Oznámenie tehotenstva: Ako sa vyrovnať s partnerovou neverou?
Dobre rano mile zeny
Potrebujem sa vyrozpravat a vypocut Vase rady a postrehy
S muzom sa nam po 6.tich rokoch podarilo babatko.Som 6tt vcera som mu to oznamila a v zapati mi oznamil ze ma milenku a su v tom aj city.Uvedomujem si ze aj ja aj on sme urcite chybovali,nie kazdy je dokonaly len skoda ze tam ta komunikacia nebola..Nesieme na tom vinu dvaja..Do akej miery ja neviem nakolko mi povedal len tolko ze to
bolo len na zaklade sympatii k danej zene..nedokazala som sa s nim dalej bavit rozhodilo ma to a odisla som do spalne kde som sa zavrela a poprosila ho o kusok sukromia aby za mnou nesiel.Som velmi vybusny typ ale nejak som zachovala klud comu sa cudujem.
Biju sa vo mne pocity,jedno vsak viem..Dieta nevyriesi vsetko a urcite nebudem na neho tlacit aby s nami zostal ked uz sa raz vybral inym smerom.Skusam sa na to pozerat z roznych stranok ci by som dokazala odpustit a dat mu povestnu druhu sancu a dat priestor rodine alebo respektovat jeho vyber a uvedomit si svoju hodnotu a mat k sebe zdravu uctu..Cely zivot som mala
priklad v rodicoch ako sa k sebe spravali a viem ako by sa mal muz ku mne chovat a ja tak isto k muzovi aby vo vztahu bola ucta respekt a dovera obojstranna.A nechcem byt niekoho istota ked vyboci z cesty,ze ak sa mu tam stane nehoda ja budem to lano ktore ho rozbiteho dotiahne do ciela.Lebo sa to moze opakovat a ja naozaj nie som stavana na to,aby som svoj zivot zila v neistote.
Su to extremne pocity co bude,ako sa k tomu postavit,ako rozmyslat.Vase postrehy?Nazory?
Vypocujem si vsetko,pozitivne ci negativne.
Jasne ze si budem musiet vybrat a rozhodnut sa sama,ale mozno som nieco prehliadla,alebo som zle nastavena popripade zle
rozmyslam
Jedno co urcite chcem je aby som v poriadku prisla s babom do ciela,malo vsetko co bude potrebne a aby som bola ja s babatkom stastna a spokojna.Lebo ked budem v pohode ja bude vsetko naokolo..
@fido69 to fakt? Uplne vazne sa ta pytam
To ako fakt? Miesas gastany s kaviarom a dva rozne pripady. Za prve ocividne ani jeden vztah nebol funkcny v oblaciku dovery a uplne vazne ti hovorim ze clovek sa ma spoliehat na seba. Ak by som dieta nechcela.nebudem sa spoliehat na to ci si manzel da.pozor alebo nie. V zivotnych veciach je dovera posetilostou.
@jizanka nechce sa mu velmi do rozvodu ale ze to bude respektovat a nie nebudeme byvat spolu,zajtra rano odchadzam k rodicom,na vrchom poschodi je spraveny mensi 2izb byt,tam preckam kym sa budem moct nastahovat do svojho bytu,len sa musim este s najomcami stretnut,dohodnut aby mali aj oni v klude cas si najst nieco,zmluvu maju platnu este 4 mesiace
Drz sa a budte hlavne zdravi.
@fido69 Preboha! To vážne ti to musím vysvetľovať??? To je úplne zle zvolený príklad. Lebo dôsledkom nechráneného sexu je tehotenstvo, kvôli tomu ľudia NECHRÁNENÝ sex majú. Zatiaľ čo plynový kotol nemáme na to, aby vybuchol. Ale na to, aby nám zohrial vodu, prípadne, ak je reč o plynovom sporáku, aby sme si na ňom uvarili jedlo. To, že vybuchne sa stáva extrémne zriedkavo a nikto, kto tým plynom kúri, alebo si na ňom varí, nechce, aby vybuchol. Plynový kotol, aj sporák, majú viacero druhov ochrany, ktorá má slúžiť na to, aby k tomu výbuchu nedošlo. Lebo to je neželaný jav.
Úprimne, som zhrozená, že ti to musím vysvetľovať.
@fido69 no dobre ked sa ti zda plyn relevantny ( co nie je) tak my doma plyn vobec nemame prave kvoli tomuto. Takze da sa chranit pred plynom ako pred nechcenym tehotenstvom ak to teda chces porovnat. Ale je to blud
To dáš. Jsi silná, určitě budeš mít oporu v rodičích 😘
A rodiče už ví?
milá autorka, ja by som teraz nerobila nejake unahlene zavery, odlucenie je fajn, clovek si nejako utriedi myslienky a vlastne aj to čo chce, má čas to spracovať. Riad sa svojim pocitom. Ak máš dobrý vzťah s mamou zver sa jej a dôveruj jej názoru.
