icon

Oplatí sa plánovať vopred aktivity?

9. mar 2023

To sú tretie jarné prázdniny čo som sa dôkladne pripravovala na jarné prázdniny, že si beriem dovču strávim ju s deťmi, vymýšľala aktivity. Nadrábala som si aby som mala týždeň kľud, a mohla sa venovať iba deťom. Kúpila vstupenky do aquaparku, vybrala film čo si môžeme pozrieť, požičala som si aj korčule.
A skutočnosť, jeden rok sme sa pobili o kúpeľňu , zaradom sme všetci podľahli črevnej chrípke, vlani úradoval covid, tento rok kiahne. Toľko som plánovala, tak som sa do toho vžila. Najšokujúce je, že všetky moje plány realizovala moja nová kolegyňa, dôkladne zdokumentovala a zverejnila na fcb aj ig. Kupko, wellness, zoo, lyžovačka, korčule a kino. Podľa všetkého zajtra budú mať na programe hracie centrum. Máme rovnako staré deti, oni to tiež všetko vidia.
Čo by ste v pondelok ráno povedali kolegyni v práci?

luccija
9. mar 2023

Tak nedaj deťom mobil, aby to nevideli stačí, že si ty nasratá.To je fakt smiešne tak prežívať.Moja dcéra zrušený lyžiarsky mala chrípku, cez Vianoce covid....

loginexistuje
9. mar 2023

ja nechapem afkt nechapem Boze udri 🫣

elizita
9. mar 2023

a co ako? sa tes, ze si pre niekoho vzor 😀 my sme 2 roky neboli pri mori, a ked sme sa v lete konecne dostali, manzel lahol na druhy den s riadnym covidom a mna to chytilo na konci dovolenky aj ked light.. chceli sme ist lyzovat pred prazdninami, dcera dostala 40tky.. smola.. 2x nam uz mali zacat robit na dome, oba razy sa rozprsalo... stavaju sa aj horsie veci.. cim castejsie sa ti budu taketo veci diat, tym viac to budes brat s nadhladom.. aspon u mna to tak je.. uz sa len smejem

autor
9. mar 2023

Som presvedčená, že keby som mala podobnú postavu ako ona, tak by chodila oblečená rovnako ako ja. Takto sa opičí po inej kolegyni.

andreatytler
9. mar 2023

Najskor som mala dojem ze ta hneva ze tvoje plany krachnu koli chorobam co chapem, ale ten koniec je o com preboha?
Najvacsi problem je ten ze kolegyna odkuka od teba aktivity pre deti a realizuje ich a jej deti to vsetko vidia???? Ja umriem.😂
Toto je ako z nejakeho komedialneho serialu.😀
A ze akoby sa asi citila ak sa stretneme spolu vo Zvolene a potom v BB? No od hanby by sa prepadla ze si ju nacapala.😂 Ved tak to urob. Nechaj chore deti muzovi a chod ju pristihnut.

enoula
9. mar 2023

Aspon mas naplánované aktivity na najblizsie vikendy ci ine prazdniny. Urob si jeden zoznam v pc a podla stavu budes vediet naplanovat vylet alebo cosi iné aj na poslednu chvilu

tykat
9. mar 2023

"Baby, neuverite, cez prazdniny sme si odkrutili kiahne...najprv som bola sklamana lebo vsetky plany padli ale beriem to pozitivne, konecne uz budeme mat s kiahnami pokoj"

nikaeli
9. mar 2023

@andreatytler smejem sa, vyjadrila si moje myšlienky.. inak aj my prázdninujeme a dnes sme boli v kine 😉 chceli sme ísť do aquaparku a kontaktnej ZOO, zvažovali sme aj Poľsko, no nevyšlo. Drobec pokašliava, aj mňa čosi chytilo a manžel prišiel v utorok domov s tým, že ani dovolenku nedostane, lebo súrny projekt. Mrzí ma to kvôli deťom, ale že by som chytala nervy kvôli kolegyni?? a to s tým oblečením je čerešnička všetkého. Minule mi kolegyňa vravela, že zháňa ešte lyžiarsku bundu pre syna, či som niekde nezazrela. Večer mi vyskočila reklama na výpredaj z jedného eshopu a hneď som jej písala, že majú veľkosť aj na môjho, aj na jej syna a objednali sme rovnaké spolu 🤷🏻‍♀️😉 nevidím v tom žiadnu katastrofu. Takéto problémy mi prídu vážne vtipné.

