icon

Odišla som zo spoločnej domácnosti

8. apr 2025

Odsťahovala som sa od manžela. Zbalila som seba a dieťa a išla het. Už ma unavilo drankať od manžela naše spoločné peniaze..
Ale čo mi nepovedal? Veď on mi dá čo to porobiť,zadá mi prácu ktorú mám robiť v garáži ( miestnosť,kde on trávi najviac času) ZA PENIAZE že poupratovať mu regále s haraburdmi a podobné a že mi dá za to euráče. To je sila a du blejt.
Príde vám to ok? Len tak z jeho výplaty nedá nič a čo upratovanie domácnosti to nie je práca? Za to mi PENIAZE nedáva!

Strana
z2
kitycat
8. apr 2025

Som rada, ze mas hrdost a pat pohromade 😄

Hadam, ze si na RD s malym dietatom a RP sa mina na stravu, ktoru aj on konzumuje, hajzlak, ktorym sa utiera atd

zuzubb007
8. apr 2025

Konečne jedna múdra žena 👏, klobúk dole, väčšina len strčí hlavu do piesku a trpí takéto spravanie

snowgirl1
8. apr 2025

Dufam ze si mu tu garáž upratala štýlom vsetko do kontajnera aby sa mu prach z poličiek lepšie potom utieral ked uz je na to sám …. Spravila si správne rozhodnutie klobuk dole

karolinakr
8. apr 2025

Daj predošlu diskusiu..Načo anonymne..Ak si ta, ktora musela ist autobusom s deťmi, lebo ti nedal na beznin a on autom, tak ti tlieskam..Je to veĺky pokrok a krok vpred..Len sa ohlas, či si to ty..Lebo tam sme ti písali na 30 stranach v 2 diskusiach a určite ma zmysel, ak si odišla a konečne sa rozkývala a este napiš, čo ti pomohlo sa rozhodnút

nynia
8. apr 2025

Tak zato ze si si zobrala idiota zato nikto iny nemoze... A teraz chces gratulacie zato, ze si urobila to, co by urobila uplne kazda zena, ktora ma to v hlave v poriadku? Sama si uvedomujes, ze to nie je ok tak naco zakladat diskusiu?

liv1
8. apr 2025

Vymyslene

autor
Autor odpoveď zmazal
natalka13
8. apr 2025

neverim ze sa lakomcom stane chlap vstupom do manzelstva.Taky musel byt uz aj pred.

autor
Autor odpoveď zmazal
kiki68
8. apr 2025

Konecne jedna rozumna zena, co ho poslala do haja

karolinakr
8. apr 2025

Kam si šla bývat na koniec? A ako sa tvaril muz, ked si odišla..toto ma zaujíma výraz jeho tváre..
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/mam-podozrenie-ze-som-vydata-za-lakomca/?page=4&scrollto

karolinakr
8. apr 2025

V tej diskusii si mala 3 deti, tu len jedno..Zas nejaký ofuk na nás! 😅

hopatko
8. apr 2025

@karolinakr dobry postreh, ja hovorim stale, ze tie internety su svina, pamataju si vsetko....

autor
8. apr 2025

@karolinakr ano ale je jedno či napíšem dieťa alebo deti

karolinakr
8. apr 2025

@hopatko ak je to ona, tak sa uprimne teším..len ta sa nevedela rozhybať ani rozísť, na materskej bez peňazí, a teraz odchod, ruka hore a kam..na najom nemala, rodičia ju nechceli, tak neviem🤷‍♀️

chrobak7
8. apr 2025

Ja len podrýpnem, že ľudia sa nemenia. On bol taký už aj v minulosti, keď ste spolu chodili a brali sa. Vtedy si to nevidela? Vtedy ti tá jeho povaha nevadila?

Ale hej. láska je slepá. Aspoň, že teraz si to zbadala. Ale keď už máte deti, neviem, či nie je neskoro. Teraz sa budete naťahovať po súdoch v spore o výživné.

ahhola
8. apr 2025

Jeho tatko asi nedaval matke vyplatu aj s vyplatnou paskou, ako to cast predislej generacie mala zavedene... 💥... kto tych chrapunov vychoval, nehovorim, su aj marnotratnice a treba pritiahnut opraty, ale cumiet do prazdnej hlad.nicky😅

liv1
8. apr 2025

@karolinakr ved pisem, ze to je blbost. Zas niekto nema co robit 😁

mischy00
8. apr 2025

V tom prípade mu treba vyúčtovat aj sexuálne služby. ..snáď si nemyslí, že to budeš robiť zadarmo ☝️👌👌
Cenník už nechám na tebe, ja by som bola veľmi drahá 😀😀

oceanahory
8. apr 2025

@liv1
@karolinakr
Mna by len zaujimalo, co vedie ludi k tomu, aby nieco taketo vymyslali? To je uz na diagnozu podla mna...co za ludske potreby sa uspokojuju vymyslanim a vytvaranim takychto diskusii? 🤷

karolinakr
8. apr 2025

@oceanahory však bol prvy april 😀

liv1
8. apr 2025

@karolinakr tak ten je podla tych tem asi cely rok 😁

karolinakr
8. apr 2025

@liv1 😅

zobaka
8. apr 2025

aky zlaty, normalne ti brigadu zabezpecil😂

sashabb
8. apr 2025

@oceanahory volá sa to návštevnosť. 😎 Veď ak by nefungovali diskusie (aj keď vymyslené), tak by celá stránka padla. Bazar tu nejde, načo by sem ľudia chodili?

alickapusinka
8. apr 2025

Však peniaze v manželstve su spoločne treba sa rozvieš a dať na vysporiadnaie majetku a nech TI plati výživne na dieťa.Ak mate spočný účet treba aby si si otvorila svoj aby TI tam chodila RP ak berieš aby nemal dosah alebo na šek TI môžu chodiť aj RP.

athia
8. apr 2025

@natalka13 ja mam tiez manzela co sa stal zgrlavy az ked sa mu zacalo darit a laska asi vyprchala. Vydeluje ma ako male decko. Ked sa nieco spytam navyse povie ze nie s on si dovoli a kupi co chce. Reci o tom ze do jeho penazi ma nic su vzdy pri kazdej hadke. A to napzaj podnika a zaraba velmi nadstandartne. Cim dalej tym je to horsie. Tiez sa pripravujem na rozvod

danieli
8. apr 2025

Moj ty…toto sa v poslednej dobe nejako rozmohlo, take volajake cudne sebectvo, ja som zarobil ja moje sebe a ty moja sa chod past, co ze mi trenky peries, varis, upratujes…ja…a s prichodom deti prichadza level 2,3 a dalsie edicie, u znamych realne pomohlo, ked odisla s dietatom do najmu, asi polroka trvalo kym panovi tvorstva, svetla, vody, ohna aj vetra doslo alebo netusim co sa stalo, ale pomohlo…asi to naozaj niekedy treba nechat vybuchnut…

natalka13
8. apr 2025

@athia je to ekonomicke nasilie. Trestny cin.

karolinakr
8. apr 2025

@athia za tym bude nejaka baba možno mlada milenka, inak je to škoda, ked ste sa mali doteraz dobre

Strana
z2