icon

Oplatí sa plánovať vopred aktivity?

9. mar 2023

To sú tretie jarné prázdniny čo som sa dôkladne pripravovala na jarné prázdniny, že si beriem dovču strávim ju s deťmi, vymýšľala aktivity. Nadrábala som si aby som mala týždeň kľud, a mohla sa venovať iba deťom. Kúpila vstupenky do aquaparku, vybrala film čo si môžeme pozrieť, požičala som si aj korčule.
A skutočnosť, jeden rok sme sa pobili o kúpeľňu , zaradom sme všetci podľahli črevnej chrípke, vlani úradoval covid, tento rok kiahne. Toľko som plánovala, tak som sa do toho vžila. Najšokujúce je, že všetky moje plány realizovala moja nová kolegyňa, dôkladne zdokumentovala a zverejnila na fcb aj ig. Kupko, wellness, zoo, lyžovačka, korčule a kino. Podľa všetkého zajtra budú mať na programe hracie centrum. Máme rovnako staré deti, oni to tiež všetko vidia.
Čo by ste v pondelok ráno povedali kolegyni v práci?

Strana
z3
tiezjedna
10. mar 2023

A čo by si jej akože chcela povedať??? Ja tak maximálne, že som happy za ňu, že si to krásne užili a že snáď už to na budúci rok konečne dopadne aj nám... Bože, ženská! Praj a bude ti dopriate😉

evelynmozagalega
10. mar 2023

Neuveriteľné, ja kolegov doslova presviedčam, aby išli na dovolenku tam kde my, lebo je tam super, krásne, lacno, atď. a taká som rada, keď sa vrátia odtiaľ spokojní, lebo som im dobre poradila. Alebo kolegyni odporučím ten istý rúž, parfém, sukňu a niekedy si to aj naraz oblečieme a ja som rada, lebo je ona rada. Skús sa viac zamerať na seba, svoj život a vôbec nerieš čo robia ostatní. Iba tak budeš pokojná a šťastná a všetko ti bude vychádzať 🙂

vulka
10. mar 2023

Čiže Teba štve že Ty si si naplánovala program(partrične ho rozkvákala) a teraz si podľa neho zrealizoval niekto iný? Si normálna?

vilma7
10. mar 2023

Ja len nechápem...to si tvoja kolegyňa v poradí ako si rozprávala, zapisovala všetky body, keďže ešte aj poradie sedí?
Alebo si jej to rovno ukázala na papieri???

Bože čo si v puberte? Ja keď idem s deťmi niekam, ešte aj volám druhých sebou, aby bolo veselšie, alebo odporúčam, podávame si tip na parádne výlety a ty tu ideš riešiť toto??!
Dospej konečne a spravte si pekný výlet spolu aj s kolegyňou a jej deťmi, ak sa teda všetci poznáte. A užite si ho.

ivangeline
10. mar 2023

?? ...neriesila ich.

andreatytler
10. mar 2023

@12katka21 A mozno kolegyna moze za jej zmarene plany. Mozno to vsetko odkopiruje a potom ich infikuje crevnou chripkou, kovidom a kiahnami a bum ide si uzivat prazdniny. Pure devil😈.

andreatytler
10. mar 2023

@miadi No mozno by autorka mala zacat robit to iste a urobit najskor fake plany a tie prezentovat kolegyni a potom tajne tie svoje a potom sa vytesovat ze jej kolegyna na to skocila a teraz je na inom mieste.
Ano, bol film o tej vyprave na juzny pol. Expedicia jeho supera Scotta tam umrzla na ceste spat.☹

miadi
10. mar 2023

@andreatytler Ja nechapem naco sleduje kolegynu na FB a insta ked jej nevie obycajne aktivity cez prazdniny dopriat. A este uci deti doma na to pozerat a zavidiet. My tuto zimu nejdeme nikam k moru.. a vela spoluziakov ide aj taka co sa najhorsie chova ide do Disney 🤣Moj pristup je - fajn nech len idu nech si to uziju. My sme boli vselikde a este pojdeme Aj ked nie tento rok. Mala sa Strasne tesi na crazy science after school activity co bude mat v aprili - Proste treba sa tesit z malickosti z toho co mame. Nie zurit ze iny mà co by sme chceli. Mamicka dava svojim detom zly vzor do zivota v tomto. Sa budu zbytocne trapit vzdy mà Niekto viac alebo ine nez co mame . Dopraj a bude ti dopriate.