Inak autorka - po týždni s kiahňami už ideš v pondelok do práce a deti do škôl?

sasesoe
9. mar 2023

Asi mas dobry vkus. Zaloz si blog a mozes inspirovat viacere ako len 1 kolegynu ;)

autor
9. mar 2023

@enoula mužom máme pracovné povinnosti aj niektoré víkendy, len zriedka kedy sa stane že sme obaja voľný v sobotu aj v nedeľu. Tieto miesta sú od nás vzdialené aj 150km, a na rekreačný poukaz treba aspoň 3 dni Asi toľko k tomu.

autor
9. mar 2023

@nikaeli idem do roboty, deti do školy samozrejme nie.

liljana
9. mar 2023

Ked sa stretne 300 ludi v aquaparku, tak su vsetci na seba nastvani, ze mali rovnaky napad? To co si naplanovala, rovnaky napad ma vacsina rodin s detmi v lete. Nie si prva, co to vymyslela, ani posledna. Zbytocne riesis. Ked chces byt jedinecna, nikomu nehovor, co ides robit, ani co si robila.

autor
9. mar 2023

@liljana kde sa predáva taká krištáľová guľa? Aby som robila iné plány. Nie, že niekoho stretneme v sobotu o piatej v kine, tých istých ľudí v nedeľu v penzióne v Tatrách, na ďalší deň v aquaparku, o deň ťa to v lyžiarskom stredisku potom zas v zoo atď.

miadi
10. mar 2023

Ved to su uplne obycajne bezne aktivity. Mozno to mala ona naplanovane prva a Ty ani nevies ze nieco spomenula a si sa inspirovala. Ty z toho robis cirkus Akoby si objavila ameriku a do dejepisu namiesto tvojho mena dali meno kolegyne ktora objavila ameriku kym boli tvoje deti chore. Ty mas pocit ze ona je strasne trapna ak sa tebou inspirovala. Ale co teba hneva je este trapnejsie. Akoze kazdy ma pravo na svoje emocie . Ale tvoj problem mi pride Akoby si mala 5rokov . Vlastne 7.5r 😂Moja mala zuri ze ju jej maly brat vo vsetkom kopiruje. Vysvetlila mi ze ju to hneva Lebo sa boji ze ona vymysli nieco genialne ( vymysla somarinky co by nemusela) a ze co ked to on zopakuje este lepsie ako ona. A uz to nebude take origos. Priklad- tanec ako morska hviezdica utekajuca po plaži.. som jej povedala ze take veci vie napodobnit kazdy kto chce. Aby islo o nieco super musel by to byt umelecky vytvor. A aj tak uz vsetko bolo .. tie veci co si tak krvopotne vymyslela trva par sekund naplanovat. Ty z toho robis Akoby si uz mala zbalene na expediciiu na severny pol aj sane s psami booknute. 🤣Relax take it easy zachvilku budu letne prazdniny mozes vymysliet dovtedy nieco bombastickejsie a plan das do trezora a usta na zamok.

andreatytler
10. mar 2023

@miadi To si trafila klinec po hlavicke s tou expediciou na severny pol. Amundsen povodne pripravoval expediciu na severny pol ale vyfukli mu to a tak zmenil plany na juzny pol. Lenze sa bal ze mu niekto vyfukne aj to a tak vsetko drzal v tajnosti. Este aj ked vyplavali, nikto z jeho posadky nevedel ze idu vlastne na juzny pol.

jaskolka
10. mar 2023

Chápem, že je neprijemne, keď mate pokazené prázdniny chorobou, to samozrejme áno.
Ale ze riesus také hlúposti, ako kde bola kolegyňa a ze tak isto ste mali ísť vy.. 🙈Veď to je nezmyselné, nemôžeš predsa jej zakázať tam ísť, lebo "tam ste mali predsa ísť vy"
Neminaj energiu na zbytočne veci a hlavne jej nič nehovor,typu "prečo ste tam šli" lebo sa riadne strapnis. Ak už musíte dačo rozoberať, len povedz, že mali isté pekne prázdniny, že vám to bohužiaľ nevyšlo, hádam nabudúce. Hotovo.

sense
10. mar 2023

@thoughtfulweirdo presne aj ja tak aspoň sú zaujímavé témy na debatu, keď máš na jednu vec rôzny názor, jeden je v výletom nadšený, pre iného nič výnimočné...

sense
10. mar 2023

Namiesto tvojej závisti a nasratosti bud rad ze si pre niekoho vzor. Ber to ako pozitívum nie negativum

miadi
10. mar 2023

@andreatytler Nebol o tom film volakedy ? Inak Mne sa paci jedna reality show drag race.. a tam to robia tak - aby nikto dopredu nevykecal kto je vytaz. ( tocia to v lete a vypustia to v zime) tak finale uz roky robia tak ze natocia 3x finale s top 3 verziu v ktorej vsetci “ vyhraju.” A kto je naozaj vytaz sa dozvie aj samotny vytaz az po odvysielani poslednej casti. 😎Toto je tak vtipna tema . Akoby uz tym ze tam bola kolegyna Nebolo inokedy dost dobre ist do vodneho parku kina korcule . Ona to cele znehodnotila tym ze tam bola prva . Tie deti si to uz neuziju 🤪

12katka21
10. mar 2023

Kolegyna nemoze za tvoje zmarene plany. Prvorade je aby boli deti zdrave. Aktivity posunies na inokedy. Ja mam tri deti a neplanujem dopredu nic. A zda sa mi ze celkom dost si mala v plane. Kazdy den nieco....ved decka toho az tolko nepotrebuju. Svoje nechavam aj lenosit doma.

dzina007
10. mar 2023

No co by som robila... dala by som like na forky a dopriala jej ze mala to stastie ze deticky neochoreli.

