icon

Od muža dostanem iPhone 12 modrý, ale nie som spokojná s farbou

7. jan 2022

Baby? Je tu ešte niektorá?
Teraz večer mi muž povedal, že dostanem mobil IPhone 12 mini modrý. Potešila som sa ale som aj ostala zarazena lebo ja modrý nechcem. Bola som ticho a urobil z toho úplne veľký problém, že kúpil modrý a hotovo. Ako to vnímate vy? 😕 vie veľmi dobre, že milujem čierne mobily.

kinderzwillinge
8. jan 2022

@karolinakr Tento fenomen expres riesenia problemov je tu dost casty aj v inych temach 🙂
A co sa tyka autorky, radsej sa zdrzim komentara...

ladycat2021
8. jan 2022

@elementissa klud. Nerozculuj sa kvoli nejakej zlatokopke. 😉 Setri si energiu na ine, dolezitejsie veci. 🙂

zdenkastanka
8. jan 2022

@ladycat2021 a pisala si na správne stranky?ci kde sa hladaju vlastne plesati starci s tucnym kontom?🤑

ladycat2021
8. jan 2022

@zdenkastanka no zatial som pisala len na MK. 😂 Myslela som, ze aspon karambolka sa prihlasi, nas "milovany" inkvizitor, ale nic. 😂😂😂😂 A k tym starcom - minimalne 150 rokov s miliardami na konte, a po svadbe moze odist vies kam 😂 ale som hnusna .. 😝😂 hanbit by som sa mala .. ci ani nie ? 🙄

dankanka
8. jan 2022

Tak Teba si potom lahko kupi 🙂

misinka0611
8. jan 2022

@dankanka Ľahko ako ľahko.. dovolenka nieje lacný špás 😃

zdenkastanka
8. jan 2022

@ladycat2021 jooj mk je slaby portal na milionarov🤣🤣ved sa spytaj autorky kde ho splasila😁

ladycat2021
8. jan 2022

@zdenkastanka to by nám mohla napísať, ze kde 😂😂😂

autor
8. jan 2022

@karolinakr kto povedal, že malorka? Nie je to malorka

autor
8. jan 2022

@elementissa no vidíš, ty si úplne rozhodena z toho, čo tu riešim a ja sa vlastne mám fajn Vdaka malo babám, ktoré mi tu včera poradili a dali mi svoj názor. A keby ta náhodou zaujímalo, na dovolenku ideme do Thajska na dva tyzdne 🙂 si kľudnejšia?

dankanka
8. jan 2022

@misinka0611 tak ale ak sa jej naklonnost da kupit peniazmi, tak to potom nie je prilis narocna :D. Sikovna zena si kupi sama a chlapa ma na celkom ine ucely :D

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
elementissa
8. jan 2022

Autorka, už som si na teba názor spravila... A nie, takého tutka podpapucnika, čo keď po ňom jedno rozmaznané dievcisko skríkne, stiahne chvost a ešte sa jej má aj potrebu podlizovat dovolenkami, takého by som ozaj nechcela. Vyznieva ako bábka, ktorou len tak mávas. Ale má dosť peňazí, tak ho vycicias... Tak si to uži 😘

ladycat2021
8. jan 2022

@elementissa vycicia a potom odkopne. 🙄 chudak chlap .. vlastne ani nie.. bude si moct za to sam.

lasoli
8. jan 2022

no a uz si sa aj preto posrala?

elementissa
8. jan 2022

@ladycat2021 však jasné, to tieto zlatokopky vždy len vycicaju a presunú sa za inou peňaženkou... Na grc

ladycat2021
8. jan 2022

@elementissa a potom aj o normalnych zenach, ktore nie su vobec taketo, tak o nich povedia, ze su zlatokopky. Take nieco ma vie rozculit.

zdenkastanka
8. jan 2022

@ladycat2021 lebo zlatokopka si to ani neuvedomuje ze nou je... to je take zmyslanie... ze "pár krat na neho vyleziem a dostanem co len chcem"

zdenkastanka
8. jan 2022

@brembo nefunguje😢

ladycat2021
8. jan 2022

@zdenkastanka no.. ked sa nad tym tak zamyslim, tak mas vlastne pravdu. A ked im povies pravdu do oci ( a pravda boli ), tak sa este aj urazia. 😂🙄

zdenkastanka
8. jan 2022

@ladycat2021 je mi to sum a fuk😊

brembo
8. jan 2022
ladycat2021
8. jan 2022

@zdenkastanka vies, ze mne tiez ? :D mozu sa aj na hlavu postavit a usami odrazat .. je mi to jedno 😂

dzulli1980
8. jan 2022

Vieš milá autorka, nič v zlom, no je poľutovania hodné, akú hustú zo seba robíš 👏 ... raz Ťa reálny život tak prefacká, že budeš rada, keď to ustojíš 👍

ladycat2021
8. jan 2022

@dzulli1980 ona nevie ake to je ked dostanes riadny kopanec od zivota. 🤷‍♀️ ktovie kolko ma rokov.. aj ked viem, ze od veku to nezáleží ale ...

jane89
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021
8. jan 2022

@jane89 kde rozvod ... prisla by o svoj zdroj penazi 😂😂 kto by jej potom kupoval drahe telefony ci dovolenky ? 😨 😂😂

annamarin
9. jan 2022

Posli foto frajera. Kľudne ťa od neho oslobodim a aj od toho mobilu. 🌝

brembo
9. jan 2022