nich alebo niekde inde. a určite si nájdi podnájmu a čakaj čo urobí .... drž sa 🙂

lubkavargova1
9. aug 2015

tak tak...suhlas. Vidis? Kazdej hned zakapcalo ze ten chlap "nem dobry" 😀 Zena, fakt utekaj od neho...

simik22
9. aug 2015

a to tuto
@lubkavargova1 vie o com hovori, ze?

lubkavargova1
9. aug 2015

@simik22 jasan ze viem....tiez som tak podarovala svojho ex. A priznaky rovnake boli.....teraz oblbuje dalsiu v poradi a ja sa uz len sladko usmievam... 😅 😅 😅

mircalla
9. aug 2015

@novalienka zda sa mi zbytocne sa hrat na detektiva...ci dakoho ma alebo nie - nie az tak podstatne (i ked skor ano, ale v tomto pripade na tam az tak nezalezi, tak vztah je mrtvy)
o nu zjavne zaujem nema a je to uplne nevhodny partner
staci si spocitat pozitivna ich vztahu - zero

moja72
9. aug 2015

@krasomila16 Od takého chlapa utekaj čím skôr a čo najrýchlejšie...bude to len a len horšie 😔

ajkava
9. aug 2015

@mala_hobitka skôr si možno necháva otvorené zadné dvierka, že veď čo keby..... Zdrhaj, život máš len jeden a preži ho s niekým, komu budeš stáť za to.

govinda
9. aug 2015

@krasomila16 len tolko ti poviem, trapis sa uz teraz, si nestastna. A to nemate spolu dieta, hypoteku, domacnost, trable.... Chces sa trapit cely zivot takto? Predstav si, ze by ste mali dieta, ako by to vnimalo? Aku oporu a pomoc v nom vidis do buducna? Nemyslim, ze je to vhodny partner, priatel, manzel, trapila by si sa pri nom cely zivot. Radsej si teraz trochu poplakat, ako plakat cely zivot. Si mlada, hoc vek presne neviem, ale zivot pred sebou, neposer si ho s clovekom, ktory za to (a ani o to) ocividne nestoji.

krasomila16
autor
9. aug 2015

ja viem , baby, že máte pravdu, len on ma stále presvidča, že je to len v mojej hlave, že ja konštruujem. On je ten typ, ktorý vám nikdy nepovie, ýe vás ľúbi, nikdy neprinesie kvet k sviatku, lebo on vám dosť dáva (jeho rodičia sú jehovisti) on nie, ale bol v tom duchu vychovaný, pre neho je poníženie vyložiť svoje city na stôl, akoby sa tým degradoval a dal naprotivnej strane možnosť na útok, on keď cíti, že všetko klape, musí to nejak ovplyvniť trým spôsobom, že to skazí, nemôže mať pocit, že jeho partnerka má navrch, že by ho ohla nejak ovláda, hoci aj citmi, keď cíti nejaké súznenie, musí to zničiť nevhodnou poznámkou alebo správaním, aby mal znova navrch, ja som mu to uý hovorila, ale samozrejme, to nezobral, ale takto to bohužiaľ u neho je.Debil som ja, nakoniec stále. On keď je u nás dlhšie všetko v poriadku, mi pripadá, že ma musí do krvi ponížiť, aby sa zase dobre cítil v tom vzťahu. Jeho baba celý ťivot deda ponižovala, nadávala mu do všelijakých. pred hocikým a teraz jeho otec jedináčik s jeho mamaou toto, hoci ona si nepripustí a on akoby sa bal, že bude ponižovaný, tak radšej ponižuje, v každom prípade choré, viem to, je mi to ľúto, snažila som sa aby pochopil, že mi môže dôverovať a on takto, seriem na to, žienky ďakujem za príspevky každej jednej, zajtra sa ozvem, čo nové, ak vôbec bude niečo nové.

peneloppe
9. aug 2015

@krasomila16

Ake je znamenie, len tak pre zaujimavost? Nie nahodou scorpion??

krasomila16
autor
9. aug 2015

@peneloppe nie, baran.

mircalla
9. aug 2015

@krasomila16 isteze ti tvrdi, ze to je v tvojej hlave - psychopat mas byt ty, nie on...a aj ho bude robit z teba i nadalej....nie si trosku masochistka?
ale mam pocit, ze sa nejako stale naivne chces presviedcat, ze to ma zmysel....aspon mam taky dojem...nic v zlom...dufam, ze nove budu uz len tie kufre

ajkava
9. aug 2015

@krasomila16 no čoraz lepšie. A po takom živote s takým dementom túžiš? Hľadaj inzeráty na podnájom a už aj sa sťahuj. Čím viac to budeš naťahovať, tým viac sa budeš zamotávať.

seahorse27
9. aug 2015

@krasomila16 je to zakomplexovany manipulator, utekaj od neho...uz si to raz a navzdy ujasni v hlave - ty si normalna (teda budes, ak od neho odides, prepac), on je naruseny, ma nejaku poruchu osobnosti, ved ti to tu vsetky hovorime...teda ak je to naozaj do bodky tak, ako si pisala...

pribinak
9. aug 2015

Co ta pri ňom drzi? Fakt potrebuješ, aby prišiel a povedal ti: do konca týždňa sa prestahuj, kľúče mi hod do schránky a ty budes este ta chudera, ktorú on vyhodí a budes tam stať Jak tela

cecil36
9. aug 2015

@krasomila16 je to v tvojej hlave, nevies sa vcitit do jeho najhlbsich pocitov, skus to,obetuj sa a zapri v sebe vsetku sebauctu, za ten krasny zivot s nim to stoji...Ked niekto nechce pochopit, nepochopi aj keby mu tu napisal sam Freud... howk

peneloppe
9. aug 2015

@krasomila16

Tak to mi ulavilo, psychicky chory a este aj scorpion, to by bola kombinacia.

Mne fakt pride chory a najhorsie je ze manipuluje teba a ty mas o sebe pochybnosti. Nechapem celkom preco ho tak trochu ospravedlnujes, zabudni na pozitiva, na pekne chvile lebo tie zle stranky su dost silne a podla mna prekryju vsetko ostatne. Stratila si s nim nejaky cas, nestracaj uz ani den.
Fakt nemas nad cim premyslat. Myslim ze aj oni ti dava jasne signaly ze o teba nestoji. Sorry za uprimnost Alebo si je tebou tak velmi isty ze vie ze si to moze dovolit a aj tak ta nestrati? Mozno.

Moj ma na rukach nosil ked sme spolu randili aj byvali. Potom postupne prestal 😀 ale stale sa na nho mozem spolahnut, pomaha mi, doplname sa, sme team.

mircalla
9. aug 2015

Nuz aspon tie posledne zvyskuy podupanej ucty by som si zachovala - ze odidem prec (bez jedineho slova)
Ono to byvanie sa da riesit okamzite..keby si bola byvala chcela. a ak mas pocit, ze si do toho uz vela investovala (to vacsina z nas) - tak to ber tak, ze si s nim premarnila roky zivota s uplne nespravnym clovekom a uz nechces premarnit dalsie

mysicka36
9. aug 2015

😀 žienky, on ma stále utvrdzuje v tom, že ja nie som normálna, preto som založila diskusiu, 😀

Naozaj niesi 😝 keď cítim, že ma chce partner vyštvať zo svojho života idem aj sama s hrdosťou. Nechceš? Nechaj tak... Príde lepší 😀