Znie to sice zle ale proste jej teraz zavidis a je to trochu aj pochopitelne lebo ved ono to zamrzi ked nieco planujes a ostanes doma a vidis inych si uzivat. Ale ked sa budes hnevat a hromzit na radosti ti to neprida....

Opakuju vylety? A co? Ja sa tiez velakrat inspirujem fotkami a rozpravanim znamych kam este ist, tak isto oni sa inspiruju odnas kde vsade sme boli a kam ideme. Ze sa niekde aj stretneme? Nevadi pozdravim se a kazdy si aj tak ide svoje.
Ze maju deti rovnake veci? Nooo vacsina deti ma rovnake veci lebo proste vsetci nakupujeme v Reserved HM Lindex Zara pripadne zas aj v tych lacnejsich Pepco, Kik, Takko Sinsay. Velky vyber tu nieje ak nejdeme do detskych drahych butikov. U nas mali jeden rok v triede 3 chalani tu istu bundu. A prave sa z toho mega tesili ked zistili ze maju nieco rovnake ako spoluziak.

Takze neriesi to, povedz si ze kriza zazehnana s kiahnami mame pokoj uz na cely zivot a ideme dalej. Idu v maji prrdlzene vikendy lebo 1. a 8. maj pripada na pondelok tak naplanuj nieco tam 😉

h2
10. mar 2023

Absolútne som nepochopila tvoj komentár zo včera z 22:09. Tvoje deti chodia do školy s tvojou kolegyňou? Alebo s jej deťmi? Tvoja kolegyňa tvoje deti vidí a tie jej dostanú doma príkaz zistiť, odkiaľ majú tvoje deti tričko, rifle, topánky, bundu, čiapku...?
A ešte k tým tvojim plánom: Včera som tu písala, že sme neboli nikde, lebo syn bol chorý. Keby bol zdravý, mali sme naplánované na jeden deň lyžovačku, potom aquapark, kino... na korčule chodíme tak či tak, čiže vlastne až na tú ZOO všetko to, čo si aj ty plánovala. Lebo to sú úplne bežné aktivity, čo zvyknú rodičia s deťmi absolvovať cez prázdniny. Nič, čo by kolegyňa nebola schopná bez tvojho návodu vymyslieť aj sama.

h2
10. mar 2023

@dzina007 Za socíku nás bolo aj oveľa viac v triede, čo sme mali rovnaké oblečenie. Lebo iné proste nebolo. 🤷🏻‍♀️

luccija
10. mar 2023

Chápem Ta mala si plány a nevyšli.Ale neprežívaj to tak...rekreačný poukaz použijes v lete sú nižšie ceny🙂a odteraz jej nič nehovor, keď Ti to vadi

dadis
10. mar 2023

@autorka asi si typ chvalenkara...tam pojdeme, hento som kupila a ak si niekto kupi to iste alebo ide, tam kam si spominala, tak stratis pocit vynimocnosti..tak vymyslaj vylety, kam nikto nepojde a kupuj detom v dizajnerskych obchodoch 🙄...co ti poradit 😅...materstvo nie je zavod

danica2711
10. mar 2023

kašli na kolegyňu, ty sa zameraj na seba. Rozmýšľaš a cítiš divne, rob s tým niečo, inak si otráviš život

lesana25
10. mar 2023

Moja mama by ti povedala, citujem “aby si sa neposrala”
Mimochodom, ak by sa po tebe ozaj chcela opičiť, tak aj jej decká dostanú kiahne.

kristinapetronela
10. mar 2023

Veď nech si robí čo chce ... Bože nezavid

kristinapetronela
10. mar 2023

My zoo korčule ,kino ,aquapark máme tak isto ...a neopakujem po nikom

ahhola
10. mar 2023

Ona ta opajcla tak "novodobo"... V 90.rokoch jedine, ze by si to niekde pred ňou povedala.
Mna raz "skopirovalo" dievča z dediny.Usila som šaty z Burdy a celé hody vo frajerov ej dedine za mnou chodila. Potom v meste ju vidím v mojich šatách. 🤣 Tie šaty boli aj na prisahe v ČR a na 2 svadbách za Diky Broňa.