Odpustili by ste virtuálnu neveru?
Ahoj. Tato tema tu uz bola, ALE. Odpustili by ste virtualnu neveru, kde si muz vypisuje so zenami ( o spolocnom sexe) no nestretne sa s nimi?
@evicka167 ja by som si netrufla ani len pomysliet, nie to este vyslovit nahlas to ze mam svojho muza omotaneho okolo prsta...a ver ze som o tom nikdy neuvazovala🙂
@evicka167 A to si z coho tak vycitala od
@cucoriedkacucoriedka ,ze jej sa to stat nemoze?
Ja som od nej nepostrehla ziadne sebavedomie navyse.Praveze rozumne napisala o tejto diskusii
@karolina196
@cucoriedkacucoriedka to bolo myslene viacmenej vseobecne;)
@evicka167 naozaj som v tychto vrciach triezvo zmyslajuca...a tiez ma prepadnu chmurne myslienky sem tam;) ale to je zivot.
@cucoriedkacucoriedka ano, treba ostat realista a rozmyslat triezvo lebo zial sa to nedeje uz len v rodinnych pripadoch na markize..
@evicka167 ano.respekt...ucta a nebrat to ako samozrejmost,) tak nech sa nam dari a sme spokojne;)
@cucoriedkacucoriedka
@evicka167
@karolina196 no ženy, ja prispejem trochu z môjho súdka. môj muž ma podviedol pred 5 rokmi s jeho “internetovou známou”, začalo to nevinným písaním, ale potom sa stretli , tesne po tom ako sa narodil náš prvý syn. to obdobie bolo desivé, prvý rok som bola na tom hrozne a synčeka som si vôbec neužila :( odišla som od neho, prosil ma polroka, aby som sa l nemu vrátila a povedala som si, že to skúsim kvôli synovi. navštívili sme poradňu, veľa sme komunikovali, rozprávali sa o tom a prežili sme to. sme spolu, verím mu (už nie na 100%), je to fantastický otec a ku mne sa správa naozaj krásne. ale ten pocit vnútri mám stále, toho sa už asi nezbavím. mobil nemá na heslo, heslo od počítača viem, dokonca sa neodhlasuje ani z fb, ale ja ho nekontrolujem, nechcem. ono sa to dá prežiť, len musí byť 1000% nasadenie z obidvoch strán, ale dôvera bola rozbitá a takto síce je obnovená ale s prasklinami. nuž, ale nič nie je bez dane 🙂 iná šálka kávy je moja kamarátka. ona je z Levíc, muž z Bystrice, spolu žili v BA, mali byt, dieťa, idylka. muž má ale “lietavú” prácu po SK a často sa vyskytoval v BB. ale jeho mama žije sama, neni zdravotne na tom najlepšie, brával so sebou aj syna, nech sa babka teší z vnúčika, tak kamarátka nemala žiadne pochybnosti. no a jeden krásny deň, sa prevalilo, že jej muž syna nechával v BB s babkou samého a on tam mal druhú rodinku - ženu a 2 deti. jedno 9 ročné a jedno 6 ročné. by ste si povedali, že rodinné prípady na markíze, ale bohužial krutá realita 🙂 kamarátka sa zrútila, pretože nemala ani šajnu, ani jediný náznak, že sa niečo deje, ten chlap to tajil majstrovsky. dokonca ani jej svokra si nič nevšimla. skončila na liekoch, u psychiatra, aj preto, lebo ich syn bol vytúžený, vymodlený, po dlhom snažení a s druhou ženou už mal rozbehnutú rodinu. dvojitý život, ale pre mňa úplné scifi. tak su vravím, že nevera môjho muža bola oproti tomu nič. ako by ste sa zachovali vy v takomto prípade? máte byt, dieťa, manželstvo a zrazu váš muž prežíva toto isté na tajnáša s inou v rodnom meste...
@rybiatko123 U tvojho muza je vidiet,ze to mysli smrtelne vazne a uz by ti nikdy nechcel ublizit a je aj na vas vidiet,ze sa obaja snazite aj ked je dovera nastrbena.U neho to bol ozaj ulet,lebo nevedel co od dobroty.
No,ale ta tvoja kamoska,tak to je ine kafe a najhorsia vec,co moze chlap urobit.
A ta jeho druha zena o tom vie?S kym je vlastne zenaty?S kamoskou,ci s tou druhou?
@karolina196 áno za posledné roky nemôžem povedať na muža nič zlé, máme teraz silný vzťah, len tá dôvera nebude to čo bývala a niekedy iracionálne žiarlim a sem tam prepadám hysterii (ale skôr sama, pred ním nerobím scény, to by nikam neviedlo). no kamoška to dostala najhorším možným spôsobom - a ona je jeho manželka. tá druhá žena o tom vie, lebo u nej sa to najprv prevalilo, kamoška sa o tom dozvedela ako posledná.
@rybiatko123 A kamoska chce co spravit?
@karolina196 zatiaľ odišla k rodičom, máva terapie a povedala keď sa dá dokopy psychicky, tak rozvod
@rybiatko123 To ten chlap je zrejme nejaky psychopat...Len psychopat sa vie takto majstrovky pretvarovat...
@rybiatko123 to je strasne...
no podľa mňa je to nevera, lebo chlap už má bočné úmysly a neverím, že to neskúša aj v reálnom živote napr.v práci, aj virtuálna nevera so ženou zatrasie, cíti sa menejcenná a odkopnutá, ak toho chlap nenechá psychika trpí, lebo zakaždým prebehne v hlave myšlienka, či je to len virtuálna nevera, pretože hľadať sex týmto spôsobom na ukojenie seba je pre zadaného za vlasy pritiahnuté a nieže ho treba nechať tak, nech si to robí, treba si to vydiskutovať a neustúpiť, potom o čom je takýto vzťah, že ja sama v posteli a on na pc vo virtuálnom sexe a aj keď si ku mne prilahne mám byť v myšlienke, či ho vzrušujem ja, alebo má pred očami virtualnu babenku a mňa v tomto len využije lebo je nadržaný ako kanec, nie, ja by som mu toto netolerovala, u nás na psychiatrii vidím dosť zničených žien vďaka takýmto idiotom
Mne by to teda riadne vadilo. On si hovorí, že reálne by nikdy neprekročil tú čiaru, až kým ju jedného dňa neprekročí. Vieš, ja si myslím, že on si to takýmto argumentom len ospravedlňuje a z teba robí debila, lebo ty žiarliš a vlastne nemáš prečo--no nie...to je v jeho hlave asi. Bola by som zvedavá, ako by sa cítil on, keby si si ty začala vypisovať s krásavcami o sexe. Skús to tak aj spraviť, ako experiment...Nech pocíti, aké to je...
@dana1728 Nic v zlom,ale velmi sa netes,ze ma "iba" akoze v tomto zalubu-konicek.Kto chce,cesticku si najde.Nebudem ti pisat,ze aj ten najdokonalejsi chlap,ktory je doma uzasny a clovek by na neho pozrel,ze on by nikdy nepodviedol,tak podviedol...Od virtualnej nevery to nema daleko od realnej....Staci,ze mu niekto v okoli padne do oka a ty sa mozes aj posrat,pojde po nej...
@karolina196 Pravda.

@evicka167 oprava...stat;)