icon

Odísť alebo ostať s priateľom?

27. jan 2020

Ahojte..s priatelom sme spolu 2 roky,mame 7 mesačného syna ..problémy a hádky začali už v tehotenstve,aktuálne sme pár dni pred podpisom hypotéky a ja neviem či chcem s nim zit ..s priatelom nemame žiadne spoločne záujmy,nemá rad keď sa v spoločnosti smejem príde mu to neslušne,mám panickú poruchu a pri prvej možnej príležitosti mi vykričí že sa somnou nikam ani nedá ísť lebo mi je všade zle,všetky peniaze ktoré mi pridu mu dávam tak vždy si musím od neho pytat keď niečo chcem-samozrejme je k tomu hodinový preslov,s malym sa síce pohra ale to je tak všetko,na prechádzke s nami bol možno 2 krát..príde mi že si ma ako muž neváži,keď príde z prace už ma ani nebojíme nedá mi pusu,nulová vášeň..ale nahovaram si že sa to kupou bytu zmení ..čo je ešte horsie moje podvedomie začalo pracovať a skoro každú noc sa mi sníva o mojom ex..čo by ste na mojom mieste spravili? Lebo som vážne zufala a neviem čo mám robiť ..

Strana
z5
autor
28. jan 2020

@danielinaa predtým pracoval na dohodu,so zamestnávateľom sa dohodol aby mu dal tpp na dobu neurčitú,aby sme si mohli vziať po 3 respektíve 6 mesiacoch hypoteku,s tým,že odvody si za seba zaplatí sám -1800€ ma na papieri v hrubom a platí 1150€ odvody a 1300€ si posiela “výplatu”

autor
28. jan 2020

@tncka V podstate mi môže byt jedno čo si o mne myslíš a či tomu veríš či nie 😊

tncka
28. jan 2020

V podstate moze,hlavne urob uz konecne spravnu vec

topasitta
28. jan 2020

Pravdu ti poviem, nečaká la som, ze sa takto zachova. Chapem ze mu to je luto, no aspon zisti, ze aj ty mas hodnotu, nemal sa k tebe spravat ako k handre. No a ma sancu ukazat svoje lepsie ja. Snad sa dostatocne poucil a snad mate pred sebou krajsie obdobie. Drz sa 😉

autor
28. jan 2020

@topasitta ďakujem krásne

autor
28. jan 2020

Ešte ku tým financiám,odovzdal mi všetky peniaze a čo mal na účte mi poslal a od dnes mám na starosti hospodárenie ja

janickacrazy
28. jan 2020

no poviem pravdu, príde mi to veľmi podozrivé takýto radikálny obrat zrazu, dala by som si pozor na tvojom mieste

topasitta
28. jan 2020

Aj ked tomu vobec neverim 😔

nefertiti5843
28. jan 2020

@janickacrazy Presne tak.....zrazu sa úplne zmenil, so všetkým súhlasí...dal jej všetky prachy, netlačí na ňu s bývaním....vymenil posratú plienku....no waaaau 😝 Za pár minút sa z debila stane dokonalý....priam ukážkový chlap😂

moonlight1210
28. jan 2020

co urobis, az ti penaize znova prestane davat? lebo taka vec sa stane proste zo dna na den.
maj zalozny plan. setri, odkladaj si, rob si uspory bokom, nehovor mu o tom.

viem, znie to ako klamstvo.
ibaze ked ta on jedneho dna odstrihne od penazi, nebude sa pytat. proste to urobi, lebo sa rozhodol. lebo uz ma novy plan, novu viziu zivota, kde ty nefigurujes.
treba byt stale pripraveny. zivot sa nepyta: uz mozem? uz mas cas?
bud tie uspory raz pouzijes pre vas, az sa vezmete a ked sa nieco vazne stane (vtedy sa vzdy hodia, akoby z neba padli).
alebo ti posluzia, az by sa to medzi vami znova pokazilo a ty budes musiet odist. a hned z kraja zacat zit z niecoho. co sa s malym dietatom neda len tak zo dna na den.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jan 2020

@evamarek77 presne tak

autor
28. jan 2020

@nefertiti5843 ja som mu ale nikdy nepovedala o tom že na to niesom pripravená a necitim sa na to

dopolbokaodrata
28. jan 2020

Aký zázračný obrat k lepšiemu, odteraz sa určite zmení, zrazu chce 👌 tak tomu ver, ja dám hlavu na to, že do týždňa ste tam kde ste boli.

autor
28. jan 2020

@dopolbokaodrata netvrdím že nie..

lintu
28. jan 2020

No, zdá sa, že aj s jeho psychikou to dobre máva. Snáď mal len nejaké skratové obdobie a fakt už bude iný... Zatiaľ veľa šťastia.

sissy27
29. jan 2020

@dopolbokaodrata ja neverím tomu, že zrazu pochopil a zázračne sa stal z vypočítavého egoistu milujúci a štedrý partner. Myslím, že len autorka nám napísala to, čo by sme akože chceli čítať aby nepribúdali príspevky o tom, že on je vychcaný zmrd a ona zaslepená naivka.
Naozaj mi nejde do hlavy, že jej rodičia len tak založia dom pre úplne cudzieho chlapa. Fakt si nevedia spočítať dve a dve, fakt im nikto nevysvetlí riziká ?

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
sense
29. jan 2020

Nebud hlupa, ziadna zabezpeka domu tvojich rodicov a majetok pol na pol.... nech ti je ponaucenim to.auto.... zenies sa do zahuby ....

petronelka47
29. jan 2020

@perdulka7 úplne s tebou súhlasím

autor
29. jan 2020

@perdulka7 diskusiu stále pozeram a po čase sa ozvem ako sme nakoniec dopadli 😊kiežby to bol len príbeh vymyslený z mojej hlavy ..píšem tu po prvý krát niečo takéto a hneď som odsúdená..anonymne preto,aby ma niekto z okolia nespoznal nič viac nič menej

77daniela77
29. jan 2020

Som zvedava ako sa to bude vyvijat,budem rada ked sa ozves 😉

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
29. jan 2020

@perdulka7 druhi si z toho zoberu poucenie.Ja som si citala vela diskusii a vzdy vsetky komentare. Vela dobrych rad tam je a uz som par x prehodnotila svoje postoje.Minimalne vidim ako ini zmyslaju a ci sa im adpon priblizne podobam.Ale v takych sračkach, ako tu je poslednu dobu som v živote nebola. Mala som problemy ale toto na MK je nonsens

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
15barbara1512
Autor odpoveď zmazal
jaja1211
30. jan 2020

Keď pochybujes ci s ním chceš žiť tak uz v tom mas aj odpoveď, tiez som dufala ze sa kúpou nehnuteľnosti vzťah alebo aspoň niečo zmení...bol to obrovsky omyl, radím ti utekaj kym sa da. Zvladnes to bez neho, musíš byť silná kvôli malému.

fazulka21
31. máj 2020

Ako fakt dievča, toto sú vážne veci. NEZAKLADAJ DOM RODIČOV, si sa s koňom zrazila???!?!?!?!!!
Od neho preč. Bodka.
Alebo buď handrou a neži. Lebo život s ním by žiadny život nebol.

Strana
z5