Keď si dieťa necháš musíš počítať s tým, že rodičia budete obaja. Čiže sa musíš nastaviť na to, že toho človeka budeš stretávať minimálne do 18 rokov dieťaťa. Čo teraz môže vyzerať nepredstaviteľne, ale zas keď vieš mať odstup len dobre pre teba. Musís sa ale pripraviť aj na to, že svojho muža nespoznáš (môže sa z neho vykluť uplný blbec) .
@fido69 za husitov

@fido69 obcas ma naozaj prekvapis. A momentalne teda nie pozitivne. Tvoje myslienkove su momentalne uplne mimo
@fido69 za Márie Terézie a Františka Jozefa
@fido69 aj krestanstvo a kukni kolko tu je
Mne to aj tak hlava neberie, ako sa zachoval tento muž... Okrem toho, ze nemá charakter, je aj neskutočný hlupák.
Vieš čo ide o to ako dlho sú spolu... Ja by som mu ale zo srdca priala aby si ho poslala do teplých krajín a aby potom to urobila aj tá milenka keď zistí že kým boli spolu urobil tebe ešte dieťa (samozrejme podľa toho ako dlho sú spolu)lebo na milión percent jej nataral ako už spolu dlho nespite.... A potom by nemal ani jednu ani druhu a pekne by padol na hubu...toto mu prajem úprimne
Drž sa. Som na teba hrdá
Vidno že si už mama. Lebo si silná.
Teraz mysli na maličké. Hlavne byt čo najviac v kľude.
Kyselina listová, ideálne aj nejaký progesterón. Magnézium.
Aby si všetko zvláda.
Ak sa ti dá, daj sa radšej aj na PN...
Mňa tiež život naučil že všetko zle je na niečo dobré.
Po trinástich rokoch a dvoch deťoch som tiež tak odchádzala. Veľmi som ho milovala, no on tak žiarlil, až mi to chcel vraj vrátiť, a podviedol ma. (Keby ich nevidia kamošky, tak dodnes to neviem).
Z mojich skúseností, ani sa nepýtaj a nerieš, ako dlho a kto to je a tak. Ja som mala v tom čase len 28 a ozaj postavu modelky, nakoľko som športovkyňa...a prd to bolo platné. Šiel za 40 ročnou vydatou pani.
Nič nezistuj. Ničomu to nepomôže. Ja som bola akurát tak viac sklamaná, lebo som si myslela že ho poznám a že nikdy by mi to neurobil.
Po 5 mesiacoch po rozvode som stretla môjho manžela. Prijal moje deti úplne bez problémov. Teraz čakáme ďalšie.
A naozaj, môžem povedať, že takú lásku, pokoj, oporu, ako mi dáva on, som nikdy nezažila.
Všetko zle je na niečo dobré.
Čaká ťa ešte veľa krásneho
@oktober3 no tu charakter nenájdeš ani lupou.
Uz ho vidim ako namotaval milenku "so zenou sme len formalne, nic k nej necitim, nic uz spolu nemame..." a teraz pecka medzi oci ze je zena tehotna. Aby ho ta milenka nekopla skor 😅.
@autorka na tvojom mieste (jasne nie som tam) ale by som ho poriadne osklbala ako kura a kopla do zadku. Toto nie je chlap ale chruňo.
@tykat určite sa s tým milenke nepochváli, že žena je tehotná. Ja som poznala jednu milenku, nevedela sa vzdať vzťahu so ženatým mužom, milovala ho. Raz ho stretla s jeho ženou, ktorá bola tehotná a kráčali ruka v ruke pekne spolu. No poviem ti, veľmi rýchlo sa ťa milenka odmilovala. Samozrejme jej tvrdil, že so ženou už dávno nespí, jasné.
@kiwi3 Presne toto mi napadlo tiez.
Ostala som s dietatom sama,po nevere. A z vlastnej skusenosti pisem,ze neveru opakoval,bola to jeho zaluba. Dovera uplne fuc. A vies co?moje dieta je moj najlepsi partak a najvacsia laska a on mi uz vobec nechyba,tolerujem ho iba ako otca dietata. Vsetko sa na dobre obratilo (mne), tak to bude aj u teba❤️
Gratulujem k tehotenstvu 😊 je to najkrajší pocit vynosiť a porodiť si lásku svojho života...
A čo sa týka tvojho manžela (zažila som, manžel 2 deti a tehotná milenka) okamžite po oznámení som sa s ním rozlúčila. U mňa je vzťah dvoch ľudí niečo krásne a nenarušiteľné. Musí v ňom byť láska a dôvera, inak nieje plnohodnotný. A kto by už chcel pozliepaný a falošný vzťah? Tým , že ho vôbec napadlo nájsť si inú ženu, stratil akýkoľvek nárok na mňa. Partnerský vzťah 3 ľudí nikdy fungovať nebude.
Takže ja som okamžite po zistení nevery bola mentálne nastavená mimo tohto vzťahu. A určite bez scén,plaču,výčitok...proste stáva sa, život takto funguje, ide sa ďalej....veľmi,veľmi málo ľudí má jedného partnera počas života....

Jak ten návrh na rozvod bere manžel? A bydlet budete zatím spolu?