andreatytler
10. mar 2023

@miadi Ved to, ze vobec ma taku potrebu sledovat kolegynu na FB a kde boli.
Je mozne ze aj ty mas nejaku copycat len o tom vobec nevies, lebo nikoho nesledujes a ked niekoho znameho stretnes v tom crazy science centre tak ta ani nenapadne ze su tam preto, lebo to od teba odkukali.
Pamatam si inu diskusiu, kde sa autorka rozculovala ze jej mlada nova kolegyna po nej opici a robi vsetko co ona. Uz vtedy sa mi to zdalo neuveritelne ze by toto niekto riesil. Fakt cudne, mozno az niekde na hranici paranoje.

aurora33
10. mar 2023

O jejku ty si teda dobrá kolegyna. Ved čo jej zavidis že jej deti neochoreli? Aj my sme boli tieto prázdniny na chate v aquaparku, na lyžiach, a všade bolo kopec ľudí. Alebo si myslíš že len vy niekde chodíte? A sory ale HM nosí každé druhé dieťa 🤦‍♀️

marca12
10. mar 2023

Ja mam tiez takeho kolegu,ktory vsetko kopiruje. Nastve ma niekedy s tym,ale ja mu len s usmevom poviem,ci nema vlastnu fantaziu. Teraz si nastvana,lebo tebe plany nevysli. Vytri jej zrak tym,ze budes basnit ako ste si uzili doma pokope vsetci spolu,aki ste si boli vzacni,aku pohodu ste mali a tak do nebies opis vas pobyt v izolacii.

miadi
10. mar 2023

@andreatytler Ja som mala taku kamosku spolubyvajucu raz .. co sme spoli sli do mall .. a nasla som si tam sivu bench bundu a ona si hnet kupila tu istu ale zlata sa mà opytala ci nevadi. Chodili sme aj do roboty spolu tak ako dvojicky. Len ona bola vyzsia a mala silikony . Ale ked si raz spokojna so svojou vyskou telom tak kludne moze vedla teba ist “ lepsia “ verzia .Stretla som mojho muza a hnet to bolo vazne tak ona v tom case nejakeho znameho z jej krajiny nasla na nete a zacala mat vazny online vztah. Ked som srandovala polo vazne ze toto bude Moj manzel/ co aj je.. tak aj ona ze sa chce vydat. Ale to je normalne Obe sme boli na tom rovnako. Strasne sa jej pacil Moj nahrdelnik ze kde som kupila Tak som jej ho darovala. Toto su len veci nie je to plagiatorstvo. Kopirovanie mi nevadi horsie je ked ta chce Niekto zmenit na svoj obraz. Zatiahla ma dat si umele nechty. Zatiahla mà na 3D mihalnice., ale ked mi chcela zmenit obocko tak to uz bolo moc . Dovliekla ma k pani co jej robila voskom uzke obocie 😂to bolo 2011 este Nebolo v mode obrovske husenice.., ale aj ta pani jej povedala ze mam pekne prirodzene ze netreba . Normalne ju to nasralo 🤣

jesenzima
10. mar 2023

Teba ani tak netankuje to plánovanie, ale skôr ti vadí kolegyňa, ktorá robí veci, ktoré chces robiť ty, ale nemôžeš, a teda jej závidíš ... ??? Toto je zas téma ....

Strana
z3